Cum să faci ochi albaștri

Este greu să nu iubești o pereche orbitoare de blues blues. Din păcate, dacă nu v-ați născut cu ochi albaștri, nu există nicio modalitate de a vă schimba în mod natural culoarea ochilor. Cu toate acestea, tu poate sa creați iluzia de a avea ochi albaștri. Am răspuns la întrebările dvs. despre a obține ochi albaștri, astfel încât să vă puteți păstra ochii în siguranță și sănătoși în timp ce experimentați cu diferite culori.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Puteți schimba culoarea ochilor în mod natural?
  1. Imaginea intitulată obține ochii albastri pas 1
1. Din pacate, nu. La fel ca părul tău și culoarea pielii, culoarea irisului tău este genetică. Aceasta înseamnă că, dacă nu vă desființați codul genetic sau structura celulară, culoarea ochilor nu poate fi schimbată permanent fără intervenție chirurgicală. Culoarea ochilor tăi este determinată de cantitatea de melanină pe care irisi conține: Melanina foarte mică dă ochi albaștri, în timp ce o mulțime de melanină oferă ochi maro.
  • Mulți copii au ochi albaștri când s-au născut pentru că trupurile lor nu au creat încă mult melanină.
Întrebarea 2 din 7:
Care este cel mai simplu mod de a obține ochi albaștri?
  1. Imaginea intitulată Obțineți ochii albaștri Pasul 2
1. Purtați lentile de contact albastru. Lentilele de contact vă pot da apariția ochilor albastri fără a fi nevoie să schimbați nimic fizic. Pentru a vă asigura că lentilele de contact sunt sigure, vizitați un medic de ochi și obțineți o rețetă. Dacă aveți ochelari, puteți obține lentile de contact colorate pe bază de rețetă pentru a purta în fiecare zi.
  • Lentilele de contact colorate de la bunurile de acasă sau magazinele de costume nu sunt sigure și ar putea să vă deterioreze ochii. Ar trebui să cumpărați întotdeauna contacte de la un profesionist pentru îngrijirea ochilor.
Întrebarea 3 din 7:
Pot face ca ochii mei să arate mai ușor cu machiajul?
  1. Imaginea intitulată Obțineți ochi albaștri Pasul 3
1. Da, puteți folosi maro și blues pentru a vă face ochii să pară mai ușoare. Când vă luați umbra ochilor și căptușelii de ochi, mergeți la tonuri mai moi, cum ar fi albastru deschis și albastru, în loc de negru. Aceasta va ajuta la aducerea subtilnurilor albastre din ochii voastra si fara culoarea ochilor arata atat mai bricheta si mai strălucitoare.
  • De asemenea, puteți încerca să purtați rimel brun în loc de rimel negru.
Întrebarea 4 din 7:
Poate starea ta să schimbe culoarea ochilor?
  1. Imaginea intitulată obține ochii albastre Pasul 4
1. Da, dar este o schimbare foarte subtilă. Când simțiți o emoție intensă ca mânia, tristețea sau entuziasmul, elevii voștri ar putea să se dilueze sau să contracteze. Această schimbare poate influența modul în care culoarea ochilor dvs. arată puțin ușor, dar ei ar putea transforma doar o umbră sau două brichete sau mai întunecate.
Întrebarea 5 din 7:
Poate miere să-ți facă ochii albastri?
  1. Imaginea intitulată Obțineți ochi albaștri Pasul 5
1. Nu, este un miros urban. Unii oameni jura că prin amestecarea mierei și a apei calde și folosiți-o ca picături de ochi, puteți face ochii să devină albastru. Cu toate acestea, nu există dovezi științifice care să susțină acest lucru și vă puteți irita cu adevărat ochii în acest fel.
  • Iris-ul tău este în centrul globului tău, nu în suprafață. Folosirea picăturilor de ochi nu vor ajuta la schimbarea culorii ochiului, deoarece nu vă puteți atinge de fapt irisul.
  • Același lucru este valabil și pentru picăturile de ochi din suc de lamaie. Vei termina iritarea ochilor tăi.
Întrebarea 6 din 7:
Chirurgia poate face ochii albastre?
  1. Imaginea intitulată obține ochii albastri Pasul 6
1. Da, dar există multe riscuri pentru chirurgia culorii ochilor. Există 2 opțiuni chirurgicale pentru schimbarea culorii ochilor: o intervenție chirurgicală laser și un implant iris. Ambii vin cu riscul de inflamație, cataractă, o presiune ridicată în interiorul ochiului și orbire. De fapt, chirurgia laser nu este nici măcar aprobată pentru utilizare în Statele Unite. Dacă vă gândiți să obțineți operația, discutați cu un profesionist pentru îngrijirea ochilor înainte de a lua decizii.
  • Majoritatea profesioniștilor de îngrijire a ochilor vă vor descuraja să obțină o intervenție chirurgicală pentru a vă schimba culoarea ochilor. Este prea periculos și nu merită riscurile.
Întrebarea 7 din 7:
Ce înseamnă că ochii mei schimbă culoarea?
  1. Imaginea intitulată obține ochii albastre Pasul 7
1. Ar putea indica o boală sau o boală. Schimbarea culorilor ochilor ar putea însemna iridocitis heterochromic (inflamația ochiului), pierderea pigmențiului, uveita (inflamația ochiului mijlociu) sau traumele. Oricare dintre aceste lucruri poate duce la orbire și complicații de sănătate, așa că ar trebui să vezi un doctor imediat dacă observi ceva ciudat.

Avertizări

Nu faceți niciodată nicio modificare fizică a ochilor sau a corpului fără a consulta mai întâi un medic.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar