Cum se adaugă citiți mai multe la wordpress

Toți te-ai adăugat cum să adaugi a "Citeste mai mult" sau "Continuați lectură" Conectați-vă la WordPress.COM Blog Post. Citește mai mult link-ul este o opțiune excelentă atunci când nu doriți ca integral postul dvs. de blog să apară pe pagina dvs. principală blog. Puteți controla unde apare link-ul pe pagină și, în unele cazuri, puteți chiar schimba "Citeste mai mult" în propriul text personalizat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea editorului vizual
  1. Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 1
1. Deschideți postarea pe care doriți să o editați. Vei dori, de obicei, să includeți un link-ul Citește mai mult pe posturile de blog mai lungi.
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 2
    2. Apasă pe + unde doriți să introduceți mai multă pauză. Pentru a face acest lucru, deplasați cursorul mouse-ului chiar sub blocul sub care doriți "Citeste mai mult" a aparea. Când apare semnul plus, faceți clic pe acesta pentru a adăuga un bloc nou.
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 3
    3. Tip Mai mult în câmpul de căutare. O listă de rezultate de căutare va apărea sub "Opțiuni de aspect."
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 4
    4. Clic Mai mult în rezultatele căutării. Aceasta adaugă o linie orizontală întreruptă cu cuvintele "CITESTE MAI MULT" in centru. Totul de sub această linie va apărea numai pe pagină odată ce cititorul face clic pe Citeste mai mult sau Continuați lectură buton.
  • Textul link-ului Citește mai mult va varia în funcție de tema WordPress. În funcție de temă și tipul dvs. de cont, este posibil să puteți schimba textul făcând clic pe centrul orașului "CITESTE MAI MULT" și tastând propria frază.
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 5
    5. Apasă pe Actualizați buton. Acum puteți reîmprospăta pagina principală a blogului dvs. pentru a vedea "Citeste mai mult" legătură.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea editorului de coduri
    1. Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 6
    1. Deschideți postarea pe care doriți să o editați. Dacă preferați codarea intrărilor de blog WordPress în editorul de cod WordPress încorporat, puteți introduce manual o etichetă citiți mai mult.
    • Pentru a comuta de la editorul vizual la editorul de cod, faceți clic pe cele trei puncte orizontale din colțul din dreapta sus și selectați Editor de cod în "EDITOR" secțiune.
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 7
    2. Faceți clic pe cursorul mouse-ului pe linia dorită "Citeste mai mult" a aparea. Link-ul Citește mai mult ar trebui să meargă direct sub partea postului pe care doriți să o afișați pe pagina principală a blogului dvs. Partea postului de mai sus a citit mai mult cod este numită "teaser" text.
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 8
    3. Introduceți codul citiți mai mult. Introduceți fiecare dintre următoarele șiruri de coduri pe propriile linii separate:
  • Imagine intitulată Adaugă mai mult la WordPress Pasul 9
    4. Apasă pe Actualizați buton. Acum, când vă reîmprospătați blogul, veți vedea a Citeste mai mult sau Continuați lectură Legătura sub textul teaserului. Când cititorul face clic pe link-ul, ei vor putea vedea întregul post de blog.
  • În funcție de tipul dvs. de cont, este posibil să puteți modifica textul link-ului Citiți mai multe. În cea de-a doua linie a codului de mai sus, adăugați textul dorit după cuvânt "Mai mult" ca aceasta: .
  • sfaturi

    Dacă link-ul Citește mai mult nu apare pe pagina dvs. principală blog, faceți clic pe Personalizați Link în bara de instrumente, selectați Opțiuni de conținut, și selectați Post fragment.
  • Dacă încă nu puteți obține mai mult link-ul la locul de muncă, tema pe care o utilizați probabil nu acceptă caracteristica.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar