Cum să remedieți greșelile comune ale ochilor fumei

Ochiul de fum este un aspect clasic de machiaj. Indiferent dacă îl creați în negrii, gri, sterpiliere, maro sau bronzes, este un aspect sufocant care vă poate oferi o privire îndrăzneață, atrăgătoare. Cu toate acestea, ochii fumați nu sunt cei mai simpli. Smudging, crearea, căderea, și umbrele prea întunecate sunt toate greșelile care pot distruge aspectul pe care îl faceți. Din fericire, există modalități de a repara aceste greșeli ale ochilor fumuri comune.

Pași

Partea 1 din 3:
Evitând murdărirea și încrețirea
  1. Imagine intitulată Fix Greșelile comune ale ochiului Smokey Pasul 1
1. Aplicați un primer de machiaj la capacul dvs. înainte de a începe. Acesta este un pas care este adesea omis, dar poate face toată diferența în ochiul tău fumos. Primerul de machiaj creează o bază netedă, chiar și pentru ochi. Îndepărtează imperfecțiunile din piele, dând machiaj ceva pentru a adera cu adevărat. Ajută la prevenirea încrederii și vă ajută să vă păstrați fishadow-ul exact unde doriți.
  • Puteți cumpăra primeri de machiaj la magazinul dvs. local sau la magazinul de aprovizionare de frumusețe.
  • Frecați ușor pe pleoapă folosind vârful degetului. Asigurați-vă că acoperiți uniform întregul capac și aduceți-l pe tot parcursul creării.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochiului Smokey Pasul 2
    2. Aplicați pulbere translucidă în jurul ochilor fumați. După ce ați aplicat grundul dvs. și ați aplicat-o pe ochi, există un alt pas pentru a vă asigura că umbra nu se mișcă. Cu o perie mică, pufoasă, praf ușor pulberea preferată translucidă în jurul perimetrului ochiului fumos. Asigurați-vă că o aplicați în jurul întregului produs.
  • Puteți cumpăra pulbere translucidă liberă la magazinul de droguri sau la magazinul de frumusețe.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochilor Smokey Pasul 3
    3. Mifați fața cu un spray de setare. Stabilirea spray-urilor sunt de a machiaca ce topcoats sunt la unghii poloneze. Practic, ele vă ajută să vă asigurați că machiajul dvs. nu se înmuia. Când vă sandwich fishia fumului între grund și spray-ul de fixare, machiajul nu va merge nicăieri.
  • Închideți-vă ochii, țineți sticla la lungimea brațului și pulverizați-o peste fața voastră.
  • Lăsați-o să se usuce în mod natural. Ar trebui să dureze doar câteva secunde.
  • Partea 2 din 3:
    Prevenirea cadourilor
    1. Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochiului Smokey Pasul 4
    1. Aplicați sub patch-uri de ochi înainte de a aplica machiajul. Probabil ați văzut aceste patch-uri în magazinul de droguri. În timp ce se laudă cu o varietate de beneficii, ele sunt de obicei pentru a ajuta la reducerea în cercurile oculare și puffiness. În loc să le poarte în timp ce salutați, totuși, încercați să le puneți pe locul în timp ce vă faceți ochiul fumos. Când excesul de pulbere se stropează în mod inevitabil, se va cădea pe tampoane, mai degrabă decât pe piele.
    • Odată ce ați terminat crearea ochilor fumului, scoateți tampoanele. Cu asta, veți elimina toate căderea.
    • În plus, sub ochii tăi va fi hidratat, calmat și vibrant.
  • Imagine intitulată Fix Greșelile comune ale ochilor Smokey Pasul 5
    2. Curățați-vă sub ochiul cu machiajul de removersiune. Dacă vă luptați cu o mulțime de cădere în timp ce faceți ochi fum, puteți efectua întotdeauna un pic de curățare după aceea. Odată ce sunteți mulțumit de machiajul ochilor, faceți un tampon de bumbac mic în remodelarea machiajului de ochi. Apoi, frecați ușor orice pulbere excesivă care a căzut pe ochi și obrajii. La urma urmei, nimănui nu-i place să arate că au doi ochi negri!
  • 3. Mătură niște pudră extraștieră sub ochi pentru a crea un scut. Ochele care se încadrează pe suprafața dvs. suberenați poate crea un aspect agresiv și poate fi necesar să eliminați machiajul din acea zonă și să reaplicați pentru ao repara. Cu toate acestea, dacă aplicați puține pulberi suplimentare în zona dvs. suberente înainte de a vă aplica fundația, atunci ar trebui să puteți îndepărta orice fard de ochi care se încadrează în această zonă.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochiului Smokey Pasul 6
    4. Faceți fundația după ochi. Dacă vizionați videoclipuri cu cele mai multe guru de frumusețe, ei încep de obicei cu ochii lor. După ce ochii lor sunt perfecți, se deplasează pe piele. În timp ce acest lucru poate părea o ordine ciudată, este un sens perfect atunci când aveți de-a face cu ochii de ochi. În loc să vă îngrijorați de căderea și sufocarea sub ochi, puteți acoperi și corecta aceste lucruri cu fundația și concealerul dvs. Ia-ți ochii fumați, apoi începeți să aplicați produsele dvs. de piele.
  • Partea 3 din 3:
    Luminat ochii întunecați
    1. Începeți cu un strat luminos, neutru de fard. Înainte de a aplica culorile mai întunecate, curățați o umbră ușoară, neutru de ochi peste întreaga pleoapă. Acest lucru vă va ajuta să ușurați aspectul și să faceți mai ușor de amestecat celelalte culori de ochi pe care le aplicați. Alegeți o umbră care este aproape de tonul pielii.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochiului Smokey Pasul 7
    2. Adăugați o umbră neutră pe partea de sus a umbrelor întunecate. Este ușor să te duci departe cu o paletă frumoasă și întunecată. Cu toate acestea, uneori luați un pas înapoi, priviți-vă în oglindă și vă dați seama că arăți ca o goth. Din fericire, există modalități de a remedia acest lucru. Cea mai ușoară metodă este, probabil, să pulverizați pur și simplu o umbră neutră asupra umbrelor întunecate. Acest lucru îi va ajuta să le lumineze și să facă aspectul un pic mai puțin intens.
  • Dacă ochiul tău are margini aspre, glisați peste ele cu o perie înmuiată într-o pulbere care se potrivește cu tonul pielii.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochiului Smokey Pasul 8
    3. Mătură un tampon de bumbac peste capacul tău. În loc de removersiune de machiaj, cumpărați o sticlă de apă de curățare. Puteți găsi de obicei acest lucru în apropierea remover-ului de machiaj la magazinul dvs. local de droguri sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Apoi, dați un tampon de bumbac în apa de curățare și o conduceți ușor pe zone care par prea întunecate.
  • Spre deosebire de removerul de machiaj, nu va ridica toată pulberea pe care ați aplicat-o cu atenție. În schimb, va ridica excesul de pigment și va lăsa capacurile doar căutând un pic mai ușor.
  • De asemenea, puteți utiliza o perie curată, în formă de cupolă pentru a înmuia orice zone care ar fi putut să-l aducă pe Splotchy sau puteți încerca o perie presată plat înmoaie într-o mică umbră pentru a reîncărca orice zone care ar fi putut purta și a obținut translucid.
  • Imagine intitulată Fix Greselile comune ale ochilor Smokey Pasul 9
    4. Liniați-vă ochii cu eyeliner alb. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că ochii tăi întunecați vă fac ochii să arate întuneric și groaznic, încercați acest truc simplu. Luați un creion alb de eyeliner și linia strânsă linia de plutire. Aceasta este aproape o iluzie optică, făcând albii ochilor tăi să pară mai mari. Se luminează instantaneu privirea și anulează o parte din greutatea pe care ați creat-o cu ochiul fumos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar