Cum să fii un artist bun

Devenind cu adevărat un artist bun, durează mai mult decât abilitatea brută și talentul. Munca grea și dezvoltarea unui stil individual sunt în centrul de a fi un artist bun, dar vestea bună este că oricine poate lucra din greu. Pur și simplu dedicându-vă artei dvs. și luați timp pentru a face acest lucru în fiecare zi, este cel mai bun pas pe care îl puteți lua pentru a deveni un artist bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea abilităților tehniceObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 1
1. Îndepărtați forma de artă aleasă în componentele sau abilitățile esențiale. Zicală, "Vreau să fiu un pictor principal," este un scop nobil, dar este atât de larg că este greu de știut de unde să înceapă. Practica de succes în orice formă de artă necesită stăpânirea abilităților mai mici, aproape toate pot fi practicate independent unul de celălalt:
  • Pictori trebuie să stăpânească și să schițeze, amestecarea culorii, umbrirea, tehnicile periei și compoziția.
  • Sertare și ilustratori Necesitatea de a desena, nu se umbri, culori și de a compune și pot dori să învețe elementele de bază ale ilustrației digitale și de animație.
  • Sculptori: Adesea învăța o mare varietate de tehnici și materiale, de la ceramică la prelucrarea metalelor și trebuie să poată schița și de a schița de idei pe hârtie. Studiu avansat în materialele și instrumentele de alegere, inclusiv mai multe cercetări științifice, este foarte recomandat.
  • Artiști video: Trebuie să fie fluent peste set, de la iluminat, audio, operație de cameră și editare. Desenul de calificare (pentru storyboards) și animarea sunt un plus mare.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 2
    2. Practicați-vă arta în fiecare zi, făcându-l un obicei zilnic. Oamenii se îmbunătățesc mult mai repede prin efortul zilnic, iar chiar și 10 minute pe zi pot fi mai bune de 2 ore o dată pe săptămână. Găsiți o modalitate de a face partea de artă a rutinei dvs. de zi cu zi, prioritând-o foarte mult pe program. Dacă nu găsiți timp pentru a face artă în fiecare zi, fiind un artist bun va fi exponențial mai greu.
  • Dați-vă un Cue în fiecare zi pentru a face lucrurile mai ușoare - primul lucru dimineața, după cină, înainte de a vă exercita, etc. Obiceiurile de cuplare împreună le face mult mai ușor să rămână.
  • Recompensați-vă ușor după fiecare sesiune - poate că nu mâncați desert până când ați terminat sau mergeți la o alergare odată ce pagina este terminată. Legați un sentiment bun pentru practica dvs. de artă zilnică.
  • Zilele lipsă sunt în regulă - se întâmplă. În loc să vă bateți sau să vă pedepsiți cu mai multă muncă a doua zi, întoarceți-vă pe drumul cel bun. Arta ar trebui să fie distractivă, nu pedeapsă!
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 3
    3. Luați o apreciere onestă a slăbiciunii voastre artistice, pentru a practica cu atenție. Nu toate sesiunile de practică sunt la fel de benefice. Fiecare artist are zone și abilități pe care nu le sunt foarte bune, iar cei mai buni artiști conduc la aceste zone în practică. Amintiți-vă, acest lucru nu este întotdeauna despre a face o piesă publică. Odată ce vă dați libertatea de a practica lucrurile pe care le-ați rănit, veți observa că faceți îmbunătățiri mult mai rapide în toate domeniile artei dvs.
  • Practica minunată este de a găsi greșeli și de a le stabili pentru a se îmbunătăți. Dacă nu vă lăsați să faceți greșeli, cum ați putea să vă îmbunătățiți vreodată.
  • Există o diferență între "practică" și "performanţă." Odată ce vă dați seama că schițele și studiile dvs. sunt acolo pentru a vă ajuta să vă faceți mai bine, să nu vă împărtășiți cu ceilalți, le puteți utiliza practica făcându-vă următorul "real" O bucată de artă chiar mai bună.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 4
    4. Să ia pe proiecte mai mici sau "studii" Pentru a vă ajuta să vă ridicați la proiectele dvs. mari. Un studiu este pur și simplu o încercare de un aspect al piesei tale. De exemplu, un sculptor care face un corp uman cu lungime întreagă, probabil, nu ar lansa în replică fără să-și cunoască materialele, stilul și preocupările logistice în prealabil. Pentru a pregăti, ar putea începe studii în următoarele domenii. Rețineți că, deși sculptura este exemplul, toți artiștii buni testează înainte de a începe:
  • Secțiuni dificile sau neobișnuite: Mâinile sunt organe complexe cu multe îmbinări și oase în mișcare. Practicând câteva mâini și imaginându-se cum vor fi ținute, se face cel mai bine înainte de a le adăuga la sculptura finală
  • Conferințe logistice / tehnice: Cum se va ridica sculptura fără a cădea? Ce bază este utilizată și cum este atașată sculptura?
  • Elemente stilistice: Dacă este o sculptură melancolică sau tristă, cum intenționați să capturați această tristețe? Sculpturile mai mici și schițarea expresiilor faciale vor ajuta să-i dau seama. De asemenea, puteți încerca să replicați piese similare sau emoții.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 5
    5. Când aveți îndoieli, practicați realismul, chiar dacă nu este forma dvs. artistică de alegere. Spuneți că vă place să faceți portrete impresioniste, strălucitoare în stilul Vincent van Gogh sau abstract, picturi cubiste precum Picasso. În timp ce nici unul dintre ei nu arata ca orice ai putea vedea vreodata in viata reala, ambii oameni sunt maeștri ai unei portreturi realiste. Trebuie să știți regulile înainte de a le putea rupe, iar abilitatea de a replica perfect ceea ce vedeți în fața dvs. este cel mai bun exercițiu tehnic pe care îl puteți efectua. Încearcă:
  • Schițarea sau desenarea peisajelor
  • Capturarea realist a corpului uman, ambele și în mișcare.
  • Replicarea picturilor preferate sau a operelor de artă, învățându-vă tehnicile maeștrilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea unui stil unicObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 6
    1. Încredere în intestinul dvs. atunci când alegeți proiecte. Dacă o idee vă surprinde și nu vă va lăsa să mergeți să o urmăriți. Marii artiști nu vă faceți griji dacă vor vinde, dacă se potrivește tendințelor artistice actuale sau vor dura mult timp să facă. Marii artiști sări în pasiunile lor cu brațe deschise, încredințându-se pentru a face munca. Dacă doriți o voce artistică unică, răcoritoare, atunci trebuie să aveți încredere în vocea voastră.
    • Poate fi greu să se angajeze într-un proiect care se simte ciudat, nou și experimental. Dar amintiți-vă - dacă nu puteți obține pasionat de proiect, cum vă puteți aștepta ca audiența dvs. să se simtă pasionat de el?
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 7
    2. Experimentați într-o mare varietate de stiluri și discipline. Există un motiv pentru care pictorii de burgeoning petrec timp sculpting și invers. Toate formele de artă sunt legate în mod intrinsec și împărtășesc vocabular și abilități similare (culoare, umbrire, compoziție etc.). Împingeți-vă să vă apropiați de artă diferit, vă deschideți la o bogăție de noi influențe, tehnici și stiluri.
  • Împingeți-vă pentru a ieși din zona dvs. de confort - aceasta este adesea în cazul în care faceți cele mai mari descoperiri și descoperiri personale.
  • Aceasta include și alte forme de artă, cum ar fi scrierea și muzica. Expresia creativă, fie cu o pensulă, fie cu Piccolo, este vorba despre obținerea ideilor din cap și în audiențe. Mediul pe care îl utilizați pentru a face acest lucru nu contează.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 8
    3. Trageți influența din întreaga dvs. viață, nu doar urmărirea dvs. artistică. Marii artiști sunt adesea cititori mari, folosind cărți și literatură pentru a se împinge la idei și filosofii noi. Ei sunt nemulțumiți de trecutul lor, indiferent de ceea ce este și sunt încrezători folosind o motivație și inspirație. În plus, foarte mulți artiști spun rar "Nu." Ei își păstrează mințile deschise la tot, devenind un burete de influențe care vin împreună pentru a face ceva incredibil de unic și incredibil de tine.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 9
    4. Arătați-vă munca altora pentru gânduri și feedback. Pentru majoritatea artiștilor, arta este o formă de comunicare. Creați artă pentru că doriți să o împărtășiți cu alte persoane. În caz contrar, ați putea lăsa ideile din cap. Exact cum vrei să-ți arăți munca și cine este alegerea ta. Ați putea încerca să obțineți munca dvs. prezentată în galerii și ați pus la vânzare. Ai putea încerca să fii publicat. S-ar putea să fiți mai confortabil, puneți-vă munca online și, eventual, vânzarea de amprente ale acesteia. Sau poate că ați prefera să vă încadrați câteva dintre cele mai bune lucrări și să o închideți în casa dvs. pentru familia și prietenii dvs. pentru a vă bucura.
  • Cereți critici cinstiți și încercați să le acceptați cu Grace. Nu veți prinde niciodată totul, iar opinia audienței dvs. va ajuta la găsirea unor zone pentru a vă îmbunătăți.
  • Întreabă-i pe oameni ce gândesc despre artă și ce ar însemna. Se potrivește cu propriile gânduri și idei?
  • Ți-ai îndeplinit obiectivele cu piesa? Ați putea să le comunicați mai bine obiectivele dvs. sau sunteți mulțumit de ambiguități și opiniile diferite?
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 10
    5. Acceptați critici constructive. Critica constructivă este concepută pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți operele de artă, fie piesa pe care lucrați acum sau lucrările viitoare. O persoană care oferă critici constructive va sublinia de obicei atât defectele, cât și punctele forte din piesa dvs. și să facă sugestii despre modul în care ați putea fixa defectele. Deși nu este întotdeauna distractiv să auziți, critici este ceva ce va trebui să vă ocupați ca artist. Aflați cum să identificați când o critică a muncii dvs. este valabilă și utilizați aceste informații pentru a vă concentra pe corectarea greșelilor dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    A deveni un artist profesionistObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 11
    1. Puneți împreună un portofoliu online pentru a vă prezenta munca și talentul. Fiecare artist are nevoie de un portofoliu - locul unde potențialii cumpărători sau clienți vă pot vedea munca. Din fericire, internetul îl face ușor ca spații de design ale site-ului ca Wix.com, Squarespace și WordPress toate au șabloane destinate portofoliilor artiștilor. Tot ce trebuie să faceți este să personalizați numele, culoarea și bio, apoi importați imagini sau videoclipuri ale artei dvs.
    • Achiziționați un nume de domeniu personalizat dacă sunteți în căutarea pentru clienți profesioniști. Un site ca Portofoliul meu.WordPress.com arata mult mai putin profesionist decat Portofoliul meu.COM.
    • Când ați terminat, atașați acest portofoliu tuturor conturilor dvs. de social media pentru a fi ușor de găsit.
    • Luați în considerare tipărirea (sau desenarea / proiectarea, pentru a memorale fler) câteva cărți de vizită pentru a obține cuvântul în jur.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 12
    2. Spectacole gazdă pentru a obține munca dvs. acolo. Contactați galeriile mici lângă dvs. pentru a vedea dacă puteți pune ceva de lucru. Uită-te la restaurantul sau cafeaua care pune lucrul pe pereți. Și dacă toate celelalte nu reușesc, aruncați propriul spectacol de artă. Tot ce ai nevoie este un spațiu pentru a atârna totul, unele băuturi răcoritoare, și prieteni dispuși să vină și să te susțină.
  • Încercați să găzduiți spectacole cu mai mulți artiști atunci când este posibil. În acest fel, toată lumea își aduce propriul grup de prieteni, astfel încât fiecare artist să poată întâlni noi fani.
  • Nu știți niciodată dacă vă puteți afișa munca, dacă nu vă întrebați. Nu fi intimidat - ele cel mai rău lucru absolut care se întâmplă este cuvântul, "Nu."
  • Luați în considerare găzduirea "Open Studio" Sesiune O dată pe lună, în cazul în care prietenii și spectatorii curioși vă pot urmări munca și vorbiți despre procesul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 13
    3. Luați clase pentru a crește abilitățile și a face contacte. Puțini, dacă există, artiștii sunt atât de calificați încât nu pot beneficia de un fel de instruire oficială. Clasele de artă vă pot ajuta să obțineți problemele din trecut cu munca dvs. pe care nu ați reușit să o rezolvați pe cont propriu, să identificați zonele în care vă puteți îmbunătăți sau doar să vă dați o anumită direcție și un timp regulat pentru a dedica lucrul la artă. Există cursuri disponibile pentru toate nivelurile de calificare la colegii, centre comunitare, centre de artă locală și numeroase alte locuri.
  • Profesorul și colegii dvs. studenți sunt contacte esențiale pe măsură ce vă construiți cariera. Ele pot indica noi oportunități, în echipă cu dvs. pentru spectacole și vă sprijiniți munca în anii dificili în primii ani când sunteți încă necunoscută.
  • Niciodată nu reduceți o conexiune sau un prieten. În scena de artă a textului, o rețea socială largă, puternică este rege.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 14
    4. Dedicați timpul în fiecare zi la auto-promovare și social media. Nu este întotdeauna o tonă de distracție, dar este absolut esențială dacă intenționați să fiți profesioniști. Nimeni nu vrea să-ți promoveze arta, ci. Și, în felul său, acesta este un lucru bun ... nu mai trebuie să sperați "dreapta" Persoana apare în galeria dvs. În schimb, munca grea online vă poate face munca în multe colțuri ale internetului și chiar faceți niște bani.
  • Dacă faceți piese de artă mai mici, selfide, luați în considerare un magazin pe Etsy sau Ebay.
  • Instagram, Tumblr și Pinterest, cu imaginile lor mari și rețelele mari de artă, sunt locuri minunate pentru a împărtăși și a vedea munca.
  • Alegeți 1-2 conturile media sociale pentru a rula și a rămâne cu acelea. Încercarea de a lucra pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc. Toți este imposibil să faci bine fără să petreci toată ziua pe Internet.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 15
    5. Implicați-vă în scena dvs. de artă locală. Artiștii trebuie să rămână împreună, iar mulți dintre marii au provenit de la colective și grupuri. Nu este nici o greșeală pe care mulți artiști celebri s-au cunoscut înainte de a-l lovi cu mare, iar unele dintre cele mai mari momente din artă (Parisul în anii `40, NY în anii `80) provin din comunitățile creative comune. Deci, du-te la spectacole locale, înscrieți-vă în clase și colaborați cu alți artiști. Un val de mare poartă toate bărcile, deci ieși acolo și face niște valuri!
  • Dacă vă luptați să găsiți o comunitate, să vă uitați online. Există tone de forumuri, site-uri și comunități (cum ar fi celebrul deviantART) care vă permit să prezentați munca.
  • Fiți atenți la contemporanii dvs., sprijinind propriile sale spectacole și de lucru. Când începeți mai întâi, cea mai bună rețea va fi artiști în aceeași situație.
  • Imaginea intitulată Fii un artist bun Pasul 16
    6. Furnizați-vă un stil de viață care vă permite să faceți o artă zilnică. Dacă nu faceți o prioritate zilnică, atunci va fi foarte greu să fii un artist bun. Aceasta este doar realitatea practicii - toate talentele din lume nu ajută dacă nu stai jos și să faci artă. Sincer, acest lucru poate necesita unele sacrificii în ceea ce privește orele de lucru, salariul și situația vie. Dar dacă doriți să fiți un artist profesionist, niciunul dintre acestea nu ar trebui să conteze. Veți face artă în fiecare zi!
  • Întotdeauna amintiți-vă, mai ales în primii ani de practică, că toți artiștii dvs. preferați au trecut prin același proces.
  • sfaturi

    Nu vă comparați prea mult de alți artiști. Dacă vă vedeți că munca altui artistru vă inspiră să lucrați mai mult sau să încercați ceva diferit cu propria dvs. artă, asta e bine. Dar nu obseda asupra ideii că nu veți fi niciodată la fel de bine ca și acest alt artist. Va fi întotdeauna o persoană mai bună, mai prolifică sau mai mare decât tine, indiferent cât de bine obțineți. În schimb, urmăriți propriul progres. Comparați ceea ce faceți acum la ceea ce ați făcut cu ani în urmă și vedeți cât de mult vă îmbunătățiți.
  • Stereotipul este că artiștii stau în jur și așteaptă inspirația să le lovească și apoi să se grăbească să-și producă următoarea capodoperă. Puțini artiști lucrează în acest fel și cei care creează arta pentru o viață nu își pot permite. Sunteți mult mai bine să intrați într-o rutină de a lucra la arta voastră decât în ​​speranța că inspirația va cădea în poala voastră. Dacă sunteți brusc loviți de o idee minunată, puteți face întotdeauna mai mult timp să lucrați la el sau să luați notă de ea și să lucrați mai târziu.
  • Încercați ceva diferit ocazional. Experimentarea poate fi o modalitate excelentă de a ieși dintr-o rutină sau de a descoperi o nouă direcție pentru arta dvs. Gusturile tale se pot schimba în timp, subiectele și materialele pe care le-ați iubit atunci când ați început să nu fiți la fel de inspirați acum.
  • Avertizări

    Nu încercați să lucrați într-un stil sau cu un subiect doar pentru că credeți că este ceea ce vă vor dori oamenii și doriți să cumpărați. Sperăm că aveți în vedere o carieră în domeniul artelor, deoarece este ceva ce vă place să faceți, să nu vă mulțumiți altor persoane.
  • Nu prezentați niciodată munca altcuiva ca a voastră. Este furtul, este necinstit și va ruina reputația voastră.
  • Nu trebuie să vă comparați cu artiști profesioniști, deoarece au făcut o modalitate de artă mai lungă decât aveți. Nu comparați, dar găsiți inspirație.
  • Gândiți-vă cu atenție dacă doriți să fiți un artist profesionist. Multe domenii creative au mult mai talentați oameni care caută muncă decât de locuri de muncă pentru a le oferi. Poate fi foarte dificil să începem în lumea artei profesionale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar