Cum să fundagi croșetat unică

Fundația unică croșetată (FSC) este o cusătură care combină rândul lanțului și primul rând de croșetat. Utilizarea FSC în loc de rânduri separate de lanț și un singur croșetat poate simplifica începutul unui proiect de croșetat. Stitutul este, de asemenea, ușor de învățat. Veți începe cusătura folosind tehnici de bază de croșetat, apoi lucrați restul rândului folosind o secvență diferită. Încercați să utilizați FSC pentru a începe următorul proiect de croșetat și salvați-vă puțin timp. Acesta va crea o margine chiar la începutul proiectului dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Croșesc prima cusătură
  1. Imagine intitulată Fundația unică croșetat Pasul 1
1
Faceți o alunecare. Înainte de a putea începe rândul pentru fundație un singur croșetat, trebuie să faceți o slipknot. Începeți prin înfășurarea firelor în jurul degetului de două ori, apoi trageți o buclă prin cealaltă pentru a face o buclă cu un nod la sfârșit. Glisați Slipknot pe cârlig și trageți firele pentru ao asigura.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 2
    2
    Lanțul doi. Apoi, lanț două cusături. Pentru a face acest lucru, buclă la fire cârligul din fața slipului tău. Trageți noul fir prin Slipknot pentru a face un lanț. Apoi, fire și trageți-l din nou pentru a face al doilea lanț.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 3
    3. Introduceți cârligul în primul lanț și fire peste. Identificați primul lanț realizat și introduceți cârligul în acest lanț. Buclă de înclinare peste cârlig și trageți-o prin lanț. În acest moment, veți avea două bucle pe cârligul tău.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 4
    4. Buclă de înclinare și trageți prin. Apoi, fire de buclă peste cârlig și trageți-o prin prima buclă pe cârlig. Acest lucru va face un lanț de unul și ar trebui să aveți încă două bucle pe cârligul tău.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 5
    5. Bucurați-vă de buclă și trageți ambele bucle. Pentru a finaliza cusatura, fire peste cârlig din nou și trageți fire prin ambele bucle pe cârlig. Veți avea o buclă pe cârlig și sunteți acum gata să continuați rândul.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 6
    6. Marcați prima cusătură cu un marcator de cusături. Poate fi util să marcați prima cusătură din rând cu un marcator de cusături. Poate doriți să faceți acest lucru primele câteva momente pe care îl utilizați cusătura pentru fundație unică croșetată. Așezați marcajul cusăturii prin prima cusătură de croșetat.
  • Partea 2 din 3:
    Continuând rândul fundației
    1. Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 7
    1. Introduceți cârligul în cusătura tocmai făcută. Pentru a continua rândul, veți urma o secvență mai scurtă decât ceea ce ați creat primul rând. Începeți prin introducerea cârligului în cusătura tocmai făcută. Dacă ați plasat un marker de cusătură aici, ar trebui să fie ușor de localizat.
  • Imagine intitulată Fundația unică croșetat Pasul 8
    2. Bucurați-vă și trageți prinsături. Apoi, fire de buclă peste cârlig și trageți-o prin cusături. Acum aveți două bucle pe cârligul tău.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 9
    3. Fire din nou și trageți printr-o buclă. Bucurați-vă din nou cârligul din nou și trageți-l prin prima buclă pe cârlig pentru a face un lanț. Veți avea două bucle pe cârligul dvs. în acest moment.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 10
    4. Faceți încă un fir și trageți pe ambele bucle. Pentru a finaliza cusatura, buclă din nou cârligul din nou și trageți-o prin ambele bucle pe cârlig. Acest lucru vă va lăsa cu o buclă din nou pe cârlig și veți fi gata să începeți secvența.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 11
    5. Repetați secvența până la capătul rândului. Continuați secvența pentru această cusătură până când aveți numărul dorit de cusături în rândul dvs. Puteți continua apoi proiectul.
  • Partea 3 din 3:
    Identificarea avantajelor cusăturii FSC
    1. Imagine intitulată Fundația unică Crochet Pasul 12
    1. Verificați ecartamentul firelor dvs. Nu puteți obține un ecartament precis al firului dvs. prin croșetarea unui lanț. Cu toate acestea, cusatura FSC este o modalitate bună de a verifica rapid ecartamentul firelor dvs. Faceți un rând de 4 "de cusături FSC și le numărați pentru a determina ecartamentul firelor și cârligului. Acest lucru ar putea fi un economizor de timp imens dacă încercați să vă determinați ecartamentul pentru un proiect.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 13
    2. Croșetați în partea de sus și de jos a rândului. Un alt mare avantaj al cusăturii FSC este că rândurile de sus și de jos arată la fel. Aceasta înseamnă că puteți lucra în rândurile de sus și de jos și obțineți aceleași rezultate. Prin urmare, Stitch FSC este o opțiune bună dacă doriți să lucrați pe ambele părți ale rândului dvs. de fundație. Este ideal pentru croșetarea ovalelor, cum ar fi talpa unui papuci sau bebelușul.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 15
    3. Evitați să vă refaceți primul rând. Este obișnuit să înțelegeți legăturile din lanțul dvs. atunci când croșesc o piesă mare și poate fi o eroare de consum de timp. Puteți ajunge să începeți să începeți dacă nu observați eroarea până la lucrul la primul rând al proiectului dvs. Prin utilizarea cusăturii FSC, puteți număra cu ușurință cusăturile pe măsură ce mergeți și veți fi mai puțin probabil să faceți o greșeală cu numărul de cusături.
  • Imagine intitulată Fundația Single Crochet Pasul 14
    4. Obțineți o privire nouă. Stitch-ul FSC produce un prim rând în căutarea unui număr mai mare decât făcând un lanț și croșetarea în ea. Dacă ați observat că proiectele dvs. tind să se uite puțin neglijent când le porniți cu un lanț, încercați să treceți la Stitch FSC pentru următorul proiect. Acest lucru va da rezultate mai bune odată ce stăpâni cusatura.
  • sfaturi

    Dacă doriți în cele din urmă să criptați proiecte complexe, poate ajuta la învățarea cum să Citiți graficele Crochet.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fire
    • Cochetul Cochet adecvat pentru tipul de fire care este utilizat. Verificați eticheta fire pentru dimensiunea corectă de utilizat.
    • Marcatori de cusut
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar