Cum să obțineți ochi mai mari

Aspectul cu ochii cu ochii de mult timp a fost de dorit. Cu câteva sfaturi și trucuri simple, vă puteți face ochii să pară mai mari și mai dramatici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Maximizarea dimensiunii ochiului în mod natural
  1. Imaginea intitulată Obțineți ochii mai mari Pasul 1
1. Dormi suficient. Dacă sunteți predispuși să rămâneți târziu noaptea, veți ști aspectul înroșit și uscat al ochilor care vine cu privarea de somn. Obținerea suficient de somn este obligatorie dacă doriți să maximizați dimensiunea ochilor. Ochii au nevoie de cel puțin cinci ore pe noapte pentru a regenera corect. Desigur, veți avea nevoie de cel puțin șapte pentru a vă asigura că vă simțiți în general în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 2
    2. Bea apă. Ochii pufos sunt bine cunoscuți că rezultă din deshidratare. Păstrarea nevoii corpului dvs. de apă va păstra umflarea la Bay. Opt pahare de apă sunt adesea citate ca suma de gol pe zi. Dacă aveți probleme cu consumul de apă de lucru în programul dvs. curent, încercați să aduceți o sticlă reîncărcabilă de apă în jurul dvs. cu dvs. Beți o parte din ea ori de câte ori vă gândiți la asta. Menținerea hidratată are o listă lungă de beneficii. Nu numai că vei arăta mai treaz, vei simt mai trezit.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 3
    3. Misturați-vă fața. În timp ce hidratarea zona din jurul ochilor va îmbunătăți aspectul ochilor dvs. cel mai mult, rămâne faptul că trebuie să vă dați fața un tratament cu umiditate deplină. Acest lucru vă va face să arătați mai vibrante, ceea ce, la rândul său, va avea un efect benefic asupra modului în care ochii dvs. sunt percepuți. Tratați-vă fața cu un hidratant facial și cumpărați un hidratant de ochi pentru zona din jurul ochilor. Hidratatorii de ochi sunt proiectați să fie foarte ușoară, ceea ce este perfect pentru o astfel de zonă sensibilă.
  • Puteți utiliza hidratantul obișnuit în jurul ochilor, dar puteți observa o îmbunătățire dacă cumpărați un anumit hidratant de ochi pentru loc de muncă. Hidratanții de ochi sunt deosebit de utile dacă sunteți predispus la riduri în jurul ochilor.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 4
    4. Masați-vă ochii. Masarea ușoară a zonei în jurul ochilor vă ajută să încurajați fluxul sanguin, îmbunătățind aspectul ochilor și reducerea cercurilor de ochi întunecate. Masați încet în jurul ochiului, frecându-vă în cercuri mici. Dacă doriți să faceți un obicei obișnuit, ar trebui să cumpărați o rolă de ochi vibratoare. Ele sunt relativ ieftine, limitează transmiterea uleiurilor între mână și față și sunt concepute special pentru a promova fluxul sanguin în jurul ochilor.
  • Dacă masați cu mâinile, asigurați-vă că nu aveți ulei în exces în sau pe degete. În caz contrar, schimbul de ulei poate duce la iritarea pielii.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 5
    5
    Exercitați-vă ochii. Dacă doriți să îmbunătățiți aspectul oricărei părți ale corpului, cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să o exercitați. Deși nu crește dimensiunea reală a ochilor dvs. în sine, asigurându-vă că ochii tăi sunt cât mai puternici sunt importanți și nu ar trebui să fie trecute cu vederea.
  • Alternează rapid între aproape și departe. Comutarea intenționată dintre cele două rapid vă va forța ochii să accelereze timpul pe care îl ia pentru a se adapta.
  • Exercițiile de ochi direcționale vor îmbunătăți timpul de mobilitate și timpul de reacție. Încercați să vă mișcați ochii în direcții diferite. Țineți-vă capul încuiat într-un singur loc, apoi căutați în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Încercați să vă mișcați ochii cât mai departe în fiecare direcție posibil. Aceasta va maximiza eficacitatea exercițiului.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 6
    6. Reglați-vă ochii la lumină slabă. Este un fapt bine-cunoscut faptul că elevii dvs. se vor ajusta în funcție de cantitatea de lumină din linia dvs. de viziune. Fiind undeva mai întunecată sau puțin luminată, vă va forța elevii să mărească, astfel încât să poată prinde mai multă lumină. Mergând undeva întuneric va crește în mod natural dimensiunea elevului ca rezultat, care la rândul său poate crește dimensiunea aparentă a ochilor tăi. Rețineți că opusul este adevărat pentru lumini strălucitoare, deci este mai bine să vă evitați privirea de la o anumită luminozitate dacă doriți să vă păstrați elevii în verificare.
  • Unele cercetări au sugerat că elevii dvs. vor contracta și va dilata când chiar vă gândiți la o altă serie de lumină. Dacă sunteți într-o legătură în cazul în care nu aveți niciun control asupra luminii, imaginați-vă într-un spațiu slab luminat și verificați dacă acesta are vreun efect asupra ochilor dvs.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 7
    7. Utilizați o mască de ochi. Punerea pe o mască de ochi timp de zece minute va reduce inflamația în jurul ochilor. Făcut în mod regulat, pielea din jurul ochilor tăi va fi mai moale, iar ochii tăi vor găsi mai ușor să strălucească. Dacă nu aveți o mască de ochi la îndemână, frecarea cuburilor de gheață în jurul ochilor dvs. vor avea un mare efect.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind machiajul ochilor
    1. Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 8
    1. Utilizați o fard de ochi. Ochele sunt o modalitate eficientă de a atrage atenția asupra ochilor și de a le oferi o privire mai mare. Ochii de ochi sunt buni să se aplice mai întâi, deoarece dau celelalte machiaj (cum ar fi Mascara și Eyeliner) o fundație colorată. Culoarea și tonul de ochi pe care le alegeți trebuie să fie determinate de culoarea ochilor. Ceea ce funcționează pentru o singură culoare ar putea să nu funcționeze pentru altul.
    • ochi caprui sunt foarte versatile și pot face aproape orice lucrare de culoare. Purple este o nuanță mare pentru ochii maro.
    • Ochi albaștrii arata cel mai bine cu tonuri de uscare cum ar fi maro sau gri dezactivat.
    • Ochi verzi favorizează culorile moderate și calde. O ușoară violet sau maro aurie de aur foarte bine.
    • Culoarea ochilor dvs. nu trebuie să se potrivească cu culoarea ochilor naturali, dar dacă o veți face, va face ca culoarea dvs. naturală a ochiului să pop.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 9
    2. Utilizați o eyeliner nud sau alb. Nud Eyeliner este o modalitate sigură, dar eficientă de a străluci aspectul ochilor tăi. La rândul său, acest lucru vă va face să arătați mai mult treaz. Deoarece eyelinerul nud abia perceptibil, este incredibil de versatil și se potrivește aproape de orice situație. Dacă sunteți în căutarea unei schimbări mai semnificative la dimensiunea ochilor dvs., puteți încerca o linie albă.
  • Adăugând o umbră întunecată sub ochiul tău și apoi aplicarea garniturii nud sau albe din linia de plutire inferioară creează aspectul unor ochi mai mari.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 10
    3. Dă-ți ochii o coadă de pisică. Un aspect ochi de pisică smoldering este o modalitate comună și eficientă de a crește dimensiunea ochilor. Folosind eyeliner lichid, trageți linia spre capătul exterior al ochiului, terminându-l cu un vârf ascuțit. Deoarece ochiul unui ochi al pisicii este atât de comun și relativ simplu, există o mulțime de moduri diferite pe care le puteți merge.
  • Nu uitați să creați mai întâi o bază. Utilizați file de culoare deschisă care se potrivește cu tonul pielii. Acest lucru va accentua efectul ochiului, în special dacă utilizați un ochi de culoare închisă, cum ar fi maro sau negru.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 11
    4. Aplicați genele false. Dacă încercați să atrageți atenția asupra ochilor dvs., genele false sunt minunate. Își deschid ochii și le dau un cadru mai mare decât să-ți aduci cu gene naturale. Aplicați un adeziv pe linia din spate a genelor și puneți-o bine în spatele genelor naturale. Deși ar putea să nu vizeze ochii direct, genele false dau aspectul deschiderii ochilor.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 13
    5. Smudge un strălucitor alb în jurul ochilor tăi. Ca un eyeliner alb focalizat, un strălucitor alb vă va da ochii o privire de vigilență. Desenați o eyeliner alb în jurul ochilor și mâncați ușor până când aveți aspectul unui nor grațios în jurul ochilor. Asigurați-vă că căptușeala este uniform răspândită, decolorarea de la punctul în care atinge sprâncenele voastre.
  • Un strălucitor alb este de obicei rezervat pentru mai multe ocazii mai pline de farmaci, dar dacă vă îndrăznești, ați putea încerca să o faceți într-un aspect casual.
  • Obținerea unui strălucitor bun poate dura de câteva ori dacă nu sunteți obișnuit cu ea. Dacă nu este ceva ce ați încercat înainte, noul aspect interesant pe care îl obțineți de la ea va merita provocarea.
  • Alți highlightriți colorați pot fi, de asemenea, utilizați în colțurile interioare ale ochilor pentru a le face să apară și să apară mai mari.
  • Metoda 3 din 3:
    Încadrarea ochilor tăi
    1. Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 14
    1. Vă curățați genele. Chiar dacă genele tale sunt în mod natural curbate, ar trebui să le curzi în mod regulat. Genele sunt cadrul natural al ochilor tăi și curlând-le va atrage mai multă atenție acelei părți a feței tale. Lansările curbate vor crește, de asemenea, leaderea ochilor. Folosind un Curler EyeLash, începeți la baza genelor și țineți curlele timp de trei secunde. Nu vă încurcați mai mult decât atât, deoarece veți risca să vă răniți genele.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai mari Pasul 15
    2. Purtați lentile de contact ale cercului. Contact a cercului funcționează ca contacte regulate, dar acoperă în mod intenționat o parte din albi, precum și creșterea dimensiunii aparente a iriselor. Acest lucru are ca rezultat un aspect asemănător cu DOE comparabil cu anime japonez. Deși contactele cercului sunt populare predominant în Asia de Est, le puteți comanda online. Acestea costă între 20-30 de dolari o pereche și pot fi achiziționate și în branduri de prescripție medicală. Lenscircle este un loc pentru a le cumpăra.
  • Lentilele de contact ale cercului au fost asociate cu riscuri și leziuni semnificative, inclusiv orbire. De asemenea, sunt în prezent neaprobați de FDA. Nu a existat o cantitate semnificativă de cercetări empirice pe această temă, iar riscurile percepute pot fi pur și simplu de multă teamă, dar problemele potențiale ar trebui să fie ținute în minte dacă decideți să le priviți.
  • Imaginea intitulată Obțineți ochii mai mari Pasul 16
    3. Pierde ochelarii. Ochelarii de prescripție groasă au un efect de ochi vizibil în scădere prin lentilă. Dacă purtați o rețetă grea, pur și simplu scoateți ochelarii va face o mare diferență. Contactele sunt abia vizibile în contrast și sunt relativ ușor de ajustat la. Dacă aveți banii pentru el, chirurgia cu ochi laser vă poate corecta permanent problema viziunii. Un set mai mic de lentile va contribui, de asemenea, la reducerea problemei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Eyeliner alb își deschide ochii. Black Eyeliner tinde să facă contrariul. Țineți cont de faptul că faceți alegeri de machiaj. Poate avea un impact semnificativ asupra dimensiunii aparente a ochilor.

    Avertizări

    Nu te apropii prea mult pe mărimea ochilor tăi. Mai multă dimensiune nu înseamnă neapărat mai multă frumusețe. Ca și în cazul celorlalte caracteristici, doriți să vă asigurați că ochii dvs. complimentează restul feței.
  • Ochii mai mari au un risc mai mare de miopie (scurtătate.) În timp ce văzută ca un semn de frumusețe, ochii mai mari au un risc mai mare de probleme de viziune. Dacă aveți ochi mai mici și doresc să fie mai mari, păstrați riscurile unor ochi mai mari în minte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar