Cum să reproduceți pythons ball

Ball Pythons sunt foarte populare ca animale de companie. O mare parte din această popularitate se datorează numărului de mutații de culoare uimitoare. Există acum peste 3000 de combinații diferite, de culoare și de model distinctiv, care au fost create de reproducerea selectivă cea mai frecvent cunoscută ca "morfuri". Pythons Ball tind să fie curioși și prietenoși.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă la rasă
  1. Imagine intitulată Rasa Ball Pythons Pasul 1
1. Asigurați-vă că au ajuns la maturitate înainte de reproducere.Este important ca animalele pe care intenționați să le reproducați sunt destul de vechi și suficient de mari. Un bărbat trebuie de obicei să cântărească peste 700 de grame și să aibă cel puțin un an.Dovada maturității pot fi determinate prin exprimarea unui dop de spermatozoizi. Presiunea blândă asupra cloaca (orificiul de aerisire din spatele șarpei) va produce o mică problemă albă, brânză, care va spune bărbatului este gata. În timp ce femelele la fel de mici ca 1200 de grame au fost crescute cu succes, majoritatea crescătorilor recomandă femeile să aibă cel puțin 3 ani și 1700 de grame pentru a se reproduce.Procesul este prea solicitant pe animalele mai mici și reprezintă un risc de sănătate.
  • Imagine intitulată Breed Ball Pythons Pasul 2
    2. Determină sexul.Cel mai bine este să fii sigur de sexul animalelor pe care intenționați să le reproduceți. Acest lucru poate fi determinat prin examinare.Există tutoriale video disponibile care predau procesul. Acest lucru poate fi periculos pentru animal, deci nu verificați un șarpe fără a primi mai întâi instrucțiuni adecvate sau apel într-un expert.Șerpii de sex feminin se vor cerceta la o adâncime de numai 3 sau 4 scale. Masculii vor cerceta în general 7-9 scale.Este posibil să obțineți un fals pozitiv pentru o femeie dacă șarpele se comportă suficient pentru a preveni realizarea unei pătrunderi complete.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 3
    3. Furnizați o perioadă de răcire. Pentru a deveni fertil, este necesară o perioadă de răcire.Temperatura aerului înconjurător pe timp de noapte trebuie să fie la mijlocul anilor `70 (F) scăzut (C) pentru o perioadă de aproximativ trei luni. Spotul cald din cușcă noaptea trebuie redus la scăzut la mijlocul anilor 80 (F) scăzut (C), în timpul zilei, temperaturile ar trebui să revină la temperatura normală în înălțimea 80 (F). Ideea este de a replica condițiile meteorologice ale iernii în Africa Centrală.Această vrajă scurtă scurtă șoptește nimic dulce în creierul acestor creaturi frumoase și le spune că primăvara vine și trebuie să fie creată o viață nouă.
  • În timpul perioadei de răcire, introduceți periodic bărbatul și femeia.Au ei împreună pentru câteva zile, apoi în afară de câteva zile.Ei pot încerca să se reproducă la acel moment, dar nu va dura.Totuși, este un semn bun.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 4
    4. Încălziți-o din nou. După vraja rece, temperaturile pot fi returnate la normal. Temperaturile bune pentru minge Pythons produce transpirație pe majoritatea oamenilor.
  • Partea 2 din 4:
    Creștere
    1. Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 5
    1. Produce excitare masculină. Multe python de mingi de sex masculin necesită, de asemenea, o stimulare suplimentară de stimulare pentru a le pune în starea de spirit. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este de a pune un număr de bărbați împreună. Ei vor începe să se observe reciproc și se vor ridica la o poziție aproape verticală. Undeva există o fotografie de șase sau opt pili de mingi de sex masculin care arata ca danseaza. Acest proces îi aduce într-adevăr interesați să se conecteze cu sexul opus. Zece până la douăzeci de minute din această activitate măresc foarte mult interesul bărbaților la femei.
  • Imagine intitulată Breed Ball Pythons Pasul 6
    2. Introduceți femeia bărbatului bărbatului.După introducerea acestora, cel mai bun lucru este să le lăsați în pace și să lăsați natura să-și ia cursul.Ocazional, ei pot resturi puțin, dar rănile reale par a fi foarte rare. În mod normal, se vor așeza în câteva minute, iar cele două animale se vor conecta.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 7
    3. Lasă-i singuri. Ball Pythons poate rămâne conectat pentru până la două zile. Este bine să priviți la ei, dar încercați să nu le deranjați. Ei nu se grăbesc. Ei pot dura mult timp pentru a finaliza acest pas important. Orice cuplarea cu trei sau patru ore este probabil să se dovedească ineficientă.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 8
    4. Aștepta. O minge de sex masculin are nevoie de o săptămână pentru a-și recupera potența.Dacă aveți mai multe femei să-l reproduse, să-i dați o săptămână sau cam așa ceva să vă recuperați.
  • Imagine intitulată Rasa Ball Pythons Pasul 9
    5. Așteptați mai mult. Sperma pe care depozitele de sex masculin din femeie le poate rămâne viabilă timp de până la 2 ani.
  • Imagine intitulată Breed Ball Pythons Pasul 10
    6. Căutați semne că femeia devine gravidă, ceea ce înseamnă că puteți vedea conturul ouălor din interiorul ei.Odată ce vedeți asta, nu este nevoie să le introduceți reciproc.
  • Partea 3 din 4:
    Având grijă de femeie
    1. Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 11
    1. Pregătiți caseta de plan.Obțineți o cutie de femeie, de exemplu, o cutie de cauciuc cu mușchi umezi. Ea va pune ouă și bobină în jurul lor.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 12
    2. Scoateți ouăle.Scoateți femeia din ouă, ușor și plasați-le în substrat de incubare în interiorul unui recipient (cutia de cauciuc cu un capac).
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 13
    3. Asigurați-vă că temperatura este bună.Setați incubatorul la 90 ° F (32 ° C), 32 C. Verificați ouăle o dată pe săptămână pentru a vă asigura că sunt bune.În acest moment, când ridicați capacul pentru a verifica ouăle, vor primi aer, astfel încât să nu trebuie să puneți găuri de aer în recipientul de incubare.
  • Imagine intitulată Rasa Ball Pythons Pasul 14
    4. Hrăniți femeia.Dacă femeia nu mănâncă, încercați să o spălați pentru a îndepărta mirosul ouălor.Este important să înceapă să mănânce din nou, deoarece ouarea ia mult din ea.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 15
    5. Ouăle ar trebui să tragă în aproximativ 55 de zile după otare.
  • Partea 4 din 4:
    Având grijă de bebeluși
    1. Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 16
    1. Puneți bebelușii în cușcă.Bebelușii după incubație ar trebui să fie puse în cuști separate, căptușite cu un prosop de hârtie umed până la prima lor vărsare.Apoi puteți utiliza ziarul sau alt substrat.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 17
    2. Feed Pinkie șoareci.Bebelușii încep să mănânce șoareci Pinkie în prima săptămână sau două și ar trebui să fie hrăniți la fiecare cinci până la șapte zile.
  • Imagine cu titlu de rasă Ball Pythons Pasul 18
    3. Bebelușii ar trebui să aibă, de asemenea, un castron de apă și o ascunzătoare la fel ca adulții.
  • sfaturi

    Dacă bărbatul dvs. nu pare interesat de femelă, punerea lui în prezența unui alt bărbat va fi de obicei să-l facă.
  • Pace. Lăsați-le singuri în timp ce sunt angajați în această chestiune privată.
  • Nu reușiți să creați vraja rece.Șansele de succes fără abordare 100%. (Există dovezi de montare, deoarece anii trecând prin faptul că acest lucru nu este adevărat)
  • Dacă nu vedeți conturul ouălor, nu vă îngrijorați, așteptați doar o altă săptămână și încercați din nou.
  • Avertizări

    Niciodată nu se hrănește în timpul în care sunt împreună. Ei ar putea să se lupte împotriva elementului alimentar și este prea distragător.
  • Utilizați o atenție deosebită atunci când efectuați sonde de determinare a sexului. Daunele grave pot fi făcute de către cei neinstruiți. Un medic veterinar ar îndeplini mult mai degrabă procedura decât să încerce să repare un lucru slab făcut.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar