Cum să fii un tip drăguț

Cea mai bună modalitate de a atrage oamenii este să fii cel mai drăguț tip din cameră. Chiar dacă nu sunteți cea mai atractivă fizică, oamenii pot fi atrași de o serie de calități diferite.Cum te îmbraci, cum te conduci și cum te duci în legătură cu întâlnirile pot face toată diferența în lume. Chiar și cele mai mici lucruri, cum ar fi să vă bucurați cu părul dvs. sau să vă tăiați unghiile, pot atrage cei mai buni oameni.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea modului în care arăți
  1. Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 1
1. Faceți un duș în mod regulat. Utilizați săpunul și un prosop pentru a vă curăța întregul corp.Faceți acest lucru dimineața, în felul în care mirosi bine că ieșiți la ușă. Mai ales doriți să spălați zone transpirate, ca și axile voastre, în spatele genunchilor și între picioarele voastre.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 2
    2. Spălați-vă bine părul. În timp ce vă aflați în duș, utilizați șampon și balsam.Verificați etichetele pentru a vă asigura că alcoolul nu este o componentă a produsului dvs. de îngrijire a părului - acest lucru vă va usca părul. Rulați-vă mâinile prin părul cu șamponul și balsamul timp de cel puțin un minut sau două. Vrei să te asiguri că scapi de orice mătreață și resturi din ziua precedentă.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț pas 3
    3. Utilizați creme de fețe și pielea. Pentru a fi drăguț, doriți să scăpați cel mai mult, dacă nu cu totul, acneea voastră.Există multe produse disponibile, dar stau departe de cele care conțin alcool (vă va usca pielea și provoacă mai multă iritare). Aplicarea unui hidratant zilnic facial vă va ajuta, de asemenea, fața să arate netedă și matasoasă. Frecați crema pe fața dvs. cu un tampon sau cu mâinile. Asigurați-vă că tamponul / mâinile sunt ușor umezite mai întâi, precum și fața voastră. Utilizați mici lovituri circulare pentru a aplica.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 4
    4. Bărbierit dimineața sau noaptea. Mai întâi aplicați o cremă de ras sau o loțiune față de fața dvs. Apoi luați o ras și scoateți acele fire de păr pesky. Puteți crea mustăți interesante sau doar radeți-o totul. Beneficiul de bărbierit noaptea este că nu va trebui să arătați orice reducere a rasului pe care ați făcut-o accidental. Cu toate acestea, rasul dimineții diminuează o umbră de cinci ore.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 5
    5. Aplicați un antiperspirant sau deodorant cel puțin o dată pe zi. Aceasta este pentru propria dvs. igienă personală, precum și o modalitate de a mirosi bine în fața altor oameni. Luați un băț de deodorant și frecați-l sub armpiturile dvs. o dată dimineața. Acest lucru va împiedica să apară petele de transpirație pe tot parcursul zilei și să vă facă să miroși bine. Purtați întotdeauna un baston în mașină sau rucsac în cazul în care uitați dimineața.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 6
    6. Spray pe un spray de corp sau colonie. Un parfum adăugat poate atrage fetele (sau băieții), precum și ca oamenii să vă observe. Pulverizați pe o cantitate mică la "Puncte de impulsuri." Acestea sunt în jurul gâtului, încheieturile și spatele genunchilor. Căldura de la acestea "Puncte de impulsuri" va răspândi mirosul de pulverizare pe parcursul zilei. Exursionarea spray-ului va diminua mai multe persoane decât va atrage.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 7
    7. Păstrați-vă unghiile și ordonați. Acest lucru ar putea părea minor, dar este incredibil de important. Utilizați mașini de tăiat unghii și tăiați-vă unghiile și toenailurile până când abia puteți vedea marginea largă. Utilizați un fișier de unghii și netezi marginile. Nu veți arăta doar ca și cum vă interesează apariția dvs., dar când atingeți pe alții, se va simți netedă și confortabilă.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 8
    8. Creați o coafură nouă și interesantă. Utilizați un gel de păr sau cremă de coajă și spike părul tău. De asemenea, puteți obține creme / geluri care se specializează în aspectul mai clasic (Don Draper Hairdo) sau arata cu capul. Ia o sumă de dimensiuni de dimensiuni și o rulați prin părul tău. Apoi, folosind mâinile și un pieptene, îndreptați-vă părul cum doriți. Dacă aveți nevoie de mai mult gel / cremă, continuați să adăugați sume de dimensiuni Dime. De asemenea, puteți obține părul pieptănat, tăiat și stilat profesional.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 9
    9. Periați și atașați dinții cel puțin de două ori pe zi. Galbenul sau dinții colorați nu sunt atractivi.Asigurați-vă că ați periat într-o mișcare circulară, dezactivarea plăcii și a spumelor din mesele orelor anterioare. Întotdeauna atașați pentru a obține resturile incredibil de greu de găsit în dinți. Ia o bucată de ață de aproximativ 6 centimetri lungime și înfășurați cele două capete în jurul unui deget din fiecare mână. De asemenea, asigurați-vă că programați întâlniri dentist la fiecare șase luni pentru a vă curăța dinții profesional.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț Pasul 10
    10. Încercați niște haine noi. Amintiți-vă întotdeauna să vă schimbați garderoba în fiecare 6 luni la un an. Aceleași haine se află repede, iar culorile tind să se estompeze. Topurile rezervorului sunt populare în timpul verii, la fel ca și flip-flops. În timpul iernii, blugi bine montați sunt în stil, împreună cu o pereche de pantofi de barcă sau converse. Îmbrăcămintea este de până la individ, totuși, puteți obține întotdeauna sfaturi de la un prieten, partener sau un profesionist de îmbrăcăminte care lucrează la magazin.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 11
    11. Cumpărați niște nuanțe noi. Aviator sau ochelari de soare dreptunghiulară sunt în prezent în stil. Cumpărați o pereche pentru a purta când călătoriți în mașină.Păstrați-le în interiorul compartimentului pentru mănuși, astfel încât să nu le uitați. Sau le puteți purta înăuntru, care arată și mai îndrăzneț și mai răcoros.
  • Partea 2 din 3:
    Modificând modul în care acționați
    1. Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 12
    1. Stai drept.Păstrați o poziție bună și nu vă slăbiți. Arătați accesibil prin păstrarea brațelor de partea dvs. Evitați traversarea brațelor peste piept, acesta este un semn că nu doriți oameni din jurul vostru. Când te plimbi, ar trebui să rămână în poziție verticală, cu spatele drept. Acest lucru arată că oamenii pe care îi pasă de comportamentul tău și sunt încrezători.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 13
    2. Amintiți-vă să zâmbiți foarte mult. Privind serios și rece este o oprire majoră. Cu toate acestea, grilele largi sunt de obicei lăsate doar pentru prietenii dvs., deoarece poate să arate Goofy dacă îl propun la o fată. Cu toate acestea, dacă știți că o persoană vă place, un grin Goofy poate fi tipul perfect de zâmbet. Gura închisă zâmbete sunt adorabile și / sau puteți să vă zâmbiți încet. Un zâmbet consistent îi arată pe oameni că sunteți o persoană pozitivă și optimă despre viață.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 14
    3. Râdeți și faceți pe alții să râdă. Oamenii care râd sunt văzuți ca mai veseli. Apucați o carte de glumă și învățați câteva linii amuzante de pick-up. Spunând comentariile sarcastice (care nu sunt derogatorii) vă pot face să pari cu vrăjitorie și viclenie. Dacă altcineva spune o glumă amuzantă, simțiți-vă liber să râdeți și să lăsați libertatea.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț pas 15
    4. Flip și vioară cu părul tău. Unele dintre cele mai drăguțe lucruri pot face este să-și răstoarne în mod obișnuit părul cu mâna sau să o scuture în briză. Văzând că acele încuietori curg înapoi și dezvăluind fața strălucitoare și zâmbitoare. Uneori, chiar și cele mai mici lucruri funcționează, cum ar fi răsuflarea câtorva bucle de păr cu degetele pe măsură ce studiați. Pieptenei prin părul dvs. ocazional sau rulați mâna prin ea, încercând să o îndreptați. Arată că sunteți amândoi drăguț, și aveți grijă de modul în care vă uitați la alte persoane.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 16
    5. Fi o persoană inteligentă. Unii dintre cei mai drăguți băieți sunt cei care se ocupă de grade și clasa. Nu trebuie să fii în partea de sus a clasei, dar nu țineți gradele până la nivel de clasă. Chiar dacă nu sunteți interesat "Rezervați Smarts," arată un interes în învățare și participarea la experiențe noi. O pasiune, cum ar fi iubirea Star Trek sau Afaceri Mondiale, arată altor persoane pe care le luați și urmați cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț Pasul 17
    6. Rămân vigilent față de sentimentele altor oameni. Arătați partea voastră sensibilă și mângâiați o persoană care are o zi proastă. Nu fiți bully în clasă, care este prea neplăcut. Este mult mai drăguț să vă arătați că vă pasă de alți oameni și că sunteți dispus să ieșiți din calea voastră pentru a ajuta pe cineva. Așezați o conversație cu acel copil nerdy în spatele clasei. Dacă sunteți trist sau speriat, arătați-o cu fața și limba corpului. Fiți dispuși să împărtășiți cu ceilalți despre ziua dvs. și dacă merge bine sau rău.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț pas 18
    7. Întinde-ți brațele. Fie trageți-le în spatele capului, fie coborâți-le la talie. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta mușchii și linia de bronz. Nu mergeți peste bord, deoarece fetele nu le place o barcă de showboat. Ridică-te din scaunul tău și întinde-ți spatele. De asemenea, vă puteți sparge articulațiile.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pasul 19
    8. Linge buzele. Acesta este un lucru foarte drăguț de făcut.Saliva adaugă o strălucire la buze, ceea ce le face să clipească. Păstrați întotdeauna un chapstick în jur pentru a vă menține buzele umede și nu sunt crăpate. Nu numai că este drăguț, dar arată că vă pasă de apariția dvs. față de alte persoane. Buzele umede vor dori să fie sărutate, mai mult decât uscate, cu buzele crăpate.
  • Partea 3 din 3:
    Vorbind cu persoana viselor tale
    1. Imaginea intitulată Fii un tip drăguț Pasul 20
    1. Nu falsificați să fiți prea încrezători. Persoana pe care o ai o pasiune va iubi probabil un tip care este solemmn si putin nervos.La urma urmei, vrei o persoană minunată și ar trebui să poată spune că îți pasă cu adevărat dacă acceptă și că nu te simți îndreptățit când le-ai întrebat afară. În timp ce coborârea în spatele unei încăperi se suprasolicită, o roșeață mică în obraji este întotdeauna adorabilă.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pasul 21
    2. Uită-te la persoana ta în ochi. Doriți să arătați cât mai mult blues blues sau maro. Încercați să evitați clipește într-un ritm rapid, astfel încât fetele pot obține o privire bună asupra lor. Împingeți părul în lateral, astfel încât să nu acopere ochii în sus.Nu apropiați niciodată pe cineva în timp ce purtați încă ochelari de soare. Dacă le aveți, scoateți-le încet și dezvălui ochii drăguți.
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț Pasul 22
    3. Cumpărați niște daruri mici. Nu trebuie să cumpărați un cadou mare și scump. Cu toate acestea, obiecte mici, cum ar fi barul lor preferat de ciocolată, sau un trandafir, pot merge mult.Lăsați-i unde știți că le vor găsi, cu o notă mică de mână atașată. De asemenea, puteți cumpăra markeri care sunt siguri pentru a scrie pe parbrize. Scrieți pe parbrizul din spate "Vrei sa mergi la bal cu mine?" sau "Vei iesi cu mine?" sau pur și simplu "te iubesc!" Arătându-le că sunt întotdeauna în mintea ta Ups Factorul drăguț extraordinar.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 23
    4. Atingeți ușor sau frecați spatele. Dacă vă apropiați, vă puteți odihni mâna pe picior, sau țineți mâna. Micile momente ca aceasta arată intimitatea, precum și un angajament de a le arăta că le iubești în public. Dacă au o zi proastă, frecați ușor spatele.Cum să atingeți o fată
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 24
    5. Du-te la petreceri. În timp ce este timid este extrem de drăguț, așa că se face un nebun de tine. Declanșarea și căderea în jos poate fi amuzantă și oarecum jenantă. A face lucruri stupide cum ar fi dansul pe o masă în timp ce sunteți intoxicat arată că sunteți dispus să fiți spontan și faceți lucruri pe care nu le-ați face în mod normal.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț pas 25
    6. Cântați cu voce tare. Cântând este calea spre inima unei persoane. Puteți să cântați perfect un cântec și să le câștigați. Sau puteți cânta în mod intenționat rău, care este într-adevăr drăguț. Dacă vă aflați într-o mașină cu ei și ei cântă cântecul lor, se alătură. Cântați foarte tare și intrați în ea. Puteți chiar să dansați puțin, arătându-le că sunteți dispuși să vă deschideți.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 26
    7. Du-te dans cu persoana ta preferata. Ieșiți pe podeaua de dans și aprindeți-o. Cei mai mulți tipi în aceste zile pur și simplu "pisa," care primește treaba, dar nu este atât de drăguță. Simțiți-vă liber să dansați prost. Înfloriți brațele, loviți picioarele sau pur și simplu mutați partea laterală. Luați brațele și leagăn-le înainte și înapoi. Țineți mâna în sus și lăsați-i să se răsucească. Posibilitățile sunt aproape nesfârșite. Beneficiul suplimentar al acestui pas este că, cu atât mai rău sunteți la dans, cuterul pe care îl aveți.
  • sfaturi

    Amintiți-vă să mențineți o bună igienă. Aceasta implică mai mult decât punerea pe deodorant.
  • Nu locuiesc pe jenă.
  • Unii oameni cred că jurământul este bine, păstrat la un nivel minim. Altele, totuși, vor fi dezactivate instantaneu de o astfel de limbă.
  • Este bine dacă nu faceți întotdeauna prima mișcare pe o persoană. Cu toate acestea, dacă așteptați în jur, o altă persoană ar putea să-i țină în schimb.
  • Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce considerați băieții de la vă îndreptați părul sau să aveți grijă de voi înșivă. Alți oameni apreciază-o.
  • Nu vă modificați personalitatea într-un mod care nu vă place. Gândiți-vă la tine în primul rând și cum ați dori să vă prezentați altora înainte de a încerca să impresionați pe cineva.
  • Avertizări

    Încercați să evitați să fiți prea intoxicați și să faceți ceva periculos. Este mai bine să rămâi solemn atunci când ești beat, decât să backout și să nu ai nici măcar să vorbești cu persoana viselor tale.
  • Fi gata de respingere. Chiar dacă sunteți cel mai drăguț tip din lume, unii oameni ar putea să nu vrea să iasă la o întâlnire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar