Cum să fii bun la warhammer

Warhammer, și verișorii săi Warhammer 40.000, Lotr și Jocurile Specialist sunt Wargames de masă realizate de jocurile de jocuri. Acest articol se va concentra în principal pe Warhammer și Warhammer 40.000 (adesea cunoscut sub numele de Warhammer 40k sau pur și simplu ca 40k)

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 1
1. Înainte de a face achiziții majore, citiți regulile și dezvoltați o înțelegere de bază a modului în care funcționează diferitele armate! Cu excepția cazului în care sunteți destul de experimentat cu wargames, probabil că nu veți fi siguri cum veți dori să jucați, dar luați în considerare opțiunile disponibile și ceea ce este cel mai benefic pentru dvs. nu numai în ceea ce privește modul în care jucați, dar și în timp și în timp și bani cheltuiți Colectarea, asamblarea și pictarea modelelor.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 2
    2. Poate doriți să dețineți o hoardă gigant Goblin, deoarece nu numai că ar fi o forță interesantă pe câmpul de luptă, ci și-ar arăta grozav! Cu toate acestea, dacă sunteți nerăbdători și nu sunteți dispuși să pictați rangul pe rang de goblins la un standard de joc, probabil că ar trebui să colectezi o armată mai de elită, cum ar fi Ogres, sau dacă într-adevăr chiar vrei goblins, ai putea merge întotdeauna pentru o armată de dimensiuni medii de orci mixte și goblini. Același lucru este valabil și la 40k - poate că nu este cea mai bună idee de a merge pentru un gardian imperial de infanterie sau o hoardă de gaunts tiranid dacă nu poți să stai pictura, dar asta nu trebuie să spui că nu poți avea acele unități- Doar aveți un amestec de "hoardă" și "elită" Unități.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 3
    3. Odată ce aveți aproximativ 500 de puncte, ar trebui să fiți pregătiți pentru primul dvs. joc decent (40k de luptă Patrol necesită 400 de puncte, dar este încă o modalitate excelentă de a juca un joc bun de Warhammer într-un spațiu scurt de timp). Aflați cine veți fi luptați și vă veți planifica armata. Gândiți-vă la ce armată pe care sunteți de gând să luptați, despre teren dacă este deja decisă și orice altceva pe care armata ta se va confrunta în lupta viitoare.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 4
    4. Dacă vă gândiți matematic, gândiți-vă la probabilitatea a cât de multe răni ar trebui să provoace o anumită armă comparativ cu alta. Există vreun punct în armarea echipei speciale de arme cu arme de plasmă pe lansatoare de grenade atunci când luptând cu orcii? Ceea ce este mai probabil să câștige o luptă împotriva infanteriei standard, un regiment de 40 de ani al lui Skaven Clanrats sau o pereche de ogre de șobolani?
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 5
    5. Nu vă extindeți armata prea repede. Asigurați-vă că aveți câteva jocuri folosind diferite unități și strategii diferite. Gândiți-vă la ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă colectați paza imperială și găsiți lucrurile mari (Stormtroopers, Ogryns, Tanks etc.) lucrează cel mai bine pentru dvs., considerați serios o armată mai de elită. Acest lucru nu înseamnă neapărat abandonarea armatei dvs. de protecție imperială! Mulți jucători vor fi fericiți pentru a vă folosi marinarii spațiale cu garda dvs. imperială și este perfect acceptabilă să adăugați cavalerii gri - probabil că alegerea finală se găsește în secțiunea trupelor din orice codex în 40k-la armata ta. Alternativ, este posibil să găsiți că armata Tyranid Genestealer-Heavy are prea puțini bărbați în ea - adăugați gaunts, o mulțime și o mulțime de gaunts!!!
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 6
    6. Specializarea armatei dvs. nu este la fel de simplă și slabă sau mică și puternică - există nenumărate alte lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, cum ar fi dacă doriți o armată shipoy - cum ar fi Tau-sau o armată apropiată de luptă - cum ar fi Orks. De asemenea, vă puteți specializa armata în stilul dvs. de joc, fără a schimba armata actuală - de exemplu, haosul sunt în mod obișnuit văzute ca fiind o armată strânsă de luptă. Acest lucru nu trebuie să fie cazul, să-l dedicați doar lui TzeenTCH și sunteți un pas gigant pe calea dominantă a fazei de fotografiere împotriva oricărui duș!
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 7
    7. În cele din urmă, puteți constata că armata dvs. este suficient de mare și că doriți să mergeți la altceva. Acest lucru este, destul de ciudat, foarte important pentru a stăpâni arta lui Warhammer. În ultimul pas, m-am concentrat în principal din 40k, așa că de data aceasta mă voi concentra în principal pe Warhammer-Comoly cunoscut sub numele de Warhammer Fantasy Battles sau Warhammer Fantasy. Dacă ați colectat Bretonienii pentru anul trecut sau așa și acum aveți peste 2000 de puncte, începând din nou, cu o armată complet diferită, poate lucra minuni. În timpul în care ați colectat o armată echilibrată de bretonii, șansele sunt obișnuiți cu o armată rapidă, grea și foarte grea, susținută de un număr destul de mare de țărani. Rareori depășiți-vă dușmanul, dar dacă aveți un echilibru bun de cavaleri și țăranii, ar trebui să găsiți că sunteți rar depășiți de mai mult de 2-la-1, chiar și de Hoardes Goblin sau Skaven! Acum, să spunem că ați schimbat la colectarea piticilor. Nu vreun pitic veche, aceștia sunt pitici împușcați, cu cât mai multe arme pe care le puteți încadra în armată, cu o ignorare aproape totală pentru trupele de luptă dedicate. Acum vă confruntați cu o situație complet diferită. Este posibil să fii și mai mult decât înainte, fără țăranii extra-ieftini să vă sprijine, nu aveți trupe de luptă dedicate (deși nu trebuie să vă spuneți că tâmparul mediu este inutil în luptă) și cel mai rău dintre toți sunteți lentă!!! Într-o notă mai pozitivă, cu toate acestea, veți găsi că cu atât mai multe arme pe care le-ați pus în armata voastră, cu atât mai puțini dușmani par să vă atingă, deoarece toți sunt împușcați înainte ca ei să vă poată ajunge la liniile voastre.
  • Imaginea intitulată Fii bun la Warhammer Pasul 8
    8. Acest lucru vă va ajuta să vă gândiți ca inamicul dvs. data viitoare când jucați pe cineva cu o armată ca cele de mai sus. Nu numai că, dar când folosiți piticii tăi împotriva unei armate echilibrate de bretonii, există toate șansele să știți ce gândește adversarul și ce trucuri își au mânecile (care nu ar trebui să fie cele mai onorabile oameni din Warhammer lume). amintiți-vă, de asemenea, să vă gândiți înainte de a vă deplasa.
  • sfaturi

    Ia sfaturi de la cei mai experimentați decât tine. Nu pentru un minut credeți că știți ce faceți în timpul primelor dvs. jocuri, deoarece este cel mai probabil că nu faceți asta! Chiar dacă sunteți un grandmaster de șah, Warhammer este de fapt un joc complet diferit împreună.
  • Găsiți resurse informative online. Internetul este plin de sfaturi excelente de selecție a armatei și strategii câștigătoare ale turneelor, deși urmărirea acestora poate fi dificilă.
  • Citiți piticii albi! Acestea sunt umplute la reamasii cu strategii valoroase, precum și sfaturi privind pictura și asamblarea, detaliile de fundal și vârfurile furioase la noi versiuni. Nici un colector de război Warhammer nu ar trebui să obțină noua problemă cel puțin o dată pe lună. Asta nu înseamnă că nu-i dați nuci dacă nu pierdeți o problemă, nu sfârșitul lumii, ci încercați să le obțineți în fiecare lună pentru că într-adevăr merită.
  • Avertizări

    Warhammer este scump. Prima dvs. achiziție este probabil să costă ceva între £ 5-50, în funcție de ceea ce este. Nu cumpărați totul imediat și încercați să găsiți timp pentru a juca unele jocuri - dacă nu puteți găsi acel timp, probabil că nu merită banii.
  • Toată lumea are propria abordare a colectării și jocului Warhammer. Beneficiați de acest lucru când urmați pașii și sfaturile de mai sus - doar pentru că a lucrat pentru persoana care a scris-o nu înseamnă că va funcționa pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar