Cum să urmați un blog blogspot

Blogspot este una dintre cele mai populare platforme de blogging online, deci există o șansă bună că doriți să urmați câteva dintre ele. În timp ce mulți bloguri Blogspot au un buton de urmărire care vă permite să le adăugați rapid la lista de lectură, mulți alți bloguri Blogspot nu au una. Din fericire, urmând aceste bloguri este aproape la fel de simplă ca și utilizarea unui buton de urmare. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să faceți ambele.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea butonului de urmare
  1. Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 1
1. Creați un cont Blogger. Blogger este un serviciu gratuit care vine ambalat cu fiecare cont Google. Blogurile publicate cu blogger vor avea o adresă de url blogspot. Blogger vă permite să creați bloguri, precum și să le urmați. Blogurile pe care le urmați vor apărea pe lista dvs. de lectură Blogger.
  • Vedea Acest ghid Pentru crearea unui cont Google.
  • Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 2
    2. Găsiți un blog care urmează. În urma unui blog vă va ține la curent când se face un post nou. Urmați cele mai preferate bloguri, dar dacă urmați prea multe, vă puteți afla înecați în Actualizări.
  • Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 3
    3. Faceți clic pe butonul Urmați. Multe bloguri Blogger vor include a "Alăturați-vă acestui site" buton. Aceasta va fi disponibilă dacă Blogger a instalat Widget-ul adepților. Faceți clic pe butonul pentru a fi adăugat la lista de adepți. Puteți alege să urmați cu numele dvs. Google+ sau puteți urma anonim.
  • Imagine intitulată Urmați un blog blogspot Pasul 4
    4. Citiți cele mai recente actualizări ale blogului. Odată ce ați urmărit un blog, cele mai noi actualizări vor fi afișate în partea de sus a listei de lectură Blogger. Puteți vedea lista de lectură blogger prin conectarea la Blogger și vizitarea paginii dvs. principale.
  • Toate cele mai recente postări din toate blogurile vor fi afișate în mod implicit. Puteți alege să afișați doar un anumit blog făcând clic pe blogul din lista din stânga listei de lectură.
  • Metoda 2 din 2:
    După un blog blogspot fără un buton de urmat
    1. Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 5
    1. Creați un cont Blogger. Blogger este un serviciu gratuit care vine ambalat cu fiecare cont Google. Blogurile publicate cu blogger vor avea o adresă de url blogspot. Blogger vă permite să creați bloguri, precum și să le urmați. Blogurile pe care le urmați vor apărea pe lista dvs. de lectură Blogger.
    • Vedea Acest ghid Pentru crearea unui cont Google.
  • Imagine intitulată Urmați un blog blogspot Pasul 6
    2. Copiați URL-ul. Puteți urma orice blog blogspot, chiar dacă nu are un buton de urmat. Tot ce aveți nevoie este adresa URL. URL-ul Blogspot este același cu adresa URL de alimentare, permițându-vă să o urmați utilizând lista de lectură Blogger (sau orice alt cititor blog).
  • Imagine intitulată Urmați un blog blogspot Pasul 7
    3. Deschideți lista de lectură a bloggerului. Puteți găsi lista dvs. de lectură blogger prin conectarea la Blogger cu contul dvs. Google. Lista de citire este situată sub orice bloguri de blogger pe care le aveți în prezent.
  • Notă: puteți urma blogurile cu o varietate de cititori diferiți. Metoda este de obicei foarte asemănătoare cu utilizarea bloggerului.
  • Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 8
    4. Adăugați adresa URL a blogului în lista dvs. de lectură. Faceți clic pe butonul Adăugare și o fereastră nouă se va deschide. Lipiți în adresa URL pentru blogul blogspot pe care doriți să îl urmați. Utilizați meniul derulant pentru a alege dacă să urmați publicul utilizând profilul dvs. Google+ sau anonim.
  • Puteți adăuga o dată mai multe adrese URL făcând clic pe "+ Adăuga" Link și introduceți următoarea adresă URL pe următoarea linie.
  • Imagine intitulată Urmați un blog Blogspot Pasul 9
    5. Citiți înregistrările Blogspot. După ce ați adăugat un blog Blogger, toate cele mai recente mesaje vor fi afișate în lista dvs. de lectură. Puteți filtra lista de lectură selectând blogul pe care doriți să îl vedeți din meniul din stânga sau să vedeți toate cele mai recente actualizări făcând clic pe "Toate blogurile" opțiune.
  • sfaturi

    Puteți dezactiva un blog în lista de lectură făcând clic pe pictograma Gear din dreapta antetului listei de citire. Apasă pe "Setări" link lângă blogul pe care doriți să îl dezactivați, apoi faceți clic pe "Opriți după acest site" legătură.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar