Cum să obțineți ochi mai strălucitori

Ochii strălucitori arată mai mare și mai frumos decât ochii care sunt plictisitori. Folosind eyeliner alb și alte produse strategice de machiaj este o modalitate excelentă de a vă străluci instantaneu ochii. De asemenea, puteți reduce puffiness și le puteți face să arate mai mari și mai strălucitoare folosind articole naturale cum ar fi castraveții și teabags. În cele din urmă, păstrarea ochilor frumoși și strălucitoare este mult mai ușoară când mâncați bine, obțineți un somn bun și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind machiaj
1. Chiar și tonul pielii cu fundație. Alegeți o fundație care se potrivește cu culoarea pielii și o aplică cu degetele sau o perie de fundație. Amestecați fundația pe obraji și în jurul ochilor. Acest lucru creează o paletă chiar care vă va ajuta ochii să iasă în evidență și să arate mai mare și mai strălucitoare.
  • Utilizați fie fundație cremă sau pulbere, în funcție de cea care funcționează cel mai bine cu tipul de piele.
  • Nu aplicați prea multă fundație - utilizați cât de mult aveți nevoie. Dacă folosiți prea mult, machiajul dvs. va avea un aspect cercat, diminuând frumusețea ochilor.
  • 2. Utilizați concealer sub ochi. Dacă aveți cercuri sub ochi, Concealer este un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă lumineze ochii. Aplicați concealer cu degetul prin desenarea triunghiurilor cu susul în jos sub ochi, apoi amestecați bine concealerul. Ochii tăi vor arăta instantaneu mai strălucitoare.
  • Metoda triunghiului de a aplica concealer a arătat că arată mai naturală decât alte metode. Două colțuri ale triunghiului ar trebui să se întindă de la un colț al ochiului la celălalt. Vârful triunghiului ar trebui să se extindă la partea de sus a pometului. Amestecați bine pentru a vă asigura că liniile nu sunt vizibile.
  • 3. Aplicați lider în pete strategice. Salutare este un produs din ce în ce mai popular care luminează fața și ochii. Căutați crema sau pulbere de pulbere care are un strălucitor blând. Va prinde lumina și va da fața dvs. o strălucire sănătoasă, tinerească. Aplicați mai evident la următoarele locuri:
  • Într-un arc chiar deasupra sprâncenelor tale
  • La colțurile interioare ale ochilor tăi
  • De-a lungul podului nasului
  • De-a lungul crestei de obraji
  • 4. Utilizați eyeliner alb sau neutru. Eyeliner alb sau neutru va avea efectul subtil de a face ca ochii să par să fie deschisă mai largă. Nuanțele mai ușoare vă vor face ochii să arate mai strălucitoare. Aplicați o eyeliner alb sau neutru de-a lungul liniei de rupere pe capacele de jos. Lăsați restul ochilor.
  • 5. Aplicați fard de ochi palid sau strălucit. Nuanțele palide de albastru, roz, lavandă, aur și argint vor prinde lumina și creează o privire strălucitoare. Alegeți o umbră cu strălucire sau pur și simplu mergeți cu un pastel dacă nu doriți ca pleoapele să strălucească.
  • 6. Împingeți-vă genele. Curling-ți genele va face ca ochii să apară mai largi și mai treji. Utilizați o clipă a genelor pentru a vă curăța punctele de sus și de jos după ce ați aplicat restul machiajului ochilor.
  • 7. Terminați cu Mascara. Tonul întunecat al rimelului va contrastează cu umbra și linia de lumină pentru a atrage atenția asupra ochilor tăi. Încadându-ți ochii cu genele întunecate le vor face să pară mai strălucitoare. Aplicați un strat sau două la ambele lovituri de sus și de jos pentru a vă termina aspectul.
  • Metoda 2 din 3:
    Țineți-vă ochii sănătoși
    1. Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 8
    1. Ia un somn plin de noapte. Există doar atât de mult puteți corecta cu machiajul. Obținerea unui somn bun este esențială pentru că aveți ochi strălucitori, sănătoși. Scopul de a obține șapte sau opt ore de somn în fiecare noapte, astfel încât să vă treziți cu ochi strălucitori și cu coadă.
    • Încercați să mergeți la culcare pe un program stabilit și trezirea în același timp în fiecare dimineață. Rutina va ajuta corpul dvs. să se odihnească bine și vă veți trezi în căutarea și vă simțiți refress.
    • În zilele când nu ați dormit cu o noapte înainte, tratați-vă ochii cu îngrijire suplimentară pentru ai ajuta să se simtă și să arate bine pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 9
    2. Bea multa apa. Când vine vorba de ochii tăi (și pielea și părul tău, pentru asta) apă potabilă este un truc esențial de frumusețe. Când corpul tău este deshidratat, ochii tăi pot să apară plictisitoare sau de sânge. Băuind o mulțime de apă le păstrează clar și luminos.
  • Când vă simțiți sete, beți apă în loc de a ajunge la cafea sau sodă. Nu există altă băutură care să vă hidrateze corpul așa cum face apa.
  • Luând o sticlă de apă reutilizabilă cu dvs. în timp ce mergeți despre ziua dvs. este o modalitate bună de a rămâne hidratat. În acest fel, nu veți fi niciodată fără o băutură de apă când aveți nevoie de una.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 10
    3. Evitați alcoolul și alimentele sărate. Atât alcoolul, cât și sarea pot provoca ochii să pară pufos și umflat, deoarece își deshidrați corpul. Cel mai rău moment pentru a mânca alimente sărate și băutură alcool este chiar înainte de culcare, înainte ca corpul vostru să aibă timp să proceseze tot ce ați consumat - vă veți trezi în mod inevitabil cu ochii lui Puffy. Opriți mânca și beți câteva ore înainte de culcare și beți multă apă pentru a compensa orice alcool sau substanțe sărate pe care le-ați consumat.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 11
    4. Mănâncă substanțe nutritive care vă hrănesc ochii. Ca o modalitate lungă de a obține ochi mai luminoase, examinați dieta dvs. și vedeți dacă puteți adăuga mai mulți nutrienți care sunt cunoscuți că beneficiați de ochii dvs. Încărcați următoarele alimente hrănitoare pentru a promova sănătatea ochilor de ani de zile:
  • Morcovi și cartofi dulci: acestea conțin beta caroten, care este excelent pentru prevenirea degenerării maculare și a cataractei.
  • Spanac, ardei iute și germeni de la Bruxelles: aceste alimente sunt bogate în vitamina C, care protejează ochii.
  • Turcia și alte carne slabe: conțin vitamine de zinc și b Essential pentru sănătatea ochilor.
  • Somon, sardine și migdale: conțin acizi grași omega 3, care protejează ochii.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 12
    5. Asigurați-vă că prescripția lentilei este corectă. Chiar dacă mâncați sănătoși și obțineți o mulțime de somn, tulpina ochilor ar putea provoca iritat, uscat și roșu în loc de luminos și sănătos. Asigurați-vă că ați vizita în mod regulat medicul de ochi pentru a vă asigura că purtați ochelarii și contactele corecte.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 13
    6. Distrugeți alergeni. Praful, pisica, mucegaiul și alte alergeni pot provoca ochii să arate de sânge și pufos. Încercați să vă păstrați mediul în calitate de alerge al alergenului posibil. În timpul anotimpurilor alergice, luați medicamente pentru a reduce umflarea ochilor și iritarea, astfel încât ochii dvs. vor arăta și se simt strălucitori și sănătoși.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 14
    7. Utilizați picături saline atunci când este necesar. Este o modalitate rapidă de a restabili umiditatea ochilor și de a le ajuta să arate mai strălucitoare imediat. Picăturile de salină sunt formulate pentru a înlocui lacrimile naturale și a vă lubrifia ochii.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea de strălucire naturală
    1. Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 15
    1. Liniștesc-ți ochii cu castraveți. Acesta este un remediu mare pentru a încerca când te trezești dimineața cu ochi pufos. Se întinde, închide ochii și puneți câteva felii de castravete răcite pe pleoapele voastre. Păstrați-le acolo timp de aproximativ cinci minute, până când felii sunt calde. Temperatura rece va contribui la reducerea umflăturii și iritației. Dacă nu aveți un castraveți, încercați o pereche de linguri răcite.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 16
    2. Utilizați Teabags de mușețels. Chamomilul este o substanță liniștitoare care poate ajuta la reducerea iritării ochilor. Înmuiați două teaabii în apă, să le strângeți, apoi să le îmbraceți în frigider timp de câteva minute. Așezați-l pe teabags peste ochii tăi închise și lăsați-i să stea aproximativ cinci minute.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 17
    3. Utilizați cartofi de baie. Gratează un cartof alb și răspândește niște aglomerări de cartofi peste pleoapele închise. Lăsați cartofii pe ochi timp de cinci minute înainte de ao clăti cu apă rece. Cartoful are proprietăți astringente care ajută la reducerea umflăturii.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 18
    4. Face o compresie de witch hazel. Care Hazel este un astringent blând care este adesea folosit ca ingredient în produsele de prim ajutor menite să ajute la umflare. Înmuiați două bile de bumbac în Hazel Witch, apoi plasați-le peste ochi timp de cinci minute. Umflarea și iritarea ar trebui să dispară.
  • Imaginea intitulată obține ochii mai luminari Pasul 19
    5. Face o compresie aloe. Dacă ochii tăi arde și mâncărime, aloe este soluția ta. Dați două bile de bumbac în gelul Aloe Vera, apoi refrigerați-le câteva minute. Așezați aloe-ul răcit peste pleoape timp de cinci minute înainte de a scoate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar