Cum de a personaliza muzica youtube pe pc sau mac

Thiste parere Cum să personalizați muzica YouTube pe PC sau Mac.Puteți personaliza muzica YouTube folosind biblioteca muzicală.Biblioteca muzicală organizează toate melodiile pe care le-ați plăcut, precum și vă permite să adăugați artiști, albume și liste de redare.De asemenea, vă puteți îmbunătăți recomandările, ștergeți istoricul căutării și modificați limba și regiunea în meniul Setări.

Pași

Metoda 1 din 4:
Îmbunătățirea recomandărilor dvs
  1. Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 1
1. Mergi la https: // muzică.YouTube.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.
  • Dacă nu sunteți deja logat la muzica YouTube, faceți clic pe butonul albastru care spune Conectare În colțul din dreapta sus și alegeți un cont sau conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu muzica YouTube, YouTube sau contul Google.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe imaginea profilului dvs.Imaginea dvs. de profil este pictograma circulară care apare în colțul din dreapta sus al site-ului muzical YouTube.Aceasta afișează meniul contului.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    Setări.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o unelte.Aceasta afișează meniul Setări pentru muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Clic Recomandări.Este a treia opțiune în meniul Setări.Este în coloană spre stânga.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Clic Îmbunătățiți recomandările.Această opțiune se afișează în partea de sus a coloanei din partea dreaptă a meniului Setări.Este singura opțiune pentru "Recomandări".Aceasta afișează o listă sau artiști la întâmplare.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Faceți clic pe toți artiștii care vă plac.Pozele artiștilor sunt afișaje într-o imagine circulară deasupra numelui lor.Faceți clic pe imaginea unui artist pe care doriți să plasați un marcaj în imaginea artistului.Derulați în jos pentru a vedea toți artiștii din listă.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic Terminat.Când ați terminat verificați toți artiștii care vă plac, faceți clic pe butonul albastru care spune Terminat În barul din partea de jos a site-ului.Acest lucru vă îmbunătățește recomandările.De asemenea, vă puteți îmbunătăți recomandările prin adăugarea de muzică în biblioteca dvs. de muzică.
  • Metoda 2 din 4:
    Adăugarea muzicii și a videoclipurilor în biblioteca dvs. de muzică
    1. Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 8
    1. Mergi la https: // muzică.YouTube.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.Asigurați-vă că sunteți conectat la muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 9
    2. Clic Căutare.Butonul de căutare este al patrulea buton din partea de sus a site-ului muzical YouTube și ar trebui să afișeze o bară de căutare atunci când faceți clic pe acesta.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 10
    3. Introduceți numele unui cântec, artist sau album și apăsați ↵ Introduceți.Când căutați muzică pe muzica YouTube, rezultatele căutării sunt afișate de rezultate de top, melodii, albume, videoclipuri, playlisturi și artiști.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 11
    4. Faceți clic pe numele unui artist dorit să-și găsească muzica.Acest lucru vă duce la pagina de muzică YouTube a artistului.Aceasta afișează câteva informații despre artist, precum și câteva melodii, albume și videoclipuri.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 12
    5. Clic Abonati-va să urmeze acel artist.Este textul roșu sub numele artistului în partea de sus a paginii muzicale YouTube.Acest lucru adaugă artistul în lista dvs. de artiști subscriși din biblioteca dvs. de muzică.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 13
    6. Faceți clic pe numele unui album sau a unui playlist vă place.Dacă vedeți un album sau un playlist care vă place, faceți clic pe albumul sau titlul de playlist sau imaginea miniaturilor pentru a afișa o listă de melodii din album sau pe lista de redare.
  • Puteți căuta albume sau liste de redare făcând clic pe Căutare butonul sau obțineți recomandări făcând clic pe Acasă buton.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 14
    7. Clic Adăugați la bibliotecă a salva. acel album.Este al doilea buton sub numele artistului un titlu de album din partea de sus a paginii YouTube a albumului.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un semn plus (+) deasupra unui teanc de hârtii.Aceasta adaugă albumul pe albumele dvs. din Biblioteca de Muzică.
  • De asemenea, puteți albume și listele de redare în bibliotecă făcând clic pe butonul Meniu și apoi făcând clic Adăugați album la lista de redare sau Adăugați lista de redare în bibliotecă.Butonul MENU este butonul cu trei puncte verticale ().Acesta apare în partea dreaptă a unui album sau a unui titlu de playlist sau în colțul din dreapta sus al imaginii thumbnail al albumului când plasați cursorul mouse-ului peste el.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 15
    8. Faceți clic pe redare
    Imagine intitulată Android7play.jpg
    pictograma de lângă orice melodie sau video.Pictograma triunghiul "Play" apare lângă o melodie când plasați cursorul mouse-ului pe un titlu de melodie.De asemenea, apare peste imaginea video a unui videoclip.Aceasta redă cântecul sau videoclipul.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 16
    9. Faceți clic pe degetele în sus
    Imagine intitulată Android7thumbsup.jpg
    pictograma.Aceasta adaugă melodia în lista dvs. de melodii plăcute în biblioteca dvs. de muzică.Pictograma Thumbs Up apare în partea dreaptă a unei melodii atunci când plasați cursorul mouse-ului peste el, precum și în bara de control al redării care apare în partea de jos a ecranului când redați o melodie sau un videoclip.
  • Metoda 3 din 4:
    Accesarea bibliotecii dvs. de muzică
    1. Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 17
    1. Mergi la https: // muzică.YouTube.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac. Asigurați-vă că sunteți conectat (ă) la muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 18
    2. Clic Bibliotecă.Este al treilea buton din partea de sus a paginii muzicale YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 19
    3. Clic Playlists.Este prima filă din biblioteca dvs. de muzică.Aceasta afișează toate listele de redare pe care le-ați adăugat și create pe muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 20
    4. Clic Albume.Este a doua filă din biblioteca dvs. de muzică.Aceasta afișează toate albumele pe care le-ați adăugat la biblioteca dvs. de muzică.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 21
    5. Clic Liked cântece.Este a treia filă din biblioteca dvs. de muzică.Aceasta afișează toate melodiile pe care le-ați făcut clic pe pictograma Thumbs Up.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 22
    6. Clic Artiști.Este a patra filă din biblioteca dvs. de muzică.Aceasta afișează toți artiștii la care v-ați abonat.
  • Metoda 4 din 4:
    Schimbarea setărilor suplimentare
    1. Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 23
    1. Mergi la https: // muzică.YouTube.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac. Asigurați-vă că sunteți conectat (ă) la muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 24
    2. Faceți clic pe imaginea profilului dvs.Imaginea dvs. de profil este pictograma circulară care apare în colțul din dreapta sus al site-ului muzical YouTube.Aceasta afișează meniul contului.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 25
    3. Clic
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    Setări.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o unelte.Aceasta afișează meniul Setări pentru muzica YouTube. Meniul Setări are o varietate de opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a personaliza muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 26
    4. Turn "Modul restricționat" on sau off."Modul restricționat" este prima opțiune din meniul Setări.Acest lucru vă permite să filtrați conținutul explicit.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 27
    5. Clic Confidențialitate.Este a doua opțiune din coloană spre stânga.Aceasta afișează un meniu în stânga, care vă permite să vă întrerupeți istoricul și recomandările.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 28
    6. Faceți clic pe comutatoarele de comutare
    Imagine intitulată Android7Switchon.jpg
    Pentru a vă întrerupe istoria sau recomandările.Există patru comutatoare de comutare în meniul de confidențialitate pentru întreruperea istoricului și a recomandărilor.Acest lucru nu clarifică istoria și recomandările existente.
  • "Întrerupeți istoria ceasului" oprește înregistrarea istoriei melodiilor și a videoclipurilor pe care le-ați urmărit pe muzica YouTube.
  • "Pauză istoricul căutării" oprește înregistrarea căutărilor de muzică atunci când faceți clic pe butonul Căutare.
  • "Întrerupeți recomandările bazate pe locație" oprește orice recomandări bazate pe locația dvs.
  • "Pauză recomandări bazate pe activități" oprește orice recomandări pe baza activității dvs.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 29
    7. Ștergeți-vă ceasul și istoria pauzei.Puteți să vă ștergeți istoricul anterior și istoricul căutării făcând clic pe Ștergeți istoria ceasului sau Sterge istoricul cautarii.Apoi, aceasta afișează o pop-up de confirmare.Faceți clic pe textul albastru din colțul din dreapta jos al pop-up-ului pentru a confirma că doriți să vă ștergeți istoricul.Citit https: // rum.maniqui-es.com / Delete-YouTube-Music-Istoric-on-PC-Or-Mac Pentru a afla mai multe despre cum să ștergeți istoricul muzicii YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 30
    8. Clic Limba și regiunea Pentru a ajusta setările de limbă.Este cea de-a patra opțiune din meniul Setări din coloană din stânga.Acest lucru vă permite să schimbați țara în direct și limba pentru muzica YouTube.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 31
    9. Faceți clic pe Drop-downmenu lângă "Regiune".Aceasta afișează o listă a țărilor.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 32
    10. Selectați țara din care vă aflați.Utilizați meniul derulant spre stânga "Regiune" Pentru a selecta țara în care locuiți.Derulați în sus și în jos pentru a vedea toate țările din listă.Acest lucru vă modifică imediat setările din regiune.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 33
    11. Faceți clic pe meniul derulant de lângă "Limba".Aceasta afișează o listă de limbi.
  • Imagine intitulată Personalizați muzica YouTube pe PC sau MAC Pasul 34
    12. Selectați limba primară.Utilizați meniul derulant de lângă "Limba" Pentru a selecta limba primară.Derulați în sus și în jos pentru a vedea toate limbile în sus și în jos.Acest lucru vă schimbă imediat limba.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar