Cum de a determina forma ochilor

Este destul de ușor să vă determinați forma ochilor - găsiți doar o oglindă și câteva minute de rezervă! Căutați diferite caracteristici pentru a determina dacă ochii tăi sunt înălțați, cu capișon, răsturnați sau recent, rotunde sau migdale, seturi apropiate sau ample, proeminente sau profunde. Toate formele ochilor sunt frumoase, iar odată ce știți a ta, veți putea accentua forma naturală a ochilor dvs. cu tipul de machiaj de ochi.

Pași

Metoda 1 din 2:
Verificarea diferitelor caracteristici
  1. Imaginea intitulată Determinați forma ochilor Pasul 1
1. Rețineți că aveți ochi monolizi dacă pleoapele dvs. nu are o înălțime. Verificați-vă ochiul în oglindă dacă nu sunteți sigur. Căutați o creastă în centrul pleoapei superioare. Dacă nu aveți o creastă, aveți ochi monolizi. Puteți avea, de asemenea, pleoape plină de pleoape și oase de frunte mai puțin proeminente decât oamenii cu crestături în capacele lor.
  • Ochii monolizi sunt cei mai frecvenți la oamenii din Asia de Coborâre.
  • Imaginea intitulată Determinarea formei ochilor Pasul 2
    2. Figurați-vă dacă aveți ochi cu capișon, examinând creasta, dacă aveți unul. În ochii cu capișon, pielea atârnă peste înălțime, făcând pleoapa superioară să pară mai mică. Dacă nu puteți vedea creasta în ochi când ochii tăi sunt deschisi, atunci ai ochi cu glugă.
  • Mulți oameni se nasc cu ochi cu capișon, și, de asemenea, ochii oamenilor devin adesea goode ca vârstnici.
  • Imagine intitulată Determinarea formei ochilor Pasul 3
    3. Studiați înclinarea ochilor dvs. pentru a vă afla dacă acestea sunt răsturnate sau recent. Imaginați-vă că există o linie dreaptă, orizontală care se extinde prin centrele ambelor ochi. Întrebați-vă dacă colțurile exterioare ale ochilor se află deasupra sau sub această linie centrală.
  • Dacă colțurile exterioare sunt deasupra acestei linii, aveți "răsturnat" ochi.
  • Dacă colțurile exterioare sunt sub această linie, aveți "Downturned" ochi.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 4
    4. Rețineți că aveți ochi de migdale dacă nu puteți vedea albul în jurul irisului. Păstrați-vă ochii relaxați în timp ce vă uitați în oglindă. În ochii de migdale, atât partea superioară cât și partea inferioară a irisului și ușor acoperită de pleoapă. Ochii de migdale tind să fie în formă de ovală cu colțuri înguste.
  • Colțurile exterioare ale ochilor tăi s-ar putea întoarce ușor.
  • Imagine intitulată Determinarea formei ochilor Pasul 5
    5. Recunoașteți că aveți ochii rotunzi dacă puteți vedea albul sub irisul dvs. Uită-te drept înainte la o oglindă. Dacă puteți vedea orice alb în jurul valorii de sus sau de jos al irisului în această poziție, aveți "rundă" ochi. Ochii rotunzi sunt mai puțin conică decât ochii de migdale și apar mai deschiși.
  • Nu trebuie să fie o mulțime de alb sub irisul tău, chiar și o grămadă subțire se numără ca niște ochi rotunzi.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 6
    6. Măsurați decalajul dintre ochi pentru a determina dacă acestea sunt amplasate la nivel larg sau închis. Măsurați ochiul cu degetul mare și degetul arătător, apoi țineți același spațiu între ochi. Dacă spațiul dintre ochi este mai mic decât o lungime a ochilor, aveți ochi apropiați, dar dacă spațiul este mai mare decât o lungime a ochilor, aveți ochi largi.
  • Dacă decalajul dintre ochi este aceeași lățime ca ochii tăi, atunci aveți un spațiu mediu.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochilor Pasul 7
    7. Examinați adâncimea ochilor dvs. pentru a determina dacă acestea sunt adâncime sau proeminente. Ochii de adâncime sunt ascunși înapoi în priză, determinând pleoapa superioară să apară scurte și mici. Ochii proeminenți, pe de altă parte, lipiți spre priză și spre linia superioară a luminii.
  • Ochii monoliide nu sunt de obicei adânci.
  • În ochii adânci, ar putea să arate ca osul tău de frunte este mai mare, pur și simplu pentru că ochii tăi sunt înapoi.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochilor Pasul 8
    8. Comparați-vă ochii cu dimensiunea nasului și a gurii pentru a vă imagina dimensiunea ochilor.Ochii care sunt "in medie" în dimensiune sunt similare cu cea a gurii sau a nasului, dacă nu puțin mai mică. Dacă ochii tăi sunt semnificativ mai mici, totuși, aveți ochi mici. Dacă sunt mai mari decât celelalte caracteristici, aveți ochi mari.
  • Mulți oameni au un ochi care este puțin mai mare decât celălalt, care este total normal.
  • Metoda 2 din 2:
    Aplicarea machiajului pentru forma dvs. de ochi
    1. Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 9
    1. Creați un gradient de umbra ochilor pentru ochii monolici. Pregătiți-vă ochii cu grund de ochi prin frecare peste capacele de sus. Periați pe o culoare închisă aproape de linia de bară, un neutru moale spre mijloc și o culoare strălucitoare în apropierea frunții. Puneți-vă ochii cu ochii încă deschisi, astfel încât să puteți vedea cum va arăta.
    • Echipa de ochi înaripat sau pisici este, de asemenea, o privire minunată pentru ochii monolici.
    • De asemenea, puteți crea un eyeliner plutitoare prin desenarea liniei de pe linia de capac, mai degrabă decât linia dvs. de bordură.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 10
    2. Extindeți umbra ochilor dincolo de creastă pentru ochi cu glugă. Înainte de a vă pune pe ochi, primiți pleoapele cu grund de ochi și sau un concealer ușor. Apoi, folosind o umbră medie, periați umbra de pe lashes în sus pe partea cu glugă a ochiului tău, dincolo de înălțime. Alungiți fishadow-ul în colțul exterior pentru a crea o aripă de ochi pentru a deschide aspectul ochiului.
  • Imbunatatiti ochii cu un eyeliner Kohl pentru a face genele superioare arata mai groase.
  • Ochelinerul cu vârf nu funcționează întotdeauna pe ochi cu glugă, deoarece partea flatică poate fi ascunsă de capotă.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 11
    3. Accentuați înclinarea ochilor răsturnați cu Fishadow fumy. Aplicați mai întâi un primer de ochi de ochi, dacă doriți ca acest aspect să dureze toată ziua. Apoi aplicați o nuanță ușoară a ochilor de plecare la jumătatea interioară a pleoapelor și a unei fard de ochi medii la jumătatea exterioară. Amestecați cele două nuanțe împreună ușor în mijloc și veți avea aspectul Smokey.
  • Utilizați o eyeliner întuneric și liniați colțurile exterioare ale ochilor, atât partea de sus, cât și cea de jos.
  • Imaginea intitulată Determinarea formei ochilor Pasul 12
    4. Încercați a ochi de pisica Căutați ochii recent. Puteți face multe tehnici de iederie diferite cu un ochi recent, dar un ochi de pisică va spori colțul exterior al ochiului. Linia întregului lashline superior cu un ochi întunecat și difuză-o în sus în colțul exterior. Nu aveți nevoie să vă lansați genele de jos.
  • Multe tehnici de ochi diferite arată bine cu căptușeala pisicilor, deci experimentați pentru a vedea ce vă place.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 13
    5. Adăugați lungimea la ochii rotunzi, mici sau seturi adânci, cu un gradient de fard. Așezați cea mai ușoară umbră a ochilor apropiați de colțul interior și întunecați umbra pe măsură ce vă deplasați spre exterior. Jucați colțurile ochilor tăi trăgând ușor și în sus. Smudge-ul de ochi un pic dacă vrei ca aspectul să pară puțin mai moale.
  • Utilizați o perie curată pentru a amesteca diferitele nuanțe împreună pentru a crea un aspect neted, coeziv.
  • Aplicați rimelul la toate gennelele superioare sau focalizați pe colțul exterior.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 14
    6. Extindeți ochii apropiați Smokey umbra pentru a accentua colțurile exterioare. Aplicați ochelari de lumină pe întreaga pleoapă, apoi adăugați o umbră medie la cea de-a treia exterioară. Adăugați fishadow-ul întunecat în colțul exterior pentru a crea o formă întunecată care se ridică la colț. Liniați colțul exterior cu eyeliner și puneți un pic de rimel în colțul exterior.
  • Orice culoare închisă din partea interioară a ochilor tăi îi va face să pară mai aproape împreună.
  • Imaginea intitulată Determinarea formei ochilor Pasul 15
    7. Încercați un halo căutați ochi de migdale. Ochii de migdale se împerechează bine cu multe formațiuni diferite de machiaj ochi, dar un aspect halo va ajuta la amestecarea lucrurilor un pic. În primul rând, aplicați o culoare de tranziție ușoară la crearea ochiului. Apoi, puneți o culoare mijlocie pe treimi interioare și exterioare și aplicați o culoare ușoară în centrul capacului. Repetați acest proces pe linia inferioară a luminii și evidențiați colțul interior.
  • Adăugați linerul și genele pentru un aspect mai definit.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 16
    8. Puneți ochii întunecați și căptușeală pe colțurile interioare ale ochilor largi. În primul rând, aplicați grundul de ochi prin frecare cu un deget peste pleoapa superioară. Aplicați o umbră mai închisă mai aproape de conducta de lacrimă și pe marginea nasului, pentru a crea iluzia că ochii dvs. sunt mai apropiați împreună. Apoi, evidențiați colțul exterior cu o nuanță ușoară a ochilor. Asigurați-vă că amestecați nuanțele împreună. Aplicați Eyeliner într-o linie dreaptă, la fel de groasă cum doriți, fără aripă.
  • De asemenea, puteți încerca să vă extindeți sprâncenele, lăsându-le să crească sau să le umple cu machiajul de frunte.
  • Imaginea intitulată Determinați forma ochiului Pasul 17
    9. Utilizați umbra mai întunecată pentru ochii mari sau proeminenți. Primează pleoapele cu grund de ochi sau o culoare neutră a ochilor. Apoi, aplicați un strat de ochi întunecați pe capacul superior sub înălțime. Amestecați culoarea întunecată cu o culoare medie deasupra creșterilor. Aplicați o linie neagră la linia de plutire.
  • Un strat de ochelari negri în jurul ochilor va ajuta la închiderea aspectului ochiului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți ca fishadow-ul să dureze mai întâi, utilizați mai întâi un grund de ochi.
  • Este posibil să aveți mai mult de un descriptor pentru ochii tăi. De exemplu, ai putea avea adâncime, migdale, ochi recent.
  • Odată ce știți forma ochilor, puteți căuta sfaturi pentru machiajul ochilor care va funcționa cel mai bine pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar