Cum de a croșeta fire de panglică

Noutatea fire este întotdeauna distractivă și fire de panglică nu este o excepție! Boutique Ribbon Fire arată la fel ca o panglică plată, cu o margine neobișnuită. O margine este un șir subțire care arată ca o scară care este conectată la panglică între goluri. Deși veți face cusături standard de croșetat, veți lucra în aceste lacune pentru a vă crea proiectul croșetat. Încercați o eșarfă simplă pentru a vă obișnui să lucrați cu fire de panglică - vă place textura frânei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tehnici generale
  1. Imagine intitulată Crochet Ribbon fire Pasul 1
1. Lucrați cu dimensiunea cârligului recomandată pentru fire. Dacă lucrați de la un model, citiți instrucțiunile pentru a vedea ce fel de fire recomandă și cât de mult va trebui să faceți proiectul dvs. Apoi, citiți eticheta fire pentru a vedea ce fel de cârlig ar trebui să utilizați. Compania de fire a luat deja ghicitorul din care cârligul funcționează cel mai bine pentru acele fire specifice, astfel încât să economisiți timp și să rămâneți cu recomandarea lor.
  • De exemplu, un stil popular de fire de panglică funcționează cel mai bine cu o dimensiune US J-10 (6 mm) cârlig de croșetat.
  • Dacă veți purta proiectul dvs. croșetat, alegeți o panglică confortabilă și alegeți o culoare care vă place.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 2
    2. Pick fire de panglică cu scară de margine dacă vrei să croșete ceva de frică. Unele fire de panglică sunt benzi netede, subțiri de țesătură. Aceste tipuri sunt numite panglică de bandă, în timp ce alte tipuri de fire de panglică sunt largi și plate. Aceste fire de tip boutique au o margine delicată care are lacune ca o scară de-a lungul 1. Utilizați acest tip de fire pentru a face un proiect extra-roffly ca o eșarfă.
  • Firele de bandă de bandă sunt minunate pentru proiectele de tricotat în cazul în care vă puteți lega strâns fire, așa că se află plat. Le puteți folosi pentru proiecte de croșetat, dar firele se pot răsuci sau se pot bate.
  • Imagine intitulată Crochet Ribbon fire Pasul 3
    3. Pereche panglică croșetat cu fire regulate pentru a oferi proiectului dvs. mai stabilitate. Dacă simțiți panglica, probabil că veți găsi că este subțire și subțire. Acest lucru este bine dacă faceți o margine sau eșarfă ruptată, dar poate face dificilă croșetat un proiect cu structură ca un coș sau o bucată de îmbrăcăminte. Pentru a vă întări firul, împerecheați-o cu un fir mai greu și lucrați împreună cu cele două fire împreună în același timp.
  • De exemplu, dacă croșesc o pătură, împerecheați o fire de panglică cu un mohair sau fire de bumbac pentru a le oferi un mic suport suplimentar.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 4
    4. Vântul fire de panglică în jurul unui tub de carton pentru a face mai ușor să lucrați. Cele mai multe fire de panglică sunt vândute ca un hank, care este fire care este răsucite într-o bobină lungă. Dacă nu vă vânați înainte de a începe croșetarea, fire tinde să se încurce. Pentru a vâna fire, dezinteresului hank-ului și dezamăgiți firele de la buclele subțiri de șir deținând împreună. Apoi, încetinește încet firele de panglică în jurul unui tub de prosoape de hârtie goală.
  • Deși ați putea să vă înfășurați firele într-o minge, se va răsuci foarte mult ceea ce face dificilă croșeta.
  • Imagine intitulată Crochet Ribbon fire Pasul 5
    5. Utilizați un marker cusături dacă faceți o pauză când croșetați. Panglica fire poate fi cu adevărat slick, ceea ce îl face foarte ușor de dezlănțuit accidental. Dacă trebuie să vă configurați proiectul pentru un minut, puneți un marker cusături pe munca dvs. Acest lucru îl păstrează de la dezordine, astfel încât să puteți ridica repede chiar unde ați rămas!
  • Nu aveți un marker de cusătură? Utilizați un cercel cu o clapetă, un cuplu de hârtie sau un știft de siguranță.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 6
    6. Face o simplă practică pentru a deveni confortabilă cu fire de panglică. Este de înțeles că ați putea dori să sari direct în noul proiect de fire de panglică, dar o mică practică poate ajuta cu adevărat. Croșetați o simplă simplă de aproximativ 30 de rânduri de cusături pe care modelul dvs. îl solicită - acest lucru vă oferă un simț pentru a lucra cu materialul.
  • Dacă lucrați cu fire de panglică în stil de bandă, îl puteți bloca pentru a vedea cum își ține forma. Nu blocați firele de panglică de tip boutique, deoarece este atât de rupt și cu frică că nu este menit să dețină o formă definită.
  • Metoda 2 din 3:
    Idei de proiect
    1. Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 7
    1. Utilizați fire de panglici pentru a face o distracție, o eșarfă sau șal. Eșarfele ar putea fi cea mai populară modalitate de a lucra cu firele de panglică, deoarece sunt ușoare și veți obține o textura mare de la fire. Alegeți un model eșarfă care specifică utilizarea firelor de panglică de tip boutique, deoarece nu puteți schimba firele de noutate pe cont propriu. Lucrați în golurile de pe marginea scară a firelor de noutate pentru a crea efectul de panglică.
    • Ești nou la croșetare? O eșarfă simplă este un proiect excelent pentru începători, deoarece nu trebuie să vă verificați ecartamentul și puteți face eșarfa la orice dimensiune vă place.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 8
    2. Creați accesorii personalizate, cum ar fi benzi de cap sau brățări. Cine spune că bijuteriile tale trebuie făcute din metal? Sucursala și croșetați propriile elemente unice. Deoarece firele de panglică vine într-o astfel de varietate de culori, nu veți avea probleme să vă simțiți inspirat. Încercați Crocheting:
  • Headbands
  • Collars
  • Arcuri
  • Curele
  • Pălării
  • Imagine cu titlu de croșetat fire de panglică Pasul 9
    3. Pereche fire de panglică cu fire standard pentru a adăuga textura în pulovere sau fuste. Deoarece firele de panglică de tip boutique nu poate avea multă formă singură, împerecheați-o cu fire standard dacă doriți să croșeți o bucată de îmbrăcăminte. Acest lucru vă oferă cămașa, puloverul sau fusta un efect ondulat.
  • Doriți să faceți haine cu fire de panglică în stil de bandă? Nici o problemă! Alegeți un model luminos, slăbit ca un capac de vară sau un costum de baie în loc de un pulover robust, greu, deoarece firele de bandă nu ține forma ei bine.
  • Imagine intitulată Crochet Ribbon fire Pasul 10
    4. Croșetați o pungă liberă sau un tote folosind fire de bandă de bandă. Nu folosiți firele de boutique de boutique pentru o geantă, deoarece nu este suficient de robust. În schimb, găsiți un model de sac croșetat și utilizați fire plate de bandă de bandă. Pentru un proiect simplu, croșetați sacul în runda și adăugați curele.
  • Dacă doriți să croșeți un ambreiaj sau o geantă mică, păstrați cusăturile strânse, astfel încât țesătura nu are lacune pentru ca elementele să cadă prin.
  • Metoda 3 din 3:
    Panglică fire de fire
    1. Imagine intitulată Ribbon Crochet Pasul 11
    1. Introduceți un cârlig de croșetat într-un spațiu de 6 in (15 cm) de la capătul firului de panglică. De exemplu, unele dintre firele dvs. de panglică de tip boutique și măsurați 6 inci (15 cm) de la capătul pe care l-ați pornit. Apoi, luați un cârlig de crochet de dimensiuni US J-10 (6mm) și împingeți-l prin decalajul de-a lungul marginii firelor de panglică.
    • Deși firele de panglică variază în funcție de marcă, ați putea găsi că fiecare decalaj de pe marginea scării măsoară aproximativ 1 inch (2.5 cm). Acest lucru vă poate ajuta să măsurați rapid 6 inci (15 cm) de la capătul brut.
    • Țineți firele de panglică, astfel încât porțiunea de panglică atârbă sub marginea Laddered cu golurile.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 12
    2. Sari peste 1 decalaj și faceți o cusătură cu lanț cu marginea subțire. Nu vă amintiți cum să lanțați? Este foarte ușor - odată ce treceți o gaură la marginea firei, introduceți cârligul în următorul spațiu și luați firul cu vârful cârligului de croșetat. Apoi, trageți-l prin buclă care este deja pe cârligul tău. Acest lucru face 1 lanț.
  • Imagine intitulată Renchetă Renchetă Pasul 13
    3. Păstrați săriți 1 și înfășurați încă 1 patru ori. Pentru a obține marginea de jos a eșarfa dvs., continuați să săriți 1 Gap și să introduceți cârligul în următoarea. Luați fire subțire și trageți-l prin ambele bucle. Continuați să faceți acest lucru până când ați făcut un total de 5 cusături de lanț.
  • Va trebui să vă întrerupeți ocazional și să vă relaxați firele de panglică din bobina cartonului pe măsură ce lucrați.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 14
    4. Lanțul 1 cusături și transformați-vă munca pentru a începe primul rând. Faceți o altă cusătură de lanț și întoarceți-vă munca în jurul nostru, astfel încât să puteți începe să coborâți peste marginea pe care tocmai ați făcut-o. Ar trebui să arate deja rupt, deci va trebui să vă uitați îndeaproape la cusăturile pe măsură ce lucrați.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 15
    5. Săriți un lanț și un croșetat unic (SC) în următoarea cusătură. Pentru a porni rândul 1, introduceți cârligul în spațiul celui de-al doilea lanț din cârlig. Apoi, faceți o singură cusătură de croșetat. Amintiți-vă că pentru a face o sc, vă introduceți cârligul în spațiul lanțului următor și trageți-l pe cârlig. Apoi, împingeți cârligul în următorul spațiu și trageți bucla în sus și prin ambele buclele care sunt pe cârlig.
  • Dacă vă place să aveți un marker vizual pentru rânduri, lipiți un marker de cusătură pe prima cusătură SC de rândul 1.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 16
    6. Croșetat unic în următoarele 3 cusături de lanț și faceți o cusătură de lanț mai mare. Aproape ați terminat să lucrați în marginea de plecare a eșarfa voastră! Faceți o singură cusătură de croșetat în următoarele cusături de lanț și lucrați 1 cusături de lanț la capătul rândului.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 17
    7. Faceți o singură cusătură de croșetat în fiecare cusătură pe al doilea rând. Întoarceți-vă munca astfel încât să puteți croșeta înapoi pe rând. Tocmai lucrați 1 cusătură unică de croșetat în fiecare dintre cusăturile unice de croșetat de la rândul 1.
  • Nu uitați să vă mutați marcajul de cusături ori de câte ori vă întoarceți munca. Acest lucru face într-adevăr mult mai ușor să vezi unde a început rândul.
  • Imagine cu titlu Crochet Ribbon fire Pasul 18
    8. Să continuați să lucrați rânduri unice de croșetat până când eșarfa este atâta timp cât doriți. Repetați rândul 2, care este un singur croșetat în fiecare cusătură și înfășurarea 1 la sfârșit. Faceți acest lucru până când eșarfa este de aproximativ 50 de centimetri (130 cm) sau atâta timp cât vă place. Țineți minte că, dacă doriți o eșarfă cu adevărat lungă, ați putea avea nevoie de un skein suplimentar de fire de panglică.
  • Imagine cu titlu de croșetat Ribbon fire Pasul 19
    9. Tăiați o coadă de 6 în (15 cm) și legați un nod la fiecare capăt al firului. Opriți eșarfa de la dezordine înainte de ao termina. Legați un nod simplu la sfârșitul eșarfei dvs. și tăiați o coadă lungă de fire la capăt. Apoi, legați un nod la celălalt capăt al eșardei în care ați început croșetarea.
  • Amintiți-vă că ați lăsat o coadă de fire de 6 în (15 cm) la capătul pornit când ați turnat pe cusăturile lanțului.
  • Imagine intitulată Crochet Ribbon fire Pasul 20
    10. Fileaza un ac de cusut si coase cozile prin capetele eșarfei. S-ar putea să fiți familiarizați cu țesutul în cozi, dar firele de panglică este puțin diferită. Filetați un ac cusut cu fir de cusut care se potrivește cu culoarea eșarfa. Bate coada fire de-a lungul sfârșitului, astfel încât să se potrivească cu marginea îndoită și o țineți în timp ce îl coaseți în poziție.
  • Nu uitați să faceți acest lucru pentru coada de fire pe care ați făcut-o când ați aruncat.
  • Dacă partea de cusut se simte copleșitoare, este în totalitate bine să legați doar capetele și să tăiați firele de panglică aproape de nod. Nodul ar putea fi vizibil, dar este posibil să fiți capabili panglicile pentru a ascunde capetele.
  • sfaturi

    Cumpărați suficientă fire de panglică pentru a vă completa întregul proiect și amintiți-vă să obțineți skeins de la același lot de colorare, astfel încât nu există variații de culoare.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 1 3.5-uncie (100g) / 48 de metri (44 m) hank de fire de boutique panglică
    • Dimensiune US J-10 (6mm) Crochet Cock
    • Foarfece
    • Tub de prosoape de hârtie din carton
    • Marker de cusut
    • Acul de cusut și fir
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar