Cum să obțineți ochi albi strălucitori

Albii ochiului tău sunt numiți sclera, iar acestea pot indica sănătatea generală a unei persoane. Având sclera gălbui sau roșiatică poate fi o provocare în ceea ce privește vanitatea personală, deoarece pot face o persoană să pară mai în vârstă sau obosită. Ele pot, de asemenea, să semnaleze problemele de sănătate legate de alergeni, toxine din organism și chiar mai multe probleme hepatice grave. Există mai multe remedii care pot trata sau contracara roșeață sau galben în ochi, variind de la utilizarea picăturilor de ochi la schimbarea dietei dvs. pentru a aplica machiaj strategic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind picături de ochi
  1. Imagine intitulată Tratați ochii uscați Pasul 2
1. Utilizați picături regulate de ochi cum ar fi ochii vâștii sau clei. Aceste picături de ochi sunt folosite pentru a reduce roșeața în ochi și pentru a le da un pic de umiditate pentru a contracara iritanții sau pentru uscarea altora în ochi. Visine, ochii clară și alte branduri pot fi achiziționate la magazinele de produse alimentare și de droguri, precum și la magazinele mai mari, cum ar fi țintă, Walmart, și așa mai departe. Puneți 1-2 picături în ochiul afectat. Consultați instrucțiunile de pe sticlă pentru informații suplimentare.
  • Nu utilizați ochii ca ochii vâscați sau clar prea des. În timp ce dau rezultate bune imediate, atunci când sunt utilizate în mod regulat, ei împiedică, de fapt, ochii să-și creeze propria lubrifiere naturală, iar ochii tăi pot deveni cronică uscată, roșie și dependentă de picături. O opțiune mai sigură este picăturile saline sau eyedrops blând ca systanul care imită lacrimi naturale.
  • Imaginea intitulată face ca ochii să nu mai rănească Pasul 25
    2. Încercați picături mai groase de vâscozitate. Un brand japonez de picături de ochi numit Rohto este un produs care este mai gros decât lacrimile naturale. Ele au proprietăți de răcire care ameliorează ochii de ardere și reduc și roșeața. Acestea sunt disponibile la magazinele de produse alimentare și de droguri. Dacă nu ați utilizat nici o picături de ochi înainte, acestea ar putea să nu fie cele mai bune pentru a începe, deoarece se pot simți puțin aspru pentru ochi.
  • Imaginea intitulată Îndepărtați ceva din etapa de ochi 7
    3. Încercați picături albastre de ochi. O companie din Elveția, Innoxa, face ca picături de ochi care sunt de fapt colorate albastru. În plus față de ameliorarea simptomelor de ardere și roșeață, picăturile Blue Innoxa acoperă, de asemenea, ochii cu o peliculă ușoară de albastru, care contracarează nuanța gălbui în ochii tăi pentru a le face să apară mai albă.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea obiceiurilor de sănătate
    1. Imaginea intitulată Scapă de stupi natural Pasul 7
    1. Mănâncă un curcubeu de fructe și legume. Fructe și legume galbene, cum ar fi morcovi, dovleci, lămâi și portocale, conțin vitamine și antioxidanți care vă vor ajuta să vă mențineți ochii albi. Consumul de alimente verde, cu frunze, cum ar fi spanacul și kale, au, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății ochilor. Nuci ca migdalele, nucile și arahidele conțin, de asemenea, minerale care promovează sănătatea ochilor.
    • Aceste fructe și legume vă vor ajuta, de asemenea, să vă detoxificați ficatul. Un ficat sănătos va ajuta la păstrarea albilor ochilor tăi și luminoși. Dacă ficatul dvs. este plin de toxine, atunci este posibil să nu poată procesa alimentele și vitaminele la fel de eficient cum ar trebui. Detoxificați ficatul dvs. bea un pahar de suc de sfeclă sfeclă pe stomacul gol sau consumând morcovi și spanac.
  • Imagine intitulată Manipulați o revizuire negativă Pasul 10
    2. Reduceți zaharurile rafinate și carbohidrații din dieta dvs. Reducerea cantității de alimente care conțin carbohidrați și zaharuri rafinate, precum și grâu, vă pot ajuta corpul să proceseze mai bine și să vă detoxificați ficatul. Reduceți cantitatea de alimente nesănătoase pe care le consumați, în special pe timp de noapte, ceea ce poate interfera cu un model bun de somn.
  • Imaginea intitulată Scapă de o durere în gât rapid Pasul 8
    3. Ia suplimente. Ochii tăi depind de niveluri bune de vitamina A și C pentru a-și menține sănătatea. În plus față de mâncarea alimentelor bogate în aceste vitamine, luați o vitamină suplimentară în fiecare zi. De asemenea, creșteți nivelul dvs. de acizi omega 3 prin administrarea a 4 capsule în fiecare zi de suplimente de ulei OMEGA 3 sau de pește.
  • Imagine intitulată face față paraliziei somnului Pasul 6
    4. Obțineți 7 până la 8 ore de somn în fiecare noapte. Obținerea unui somn suficient în fiecare noapte vă va asigura că corpul dvs. este odihnit și, în consecință, că ochii tăi sunt odihnit și restaurate la culoarea lor naturală albă. Obțineți cel puțin 7 până la 8 ore de somn în fiecare noapte. Dacă aveți probleme cu adormirea, încercați muzică liniștitoare sau 10 minute de meditație înainte de a vă culca pentru a vă asigura că corpul dumneavoastră știe că este timpul să dormim.
  • Imagine intitulată Cure Linkjaw în mod natural Pasul 17
    5. Bea multa apa. Ochii albi străluciți se bazează pe o hidratare adecvată și păstrarea corpului hidratat va ajuta la umplerea fluidelor corpului dvs., reducând astfel puffiness și roșeață în ochii tăi. Beți 8 până la 10 pahare de apă curată în fiecare zi sau aproximativ 64 uncii.
  • Imagine intitulată face față paraliziei somnului pasul 15
    6. Tăiați alcoolul și cofeina. Ambele le vor deshidrata corpul și vor adăuga la pufiness și roșeață la ochi. De asemenea, pot întrerupe modele bune de somn, care pot interfera cu tine obtinerea 7-8 ore de somn in fiecare seara.
  • Imagine intitulată Deal cu apneea de somn Pasul 7
    7. Evitați iritanții ca fumul, praful și polenul. Fumatul irită ochii și poate provoca roșeață. De asemenea, poate să se usuce ochii. Eliminarea fumatului din obiceiurile zilnice vă poate ajuta ochii să-și restabilească culoarea și hidratarea naturală. Praful care se găsește atât în ​​exterior, cât și în interior vă poate irita ochii și să-i facă predispuși la roșeață. Polenul și alți alergeni ar putea contribui, de asemenea, la iritarea ochilor. Utilizați un purificator de aer în interior pentru a reduce aceste iritante dacă sunt greu de evitat.
  • Imagine intitulată confort o durere și mâncărime Eye Pasul 13
    8. Reduceți Eyestrain. Lucrul la un computer toată ziua poate lua o taxă pe ochi, dar ar putea să nu fie o opțiune de a reduce timpul pe care îl cheltuiți pe computer. Dacă trebuie să lucrați pe un computer timp de câteva ore în fiecare zi, atunci ar trebui să abordăm modalități de a ajuta la reducerea Eyestrainului. Acestea pot include instalarea iluminării corecte, schimbarea setărilor computerului astfel încât monitorul dvs. să fie aceeași luminozitate ca și restul camerei, clipește mai des, să vă exercitați ochii și așa mai departe.
  • Imagine intitulată de confort O etapă de ochi și mâncărime
    9. Purtați ochelari de soare atunci când sunteți afară. Razele UVA și UVB pot deteriora ochii în timp, iar expunerea la lumina soarelui contribuie la îngălbenirea ochilor. Purtați ochelari de soare care vă protejează ochii de razele UVA și UVB. Cele mai multe ochelari de soare disponibile astăzi vor avea această caracteristică, dar asigurați-vă că verificați eticheta. Încercați să purtați ochelari de soare ori de câte ori există chiar o strălucire în afara. Nu este nevoie să existe ceruri albastre și soare pentru a avea nevoie de ochelari de soare. În zilele tulbure, ar putea exista o mulțime de strălucire care poate să se concentreze și să vă deterioreze ochii.
  • Imagine intitulată de confort o durere și mâncărime ochiul 9
    10. Vizitați medicul dumneavoastră. Este posibil să aveți o afecțiune medicală numită icter care contribuie la ochii gălbui. Icterul este o condiție atunci când hemoglobina din sânge este împărțită în bilirubină și nu este clar prin corpul dvs. în mod corespunzător. Dacă bilirubina se construiește în piele, provoacă ca pielea și ochii să apară galben. Icterul poate indica o problemă medicală care are cel mai frecvent de a face cu ficatul, vezica biliară sau pancreasul. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a exclude icterul și orice boli sau condiții care pot contribui la ochii gălbui.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind remedii naturale
    1. Imaginea intitulată Îndepărtați ceva din etapa 5
    1. Încercați remedii ayurvedice. Medicina ayurvedică a provenit din India cu aproximativ 3000 de ani în urmă și utilizează remedii și practici naturale pentru prevenirea și tratarea condițiilor de sănătate. Triphala este un amestec pe bază de plante utilizat în medicina ayurvedică care poate trata o serie de condiții, inclusiv îmbunătățirea sănătății ochilor și a albului ochilor. Realizează acest lucru în parte prin detoxifierea corpului. Triphala poate fi achiziționată la magazinele de import alimentare indiană ca o pulbere sau în formă de tablete.
    • Utilizați Triphala ca o spălare a ochilor. Se dizolvă o lingură de pulbere în 8 uncii de apă peste noapte. Tulpați acest amestec și apoi stropiți-o peste ochi sau utilizați ca o spălare a ochilor.
    • Un cuvânt de precauție: Triphala este folosită și ca un laxativ pentru a corecta constipația, astfel încât să continuați cu atenție cu utilizarea acestuia.
    • Unul dintre principalele ingrediente din Triphala este gosebul indian, sucul care poate fi abandonat direct în ochii tăi noaptea pentru a-și îmbunătăți albul.
  • Imagine intitulată Piloanele în mod natural Pasul 8
    2. Frecați suc de morcov pe pleoape. Mâncarea de morcovi vă va îmbunătăți sănătatea ochilor și, așa, aplicarea topică a sucului. Spălați și uscați mai mulți morcovi și tăiați capetele lor. Procesați mai mulți morcovi printr-un storcător pentru a obține suc de morcov sănătos care poate fi aplicat apoi pe pleoape. Lăsați sucul de pe pleoape peste noapte. Aveți grijă să nu puneți sucul direct în ochi.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă ochii să nu rănească Pasul 4
    3. Utilizați o compresă rece pe ochi. Punerea pielii în contact cu ceva rece va ajuta la reducerea puffiness, dar poate, de asemenea, ajuta la albirea ochilor. Înmuiați un prosop în apa de gheață, scârțâieți-l și puneți prosopul peste ochi timp de 5-10 minute. Roșeața în ochii tăi ar trebui să se diminueze după repetarea de câteva ori pe parcursul unei zile.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind machiaj
    1. Imagine intitulată Utilizați Vaseline Pasul 2
    1. Luminează zona sub ochi. Cercurile întunecate sub ochii tăi vor face ca ochii să pară plictisitoare. Luminează zona sub și în jurul ochilor dvs. prin aplicarea concealerului. Dau mai multe puncte mici de concealer în partea de jos a ochiului și atingeți ușor pe punctele pentru a le amesteca cu restul pielii.
  • Imaginea intitulată Faceți ochii maro în evidență Pasul 5
    2. Utilizați tonuri albastre de umbra ochilor și a ochilor. Adăugarea culorilor marinei sau a lumii Indigo în jurul ochilor dvs. vor fi oarecum mai moale decât drama și duritatea culorilor negre. De asemenea, tonurile albastre vor ajuta la combaterea culorilor gălbui care ar putea apărea în albii ochilor, ceea ce vă va face să apară ochii mai străluciți și mai clară.
  • Imaginea intitulată face un nas răsturnat arata bun pas 4
    3. Utilizați Eyeliner. Aceste zile, eyelinerul alb ar putea fi ușor de găsit pe piață. Doar o glisare sau două de eyeliner alb pe pleoapă nu numai că le va face mai luminoase îi vor face mai largi. De asemenea, puteți lua puțin ochi albe lângă colțul capacelor și amestecați-l, acest lucru va da un înger ca uite. Fața ta va arăta dewy și foarte proaspătă.
  • Imagine intitulată arata atractivă și naturală (fete) Pasul 8
    4. Utilizați rimelul brun pe genele de jos. Făcându-vă ochii să iasă în evidență, îi pot ajuta să pară mai alb. Folosind mascara neagră pe ambele lovituri de sus și de jos, vor face ochi dramatici, dar nu vă ajută ochii să pară mai albi. În schimb, încercați rimelul brun pe genele de jos. Această culoare mai moale va ajuta la atragerea atenției în sus la genele de sus, ceea ce vă va face ca ochii să apară mai largi, mai atenți și mai albi.
  • Imaginea intitulată face ca ochii maro sărit peste pasul 7
    5. Încercați un eyeliner de culoare deschisă. Folosind un ochi de culoare osoasă sau colorată cu carne, ochii tăi vor atrage și vor reflecta lumina, ceea ce va ajuta să pară că ochii tăi sunt mai mari. Descrieți colțurile interioare ale ochilor dvs. cu ochiul de plecare pentru a da iluzia de a fi mai strălucitoare.
  • Aplicați o umbră strălucitoare de ochi albă sau de culoare deschisă în colțurile interioare ale ochilor dvs. pentru a obține un efect similar.
  • Încercați să vă abțineți de la utilizarea unui creion alb de eyeliner pentru a vă evidenția ochiul, deoarece acest lucru poate fi greu de amestecat în mod corespunzător și poate arăta prea mult "Stading" sau artificial.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în liceul Pasul 8
    6. Utilizați un clipor de gene. Un Curler Eyelash, care este disponibil imediat la magazinele de droguri și magazinele de produse alimentare pentru aproximativ 5 până la 6 dolari, vă va prinde genele și le îndoaie în sus într-o curl. Curling cu genele în sus va face ca ochii să par să fie mai mari și mai deschisi. De asemenea, pot atrage atenția asupra ochilor dvs., făcându-vă mai mult genele.
  • Imaginea intitulată arata atractivă și naturală (fete) Pasul 3
    7. Utilizați un pic de roz roz. Aplicați roz roz la merele obrajilor, buzele și în cel mai înalt punct al sprâncenelor. Acest lucru vă va ușura și vă va străluci întreaga față, ceea ce vă va ajuta să vă faceți ochii mai luminați și mai albi.
  • Avertizări

    Dacă ochii tăi sunt puieți, roșii, iritați sau umflați, este posibil să suferiți de o afecțiune medicală, cum ar fi o clipă, conjunctivită (ochi roz) sau o leziune oculară. Dacă suspectați oricare dintre aceste aspecte medicale sau alte probleme medicale, consultați medicul dumneavoastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar