Cum să executați o interogare sql

Dacă aveți nevoie să construiți o interogare SQL, puteți alege una dintre cele două alternative. Primul și un mod destul de vechi este utilizarea unei console. Dar dacă vă construiți interogările în consola MySQL, trebuie să vă amintiți toate comenzile și cheile. Acest lucru nu este un mod convenabil, deoarece executarea interogării este un proces consumator de timp.

O altă modalitate este de a utiliza unele interfețe grafice pentru MySQL. Poate îndeplini cerințele multor dezvoltatori, inclusiv executarea interogării. Iată cum se face un proces de execuție a interogării pas cu pas utilizând studioul DBForge pentru MySQL ca exemplu. Cu acest instrument MySQL GUI, puteți executa interogarea dvs. păstrând doar o informație despre cont (Autentificare, Parolă) în memoria dvs. Instrumentul GUI vă va economisi mult timp și vă va ajuta să împiedicați erorile, deoarece veți putea crea întrebări într-un editor de interogare vizuală.

Pași

  1. Imaginea intitulată Executați o interogare SQL Pasul 1
1. Completați următoarele câmpuri. Gazdă: localhost (în mod implicit) - Utilizator: User_name - Parolă: User_Password. După aceasta, alegeți o bază de date pe care doriți să o utilizați.
  • Imagine intitulată Executați o interogare SQL Pasul 2
    2. Faceți clic pe Query Builder Icon și aruncați o privire la partea stângă a ecranului. Veți vedea Baza de date Explorer zonă.
  • Imagine intitulată Executați o interogare SQL Pasul 3
    3. În Baza de date Explorer, Faceți clic pe obiectele Plus și Choosechema cu care veți lucra. Mișcați-le la Document de interogare Situat în mijlocul ecranului.
  • Imaginea intitulată Executați o interogare SQL Pasul 4
    4. Dacă doriți, puteți selecta altă tabelă și, de asemenea, mutați-o la Document de interogare. Instrumentul va genera automat asocierea între obiecte (dacă există).
  • Imagine intitulată Executați o etapă de interogare SQL 5
    5. Efectuați orice acțiuni cu obiecte de schemă și apăsați F5.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar