Cum să descărcați inima roiului

Starcraft II: Inima robinetului este un pachet de expansiune pentru Starcraft II: aripi de libertate. Jucătorii care au deja aripi de libertate pot activa inima roiului direct de la bătălie.site-ul net pentru nici o taxă suplimentară. Cu toate acestea, jucătorii care doresc doar inima roiului pot achiziționa jocul și pot descărca direct din bătălie.Site-ul web net, care este operat de dezvoltatorul oficial al jocului, Blizzard Entertainment.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instalarea prin aripi de libertate
1. Deschideți lansatorul StarCraft II de pe computer. Acesta este programul pe care îl utilizați în mod normal pentru a accesa și a juca Starcraft II: aripi de libertate. La deschiderea lansatorului, programul va optimiza fișierele dvs. de joc existente și va descărca actualizările în așteptare din partea bătăliei.servere nete.
  • 2. Navigați la bătălie.Site-ul net. Această pagină vă permite să revendicați cheia dvs. unică de joc pentru inima roiului. Inima roiului este disponibilă în mod automat pentru toți jucătorii care au achiziționat și instalați aripi de libertate.
  • 3. Faceți clic pe "Cheia de revendicare a jocului", apoi conectați-vă la bătălia existentă.cont net.
  • 4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a activa inima roiului. Site-ul web vă va ghida prin utilizarea cheii de joc pentru a activa inima roiului.
  • 5. Selectați "Inima Swarmului" de la lansatorul Starcraft II după activarea jocului. Inima roiului va lansa și poate fi accesată de la lansatorul Starcraft II care merge înainte.
  • Metoda 2 din 3:
    Instalarea prin intermediul site-ului web
    1. Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 6
    1. Navigați la bătălie.Site-ul net la http: // noi.luptă.net / en /.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 7
    2. Faceți clic pe "Magazin", apoi selectați opțiunea de a achiziționa Starcraft II: Inima roiului. Jocul comercializează în prezent pentru 19 dolari.99.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 8
    3. Conectați-vă la bătălia voastră.Contul net, sau faceți clic pe "Creați un cont gratuit" pentru a vă înregistra pentru un cont.
  • Imagine intitulată Descărcare inima Swarm Pasul 9
    4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă face achiziția. Când este completă, inima roiului va fi salvată în lupta dvs.cont net.
  • Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 10
    5. Faceți clic pe "Cont" din colțul din dreapta sus al bătăliei.Site-ul net.
  • Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 11
    6. Faceți clic pe "Starcraft II: Inima roiului "În secțiunea Conturi de joc. Acest lucru vă duce la pagina de gestionare a jocurilor.
  • Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 12
    7. Selectați opțiunea de a instala inima roiului pentru computerul dvs. Windows sau Mac. Site-ul vă va ghida prin instalarea lansatorului Starcraft II, din care puteți accesa inima roiului.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 13
    8. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala lansatorul Starcraft II din sistemul dvs. Când este completă, inima roiului va fi stocată în meniul Jocuri din lansator.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 14
    9. Deschideți lansatorul Starcraft II, apoi selectați opțiunea de a juca inima roiului. Acum puteți accesa jocul direct de la programul de launcher instalat pe computer.
  • Metoda 3 din 3:
    Depanare
    1. Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 15
    1. Reporniți computerul dacă întâmpinați probleme sau mesaje de eroare în timpul instalării. Acest lucru va închide procesul și va permite aplicației Launcher să instaleze toate actualizările necesare pentru a remedia problemele cu instalarea.
  • Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 16
    2. Încercați să utilizați o conexiune prin cablu cu un cablu Ethernet dacă instalarea eșuează în mod repetat atunci când utilizează o conexiune fără fir. În unele cazuri, conexiunile abandonate vă pot împiedica să completați instalarea.
  • Imagine intitulată Descărcați inima lui Swarm Pasul 17
    3. Instalați toate actualizările disponibile pentru computerul Windows sau Mac. Acest lucru poate ajuta la rezolvarea problemelor cu software-ul învechit și compatibilitatea atunci când instalarea nu reușește să funcționeze.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 18
    4. Dezactivați temporar software-ul de securitate al computerului dvs. când descărcați și instalați inima roiului. Unele programe antivirus și anti-malware vă pot împiedica să instalați fișiere noi pe hard disk.
  • Imagine intitulată Descărcați inima roiului Pasul 19
    5. Încercați să dezinstalați și reinstalați lansatorul Starcraft II dacă nu puteți descărca inima roiului. Acest lucru poate ajuta la reîmprospătarea capacității programului de a optimiza patch-ul de joc necesar.
  • Imagine intitulată Descărcați inima de roi Pasul 20
    6. Conectați-vă la computer ca administrator înainte de instalarea și utilizarea lansatorului Starcraft II. Conectarea în funcția de administrator vă va permite să utilizați clientul și să instalați actualizări necesare.
  • sfaturi

    Verificați dacă alți jucători se confruntă, de asemenea, cu probleme cu instalarea inimii roiului dacă nu puteți instala jocul după numeroase încercări. În unele cazuri, dezvoltatorii pot efectua întreținerea serverului pentru regiunea dvs. Verificați contul Twitter al lui Blizzard la @blizzardcs, sau vizitați forumurile de asistență StarCraft II la http: // noi.luptă.NET / SC2 / EN / FORUM /.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar