Cum să croșetați confortabil

Probabil că vă gândiți la croșetarea ca o activitate relaxantă, așa că ați putea fi surprins când devine incomod după un timp. La urma urmei, croșetarea folosește mișcări repetitive care pot să-ți îndrepte încheietura mâinii. Dacă doriți să fiți capabili să faceți sesiuni de maraton, o mare postură este critică! Va trebui, de asemenea, să vă acordați atenție modul în care țineți firele și cârligul. Odată ce ați primit elementele de bază, nu uitați să faceți o atmosferă confortabilă, astfel încât să vă puteți bucura de croșetare în orice moment.

Pași

Metoda 1 din 4:
Postură
  1. Imagine intitulată Crochet Pasul 1
1. Alegeți un scaun drept care susține o poziție bună. Este tentant să vă scufundați într-o canapea confortabilă de suprasolicitare atunci când croșetați, dar dacă vă sprijiniți înapoi, va trebui să vă bucurați să vă atingeți munca. Acest lucru poate provoca tulpina gâtului. Pentru cea mai acceptată poziție, alegeți un scaun sau o canapea care vă susține spatele și verificați dacă picioarele sunt la nivelul picioarelor pe podea.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 2
    2. Stați drept într-un scaun confortabil, cu spatele pe scaun. Este foarte ușor să vă sprijiniți chiar și într-un scaun cu mâna dreaptă, așa că stați înapoi până când vă puteți simți lamele de umăr care ating spatele scaunului. Fiți atenți la spate în timp ce croșiți și amintiți-vă să vă așezați drept.
  • Dacă aflați că vă înclinați în mod constant pentru a vă apropia de proiect, puneți o pernă sau o pernă sub proiect, astfel încât să o puteți ridica și să aduceți munca mai aproape de dvs.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 3
    3. Poziționați-vă picioarele astfel încât să fie plat pe podea. Dacă vă scufundați în scaun, vă va atrage genunchii și va trebui să vă bucurați pentru a vă vedea proiectul. Acest lucru poate fi greu pe spate și gât după un timp, deci este important să așezați picioarele pe pământ, astfel încât picioarele superioare să fie la nivelul scaunului.
  • S-ar putea să credeți că ridicarea picioarelor dvs. pe o otoman pare confortabilă și probabil că este pentru câteva minute, dar după un timp, probabil că vă simțiți tulpina gâtului.
  • Imagine intitulată Crochet Pasul 4
    4. Rotiți gâtul și umerii pentru a preveni tensiunea și vă mențineți de la Hunching. Când croșetați, vă concentrați intens pe proiect chiar în fața dvs., astfel încât gâtul dvs. să se simtă strâns sau rănit când în cele din urmă o mutați în cele din urmă. Încercați să vă întindeți gâtul la fiecare câteva minute și să vă flexați umerii pentru a vă menține corpul superior.
  • Metoda 2 din 4:
    Suport pentru mână și încheietura mâinii
    1. Imagine intitulată croșetat Pasul 5
    1. Încercați creionul sau mânerul cuțitului pentru a ține mângâierea confortabilă. Mâinile se simt înghesuiți după ce ați fost croșetați pentru o vreme? S-ar putea să doriți să schimbați modul în care vă țineți cârligul. Redați-vă cu stiluri de comutare - Țineți-vă cârligul așa cum ați fi un creion sau înfășurați degetele în jurul cârligului pentru a le prinde ca un cuțit. Comutarea între aceste două stiluri poate ajuta la oboseală.
    • Amintiți-vă, nu există nici o cale greșită Țineți cârligul, Dar nu ar trebui să rănească!
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 6
    2. Cumpărați un cârlig de croșetat ergonomic, care este mai ușor de ținut. Probabil că aveți un sortiment de cârlige de metal, bambus sau croșetat din plastic și în timp ce sunt bine să utilizați pentru puțin timp, sunteți mai bine cu un cârlig ergonomic dacă sunteți croșetați pentru întinderi lungi de timp. Un cârlig ergonomic este conceput pentru a se potrivi mai confortabil în mână, astfel încât încheietura mâinii să nu se simtă tensionată.
  • Nu pot cumpăra un nou cârlig de croșetat? E în regulă! Doar lipiți o prindere a creionului pe cârlig pentru a face mai confortabilă pentru a ține.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 7
    3. Glisați o prindere căptușită pe cârlig pentru a preveni frecare pe piele. Dacă utilizați un cârlig de croșetat metal, se poate simți inconfortabil când se freacă de piele. Din fericire, majoritatea magazinelor artizanale vând mâneruri sau tuburi de spumă mici pe care le alunec direct pe cârlig.
  • Dacă nu simțiți cum ați cumpăra un alt instrument de croșetat, împachetați fire sau spumă în jurul cârligului până când este căptușit și confortabil. Dacă ați folosit fire, bandă-l în loc, așa că nu se dezvăluie pe măsură ce lucrați.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 8
    4. Plasați pernele sub coatele dvs. pentru a vă susține încheieturile. Face acest lucru chiar dacă stați pe un scaun sau o canapea amortizată. Poate face o mare diferență în cât de multă presiune îți puneți încheieturile.
  • Dacă utilizați perne subțiri sau perne, este posibil să aveți nevoie să vă stivuiți câteva astfel încât brațele să vă simțiți acceptate.
  • Imagine intitulată Crochet Pasul 9
    5. Purtați bretele sau suporți dacă încă mai simți durerea în încheieturi. Crochetarea nu ar trebui să rănească! Dacă ați încercat să vă propuneți perne sub brațe și să vă întindeți în mod regulat, dar încă vă simțiți durerea încheieturii mâinii, cumpărați o braț de încheietura mâinii reglabile. Glisați-l pe mână și înfășurați cureaua din jurul încheieturii mâinii, astfel încât brațul este confortabil. Ar trebui să vă împiedice să vă îndoiți sau să vă răsuciți încheietura mâinii, astfel încât să vă țineți încheietura mâinii drept croșetat.
  • Nu ezitați să discutați cu medicul dumneavoastră dacă durerea este rea sau nu se îmbunătățește mai bine.
  • Metoda 3 din 4:
    Tehnica corectă
    1. Imagine intitulată croșetat Pasul 10
    1. Întoarceți cârligul pentru a lucra cusăturile în loc să vă mișcați întreaga mână. Nu există nici o scăpare faptul că croșetat folosește o mulțime de mișcări repetitive, care provoacă tulpina de încheietura mâinii. Pentru a minimiza mișcările, țineți-vă cârligul în siguranță și rotiți punctul de cârlig pentru a vă face cusăturile. Fiți conștienți că nu trebuie să vă ridicați sau să vă micșorați în mod dramatic încheietura mâinii când faceți acest lucru.
    • Dacă vă aflați suprasolicitarea mișcărilor mâinilor, faceți o pauză pentru câteva minute și reveniți la proiectul proaspăt. Amintește-ți să folosești cârligul și nu toată mâna ta.
  • Imagine intitulată Crochet Pasul 11
    2. Ajustați tensiunea pentru a lăsa firele să treacă ușor prin degete. În timp ce există o mulțime de moduri Țineți firele, Acordați atenție dacă vă curățați sau nu degetele. Da, degetele dvs. controlează tensiunea, dar nu vă puteți păstra degetele blocate împreună pentru o perioadă lungă de timp înainte ca mâna să înceapă să rănească. Păstrați degetele suficient de libere pentru a lăsa firele să se miște confortabil în cârligul tău.
  • Nu ți-am dat seama cum să ții fire? Glisați fire sub pinky și peste următoarele trei degete. Apoi, adu-l sub degetul mare.
  • Nu uitați să vă relaxați și să respirați în mod normal! S-ar putea să nu vă dați nici măcar să vă prindeți firele strânse și ținându-vă respirația până când vă reamintiți să vă relaxați.
  • Imagine intitulată Crochet Pasul 12
    3. Întindeți mâinile, încheieturile și degetele ori de câte ori se simt înghesuiți. Crochetarea poate fi dură pe mâini! De la deținerea tensiunii în fire, prin prinderea cârligului și cusături repetitive de lucru, mâinile pot fi obosite și înghesuiți cu cât lucrați mai mult. Opriți croșetarea ori de câte ori vă simțiți crampe și vă întindeți brațele. Luați un minut să vă îndoiți degetele înapoi și să vă flexați încheietura mâinii într-un cerc larg.
  • Încercați să mențineți fiecare întindere timp de 5 până la 10 secunde sau oricât de mult este confortabil.
  • Repetați aceste întinde cât de des doriți.
  • Metoda 4 din 4:
    Sfaturi practice
    1. Imagine intitulată Crochet Pasul 13
    1. Alegeți un loc de croșetare care vă relaxează astfel încât să vă simțiți confortabil când lucrați. Acest lucru este complet până la tine! Dacă vă place timpul de croșetare pentru a fi liniștit și liber de distragere, s-ar putea să croșetați în spațiul tău sau spațiu de ambarcațiune departe de ceilalți. Dacă vă place să fiți în jurul multor activități, ați putea croșeta într-o parte ocupată a casei dvs. ca camera de zi.
    • Stilul dvs. spațiu cu toate acestea doriți. S-ar putea prefera croșetarea într-o cameră fără o mulțime de aglomerație sau ați putea dori să fiți înconjurați de firele dvs. suplimentare și de proiectele anterioare.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 14
    2. Porniți lămpile sau o lumină deasupra capului, astfel încât să puteți vedea cu ușurință proiectul. Nimic nu este mai rău decât încercarea de a croși într-un spațiu slab și este foarte greu pe ochii tăi. Setați o lampă de masă lângă scaun sau puneți o lampă de podea, astfel încât aveți o mulțime de lumină în cameră.
  • Unele lămpi de podea au lămpi mici de citire atașate la ele că vă puteți îndoi spre dvs. pentru o lumină suplimentară.
  • Imagine intitulată croșetat Pasul 15
    3. Luați pauze la fiecare 30 de minute pentru a vă întinde mușchii. Este foarte ușor ca mușchii să se strângă și să se crape dacă țineți aceleași poziții de croșetare pentru o lungă perioadă de timp. Dă-ți o odihnă! Dacă trebuie, setați un cronometru, astfel încât să vă amintiți să vă ridicați și să vă plimbați. Aceasta este o pauză bună pentru ochii tăi și devine pomparea sângelui.
  • Nu trebuie să vă opriți și să faceți un antrenament - doar mersul în jurul camerei dvs. pentru câteva minute vă poate reîmprospăta și eliberați tensiunea.
  • sfaturi

    Verificați târgurile locale de ambarcațiuni sau magazinele de fire pentru cârligele unice sau mânerurile căptușite.

    Avertizări

    Programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră sau un chiropracticr dacă aveți dureri persistente de la croșetare. Nu încercați să lucrați prin durere sau ați putea face lucrurile mai rău!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bretele de mână
    • Perne sau perne
    • Cârlig de croșetat ergonomic
    • Grippers cârlig de croșetat
    • Fire moale
    • Scaune confortabile
    • Iluminat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar