Cum să aplicați machiajul la ochii mici

Ochi mari, strălucitori arata grozav pe toată lumea. Dacă ochii tăi sunt în mod natural pe partea mai mică, nu vă faceți griji! Există o mulțime de trucuri de machiaj pe care le puteți folosi pentru a crea iluzia ochilor mai mari. Începeți cu sprâncenele smulse și capacele primate. De acolo, puteți experimenta diferite tehnici pentru aplicarea ochilor, a ochilor și a rimelului pentru a vă deschide cu adevărat ochii și pentru a le face să arate mult mai mare.

Pași

Partea 1 din 4:
Primirea zonei
1. S-au prins și să-ți modeleze sprâncenele. Sprâncenele ajută la definirea formei ochilor. Scoateți sprancenele pentru a le neatena și, dacă vă place, formați-le prin adăugarea unui arc blând. Sprâncenele cutanate și bine în formă deschise zona ochilor, făcându-le să pară mai mari.
  • Deplasați-vă de sub sprâncenele, nu de sus. Acest lucru vă va ajuta să vă deschideți ochii și să-i facă să apară mai mari.
  • 2. Splash apa rece pe ochii pufosi. Ochi pufos din cauza alergiilor, o noapte potrivită de somn sau lipsă de somn în general sunt foarte frecvente. Din păcate, ochii lui Puffy îi fac să pară chiar mai mici. Înainte de a începe cu machiajul, splash-ți zona de ochi cu apă rece, apoi se usucă. Acest lucru poate reduce puffiness.
  • De asemenea, puteți crea o compresă rece prin umplerea unei baggii cu zip-blocare cu gheață și împachetați-o în interiorul unei cârpe de spălare. Aplicați compresia în zona ochilor timp de 10-15 minute.
  • 3. Aplicați grundul de machiaj de ochi. Primer ajută machiajul dvs. ultima dată cât mai mult posibil, oferindu-i ceva de a rămâne. Pat un strat subțire al primerului pe capacele voastre, lucrați până la sprâncene. Dacă intenționați să aplicați fard de ochi sub ochi (de exemplu, dacă doriți să creați un aspect de ochi fum), aplicați Primer acolo, de asemenea.
  • Dacă nu aveți niciun grund, utilizați în schimb un strat subțire de concealer. Urmați-l cu un praf de pulbere translucidă. Acesta este un primer eficient.
  • 4. Utilizați concealer pe cercuri întunecate sub ochi. Cercurile întunecate sub ochi le pot face să pară mai mici decât sunt. Selectați un concealer care este unul la două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Aplicați-o sub ochii tăi în formă de triunghi cu susul în jos. Utilizați degetele sau un burete pentru a amesteca ușor concealerul în piele.
  • Partea 2 din 4:
    Aplicarea ochilor de ochi
    1. Aplicați o fard de ochi strălucitori la colțurile interioare. Utilizați o perie de ochi pentru a aplica ușor o cantitate mică de strălucire ușoară (nu strălucitoare) la colțurile interioare ale ambelor ochi. Utilizați o umbră albă, nudă sau argint strălucitoare pentru acest lucru. Este nevoie doar de o sumă mică, deci utilizați o atingere ușoară.
    • Folosind o umbră mai ușoară în jumătatea interioară a ochilor tăi, îi vei face să arate mai deschise și mai departe, ceea ce le poate face să pară mai mari.
  • 2. Aplicați aceeași nuanță de strălucire în colțurile exterioare și osul frunzelor. Utilizați o perie de ochi pentru a aplica umbra luminoasă de strălucire pe colțul exterior al fiecărei pleoapă. Apoi aplicați unele în zona direct sub sprâncenele voastre. Acest truc îmbunătățește efectul de deschidere a ochilor.
  • 3. Utilizați o fard de ochi nud sau bej pe capacul tău. Culorile mai ușoare deschide zona ochiului, în timp ce culorile întunecate tind să facă lucrurile să se retragă și să pară mai mici. Periați pe o umbră nudă sau bej, cu un pic de strălucire la ea pe ambele pleoape. De asemenea, puteți utiliza aceeași culoare pe care ați folosit-o în colțurile interioare și exterioare, dacă preferați.
  • 4. Utilizați mai multe culori pentru a crea dimensiune. Dacă doriți să experimentați cu culoarea și dimensiunea, încercați să utilizați două culori care se completează reciproc. De exemplu, ați putea aplica o atrăgătoare de culoare deschisă capacul, apoi liniați ambii ochi cu un eyeliner albastru electric. Împreună fac ochii pop și creează adâncime și dimensiune.
  • Partea 3 din 4:
    Folosind eyeliner
    1. Aplicați oyeliner nud sau alb la linia de plutire inferioară. Este comun să luați linia de plutire inferioară cu un creion întunecat, dar acest lucru face din păcate ochii să pară mai mici. În schimb, utilizați un creion de eyelinerie nud sau palid pe linia de plutire inferioară. Aplicați-o din colțul interior al ochiului până la colțul exterior.
    • Acest lucru vă va ajuta să arătăm albii ochilor tăi că sunt extinși, oferindu-vă un aspect asemănător păpușii.
    • Pentru a îmbunătăți acest lucru mai departe, aplicați o cantitate mică de căptușeală direct sub linia de plutire și i-ați înghițit cu degetul pentru ao amesteca.
  • 2. Linia superioară a apei. Utilizați degetul pentru a trage pleoapa în sus, astfel încât linia de apă sub genele dvs. este expusă. Apoi, linia de două treimi exterioare din linia de apă cu ochiul negru. Acest lucru vă va face ca genul să arate mai plin, de asemenea, deschideți-vă ochii în sus.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul la ochii mici Pasul 10
    3. Alegeți o umbră care scoate în evidență culoarea ochilor. Utilizați o eyeliner de culoare deschisă. Eyelinerii întunecați pot face ca ochii să pară mai mici. Dacă folosiți o eyeliner întuneric, aplicați-o doar la treimea exterioară a ochiului. Faceți niște experimente, dar încercați să utilizați un maro deschis pentru ochi albaștri, purpuriu de lumină pentru ochii verzi, albastru deschis pentru ochii maro, și nuanțe ușoare roz-purpuriu pentru ochii alunelui.
  • 4. Line doar treimea exterioară a ochilor tăi. Nu luați întregul capac, deoarece acest lucru poate face ochii să pară mai mici. Pentru a le deschide, linia doar treimea exterioară a ochilor tăi și apoi amestecă ochiul. Locul de pornire se ridică de obicei direct deasupra elevului, dar ajustați nevoile dvs. (deoarece formele oculare variază). Desenați o linie moale de acolo la marginea exterioară a ochiului, apoi faceți-o ușor la sfârșit.
  • Linia treimea exterioară a capacului de jos, de asemenea. Pentru a face aspectul mai subtil, amestecați căptușeala sau cu o perie curată, tampon de bumbac sau degetul.
  • Partea 4 din 4:
    Aplicarea rimelului
    1. Îmbunătățește genele înainte de a aplica rimelul. Utilizați un cordon de genărit pe fiecare set de gene, prindeți-vă timp de aproximativ 10 secunde pe ochi. Acum, genele tale sunt ridicate și mai vizibile, ceea ce creează iluzia ochilor mai mari. Doar curlarea genelor superioare, nu genele de jos.
  • 2. Aplicați două straturi de rimeluri la genele superioare. Localizați bagheta de rimel la baza genelor voastre, apoi răsuciți-o pe partea laterală în timp ce vă deplasați de-a lungul genelor către sfaturi. Așteptați ca primul strat să se usuce înainte de a adăuga a doua strat în exact același mod. Așteptați întotdeauna primul strat să se usuce mai întâi pentru a preveni genele aglomerate.
  • 3. Aplicați un strat de rimeluri la genele de jos. Când aplicați rimelul la genele de jos, mai puțin este mai mult! Rotiți bagheta Mascara într-o poziție verticală și rulați cu atenție de-a lungul genelor de jos cu el. Un al doilea strat nu este recomandat, deoarece va face ca aglomerațiile să se întâmple.
  • 4. Încerca gene false. Genele false necesită efort suplimentar pentru a aplica și unii oameni sunt alergici la adeziv, deci continuați cu prudență. Dacă decideți că falsiile sunt pentru dvs., ei pot face cu adevărat ochii pop! Ei încadrează ochii și atrag atenția asupra formei lor, deschidându-le și făcându-le să pară mult mai mari.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar