Cum să curățați rapid frost off

Dacă rulați târziu pentru a lucra dimineața, ultimul lucru pe care doriți să-l vedeți în drumul dvs. este o mașină cu ferestre complet înghețate. Conducerea cu gheață pe parbriz este nesigură și, pentru a face acest lucru ar încălca codul de autostradă în Marea Britanie - care ar putea duce la punerea în permanență a licenței dvs. dacă vă opriți de poliție. Răzuind-o cu un răzuitor obișnuit de gheață, are un timp prețios și poate chiar zgâria paharul. Din fericire, acestea nu sunt singurele tale opțiuni. De-gheață ferestrele cu oricare dintre aceste trucuri rapide și ușoare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind un DE-ICER
  1. Imagine intitulată Clean Frost Off Masini Ferestre rapid Pasul 1
1. Cumpărați o de-gheață comercială sau faceți-vă propria dvs. Fluidul de dezghețare special formulat este disponibil la majoritatea stațiilor de umplere, garaje și supermarketuri - mai ales dacă locuiți într-o zonă cu ierni reci. Cu toate acestea, dacă nu aveți niciun fel de de-gheață sau doriți doar să economisiți bani, nu este greu să vă faceți propria dvs. Urmați instrucțiunile simple de mai jos:
  • Pentru a vă face propriul de-icer, turnați alcoolul într-o sticlă curată și uscată. Adăugați câteva picături de săpun de mâncare. Înșurubați capacul, apoi inversați de mai multe ori pentru a se amesteca.
  • Imagine intitulată curat Frost Opriți Ferestrele de mașini rapide Pasul 2
    2. Pulverizați-vă de-gheața pe fereastră. Indiferent dacă ați cumpărat DE-ICER sau ați făcut propria dvs., veți folosi același mod. Spray de-gheață direct pe părțile înghețate ale ferestrei dvs., apoi lăsați-o să se înmoaie în scurt timp. Nu trebuie să așteptați mai mult de un minut sau două - cu atât mai mult de-iCer folosiți, cu atât mai puțin timp va trebui să așteptați.
  • Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 3
    3. Răsturnați ca normal. Utilizați un răzuitor de plastic, o mână de mănușă sau un alt instrument pentru a elimina gheața. Ar trebui să găsiți că este de pe fereastra dvs. mult mai repede și mai ușor decât în ​​mod normal, economisind timpul în general. Dacă este necesar, re-aplicați de-icerul dvs. la pete dificile pe măsură ce vă răzuiți.
  • În concentrațiile comerciale, alcoolul de frecare are un punct de îngheț foarte scăzut, deci este de obicei ok pentru a vă lăsa de-icerul în mașină dacă nu vă așteptați la temperaturi de -20 F (-29 ° C) sau mai mici.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea unui card de credit
    1. Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 4
    1. Porniți fereastra încălzită a mașinii. Această metodă de ultimă stațiune este adecvată atunci când nu aveți apă călduță, lichid de dezghețare sau orice unelte de răzuire convenționale la dispoziția dumneavoastră - de exemplu, dacă fereastra mașinii dvs. a înghețat în parcul mașinii în timp ce erai la locul de muncă. Pentru că veți încerca să eliminați gheața cu un card de credit sau alt instrument improvizat, este înțelept să vă oferiți cât mai mult ajutor posibil. Pentru a începe, începeți mașina și porniți încălzitorul / dezamăgitorul până la fel de mare ca și el. Lăsați această alergare în timpul procesului - în timp, va înmuia și începe să topuiască gheața, făcându-ți munca mult mai ușoară.
  • Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 5
    2. Găsiți un card de credit corespunzător. Săpeți prin portofelul dvs. pentru a găsi un card de credit sau orice cartelă din plastic rigidă, solidă. Nu utilizați o cartelă laminată - acestea nu sunt rigide sau suficient de rezistente pentru a răsturna efectiv gheața. Dacă este posibil, încercați să utilizați un card care nu este important pentru dvs., ca un card de credit vechi, expirat, deoarece această metodă poartă riscul de deteriorare a cardului dvs. Cu toate acestea, nu-l păstrați prea mult timp, deoarece furnizorul dvs. de carduri vă recomandă să vă distrugeți vechea cartelă cât mai curând posibil pentru scopurile contra-fraudă.
  • Imagine intitulată curat Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 6
    3. Începeți răzuirea. Țineți marginea lungă a cartelei într-un unghi împotriva ferestrei și împingeți-l ferm. Încercați să păstrați cardul cât mai drept posibil, fără a permite să se îndoaie sau să se flexeze pe măsură ce vă răzuiți. Dacă faceți acest lucru, puteți ajunge la deformarea sau ruperea acesteia.
  • Fii persistent! În ceea ce privește răzuitorii, cardurile de credit pot necesita mai multe eforturi decât răzuitorii dedicați. Este posibil să aveți nevoie să împingeți destul de greu pentru a obține rezultate.
  • Dacă vă îngrijorați să vă rupeți cardul, poate doriți să dublați sau să triplați puterea răzuitorului dvs. ținând două sau trei cărți stivuite pe măsură ce vă răzuiți.
  • Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 7
    4. Utilizați ștergătoarele și lichidul pentru a ajuta. Pe măsură ce răsturnați gheața, probabil acumulați hamei de gheață la marginile ferestrei. Periodic, pulverizați lichidul ștergătorului și rulați ștergătoarele timp de câteva secunde. Fluidul ștergătorului poate ajuta la înmuiarea oricărei gheață rămasă, în timp ce ștergătoarele în sine vor ajuta la perierea rasurilor de gheață din cale. Între acțiunea de răzuire a cărții dvs. de credit, a ștergătoarelor și a fluidului dvs. și a dezmembrării dvs., fereastra dvs. trebuie să fie liberă de gheață în câteva minute.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizarea pachetelor de orez încălzite sau încălzitoare de mână de acetat de sodiu
    1. Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 8
    1. Plasați orezul într-o pungă de blocare cu fermoar sau cu microunde pentru un cuptor cu microunde timp de 30 de secunde până la un minut.Este posibil să trebuiască să faceți mai multe dintre acestea pentru a finaliza lucrarea.
  • Imagine intitulată curat Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 9
    2. Treceți pachetul de orez înainte și înapoi peste interiorul ferestrei, în timp ce așezați în interiorul mașinii. Acest lucru va încălzi sticla și gheața se va topi.
  • De asemenea, acetat de acetat de sodiu pot fi folosite în acest mod și pot rămâne gata în mașină. Un click rapid activează reacția de căldură, apoi puteți reîncărca încălzitorul prin fierberea lor în apă.
  • Avantajul acestei metode de răzuire este deoarece sticla este încălzită pe măsură ce începeți să o conduceți nu va re-îngheț.De asemenea, rămâneți cald și uscați în interiorul mașinii în timp ce pregătiți pentru plecare.
  • Imagine intitulată Curățați Frost Oprit Windows rapid Pasul 10
    3. Fii atent și rapid. La fel ca apa fierbinte poate sparge sticla, ținând un cald cald într-un singur loc prea lung poate accentua paharul.Doar lăsați-o să rămână suficient de lungă pentru a începe să arate topirea, deoarece va continua să se topească în timp ce se deplasează într-o zonă nouă.Ștergătoarele de parbriz și rularea ferestrelor laterale pot fi folosite pentru a șterge umiditatea.
  • Metoda 4 din 4:
    Prevenirea gheții de fereastră
    1. Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Windows Rapid Pasul 11
    1. Acoperiți ferestrele pe timp de noapte. Un mod sigur de a vă asigura că nu sunteți întârziat de ferestrele înghețate dimineața este de a preveni formarea gheții în primul rând. Pentru a face acest lucru, acoperiți-vă ferestrele cu un prosop, o foaie pliată sau o bucată de carton pe timp de noapte inainte de rouă sau gheață formează pe fereastră. Încercați să aranjați capacul strâns pe fereastră, astfel încât roua (și în cele din urmă, gheața) nu se poate forma în nici un loc liber.
    • Un truc util pentru parbrizul frontal este să utilizați ștergătoarele mașinii de parbriz pentru a ține capacul în poziție. Pentru alte ferestre, este posibil să doriți să utilizați mici roci sau alte greutăți pentru a fixa capacul în jos.
  • Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 12
    2. Scoateți fereastra acoperă dimineața. Trageți prosoapele, foile etc. departe de fereastră. Ele pot fi umede și / sau înghețate, așa că, dacă intenționați să utilizați husă de ferestre din nou La destinație, asigurați-vă că așezați o barieră etanșă la apă, ca o prelată, înainte de a le arunca în portbagaj.
  • Imagine intitulată Clean Frost Off Masina Ferestre rapid Pasul 13
    3. Spot-răzuiți orice pete înghețate. Deși această metodă ar trebui să reducă foarte mult cantitatea de gheață pe ferestre, pot exista câteva patch-uri mici rămase. Utilizați un răzuitor de plastic, mâna dvs. sau un instrument similar pentru a le elimina dacă vă ascund viziunea. Dacă vă grăbiți, este posibil să doriți să intrați în mașină și să utilizați ștergătoarele de parbriz împreună cu dezghețarea și lichidul ștergătorului.
  • sfaturi

    Dacă se așteaptă o glazură, ridicați ștergătoarele de pe suprafața parbrizului pentru a le împiedica să fie înghețate la geam.
  • Asigurați-vă că ștergătoarele sunt setate la oprire la oprirea mașinii, astfel încât ștergătoarele să înghețe la geam, nu vor încerca să înceapă înainte ca înghețul și gheața să se topească când mașina este pornită.
  • Suflantele de pe autoturisme, în general, nu ajung la tot în jos, unde trăiesc ștergătorii de parbriz când sunt opriți.Înainte de a opri mașina pentru noapte, afișați ștergătoarele doar un centimetru sau așa folosiți o atingere rapidă a opțiunii ștergătoare manuală.Când porniți suflanta în dimineața următoare, lamele ștergătoarelor dvs. vor fi dezghețate mai întâi.
  • Pentru îngheț subțire, puteți transforma dezghețarea pe tot parcursul drumului și puteți transforma ștergătorii de parbriz pentru a face unele dintre ele "răzuire".
  • Temperatura camerei sau apa la robinet rece funcționează rapid, în special pentru gheața groasă. Se toarnă din partea de sus a parbrizului pentru a vă începe răzuitorul.
  • Când temperaturile sunt la sau puțin sub îngheț, folosind lichidul de spălare a parbrizului și ștergătoarele pot accelera procesul de topire.Dacă este foarte rece, stratul subțire de fluid de pe parbriz rămase după trecerea ștergătoarelor, poate îngheța foarte repede, mai ales dacă conduceți.
  • Dacă uitați să așezați o copertă sau gheața este neașteptată, mergeți în afara a 10 minute înainte de a vă lăsa să plecați și să vă întoarceți mașina. Porniți căldura la ferestre și transformați-o tot drumul. Acest lucru va topi gheața pe parbriz. Cel mai bine nu este să vă lăsați mașina nesupravegheată în timp ce rulează, cu toate acestea, deoarece este posibil ca hoții să-l fure de pe calea dvs. de acces sau de parcare.
  • Puteți preveni acumularea înghețului pe parbriz peste noapte de parcarea mașinii cu fața spre est. Răsăritul soarelui va topi orice gheață.
  • Avertizări

    Ștergătoarele de parbriz gratuit de la gheață pe parbriz înainte de a le transforma.
  • Niciodată nu se toarnă apă caldă peste un parbriz înghețat. Schimbarea rapidă a temperaturii va duce la crăparea sticlei.
  • Nu utilizați o lopată de metal (sau orice obiect metalic nu este conceput pentru răzuirea ferestrelor) pentru a răsturna îngheț, zăpadă sau gheață de la un parbriz.
  • O cartelă de plastic poate rupe sau poate fi redată inutilizabilă după ce o folosește pentru a curăța înghețul de pe parbriz.Selectați o cartelă care este consumabilă sau păstrați un card de credit expirat în mod expres în acest scop.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Card de plastic
    • Spray De-ICer
    • Ștergătoarele de parbriz
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar