Cum să faci machiajul stilului k-pop "

Toată lumea are o persoană ideală pe care doresc să fie ca și standardele de frumusețe pe care ar dori să le trăiască. Cu popularitatea în creștere a muzicii coreene și a televiziunii, nu este o surpriză faptul că multe fete se găsesc plăcerea stilului de machiaj coreean sau tendințele K-Pop. Acest articol trece peste machiaj, îngrijire a pielii și stilul părului. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că este considerat că este considerat inadecvat să încercăm să arătați ca o anumită rasă sau naționalitate pe care nu sunteți, și că acest articol încearcă pur și simplu să vă învețe tehnici care sunt purtate de fetele coreene - nu vă ajută să arătați mai mult coreeană.

Pași

Partea 1 din 4:
Machiaj de bază și îngrijire a pielii
  1. Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 1
1. Asamblați un arsenal de produse de frumusețe. Obțineți produse de îngrijire a pielii, inclusiv o loțiune care vă face pielea umedă, o bază de grund (capacul porilor), o fundație lichidă ca crema BB și pulberea de față. Veți avea nevoie, de asemenea, de eyeliner negru sau maro, umbre de ochi, căptușeală de sprâncene, căptușeală de lacrimă, care este un fel de strălucire populară printre fetele coreeană și nuanță de buze.
  • Pentru a obține un aspect mai autentic coreean, magazin la magazinele coreene sau online sau obțineți recomandări de produs de la prietenii dvs. coreeni. Coreea de Sud produce o mulțime de produse noi de frumusețe inovatoare, cum ar fi cazul compactului cu pernă, deci acordați atenție tendințelor și cumpărați produse coreene.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 2
    2
    Îngrijire pentru pielea ta. Coreenul valoric clare, piele, astfel încât să creezi o rutină extinsă de îngrijire a pielii pentru a vă asigura că pielea este hidratată, limpede și liberă de uleiuri, cosuri sau orice alte pete.
  • Începeți prin eliminarea tuturor machiajului. Utilizați un dispozitiv de curățare a uleiului pentru a vă curăța bine fața, apoi exfoliați cu un scrub natural. Utilizați un toner sau o reîmprospătare, o fiolă sau o esență pentru a vă lumina pielea și o mască de foaie pentru a vă hidrata pielea. Pat mai degrabă decât frecați crema de ochi în jurul ochilor, aplicați un strat de hidratant, apoi adăugați o cremă de noapte pentru a vă ajuta să reîmprospătați pielea peste noapte.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 3
    3. Ia-ți sprâncenele ceară. Multe fete coreene își poartă sprâncenele drepte și groase, astfel încât să ceară sprâncenele dvs. vor ajuta la atingerea aspectului. În plus, modelarea sprâncenelor vă poate afecta percepția față de fața dvs. globală, deci este important să alegeți un stil care vă va îmbunătăți forma feței. Utilizați sprancenele dvs. ca o modalitate ușoară de a vă face structura feței să arate mai coreeană.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 4
    4. Creați un strat de bază. Utilizați loțiune și o bază de grund, care va ajuta la reducerea aspectului porilor. Aplicați o fundație cu SPF, cum ar fi o cremă BB. Apoi adăugați pulbere de față pentru a vă termina baza. Luați în considerare utilizarea unei pulberi anti-sebum, care reduce uleiul pe față. Acesta este un produs foarte frecvent utilizat în Coreea de Sud.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 5
    5. Aplicați umbra ochilor. Utilizați orice culoare dorită, dar o nuanță medie de maro va arăta adesea cel mai bine. Utilizați o umbră mai închisă lângă ochi și pe marginea exterioară a genelor dvs. pentru a crea un aspect 3D.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 6
    6. Adăugați Eyeliner. Adăugați aripi, extinzându-l la sfârșitul ochiului în exterior și transformându-l ușor în sus, pentru a vă oferi aproape o privire de pisică. Apoi, extindeți ochelarii în interiorul ochiului, nu mai mult de 3 mm, chiar sub conducta de lacrimă. Acest lucru se va lărgi și se va îndepărta ochii, care este una dintre caracteristicile definitorii ale machiajului coreean.
  • Aplicați Eyeliner de lacrimi sub ochii tăi pentru a le oferi un aspect spumant care este foarte coreean. Culorile populare includ: aur, alb și cremă. Imagine intitulată Faceți-vă fața ca fete coreene Pasul 6Bullet1
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 7
    7. Adăugați Mascara și o luciu de buze de cireșe pentru a finaliza aspectul. Amintiți-vă, acesta este doar machiajul dvs. de bază. Concentrați-vă pe diferite aspecte ale machiajului dvs. pentru a obține efecte diferite. Alegeți aspectele legate de fața dvs. care arată majoritatea coreeană pentru a accentua cu machiajul dvs. sau pentru a vă concentra pe utilizarea machiajului pentru a ascunde sau a schimba alte zone.
  • Partea 2 din 4:
    Perfect părul tău
    1. Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 8
    1. Înțelegeți că nu aveți nevoie să vă vopiți părul maro sau negru. Scopul acestui articol nu este să arate mai mult din punct de vedere etnic coreean, este de a folosi tehnici de frumusețe coreeană pentru a vă face să arătați așa cum doriți să arătați. De asemenea, artiștii K-Pop vopstrează părul foarte frecvent, astfel încât în ​​cultura pop, culoarea părului este mult mai variată decât credeți.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 9
    2. Stilul părului pentru a vă arăta structura feței. Modul în care vă purtați părul poate evidenția anumite aspecte ale feței dvs., deci asigurați-vă că alegeți cele mai bune tunsori și stiluri pentru a merge cu structura feței.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 10
    3. Observați coafurile coreene pentru a vă găsi favoritele. Acordați atenție tendințelor în coafura coreeană și adoptați pe cei care vor funcționa cel mai bine pentru dvs. Stilurile populare includ părul lung drept, cu breton, păr lung și ondulat, cu o parte centrală, păr tăiat scurt și cleme sau arcuri mari ca accesorii de păr.
  • Partea 3 din 4:
    Stilul ochilor tăi
    1. Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 11
    1. Înțelegeți că nu este nevoie să vă schimbați culoarea ochilor. Din nou, deși coreenii au de obicei ochi maro închis, nu este nevoie să vă schimbați culoarea ochilor. De fapt, mulți artiști k-pop purtau ocazional contacte colorate pentru a-și schimba culoarea ochilor pentru a arăta albastru sau maro deschis. Contactele colorate nu vor afecta modul în care vedeți și, în general, nu veți avea nevoie de o rețetă pentru a le obține.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 12
    2. Purtați contacte cerc pentru a vă face elevii să arate mai mare. Aceasta este o tendință recentă în Coreea de Sud și în toată Asia. Purtarea acestor contacte vă va ajuta să vă încadrați în standardele de frumusețe coreeană, care subliniază ochii mari, câine-câine.
  • Contactele pot fi scumpe și, dacă nu le-ați folosit niciodată înainte, periculos să puneți, deci asigurați-vă că sunteți serios în legătură cu contactele înainte de a le cumpăra. Aflați cum să le folosiți înainte de a încerca să le puneți pe voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 13
    3. Ințelege asta pleoape duble sunt considerate frumoase în Coreea. În ciuda credinței comune, nu există stereotip "Ochiul asiatic"--Cu toate acestea, deoarece pleoapele duble sunt în general văzute ca fiind mai de dorit decât Monolidele, devin din ce în ce mai populare pentru a încerca să obțineți pleoapele duble. De fapt, este una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale cosmetice din Coreea de Sud.Cu toate acestea, puteți obține în continuare aspectul fără intervenție chirurgicală. Există multe cleiuri speciale sau casete disponibile pentru ao crea.
  • Ca și în cazul tuturor produselor, aveți grijă când utilizați casete sau clei pentru perioade lungi de timp. Ele vă pot deteriora ochii și fața dacă sunt folosite în mod continuu, provocând pleoapele sau inflamația ochilor.
  • Nu este necesar să vă schimbați monolidurile dacă le aveți, totuși, pentru că multe celebrități și mulți oameni mai medii aleg să fie mulțumiți de modul în care arată în mod natural. Câteva exemple de celebrități monolice includ: soliști Baek ah Yeon și Boa, și Minah de la Ziua Fetelori.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 14
    4. Utilizați machiaj pentru a crea ochi mari. Evidențiați sub sprâncenele dvs. cu un stilou de machiaj de evidențiere pentru a vă face ochii să arate mare și nevinovat. Finalizați aspectul cu fardul dvs. preferat și cu eyeliner pentru a vă face să arătați coreeană.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 15
    5. Crea ochi de pisica Pentru un aspect coreean clasic. Extindeți-vă unyeliner în sus departe de ochi pentru a crea o privire dramatică, pisică. Umpleți-o cu fard de fumat pentru a finaliza efectul.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 16
    6. Încercați ochii câinelui pentru câine pentru a vă face să arătați mai tineri.Acest stil recent accentuează mai degrabă tinerii și vitalitatea decât senzualitatea dramatică a ochiului pisicii. Realizați acest aspect prin extinderea ochilor în jos din colțul exterior al ochiului pentru a forma un triunghi. Umpleți-o cu ochiul de plecare sau o privire întunecată pentru un aspect mai subtil.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 17
    7. Încercați Aegyo Sal, un stil care pune accentul pe puști mici de grăsime sub ochi pentru a vă face să arătați tineri și nevinovați. Acest stil funcționează bine cu ochii de catelus sau machiajul dvs. de bază pentru a vă ajuta să atingeți mai multe standarde de frumusețe coreene. Realizați acest aspect cu ochelari sau ochi întunecați a aplicat cu atenție aproximativ o jumătate de centimetru sub fundul ochiului.
  • Partea 4 din 4:
    Faceți-vă buzele să arate coreeană
    1. Evitați aspectul mat. După cum sa menționat mai devreme, având un dewy, aspectul umed este esențial pentru frumusețea coreeană. Lipi glosses și nuanțe, mai degrabă decât un ruj uscat, sunt calea de a merge. Deși machiajul foarte natural arată sunt normele, mulți oameni poartă luciu de buze roșu strălucitor / nuanță de buze.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă fața ca fetele coreene Pasul 20
    2. Utilizați buzele de gradient. Acesta este un stil folosit pentru prima dată pe o dramă coreeană care a crescut de atunci plin de populare. Aplicați un ruj de culoare roz roz în interiorul buzelor. Aplicați o mică bază la exteriorul buzelor. Amestecați cele două produse pe buze, astfel încât acestea să formeze un gradient consistent. Odată ce ați obținut practică, încercați alte culori cum ar fi roșu, portocaliu, piersic sau roz mai strălucitor. Aceasta este probabil cea mai omniprezentă tendință de frumusețe coreeană. În ciuda popularității sale, uneori este considerat un pic ciudat în căutarea unor occidentali, așa că nu fi surprins dacă aveți priviri confuze.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar