Cum să ajustați umbrele unei fotografii utilizând aplicația iphone fotografii

Toți te-ai făcut cum să măriți și să scădeți nivelul de expunere al umbrelor într-o fotografie, utilizând modul de editare în aplicația Fotografiile lui iPhone.

Pași

  1. Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 1
1. Deschideți aplicația fotografiilor pe iPhone. Aplicația fotografiilor arată ca o pictogramă colorată în interiorul unei casete albe de pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 2
    2. Atingeți fotografia pe care doriți să o editați pentru umbre. Aceasta va deschide imaginea în modul ecran complet. Puteți deschide orice imagine din momentele dvs., amintiri, imagini iCloud, rulou de cameră sau dintr-un album.
  • Dacă aplicația foto se deschide până la o imagine în modul ecran complet, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a răsfoi toate imaginile.
  • Imagine intitulată Ajustați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 3
    3. Atingeți butonul de editare. Acest buton arată ca trei glisoare orizontale de lângă butonul de gunoi din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta vă va deschide fotografia în modul de editare a imaginilor.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 4
    4. Atingeți butonul de apelare. Acest buton este situat lângă Terminat Butonul din colțul din dreapta jos al ecranului de editare a imaginilor. Acesta va aduce un meniu de trei opțiuni de editare, inclusiv Ușoară, Culoare, și B & W.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 5
    5. Atingeți săgeata îndreptată în jos de lângă Ușoară. Acest lucru vă va arăta un submeniu al opțiunilor de editare pentru lumină.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 6
    6. Selectați Umbres. Sliderul de editare a umbrelor va apărea sub imaginea din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 7
    7. Glisați spre stânga pe imagine pentru a crește nivelul umbrelor. Aceasta va spori expunerea în părțile mai întunecate și mai dimmer ale imaginii dvs. Toate părțile umbroase din fotografia dvs. vor apărea acum mai strălucitoare decât au fost în fotografia originală.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 8
    8. Glisați chiar pe imagine pentru a reduce nivelul umbrelor. Aceasta va reduce expunerea în părțile mai întunecate și mai dimmer ale imaginii dvs. Piesele umbroase din fotografie vor arăta acum chiar mai întunecate și mai dimmer decât au fost înainte.
  • Imagine intitulată Reglați umbrele unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 9
    9. Atingeți Terminat. Acesta este butonul galben din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta va salva editările dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar