Cum să vă săturați mașina după o furtună de zăpadă

O furtună de zăpadă vă poate îngropa mașina și poate face dificilă accesul, dar cu instrumentele potrivite puteți șterge rapid zăpada. Îmbrăcați cu căldură și adunați lopata, mătușa și răzuitorul de gheață înainte de a ieși în frig. Deși poate părea o sarcină descurajantă, tot ce trebuie să faceți este să începeți în partea de sus a mașinii și să vă deplasați în jos, curățând zăpada de pe acoperiș, trunchi, capotă, ușă, coadă și anvelope. Scrape gheață de pe parbriz și ferestre și nu uitați să ștergeți zona din jurul farurilor și stopurilor dvs. Veți obține o antrenament de iarnă frumos și veți fi gata să vă deplasați înainte de ao cunoaște.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a săpa
  1. Imagine intitulată săpătească mașina după o furtună de zăpadă Pasul 1
1
Rochie călduros. S-ar putea să fiți în frig pentru o vreme pentru a finaliza această sarcină, așa că asigurați-vă că purtați haine calde. Veți avea nevoie de o jachetă impermeabilă, pantaloni și cizme. Purtați mănuși pentru a vă menține mâinile calde, precum și o pălărie pentru a vă menține temperatura corpului.
  • Purtați straturi în cazul în care ajungeți prea cald din efort și trebuie să eliminați un articol de îmbrăcăminte.
  • Ajungerea umedă nu numai că vă va face destul de rece, poate duce, de asemenea, la Frostbite. Asigurați-vă că toate straturile exterioare sunt impermeabile!
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 2
    2. Strângeți instrumentele potrivite. Veți avea nevoie de o lopată pentru a curăța zona din jurul mașinii, precum și o mătură cu părul moale pentru a șterge zăpada de pe mașină fără a deteriora vopseaua. De asemenea, ar trebui să aduceți un răzuitor de gheață pentru a vă curăța parbrizul și ferestrele.
  • Dacă aveți un snowblower, adu-l pentru a face munca mai ușoară.
  • Ați putea dori, de asemenea, să aduceți o sterilă dacă vehiculul dvs. este mai înalt decât dvs., pentru a șterge zăpada de pe acoperiș.
  • Având blocarea de-icer pe mână este o idee bună în cazul în care încuietori ale ușii sunt înghețate.
  • Sarea poate fi la îndemână pentru a ajuta la topirea zăpezii și a gheaței în jurul anvelopelor, deci luați în considerare aducerea acestui lucru cu dvs.
  • Imagine intitulată săturați mașina dvs. după o furtună de zăpadă Pasul 3
    3. Ștergeți o cale spre vehiculul dvs. Veți dori ca picior ferm, ca un loc pentru a pune zăpada pe care o eliminați din mașină. Ștergerea unei căi mai întâi va face munca mai ușoară.
  • De asemenea, ați putea aștepta până când plugurile de zăpadă vin și curățați zona, deși uneori împing mai multă zăpadă de-a lungul laterală a unui drum în care mașinile pot fi parcate.
  • Partea 2 din 3:
    Ștergerea mașinii
    1. Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 4
    1. Începeți în partea de sus. Ștergeți mai întâi acoperișul zăpezii. Goliți și zonele de trunchi, de asemenea înainte de a vă deplasa la anvelope și drumuri. Pornind de la vârf, vă asigură că trebuie doar să strângeți pământul o dată - dacă lopați zăpada de la sol, atunci ștergeți mașina, va trebui să strângeți din nou terenul pentru a șterge zăpada pe care ați scos din mașină.
    • Deși poate părea mai ușor să părăsiți zăpada pe mașina dvs., creează un pericol. Zăpada și gheața pot cădea peste parbriz în timp ce conduceți care vă pot bloca vederea.
    • Dacă autovehiculul dvs. este mai înalt decât sunteți, utilizați o mică treaptă și o mătură pentru a împinge zăpada. Asigurați-vă că nu puteți împinge zăpada în stradă, deoarece acest lucru ar putea crea dificultate atunci când sunteți gata să vă îndepărtați.
    • Lopată zăpada îndepărtată departe de mașină, alte mașini și pasarele pietonale. Intenția este de a vă curăța mașina fără a crea mai multe pericole de zăpadă.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 5
    2. Ștergeți ușile. Săpat zăpadă departe de ușă, în special ușă șoferului. Acest lucru vă va permite să intrați în mașină și să o porniți, ceea ce va ajuta la topirea zăpezii și a gheții din ferestre și alte zone.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 6
    3. Lopată zăpadă departe de anvelope. Îndepărtați zăpada de dedesubt, precum și în partea din față și în partea din spate a anvelopelor. Asigurați-vă că nu există bucăți de gheață sau gheață care ancorează anvelopele la pământ, deoarece aceasta vă va împiedica să ieșiți ușor la fața locului. Dacă este prezentă gheață, încercați să-l bateți cu mătură.
  • De asemenea, puteți pune sare în jurul anvelopelor pentru a vă ajuta să topiți gheața și zăpada. Asigurați-vă că nu îl obțineți pe mașina dvs., deoarece este coroziv.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 7
    4. Săturați-vă. Îndepărtarea clapetei dvs. este o necesitate - utilizați lopata dvs. pentru a elimina zăpada care a construit în jurul clapetei și a spatelui mașinii. Lăsați cel puțin 1 ft (0.31 m) de cameră pentru a permite evacuarea gazelor de eșapament să scape. În caz contrar, evacuarea se sprijină în mașină și poate provoca otrăviri de monoxid de carbon fatal.
  • Asigurați-vă că zona din jurul tău este clară inainte de Pornirea mașinii.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 8
    5. Verificați sub capotă. După o viscolă majoră, zăpada poate fi umplut compartimentul motorului. Dacă da, se deschide capota, scoateți zăpada și lăsați capota deschisă pentru a lăsa totul să se usuce. De asemenea, verificați punctele de spălare a parbrizului pentru a vă asigura că acestea sunt clare, deoarece este posibil să aveți nevoie să vă curățați ferestrele adesea în timpul conducerii de iarnă.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătiți-vă să îndepărtați
    1. Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 9
    1. Porniți mașina. Porniți căldura și toate dezamrobele. Acest lucru vă va ajuta să topiți zăpadă și gheață, precum și să vă dați un loc de încălzire odată ce ați făcut săpat.Porniți farurile pentru a ajuta la topirea zăpezii și a gheții de la lentile. Lăsați motorul care rulează și căldura și dezghețarea pe timp ce terminați scoaterea gheții de la parbriz și ferestre.
    • Asigurați-vă că aveți suficientă benzină pentru a lăsa mașina inactivă în timp ce îndepărtați restul de zăpadă și încă atingeți destinația.
    • Dacă nu aveți un FOB cheie și încuietori sunt înghețate, utilizați blocarea de blocare dacă aveți. Dacă nu, ați putea încerca să încălziți cheia cu o brichetă sau potrivită înainte de ao introduce în blocare. Aveți grijă să nu vă ardeți mâinile sau mănușile! Nu forțați încuietoarea sau puteți ajunge să aveți nevoie de un lăcătuș.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 10
    2. Ștergeți parbrizul și ferestrele. Faceți acest lucru după ce începeți mașina, astfel încât căldura și dezaprobarea să facă loc de muncă un pic mai ușor. Utilizați un răzuitor de gheață pentru a șterge parbrizul, ferestrele laterale, oglinzile laterale, fereastra din spate și orice parte a acoperișului și capota care nu sunt încă gratuite de gheață.
  • Do nu Se toarnă apă caldă pe parbriz, deoarece acest lucru poate provoca spargerea sticlei!
  • De asemenea, trebuie să eliberați ștergătoarele, dacă acestea sunt înghețate.
  • Îndepărtați zăpada și gheața de la farurile și stopurile dvs., de asemenea.
  • Imagine intitulată săturați mașina după o furtună de zăpadă Pasul 11
    3. Săpat o cale spre îndepărta. Ștergeți orice grămezi mari de zăpadă sau gheață, care vor ajunge în modul în care vă conduceți mașina de la fața locului în care ați fost parcați. Utilizați o viteză mică și o viteză mică pentru a vă ajuta să mutați mașina departe de loc.
  • Poate doriți să puneți sare, nisip sau pisică în jurul anvelopelor pentru a vă ajuta să câștigați tracțiunea atunci când încercați să vă deplasați. Materialul ritual este mai ușor pentru anvelopele dvs. să apuce decât zăpadă și gheață.
  • Rock-o mașina sau obțineți un impuls pentru a vă ajuta să câștigați un impuls. Dacă nimeni nu este în jur pentru a vă ajuta să împingeți mașina, puteți alterna între inversă și conduceți pentru a vă deplasa mașina. Asigurați-vă că lăsați motorul să se întoarcă la neutru înainte de schimbarea uneltelor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Săturați mașina dvs. cât mai curând posibil. În caz contrar, zăpada se poate topi și apoi îngheța, făcând sarcina dvs. mult mai dificilă.
  • Dacă aveți timp, lăsați căldura de la motor și orificiile interioare să dezgheț parbrizul. Zgârierea gheaței determină zgârierea parbrizului și va reduce durata de viață.
  • Dacă vă așteptați să aveți nevoie de lanțuri de anvelope după o mare furtună, luați în considerare Punerea lor în prealabil cu zăpadă puțin sau deloc în cale.
  • Dacă știți că mașina dvs. va fi lăsată să fie zăpadă, puteți preveni formarea gheții pe parbriz prin asigurarea unei umbre de parbriz din exterior, sub ștergătoarele.
  • Avertizări

    Nu permiteți mașinii dvs. să se aprindă în garaj sau în orice alt adăpost. Ștergeți zona conductei de evacuare de îndată ce puteți. Evitați răsturnarea mașinii cu oameni din interiorul în timp ce curățați zăpada. Acumularea de monoxid de carbon ar putea fi fatală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar