Cum să croșetați în rundă

Învățați doar cum să croșesc, dar deja plictisit de a face forme de bază? Crochetarea în rundă vă permite să faceți obiecte circulare ușor de croșetat, cum ar fi coastere, pălării, ornamente, covorașe de masă și chiar cupe, adăugând foarte mult posibilitățile dvs. de croșetare. Odată ce ați învățat elementele de bază, încercați mâna dvs. la câteva proiecte rotunde de croșetat.

Pași

Partea 1 din 4:
Începând cu croșetarea
Imagine intitulată croșetat o pălărie pentru începători Pasul 4
Imagine intitulată croșetat o pălărie pentru începători Pasul 4
1. Atașați firele la cârligul de croșetat cu un nod de alunecare. Buclă firele în jurul pointerului și degetelor mijlocii ale mâinii stângi. Lipiți cârligul prin cerc, jucând capătul de lucru al firului cu cârligul și apoi trageți-l înapoi prin centrul cercului. Acest lucru vă va oferi o buclă pe cârligul de croșetat.
  • 2. Croșetat a lanţ din patru cusături. Acest lucru va forma chiar centrul cercului pe care îl croșetați.
  • Dacă urmați un model, este posibil să fie nevoie să faceți un număr diferit de lanțuri pentru a începe. Acest lucru va schimba numărul de cusături pe care le faceți în pași suplimentari, dar nu veți schimba tehnica generală.
  • 3. A face o Strat Stitch În primul lanț ați făcut, formând cele patru lanțuri pe care le-ați făcut într-un inel. Introduceți cârligul în bucla primului lanț pe care l-ați făcut. O dată, cârlig de capătul de lucru al firului pe cârlig și apoi trageți-l înapoi prin buclă și, de asemenea, prin buclă care era pe cârligul tău. Acum, piesa este formată într-un cerc și aveți o buclă pe cârligul tău.
  • Partea 2 din 4:
    Crocheting prin centrul inelului tău
    1. Introduceți cârligul în centrul inelului. Asigurați-vă că treceți prin centrul și nu unul dintre cusăturile pe care le-ați făcut.
  • 2
    Fire peste cârligul tău. La "fire peste" înseamnă că trebuie să conectați capătul de lucru al firului dvs. pe cârligul. Apoi răsuciți ușor cârligul, astfel încât firele să rămână conectate.
  • 3. Trageți bucla înapoi prin centrul inelului. Două bucle ar trebui să fie pe cârlig după ce ați completat acest pas.
  • 4
    Fire peste Încă o dată, și de data aceasta, fără a trece prin centrul proiectului dvs., trageți bucla pe care tocmai ți-ai dat-o pe cârlig, înapoi prin ambele fire care sunt deja pe cârligul tău. Acesta este pasul de finisare al cusăturii de bază numită a "Un singur croșetat".
  • 5. Continuați să faceți "Un singur croșetat" cusături prin centrul inelului. În tot ceea ce veți face opt un singur croșetat cusături în jurul formării unui cerc mic pentru începutul proiectului dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Croșesc prima rundă regulată
    1. Introduceți cârligul prin ambele fire ale primului cusatura pe care ați făcut-o în ultima rundă. Acesta va fi primul pas în crearea unei conexiuni între sfârșitul ultimei runde la începutul acesteia și stabilirea scenei pentru a începe altul.
  • 2. Fire peste cârlig și trageți bucla până la față. Două bucle ar trebui să fie acum pe cârlig.
  • 3. Fire peste cârlig din nou, apoi trageți capătul de lucru al firului prin ambele bucle pe care le-ați avut pe cârligul tău. Acest pas de finisare a cusăturii unice de croșetat care se alătură totului într-un cerc. Această cusătură este, de asemenea, prima croșă unică a rundei următoare. (Stitch 1 din 16 total.)
  • 4. Faceți o altă cusătură unică de croșetat în aceeași cusătură în care tocmai ați făcut primul croșetat al acestei runde. Acum continuați în jurul cercului făcând două un singur croșetat cusături în fiecare cusătură de croșetat a primului inel. A face acest lucru se numește "crește". Aceasta înseamnă că vor exista 16 cusături atunci când completați runda. Luați-le.
  • A face două cusături în fiecare cusătură din runda anterioară este modul în care noi "crește" Dimensiunea cercului pe care îl facem.
  • Partea 4 din 4:
    Crochetarea rundelor succesive
    1. Completați cea de-a doua rundă regulată în același mod în care ați terminat prima rundă regulată. Cu toate acestea, de data aceasta veți pune doar un singur croșetat în prima cusătură, dar apoi puneți două cusături unice de croșetat în următoarea cusătură. Fa asta "crește" În orice altă cusătură a rundei precedente. Repetați acest lucru până la sfârșitul rundei.
  • 2. Continuați să creșteți numărul de cusături pentru fiecare rundă până când proiectul ajunge la diametrul dorit. Faceți un singur croșetat în prima cusătură, apoi faceți două croșete singulare în următoarea cusătură. În următoarea rundă, două cusături în fiecare a treia cusătură, apoi două cusături în fiecare a patra cusătură și așa mai departe.
  • A se vedea un model care se dezvoltă? Pentru a păstra în creștere, puneți două cusături în cusatura n-th unde n este numărul rundei pe care lucrați în prezent la. De exemplu, dacă lucrați la a patra rundă, puneți două cusături în fiecare a patra cusătură pe măsură ce lucrați în jurul dvs. Puteți să bucurați o bucată de fire de culoare contrastantă prin fiecare rundă, dacă doriți, pentru a ști ce rând sunteți.
  • 3. Terminați proiectul dvs. prin tăierea firelor la cel puțin 6 inci de la ultima cusătură, apoi utilizați cârligul pentru a trage acest lucru "coadă" sau "Sfârșit" tot drumul prin ultima buclă a ultimului cusături. Aceasta se numește "TIE-ING de la capăt". Odată ce fire este legată, coase sau "ţese" în capete. Unele modele folosesc cuvântul "ţese".Pentru a coase sau a țese în capete, utilizați un ac de fire. Îndoiți capătul firelor peste acul firului care formează o buclă mică. Glisați acul de fire din buclă, apoi introduceți această buclă strânsă în ochiul acului firului. Împingeți-l destul de departe încât puteți înțelege bucla și trageți firul tot drumul prin ochi. Îndepărtați ușor vârful acului sub și peste cusăturile din spatele muncii dvs., unde nu va apărea. Faceți acest lucru pentru o distanță de 7 până la 8 cusături. Acum întoarceți-vă și alternați. Treceți peste cusăturile pe care le-ați avut anterior și Visa Versa. Acum, întoarceți-o și faceți-o a treia oară, acest lucru va face "coadă" sau "Fire-End" rămâneți pusi de mulți ani. Amintiți-vă să coaseți în ambele "cozi" pe marginea exterioară și în centrul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu trebuie să utilizați doar o singură cusătură de croșetat, aceasta este doar cea mai simplă modalitate de a începe învățarea tehnicii. Puteți utiliza alte cusături de croșetate (e.G. dublu croșetat) care vă place. Încercați să variați cusăturile de la rundă la rundă. Acest lucru va oferi proiectului dvs. mai mult interes vizual.
  • Pentru a putea spune cât de departe până la sfârșitul rundei ești, puneți un marker de cusut pentru a marca începutul fiecărei runde.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Croșetă
    • Fire
    • Foarfece ascuțite (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar