Cum de a desena ochi simpli

Una dintre cele mai recunoscute caracteristici ale anime-ului este ochii. Sunt mari, sunt expresivi și sunt adesea exagerate pentru a arăta emoții. Ochii anime sunt alcătuiți doar din câteva forme de bază și nu au prea multe detalii, deci sunt de fapt destul de simple de tras. În primul rând, decideți dacă doriți să trageți ochii de sex feminin sau bărbați, deoarece sunt puțin diferiți. Apoi, trageți liniile de lansare, irisul și elevul, umbra în desenul tău și ai terminat!

Pași

Metoda 1 din 4:
Eșantion de ochi anime
  1. Imagine intitulată eșantion1
1. Vedeți metoda 3 pentru instrucțiuni privind desenarea unui ochi anime de sex feminin.
Metoda 2 din 4:
Eșantion de ochi anime masculi
  1. Imagine intitulată eșantion2
1. Vedeți metoda 4 pentru instrucțiuni privind desenarea unui ochi anime de sex masculin.
Metoda 3 din 4:
Desenarea ochilor anime de sex feminin
  1. Imagine intitulată Desenarea ochilor anime simpli Pasul 1
1. Trageți liniile superioare și inferioare. În primul rând, trageți o linie de curbă în jos pentru linia superioară a Lash. Adăugați o coadă curbată la un capăt (trageți-l pe capătul care va fi colțul exterior al ochiului), coborând și înapoi spre celălalt capăt al liniei, astfel încât linia superioară a luminii este în formă de C. Faceți linia aproximativ 1/3 o lungime a primei linii curbate pe care ați tras-o. Apoi, faceți linia superioară a liniei de bord și îndrăznea cu creionul. Pentru linia de lansare inferioară, trageți o linie scurtă, în sus, centrată sub prima linie de lasare pe care ați tras-o.
  • Ochii anime de sex feminin sunt de obicei mai mari și mai rotunzi decât ochii anime de sex masculin.
  • Faceți ochii aproximativ 1/6 înălțimea capului și 1 / 4a lățimea capului, dacă desenați unul. În acest fel, ei vor arăta mari și exagerate.
  • Imagine intitulată Draw Ochii simple Anime Pasul 2
    2. Schițați o ovală între liniile de lasare. Faceți partea superioară și inferioară a suprapunerii ovale cu liniile de lasare, astfel încât partea superioară și inferioară sunt ascunse. Face ca lățimea la cea mai largă parte a ovalului, la fel ca lungimea liniei de lasare inferioară. Aceasta va fi irisul ochiului.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 3
    3. Desenați un cerc mic lângă partea superioară a ovalului. Așezați cercul pe o parte. Mai târziu, veți lăsa acest cerc alb și va arăta ca lumina care reflectă ochiul.
  • Faceți cercul aproximativ 1/10 dimensiunea ovalului.
  • Nu contează în ce parte puneți cercul, dar ar trebui să fie pe aceeași parte a ambelor ochi dacă desenați 2.
  • Imagine intitulată Desenarea simplă a ochilor anime Pasul 4
    4. Adăugați un cerc mai mic lângă partea inferioară a ovalului de pe partea opusă. Dacă ați tras primul cerc în apropierea părții superioare ale ovalului, trageți cercul mai mic lângă partea din dreapta jos și invers. Faceți acest cerc aproximativ jumătate din dimensiunea primului pe care l-ați tras.
  • Când ați terminat cu desenul dvs., acest cerc va arăta ca lumina care reflectă și ochiul.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 5
    5. Faceți o ovală mai mică în interiorul primului și umpleți-o pentru elev. Trageți ovale aproximativ 1/4-a dimensiunea irisului și centrați-l în interiorul primului oval pe care l-ați tras. Apoi, utilizați-vă creionul pentru al umple în tot drumul.

    Variație: Puteți desena un elev mai mare dacă doriți ca ochiul să arate mai mare și mai larg. Faceți doar ovale aproximativ 1/2 dimensiunea irisului (în loc de 1/4) și se suprapune cu ambele cercuri mici pe care le-ați tras înainte. Cercurile ar trebui să fie în fața ovalului.

  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 6
    6. Adăugați genele. Pentru a desena genele, începeți la colțul exterior al ochiului și trageți câteva linii curbate ascendente care ies din linia superioară a Lash. Genelele ar trebui să cuprindă aproximativ 1/4-lea din linia superioară a Lash. Faceți fiecare linie aproximativ 1/15 lungimea liniei superioare de bord. Apoi, îngroșați liniile cu creionul, astfel încât acestea sunt îndrăznețe ca restul liniei superioare de la.
  • Adăugarea genelor groase și distincte vor face ochiul să arate mai feminin.
  • Adăugați câteva gene la linia de lasare inferioară dacă doriți. Dacă o faci, ar trebui să curbe, nu în sus.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 7
    7. Umbra în desenul tău. Pentru a umbri în ochi, trageți mai întâi o linie orizontală de curbare descendentă din partea stângă a irisului spre partea dreaptă. Asigurați-vă că linia nu se suprapune cu nici una dintre cercurile albe. Apoi, umbra în spațiul alb de deasupra liniei, așa că este umplut, dar încă mai ușor decât elevul. Umbra sub linie, astfel încât este mai ușoară decât umbrirea deasupra liniei.
  • Experimentați cu ajutorul creionului colorat dacă doriți! Găsiți o umbră întunecată și ușoară de aceeași culoare, apoi umbrite deasupra liniei cu umbra mai întunecată și sub linia cu umbra mai deschisă.
  • Nu uitați să nu umblați în cercurile albe.
  • Metoda 4 din 4:
    Schițând ochii anime masculi
    1. Imagine intitulată Desenarea simplă a ochilor anime Pasul 8
    1. Schițează liniile superioare și inferioare. În primul rând, trageți o linie orizontală cu o ușoară curbă. Apoi, trageți o linie cu o ușoară curbă ascendentă care coboară de la un capăt al primei linii (capătul care va fi colțul exterior al ochiului) la un unghi de 45 de grade. Faceți această linie aproximativ 1/3 lungimea primei linii pe care ați desenat-o. În acest moment, linia superioară a Lash va avea o formă C și veți putea vedea colțul exterior al ochiului. Pentru a desena linia de lasare inferioară, trageți o linie scurtă, orizontală, cu o ușoară curbă centrată sub linia superioară a Lash.
    • Ochii anime masculi sunt, de obicei, mai mici și mai înguste decât ochii animei feminini. Curbele de pe liniile de lasare superioare și inferioare ar trebui să fie ușoare, astfel încât ochiul nu arată prea rotund.
    • Trageți ochii aproximativ 1 / 8th înălțimea capului și 1 / 4a lățimea capului, dacă desenați unul.
  • Imagine intitulată Desenarea ochilor anime simpli Pasul 9
    2. Desenați o ovală între liniile de lasare. Centrați ovalele și faceți suprapunerea superioară și inferioară cu liniile de lasare, astfel încât doar o parte a ovalului este vizibilă. Face ca lățimea celei mai largi parte a ovalei aproximativ la fel ca lungimea liniei de bord inferior.
  • Aceasta va fi irisul.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 10
    3. Adăugați un cerc mic lângă partea de sus a ovalului. Desenați cercul din partea stângă sau dreaptă a ovalului, în apropierea vârfului. Nu contează de ce parte, dar puneți cercul pe aceeași parte în al doilea ochi dacă desenați unul. Faceți cercul aproximativ 1/10 dimensiunea irisului.
  • Veți lăsa acest cerc alb mai târziu, așa că se pare că lumina reflectă ochiul.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 11
    4. Faceți un cerc mai mic lângă partea inferioară a ovalului de pe partea opusă. De exemplu, dacă ați tras primul cerc din partea dreaptă a ovalului, trageți cercul mai mic din partea stângă jos. Desenați cercul, deci este de aproximativ 1/2 dimensiunea primului cerc. Acest cerc va arăta, de asemenea, ca lumina reflectată atunci când umblați în desenul dvs.
  • Imagine intitulată Desenarea ochilor anime simpli Pasul 12
    5. Desenați un oval mai mic în interiorul primului și umpleți-l pentru a face elevul. Centrați ovale din interiorul primului pe care l-ați atras și faceți-l de aproximativ 1/4. Umblați cu creionul dvs., astfel încât este întunecată și completă complet.
  • Dacă ovale se suprapune cu cercurile mici pe care le-ați tras, asigurați-vă că cercurile sunt în fața ovalului. Indiferent dacă suprapunerile ovale vor depinde de cât de mari ați făcut cercurile.
  • Imagine intitulată Draw Simple Ochii Anime Pasul 13
    6. Umbra în ochi pentru a termina desenul. Pentru a umbri în ochi, începeți prin a desena o linie orizontală din partea stângă a ovalului în partea dreaptă. Apoi, umbrați totul deasupra liniei, așa că este aceeași culoare ca elevul. Umbra totul sub linie în câteva nuanțe mai ușoare.
  • Lăsați cercurile mici pe care le-ați desenat albului.
  • Bacsis: Nu vă faceți griji cu privire la adăugarea genelor la ochii animei masculi. Genele pot face un ochi arată mai feminin.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar