Cum să devii un lunetist al armatei

O lucrare a lunetistului armatei implică mai mult decât folosirea unor abilități excelente de marci pentru a scoate o țintă. Recunoașterea terenurilor, camuflajul și observația sunt toate cunoștințele pe care trebuie să le aibă un lunetist pentru a avea succes. Pentru a deveni un lunetist al armatei, trebuie să obțineți abilitățile și experiența necesare, precum și să treceți cursuri de formare specializate oferite de U.S. Școala de lunetist armată.

Pași

Partea 1 din 2:
Întâlnirea de calificări de bază
  1. Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 1
1. Fi un soldat actual. Pentru a deveni un lunetist, trebuie să aveți o datorie activă sau în rezervă sau Garda Nationala. Nu puteți fi pe datorie inactivă (chiar dacă sunteți implicat în activități militare).
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 2
    2. Obțineți experiență ca soldat de infanterie. Infanteria este forța primară de luptă a armatei și este punctul de plecare pentru o serie de posturi de specialitate, inclusiv rangers și lunetiști. Înainte de a începe școala de lunetist, va trebui să fi stabilit o înregistrare distinsă ca infanterie.
  • Pentru a intra în infanterie, trebuie să aveți o luptă (CO) Servicii armate Baterie de aptitudini profesionale (Asvab) de cel puțin 87.
  • Formarea infanteriei durează timp de 14 săptămâni și are loc pe teren și în sala de clasă.
  • Abilitățile de a atinge ca soldier de infanterie includ utilizarea armelor, abilitatea de a gestiona situațiile stresante, tacticile de la sol și disponibilitatea de a accepta provocări.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 3
    3. Atinge un rang suficient. Snipetoarele armatei artificiale trebuie să fie clasificate ca specialitate profesională militară (MOS) 11b (soldat de infanterie), 19d (Calvary Scout) sau 18 serii (forțe speciale) în rang de E3 până la E6. Identificatorul de calificare suplimentar (ASI) B4 (Sniper) poate fi dat numai acelor soldați care au obținut Mos 11b.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 4
    4. Să îndeplinească sau să depășească anumite scoruri de testare. În plus față de scorul minim CO de 87, care este necesar pentru a intra în infanterie, pentru a deveni un lunetist, trebuie să aveți un scor de 100 sau mai mare pe partea tehnică generală (GT) din ASVAB Înainte de a putea aplica pentru a deveni un lunetist.
  • Imaginea intitulată deveni o lunetist armată Pasul 5
    5. Au o viziune bună. Sarcinile unui lunetist, cum ar fi identificarea țintă și arderea pe distanțe lungi, solicită o viziune excelentă. Pentru a începe antrenamentul de lunetist, viziunea dvs. trebuie să fie fie 20/20, fie corect la 20/20. De asemenea, trebuie să puteți distinge cu precizie culoarea.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 6
    6. Au abilități de pușcă de experți. Marksmanshipul superior este necesar pentru toți lunetiștii, deci trebuie să vă calificați la nivelul "expert" cu pușca M4 în termen de șase luni de la participarea la cursul dvs. de lunetist.
  • Lunetiștii sunt adesea în esență obligați să tragă ținte cu privire la dimensiunea unei cartele de joc la o distanță de 500 de metri.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 7
    7. Fi în formă fizică excelentă. Lunetiștii pot fi chemați să se deplaseze pe teren dificil, adesea singuri. Astfel, pentru a deveni un lunetist, trebuie să aveți un profil fizic minim de 111221. De asemenea, trebuie să aveți o examinare medicală recentă (în ultimele 12 luni) sau evaluarea fizică.
  • Un profil fizic 111221 referințe "Trapele factorului," cu fiecare cifră care corespunde unei anumite zone: capacitate fizică sau rezistenței, extremităților superioare, extremităților inferioare, auzului și urechilor, ochilor și sănătății psihiatrice. Un rating de 111221 indică un nivel ridicat de sănătate și capacitate în fiecare dintre aceste zone.
  • Pentru a începe școala de lunetist, trebuie să fi trecut un test de fitness fizic al armatei (APT) cu cel puțin 70 de puncte în fiecare zonă cu 30 de zile înainte de începerea programului de instruire.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 8
    8. Au o înregistrare curată. Efectuarea ca un lunetist armate necesită cel mai înalt nivel de conduită, control și confidențialitate. Din acest motiv, ar trebui să planificați să aveți un record militar și civil curat, fără a avea un abuz de alcool sau de substanțe, dacă doriți să deveniți un lunetist al armatei.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 9
    9. Trece un examen psihologic. Fiind un lunetist implică o muncă foarte stresantă și periculoasă - trebuie să aveți o sănătate mintală bună pentru a finaliza aceste sarcini. Un examen psihologic trebuie să fie condus de un psiholog aprobat cu un an înainte de data începerii cursului dvs. de formare a lunetist.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 10
    10. Au clearance-ul de securitate adecvat sau să fie eligibil pentru ao obține. Lucrează ca un lunetist este adesea foarte clasificat, și astfel trebuie să obțineți o autorizație secretă sau interimară secretă înainte de a începe instruirea. Dacă nu aveți deja această clearance-ul, trebuie să fiți eligibil și să îl aplicați.
  • Departamentul Apărării (DOD) emite clearance-uri de securitate personală. Pentru a primi o autorizație secretă, trebuie să fii un u.S. cetățean sau cetățean naturalizat, au o poziție care necesită clearance-ul (la discreția DOD) și supune unui control de fond. Clearance-ul dvs. de securitate poate fi necesar să fie reînnoit periodic.
  • Partea 2 din 2:
    Instruire
    1. Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 11
    1. Voluntar pentru a participa la școala de lunetist. Cursul de formare a lunetistului armatei nu este obligatoriu, nici garantat, chiar dacă atingeți rangul necesar și îndepliniți celelalte calificări de intrare. În schimb, trebuie să vă oferiți voluntar cu o cerere formală comandantului Batalionului, care decide apoi dacă vă recomandăm sau nu pentru școala de lunetist.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 12
    2. Înscrieți-vă pentru a participa la școala de lunetist. Dacă respectați calificările de bază, sunt recomandate voluntarului, apoi ați acceptat în cele din urmă în programul Sniper Army, atunci vi se va cere să vă înregistrați pentru cursul de formare. Școala durează șapte săptămâni și are loc la Fort Benning, Georgia. Pe parcursul cursului, veți studia:
  • Ochire sigură
  • Estimarea gamei
  • Detectarea țintă
  • Tulpini
  • Instrucțiuni scrise
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist al armatei Pasul 13
    3. Treceți exercițiile inițiale. În prima zi de antrenament lunetist, veți fi pus într-un exercițiu de grup pentru a testa abilitățile inițiale și potențialul de recunoaștere și de marches. Dacă nu treceți acest exercițiu, nu vi se va permite să luați cursul.
  • Imaginea intitulată devine un lunetist al armatei Pasul 14
    4. Finalizați cursul. Fiecare dintre cele șapte săptămâni de școală de lunetist este dedicată uneia sau mai multor aspecte specifice ale îndatoririlor lunetiei. Veți studia aceste atât în ​​sala de clasă, cât și în diferite exerciții de câmp.
  • Săptămâna 1 este dedicată tulpinilor, estimării domeniului și detectării țintă.
  • Săptămâna 2 este dedicată balistică, precum și la marsmanship folosind sistemul de lunetist semi-automatic M110 (SASS). Această pușcă este mai ușoară și mai scurtă decât puștile tradiționale de lunetist, dar pot furniza foc de precizie la vizite până la 800 de metri.
  • Săptămâna 3 este dedicată strategiilor de colectare a datelor, precum și un examen scris asupra informațiilor acoperite.
  • Săptămâna 4 este dedicată faptului că a făcut lăstari de noapte și utilizarea pușcării de lunetist M2010 (ESR).
  • Săptămâna 5 este dedicată strategiilor pentru arderea distanței necunoscută (UKD), țintele în mișcare și utilizarea pistolului M9.
  • Săptămâna 6 este dedicată învățării pozițiilor de ardere alternative și folosirea pușcăi M107. În plus, există un examen final în a șasea săptămână de școală lunetist.
  • Săptămâna 7 este dedicată exercițiilor de formare pe teren (FTX) pentru a practica tehnici de lunetist și exerciții finale de fotografiere. La sfârșitul cursului, există o ceremonie de absolvire. Soldații care au trecut cu succes Școala de lunetist vor primi o diplomă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Atât bărbații, cât și femeile sunt acum eligibile pentru a deveni lunetiști.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar