Cum să devii un mediu psihic

Mediile psihice au capacitatea de a simți și de a comunica cu ființe și energii în alte dimensiuni, inclusiv spiritele oamenilor care au murit. Ele sunt adesea chemate să ajute oamenii care au întrebări nerezolvate pentru cei dragi care au trecut. Mediile psihice pot utiliza canalizarea meditatilor, palmisii, psihometrii sau citirile din cartele de tarot sau bile de cristal pentru a facilita comunicarea cu cele din alte dimensiuni. Acest articol include informații despre ceea ce înseamnă a fi un mediu psihic, cum să vă îmbunătățiți abilitățile psihice și cum să vă folosim abilitățile în slujba altora, indiferent dacă sunt oameni sau spirite.

Pași

Metoda 1 din 3:
Determinați-vă aptitudinea pentru a deveni un mediu psihic
  1. Imaginea intitulată deveni un mediu psihic Pasul 1
1. Știți ce înseamnă a fi un mediu psihic. Mediile psihice percep băuturile spirtoase în alte dimensiuni utilizând una sau mai multe dintre următoarele abilități:
  • Clarviziune. Mediile clarviziune pot vedea spirite, aura, obiecte și locuri care nu sunt perceptibile altora. Oamenii care au murit pot să se afle în viziuni sau pot fi capabili să simtă în mod viu un loc în care nu au fost niciodată. Mediile psihice văd aceste viziuni cu al treilea ochi, situate între cele două ochi fizici. Toată lumea are un al treilea ochi, dar persoana obișnuită este închisă sau prea slabă de utilizat.
  • Clairaudience. Mediile clairaudientale pot auzi mesaje de la "altă parte," fie fizic sau psihic. Ei pot comunica cu spiritele care sunt la mii de kilometri distanță sau, într-o altă dimensiune, cu totul.
  • Clairsentience.ro . Claresentient Mediile experimentează comunicarea psihică prin cunoașterea pură. Ei primesc surse de cunoștințe date de spirite, că apoi interpretează.
  • Imaginea intitulată deveni un mijloc psihic Pasul 2
    2. Determinați nivelul de capacitate psihică. Toată lumea are un anumit nivel de abilități psihice, ceea ce ne ajută să intruim sentimentele altor persoane și să ne conectăm cu partea noastră spirituală. Luați în considerare următoarele întrebări pentru a vă ajuta să vă determinați nivelul de capacitate psihică:
  • Ești un mediu psihic natural? Unii oameni încep să vadă viziuni, să audă mesaje sau să simtă puternic prezența spiritelor de la o vârstă foarte fragedă. Ei nu știu neapărat ceea ce se confruntă până când ei îmbătrânesc. Sprijinul psihic natural este extrem de rar.
  • Ești clarvăzător, Clairaudient sau Classional? Poate că vă simțiți la vârful dezvoltării abilităților într-una din aceste zone. Ești sensibil și receptiv la sentimente, emoții și comunicații de la ceilalți și ați avut experiențe pe care le considerați a fi paranormale.
  • Sunteți interesat să deveniți un mediu psihic, dar nu ați avut niciodată o experiență paranormală? Este posibil să lucrați cu privire la anumite abilități și să deschideți posibilitatea flexibilității mușchilor psihici. Cu unele practici, este posibil să vă puteți deschide și să vă întăriți al treilea ochi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un mediu psihic Pasul 3
    3. Efectuați cercetarea pe nava medie psihică. Una dintre cele mai bune modalități de a afla dacă aveți capacitatea de a deveni un mediu psihic este de a citi conturi scrise de alte medii. Decideți dacă vă recunoașteți în poveștile și experiențele lor. Aflați cât de mult puteți despre istoria și practica navei medii psihice.
  • Citiți cărțile prin medii psihice și vizionați arată că acestea le oferă, pentru a obține un sentiment de căi, mediile psihice au luat-o.
  • Discutați cu un mediu psihic despre experiențele sale. Târgurile psihice sunt locuri bune pentru a satisface medii.
  • Federați oamenii care se pretind a fi medii psihice care nu pot fi adevărata afacere.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltați abilitățile dvs. psihice
    1. Imaginea intitulată devine un mediu psihic Pasul 4
    1. Sporiți-vă conștientizarea. Nava medie psihică este despre a fi deschisă spre comunicarea de la "altă parte." Încercați următoarele metode pentru creșterea gradului de conștientizare și deschiderea celui de-al treilea ochi:
    • Fiți atenți la intuiția dvs. Nu vă respingeți visele. Recunoașteți sentimentele ciudate și îndemnați să vă simțiți. Recunoașteți diferitele energii care vă afectează pe tot parcursul zilei.
    • Petreceți timpul liniștit de către dvs. în fiecare dimineață. După ce te trezești dimineața, înainte de a începe ziua, petreceți timp, permițând gânduri și emoții să se spele peste tine. Nu controlați ceea ce vine - bun venit și absorbiți-l. Deschideți-vă mintea la posibilitatea de a primi comunicații de la energii generate în afara dvs.
    • Încercați scrierea gratuită. Scrieți ceea ce vă vine în mintea voastră în momentul în care sosește. Nu judecați cuvintele și evitați să le editați. Citiți înapoi peste ceea ce ați scris câteva ore mai târziu. Mesajele pe care le primiți de la alte ființe nu vor fi întotdeauna clare, dar le scriu în jos vă pot ajuta să găsiți modele.
  • Imaginea intitulată deveni un mediu psihic Pasul 5
    2. Încercați să comunicați activ cu spiritele. O modalitate bună de a începe este găsirea unui cerc mediu de navă, un grup de medii care se adună pentru a primi mesaje de cealaltă parte. Acest lucru vă va oferi o introducere la setarea care ar trebui să fie aranjată pentru o comunicare eficientă. Odată ce vă simțiți confortabil cu procesul, încercați-vă pe cont propriu sau invitați alte medii să vă alăturați.
  • Configurați o cameră într-o parte liniștită a casei dvs. Dim sau opriți luminile. Câteva lumânări pot ajuta la crearea unei setări spirituale.
  • Spuneți o rugăciune sau cântări pentru a pregăti spațiul pentru comunicare și a apelat la spirite să se alăture cercului.
  • Să recunoască prezența spiritului sau spiritelor care vă alăturați. Permiteți-vă să primiți imagini, cuvinte, sentimente, mirosuri - indiferent de spiritele dornice să comunice.
  • Cereți spiritului să se identifice. Când primiți un răspuns, confirmați-l cu voce tare. Continuați să comunicați cu spiritul, punând întrebări și primirea de răspunsuri.
  • Știți că în acest stadiu incipient nu veți putea controla efectul pe care îl are comunicarea asupra dvs. S-ar putea să vă simțiți înspăimântați sau puteți suferi durere. Pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile ca un mediu, veți fi mai bine capabili să controlați modul în care comunicați cu cealaltă parte.
  • Imaginea intitulată Deveniți un mediu psihic Pasul 6
    3. Luați în considerare luarea unui atelier sau a unui curs în nava medie psihică. Librării și centrele spirituale din zona dvs. pot oferi resurse educaționale. Faceți cercetări online și participați la târguri și conferințe psihice pentru a afla mai multe despre ateliere, clase și chiar certificări pentru noile medii psihice.
  • Metoda 3 din 3:
    Împărtășiți abilitățile psihice cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată deveni un mijloc psihic Pasul 7
    1. Oferiți-vă să lucrați cu cineva pentru a facilita comunicarea cu cea iubită. Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care este încurcat cu privire la afacerile neterminate cu cineva care a murit, oferă să vă folosească abilitățile pentru al ajuta.
    • În timpul perioadei Séance sau Trance, rețineți că, ca un mediu, nu trebuie să puneți prea multe întrebări despre persoana pe care o ajutați. Un mediu bun nu cere niciodată clientului să le spună numele celor decedați sau de orice detaliu - în caz contrar, nu este o citire validă. Depinde de dvs. să validați decedatul iubit numele, ocupația în viață, data nașterii, descrierea fizică, cum au trecut, și așa mai departe.
    • Amintiți-vă că faceți o lectură psihică este o mare responsabilitate. Poate fi un proces foarte emoțional pentru toate părțile implicate.
  • Imaginea intitulată devine un mediu psihic Pasul 8
    2. Luați în considerare începerea unei afaceri ca un mediu psihic. Este posibil să aveți o carieră foarte reușită ca un mediu psihic odată ce sunteți încrezător în abilitățile dvs. Construi un site web pentru a anunța serviciile dvs. Configurați o cameră în casa dvs. sau închiriați un spațiu care urmează să fie utilizat în scopul de a ține sesiuni cu clienții.
  • Asigurați-vă că ați încorporat afacerea dvs. mică în conformitate cu legile în care locuiți.
  • Discutați cu alte medii despre modelele de afaceri care au lucrat pentru ei, inclusiv cât de mult se percepe pentru fiecare lectură.
  • Participați la târguri și conferințe psihice. Imprimați cărți de vizită și treceți-le la târguri și conferințe psihice sau înscrieți-vă pentru a vă crea propria masă.
  • sfaturi

    Un mediu psihic credibil și precis nu este un cititor de minte. Amintiți-vă că mediile fizice sunt, de asemenea, umane și pot face greșeli.

    Sfaturi personale de conștientizare:

    Dacă ați avut experiențe spirituale ca un copil / adult..I.e vedeți, auziți, atingeți, atingeți sau simțiți spiritul în jurul dvs., chiar dacă nu ați avut niciodată interesul de a fi un mediu care sunteți deja un mediu, dar trebuie să vă alăturați unui cerc de dezvoltare pentru a deschide și a excela la cadouri.

    Notă: Fiecare mediu este un psihic, nu fiecare psihic este un mediu - nu suntem toate medii, din păcate. Dacă simțiți apelul, și interesul vă îndepărtează în fiecare zi, atunci acesta este chemarea dvs.

    Nu vă alăturați oricărui cerc doar stați într-un cerc pe care îl simțiți confortabil, din păcate, mediavul este cel mai gelos dar există chiar și cele mai multe medii de lucru nu vă vor spune ce puteți face pentru că dacă aveți capacitatea de a fi clarvăzătoare (care este Ceea ce doresc toate mediile) Nu vi se va spune niciodată acest lucru deoarece invidia este plină.

    Cele mai multe medii de lucru nu sunt pe deplin dezvoltate cele mai multe sunt Classentient Ei nu pot doar să simtă și să vadă spiritul în a treia ochi toate aceste medii de lucru doresc să fie clarvăzătoare, astfel încât să meargă doar cu senzație de intestin atunci când se alătură unui cerc, nimeni nu trebuie să vă spună că sunteți a mediu pe care îl cunoașteți în tine, ghidurile dvs. vă vor ajuta la un cerc de dezvoltare, unde mediul este umil și profesor de ajutor.

    Avertizări

    Dacă sunteți serios în dezvoltarea abilităților dvs., este foarte încurajată să găsiți un profesor calificat care vă poate ajuta într-o clasă de dezvoltare psihică sau una pe una. Abilitățile psihice pot fi foarte puternice și ar trebui folosite cu înțelepciune.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar