Cum să fii street smart

Fiind Strad Smart este o abilitate importantă de a avea și o modalitate bună de a avea grijă de tine însuți. Cartiere de cercetare, sisteme de transport si servicii de urgenta in orice domeniu in care te afli in. Evitați petele și situațiile periculoase și să rămâneți cât mai alertă posibil în orice moment. Întotdeauna aveți încredere în instinctele dvs. și greșesc pe partea de prudență.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stau alertă
  1. Imagine intitulată Be Street Smart Pasul 1
1. Evitați purtarea căștilor în timp ce sunteți afară. În timp ce ar putea fi plăcută să ascultați muzică în timp ce vă plimbați, este mai bine să rămâneți cât mai alertă posibil. Nu au putut să audă împrejurimile voastre vă va face vulnerabile la accidente sau atacuri. Dacă aveți absolut să ascultați muzică sau alt sunet în timp ce vă aflați, utilizați o singură căști sau jucați-o la un volum foarte scăzut.
  • Imagine intitulată Be Street Smart Pasul 2
    2. Nu vă uitați la telefonul dvs. în timp ce mergeți. Telefonul dvs. poate fi distras incredibil, între medii sociale, jocuri, mesaje text, apeluri telefonice și videoclipuri virale. Puneți telefonul departe în timp ce vă aflați în mișcare, astfel încât să vă puteți păstra capul și să vă concentrați asupra împrejurimilor dvs. Dacă aveți nevoie să vă verificați telefonul, opriți-vă și uitați-vă rapid pentru a evita să vă puneți în pericol pentru un accident, un pickpocketing sau alt incident.
  • Imaginea intitulată Be Street Smart Pasul 3
    3. Învață să recunoști potențialele pericole. Alerta de staționare înseamnă a observa lucruri care vă pot face rău și evitarea acestora în consecință. Pe măsură ce călătoriți, uitați-vă pentru potențiale pericole și urmăriți-le vigilent. În special, conduceți:
  • Furgonete parcate
  • Grupuri sau persoane care înclină
  • Oricine pare să-și deghizeze fața
  • Imaginea denumită Street Smart Pasul 4
    4. Crede în instinctele tale. Dacă vă simțiți neliniștiți sau incomod într-o situație, îndepărtați-vă imediat. Indiferent dacă aveți sau nu motive să suspectați probleme, să aveți întotdeauna încredere în intestinul dvs. Dacă comportamentul cuiva vă are în alertă, scuzați-vă și lăsați prompt, astfel încât ei nu au șansa de a vă vorbi din ea.
  • Metoda 2 din 3:
    Starea seifului
    1. Imagine intitulată Be Street Smart Pasul 5
    1. Întotdeauna purtați telefonul cu dvs. Fiind capabil să comunice sau să solicite ajutor este o parte importantă a păstrarii în siguranță. Dacă un smartphone scump și un contract celular este prea mult pentru bugetul dvs., optați pentru o bază de bază "arzător" telefonul pe care îl puteți purta cu dvs. în caz de urgență. Dacă puteți, programați o listă de numere de urgență în telefonul dvs. pentru acces ușor.
  • Imaginea intitulată Be Street Smart Pasul 6
    2. Călătoriți cu prietenii atunci când este posibil. Există siguranță în numere, deci evitați să călătoriți singuri atunci când puteți. Cereți membrilor familiei sau prietenilor să vă alăture pentru plimbări, excursii sau pentru a rula comisioane. Având o companie va face probabil că naveta mai plăcută și vă va face o țintă mai puțin probabilă pentru atenție negativă.
  • Imaginea intitulată Be Street Smart Pasul 7
    3. Evitați locurile întunecate și izolate. Este întotdeauna cel mai bine să rămâi la străzi bine luminate, când ești afară. Nu luați tăieturi scurte prin alei întunecate sau zone împădurite, chiar dacă va face călătoria mult mai rapidă. Evitați să vă petreceți în locuri care vor fi abandonate după o anumită perioadă de zi, cum ar fi schoolilardul, parcurile și garajele de parcare.
  • Dacă trebuie să mergi la locuri întunecate și izolate, du-te cu altcineva sau vorbești cu cineva peste telefon în timp ce ești acolo.
  • Imaginea denumită Street Smart Pasul 8
    4. Niciodată nu mergeți nicăieri cu un străin. Indiferent dacă sunteți copil sau un adult, este important să fiți atenți la interacțiunea cu străinii. Scopul de a rămâne cel puțin o lungime a brațului departe de cineva pe care nu-l cunoașteți și evitați să vă apropiați de mașina unui străin dacă vă sună. În nici un caz nu ar trebui să urmați un străin, indiferent dacă solicită ajutor sau pretindeți că vă cunoașteți.
  • Imaginea intitulată Be Street Smart Pasul 9
    5. Cunoașteți locația din apropiere "Spoturi de siguranță." Luați notă de stațiile de poliție din apropiere, stațiile de foc sau spitalele în caz de urgență. Este, de asemenea, înțelept să observăm ce afacerile din zonă sunt deschise târziu, în șansa de a vă afla în nevoie de ajutor pe timp de noapte. Urmăriți ce prietenii trăiesc în apropiere, astfel încât să puteți merge la casele lor dacă aveți nevoie de ajutor.
  • Fugiți în aceste locuri dacă vă simțiți amenințați sau nesigură.
  • Dacă sunteți în pericol iminent și nu există "Spoturi de siguranță" în vedere, sunați la poliție pentru ajutor.
  • Imaginea denumită Street Smart Pasul 10
    6. Rulați și strigați dacă vă simțiți amenințați. Nu ezitați să faceți zgomot și să vă îndepărtați de o situație în care vă simțiți nesigură. Dacă vă simțiți amenințați, fugiți cât de repede puteți, spre o secție de poliție, spital sau în apropiere de ajutor pentru ajutor. Țipă la fel de tare cum puteți pentru a atrage atenția oamenilor din apropiere, ceea ce va descuraja, în general, un potențial atacator să vă urmeze.
  • Imagine intitulată Be Street Smart Pasul 11
    7. Luați o clasă de autoapărare. Clasele de auto-apărare pot fi un antrenament excelent, dar ei predau, de asemenea, abilități importante. Știind cum să vă apărați în situații periculoase vă va stimula încrederea și vă va face mai mult Street Savvy. Apelați centrul comunitar local sau arătați online pentru cursurile de auto-apărare care sunt predate în zona dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Știind împrejurimile tale
    1. Imaginea intitulată Be Street Smart Pasul 12
    1. Lipiți de rutele dvs. regulate ori de câte ori este posibil. Cel mai bine este să călătoriți pe străzi pe care le cunoașteți bine și pe autobuze sau trenuri cu care vă familiarizați. Optați întotdeauna pentru traseul pe care îl cunoașteți pentru a fi în siguranță în loc să vă aventurați în necunoscut. Evitați să luați noi căi pentru a lucra, școala sau acasă dacă puteți.
  • Imaginea intitulată Be Street Smart Pas 13
    2. Graficați-vă călătoriile online. Utilizați Google Maps sau GPS pe telefonul dvs. pentru a vă deplasa călătoria într-un loc nou înainte de a merge acolo. Rețineți instrucțiunile de conducere, de mers pe jos sau de transport public. Luați o captură de ecran a instrucțiunilor, astfel încât să vă puteți referi cu ușurință mai târziu.
  • Imaginea denumită Street Smart Pasul 14
    3. Aflați tot ce puteți despre sistemul de transport public. Știind cum să vă aduceți în jurul unui oraș este o parte importantă a străzii Smart. O bună cunoaștere a autobuzelor, metroului și a căilor de tren vă va permite să obțineți rapid locuri. De asemenea, vă va ajuta să găsiți un Out dacă vă aflați într-o locație sau o situație pe care doriți să o scăpați.
  • Imagine denumită Be Street Smart Pasul 15
    4. Nu vă abateți de la destinație. Ca regulă generală, este întotdeauna cel mai bine să rămâneți la destinația inițială atunci când călătoriți sau călătoriți. Acest lucru vă permite prietenilor și celor dragi să știe unde vă aflați sau unde veți fi. Stick la destinația inițială în loc să rătăcească sau să vă schimbați planurile în ultimul minut, ceea ce poate duce la probleme neașteptate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar