Cum să aplicați machiajul mare pentru ochii maro

Când vine vorba de aplicarea machiajului, cheia îl folosește pentru a accentua și îmbrățișa frumusețea naturală. Dacă aveți ochi maro, sunteți unul dintre cei norocoși - există atât de multe modalități diferite de a spori bogăția și complexitatea culorii ochiului. Cu doar câteva produse și tehnici cheie, veți crea un aspect superb de machiaj de ochi care vă va face ochii pop.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă ochii
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul mare pentru ochii maro Pasul 9
1. Curățați-vă ochii. Utilizați o minge de bumbac sau țesut moale înmuiat în remodelarea machiajului pentru a scăpa de orice urme de machiaj de ieri. S-ar putea să fiți surprins cât de mult machiaj se poate lipi de ochii și genele, chiar și după spălarea feței, dușuri și dormind. Curățarea ochilor dvs. cu apă rece va ajuta la ameliorarea oricăror pungi sau roșeață în jurul ochiului înainte de a începe cu rutina dvs. de machiaj. Asigurați-vă că pielea este curată și luminoasă pentru a vă lăsa ochii maro-buni să iasă în evidență!
  • Pielea ochiului este foarte delicată, deci evitați să utilizați săpunuri dure.
  • Când vă usucă ochii, le strângeți ușor cu un prosop curat, mai degrabă decât să le frecați. Frecarea acestora pot irita pielea delicată.
  • Pentru o compresie intensă, pop o lingură în congelator pentru un pic și lăsați-o să devină foarte rece. Apoi, țineți-l împotriva pungilor din jurul ochilor dvs. pentru o explozie de acțiune rece, de-umflată.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul mare pentru ochii maro Pasul 10
    2. Prime-ți ochii. Puteți utiliza orice fel de grund de machiaj pentru a face acest lucru și există și primeri destinate în mod specific pentru ochi. Grundurile creează o bază impecabilă pentru machiajul ochilor. Oferă umbra ochilor și căptușeală pentru a adera, în timp ce minimizează porii și reducerea strălucirii. Nu treceți peste acest pas!
  • Aplicați doar un punct la pleoapele cu vârful degetelor, frecându-l ușor peste capacele dvs. și până la sprâncene.
  • Puteți găsi primeri cu un preț mare de preț la magazinele de aprovizionare și departament, dar există și primeri prietenoși cu buget vândute la drogurile locale.
  • 3. Aplicați sub ochi concealer. Alegeți un concealer care este câteva nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. O umbra mai deschisă va ajuta la ascunderea oricărui în cercuri de ochi sau umbre și ajutați-vă ochii să arate mai strălucitor și mai treaz. Aplicați Concealerul cu vârful degetelor, o perie concealer sau chiar un tampon de bumbac și se amestecă bine.
  • Mai degrabă decât să o aplicați într-o bandă sub ochi, creați o formă de triunghi. Acesta este un truc ușor pentru a vă face ochii să arate mai alertă și mai ridicată.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând umbra
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul mare pentru ochii maro Pasul 1
    1. Alegeți o paletă de culori care îmbunătățește ochii maro. Din fericire, multe culori diferite funcționează bine cu ochii maro, pentru că nu se ciocnesc cu mult. Puteți experimenta mai multe palete diferite, găsind unul care funcționează cel mai bine cu nuanța dvs. de maro.
    • Pentru ochii maro adânci, încercați o culoare albastră frumoasă sau marină. Acest lucru va contrasta frumos cu maro închis, făcându-ți ochii într-adevăr.
    • Dacă aveți indicii de căpșuni în ochii tăi maro, încercați diferite variante de violet.
    • Alegeți un aur metalic pentru a vă face ochii într-adevăr. Umbrele de aur vor evidenția purcile de aur în ochii tăi, făcându-i strălucirea.
    • Nu vă fie frică să experimentați cu alte culori strălucitoare și îndrăznețe. Ei vor intensifica doar bogăția naturală a ochilor maro.
    • Pentru a crea o umbra de ochi arata cu mare profunzime, alegeți o paletă cu cel puțin trei culori.
  • 2. Aplicați umbra de bază la întregul capac. Indiferent de paleta de culori pe care ați ales-o, ar trebui să utilizați cea mai ușoară umbră ca bază pentru aspectul dvs. Folosind o perie de umbră a ochiului pufos, aplicați umbra peste capacul întregului, de la linia de la Lash la deasupra capului de pleoape.
  • Pentru că lucrați cu o umbră ușoară, este posibil să aveți nevoie să treceți peste capacul de mai multe ori pentru a împacheta suficientă culoare. Anumite umbre sunt mai pigmentate decât altele.
  • Pentru a face umbra luminoasă cât mai intensă, puteți aplica un strat de ochelari albi pe întregul capac înainte de a vă aplica umbra.
  • 3. Periați o umbră mai închisă în înălțime. Aplicați pulberea pe perie și pur și simplu urmați creasta dvs. naturală. Continuați să vă spălați înainte și înapoi în cresterea osului de frunte, din colțul exterior al ochiului spre aproape colțul interior. Prin adăugarea unei culori mai închise la cremă, veți crea adâncime și dimensiune care va evidenția nuanțele naturale ale ochilor.
  • Dacă nu sunteți sigur de aplicarea unei culori create, imaginați-vă un ștergător de parbriz. Pur și simplu periați înainte și înapoi pentru a spori umbra naturală a creasei.
  • Odată ce ați aplicat culoarea Crească, asigurați-vă că o amestecați. Ar trebui să se amestece fără probleme în culoarea de bază mai ușoară pentru a arăta moale și naturală.
  • 4. Aplicați cea mai întunecată nuanță în colțul exterior. Dacă lucrați cu două culori, puteți aplica pur și simplu culoarea crescută în colțul exterior. Prin adăugarea unei culori închise în colțul exterior, veți deschide ochii și le veți face să pară mai mari, mai ales dacă sunt strânse. Aplicați umbra într-o formă de triunghi, extinzându-vă de la linia dvs. de top și amestecând în sus.
  • Curățați peria de umbră sau luați o perie nouă și amestecați împreună umbrele împreună. Nu ar trebui să fie margini sau linii stricate în umbre.
  • 5. Curățați căderea sub ochi. Pe măsură ce periați pulberea pe capacele voastre, trebuie să fie o umbră care se termină sub ochi. Culoarea brună frumoasă a ochilor tăi nu va apărea dacă aveți machiaj murdar, murdar de-a lungul fundului ochilor tăi! Îndepărtați un tip Q-Sfat în machiajul de îndepărtare și ștergeți ușor umbra, sau să investiți într-un stilou de removersiune de machiaj, pentru a scăpa de orice umbră stricată.
  • Un alt truc este să ștergi ușor sub ochii tăi cu bandă. Stickul casetei ar trebui să ia orice biți liberi de umbră.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea Eyeliner și Mascara
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul mare pentru ochii maro Pasul 6
    1. Alegeți produsele dvs. La fel ca și cu umbra ochilor, ochii maro pot trage în esență orice culoare a ochilor și rimel. Pentru că sunt un amestec frumos de multe nuanțe, produse de culoare diferite le vor accentua în moduri diferite. Puteți să rămâneți la culorile standard, cum ar fi negru și maro sau experimentați cu culori mai îndrăznețe și vibrante.
    • Produsele cu indicii de albastru pot juca mai ușor, curățenii de aur în ochii maro, făcându-i să pară vibranți și sparkly. Navy și Royal Blues sunt, de asemenea, mai puțin severe decât negru, astfel încât acestea pot fi folosite pentru a crea un aspect mai moale.
  • 2. Liniați-vă ochii. În primul rând, aplicați Eyeliner la linia dvs. de top Lash. Acest lucru va crea o bază întunecată pentru genele voastre, făcându-le să arate mai plini și mai luxuriante. Prin rimmarea ochilor cu ochiul de plecare, va spori albii ochilor tăi și va face ca culoarea ochilor să iasă în evidență.
  • Când vine vorba de căptușirea fundului ochilor, continuați cu prudență. Dacă vă liniați de la colțul interior la colțul exterior, riscați să vă arătați ochii mai mici și să minimizați astfel ochii tăi maro. În schimb, săriți ochii de jos sau linia de la colțul exterior până la aproximativ ¾.
  • 3. Aplicați Mascara. Mascara este ciresul deasupra aspectului perfect pentru ochii maro. Mascara îmbunătățește genele și ajută la deschiderea pe deplin a ochilor, punându-vă ochii de ciocolată pe afișaj complet. Din nou, experimentați cu culori de rimel! De obicei, oamenii gravitează în mod natural spre negri și maro, dar frumusețile cu ochi maro pot scoate și alte nuanțe. Încercați să utilizați purpuriu, smarald sau marină pentru a accentua complexitatea sau bogăția ochilor maro. Pentru a amplifica volumul, vă curățați mai întâi la genele cu un cordon.
  • Asigurați-vă că produsul este aplicat uniform pe bagheta Mascara. Acest lucru va ajuta la evitarea oricărei aglomerări pe genele voastre.
  • Împingeți bagheta mascara înainte și înapoi pe măsură ce vă deplasați de la bază la vârf. Acest lucru se va asigura că mascara este aplicată uniform și fără agitație.
  • După uscarea rimelului, nu ezitați să aplicați un al doilea sau al treilea strat pentru a le face mai întunecate și mai dramatice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar