Cum să croșetați o brățară

Brățările ar putea fi unul dintre cele mai bune proiecte de croșetate începător în jur. Trebuie doar să știți câteva cusături simple și să aveți câteva minute pentru a face o bucată de bijuterii cu adevărat unice. Dacă sunteți foarte nou pentru croșetat, începeți cu o brățară ușoară de prietenie pe care o faceți folosind cusături doar cu lanț. Pentru a vă face brățara un pic strălucitor, margele de lucru de-a lungul brățenii. Odată ce ați început, vă place să faceți aceste brățări!

Pași

Metoda 1 din 3:
Brățară simplă de prietenie
1. Faceți un nod de alunecare cu fire de greutate pătată. Ieșiți o culoare distractivă a firelor de greutate pătată și trageți aproximativ 6 inci (15 cm) departe de mingea de fire. Răsuciți capătul firului într-o buclă și alunecați degetul mare și degetul pe pointer prin buclă. Prinde coada fire în timp ce trageți în jos pe firele de lucru cu cealaltă mână. Acest lucru face A nod de alunecare.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă ați făcut corect nodul de alunecare, continuați să trageți fire în direcții opuse. Un nod de alunecare va veni anulată în loc să înăbușe într-un nod robust.
  • 2. Glisați nodul de alunecare pe o dimensiune US G6 (4.00 mm) cârlig de croșetat. Odată ce ați pus bucla în spatele piciorului cârligului de croșetat, trageți ușor până când firul este confortabil. Rezistați nevoii de a trage strâns sau va fi dificil să faceți cusături de lanț pentru brățară.
  • 3. Faceți o cusătură de lanț pentru a începe brățara. Înfășurați firele în jurul cârligului o dată și trageți-o prin buclă. Aceasta formează un nou Stitch cu lanț. Nu trageți fire de lucru strâns după ce faceți cusatura de lanț sau veți avea un timp greu de lucru mai multe cusături.
  • 4. Cusături suficiente pentru a înfășura brățara în jurul încheieturii mâinii. Continuați să faceți lanțuri până când aveți un cordon de croșetat lung. Verificați lungimea brățeniei din când în când, prin împachetarea în jurul încheieturii mâinii. Opriți cusăturile lanțului de croșetare odată ce puteți aduce capetele brățeniei împreună la încheietura mâinii.
  • De exemplu, faceți aproximativ 30 de lanțuri pentru o brățară mare sau 20 de lanțuri pentru o mică.
  • Dacă faceți brățară de prietenie pentru un prieten, măsurați încheietura mâinii, astfel încât să știți cât timp să faceți lanțul.
  • Poți să croșești brățara, așa că este mult mai mult decât încheietura mâinii. În acest fel, puteți înfășura brățara în jurul încheieturii mâinii de mai multe ori înainte de a le lega.
  • 5. Tăiați fire și trageți-l prin ultimul lanț. Lăsați o coadă de fire de la 6 la 8 la (15 la 20 cm) când faceți tăierea. Apoi, trageți cârligul, astfel încât fire atrage prin ultima cusătură de lanț pe care ați făcut-o.
  • Veți folosi această coadă de fire pentru a lega brățara în jurul încheieturii mâinii.
  • Imagine intitulată Crochet o brățară Pasul 6
    6. Înfășurați brățara în jurul încheieturii mâinii și legați un nod pătrat cu capetele. Pentru a facilita legătura, apucați coada fire cu degetele, astfel încât să o puteți ține în palmă. Înfășurați celălalt capăt al brățenii în jurul încheieturii mâinii și țineți-l aproape de corpul dvs., astfel încât să puteți lega un bazic nod pătrat cu capetele.
  • Este dificil să legați o brățară în jurul propriului încheietura mâinii, așa că întrebați un prieten să vă legați brățara de prietenie dacă vă luptați.
  • Pentru a face o brățară de prietenie groasă, face 3 dintre aceste brățări simple de prietenie. Apoi, îmbrățișându-le împreună și le lega în jurul încheieturii mâinii.
  • Metoda 2 din 3:
    Manșetă de croșetate împletită
    1. Lăsați o coadă de la 8 la 10 în (20 până la 25 cm) și faceți un nod de alunecare. Ieșiți fire ușoare în orice culoare și trageți un fir lung de fire de la Skein, dar nu o tăiați. Faceți un nod de alunecare de aproximativ 8 până la 10 inci (20 până la 25 cm) de la capătul coada de fire.
    • Alegeți fire confortabile, deoarece nu doriți o brățară brută să vă zgârie încheietura mâinii.
  • 2. Glisați nodul de alunecare pe o dimensiune US 7 (4.5 mm) cârlig de croșetat. Alunecați bucla din spatele punctului de croșetat și trageți firul până când este sigur pe cârlig. Nu trageți prea strâns sau veți avea un timp greu de lucru cusăturile de fundație.
  • Citiți pachetul fire pentru a vedea ce cârlig de croșetat vă recomandă utilizarea. Dacă utilizați o curte mai subțire, va trebui să utilizați un cârlig mai mic, de exemplu.
  • 3. Faceți 3 cusături de lanț pentru a începe o cusătură de fundație pe jumătate dublă croșetată (FHDC). Înfășurați firele în jurul cârligului o dată și trageți-l pentru a face un lanț. Repetați acest lucru de două ori pentru a efectua 3 cusături de lanț care vor deveni un croșetat dublu de fundație.
  • Lucrați cusături de croșetat pe jumătate pentru a forma brățara fără a fi nevoie să faceți un rând de lanț de fundație.
  • 4. Introduceți cârligul în primul lanț și trageți o buclă. Înfășurați firul peste cârlig o dată și împingeți cârligul în primul lanț pe care l-ați făcut. Apoi, fire o dată și trageți cârligul prin buclă. Acest lucru face o cusătură de fundație pe jumătate dublă croșetată.
  • 5. Înfășurați fire peste cârlig și trageți-l pentru a termina Fundația HDC. Pentru a vă oferi un lanț de fundație sub munca voastră, înfășurați firele în jurul cârligului o dată și trageți-o prin prima buclă de pe cârligul. Apoi, fire o dată și trageți prin toate cele 3 bucle pe cârlig.
  • Aceasta termină 1 Stitch HDC Foundation HDC. Dacă cusăturile tale sunt puțin libere, trageți coada de fire până când lucrarea strânge puțin.
  • 6. Lucrați cusături FHDC până când puteți înfășura banda în jurul încheieturii mâinii 3 1/2 ori. Pentru a lucra lungimea brățeniei, continuați să faceți cusături FHDC până când aveți o bandă foarte lungă. Pentru a spune dacă ați făcut destul de mult, țineți capătul la încheietura mâinii și înfășurați banda în jurul încheieturii mâinii 3 1/2 ori.
  • De exemplu, dacă încheietura mâinii măsoară 6 inci (15 cm) în jur, faceți o lungime de 21 de centimetri (53 cm).
  • 7. Împingeți banda în a treia și alunecare pentru a se alătura brățării. Răspândiți banda croșetată drept și trageți 1 capătul înapoi spre celălalt capăt. Înfășurați banda într-o buclă care curbează pentru a îndoi banda în treimi. Apoi, împingeți cârligul în capăt cu fire de lucru, astfel încât trece prin bandă care se agăță. Faceți 2 cusături de alunecare pentru a prinde toate cele trei benzi împreună.
  • Acest lucru păstrează benzile pliate în poziție în timp ce îmbrățișați brățara.
  • 8. Puneți fâșiile plat și îmbrățișându-le împreună. Scoateți cârligul de croșetat și trageți bucla de fire, astfel încât să nu se dezvăluie. Așezați bucata de croșetat, astfel încât să aveți cele 3 benzi care se află lângă altul. Apoi, cu panglică 3 dintre ei împreună, păstrând fâșiile libere când lucrați.
  • Așezați cârligul de croșetat în partea de sus a benzilor sau bande-le pentru a ține capătul superior în poziție în timp ce vă îmbraci.
  • 9. Aflați firele pe un ac și biciuiți capătul. Odată ce ați împletit lungimea brățeniei, tăiați firele de lucru și introduceți-o prin ochiul unui ac. Apoi, coaseți peste marginea capătului brățeniei de câteva ori și legați-o.
  • Dacă nu doriți să legați capetele împreună într-un nod pătrat de bază, adăugați o închidere a butonului.
  • Metoda 3 din 3:
    Brățară croșetată cu margele
    1. Glisați 30 margele pe firul de broderie. Puteți folosi cât mai multe margele pe care le doriți, dar încercați 30 pentru a începe. Doar alunecați-le pe alegerea dvs. de fir sau fire în ordinea în care doriți să apară pe brățara dvs. croșetată.
    • Pentru a face o brățară puternic, utilizați între 30 și 50 margele, de exemplu. Dacă utilizați margele mari, ați putea dori doar 5 până la 10 margele, totuși.
    • Nu tăiați firul înainte sau după adăugați margele, deoarece vor aluneca dacă faceți.
  • 2. Trageți 7 până la 8 inci (18 până la 20 cm) de fire de la margele și legați un nod de alunecare. Glisați margele în jos spre firul de broderie înfășurată și trageți până când aveți o coadă de fire A7 la 8 în (18 până la 20 cm). Apoi, faceți un nod de alunecare lângă capătul coada.
  • Amintiți-vă, pentru a face un nod de alunecare, răsuciți fire într-o buclă. Puneți degetul mare și arătătorul prin ea și strângeți coada. În același timp, trageți în josul firului de lucru.
  • 3. Puneți nodul pe un C (2.5 mm) cârlig de croșetat și de a face cusături de lanț 39. Așezați nodul de alunecare din spatele cârligului de croșetat și trageți ușor pentru ao asigura cârligului. Apoi, înfășurați firele o dată în jurul cârligului și trageți-l prin buclă pentru a face 1 lanț. Repetați acest lucru de 38 de ori pentru a face un total de 39 de cusături de lanț.
  • Odată ce ați terminat cusăturile lanțului, veți avea un cordon croșetat care formează baza pentru brățară.
  • 4. Alunecați 1 cusături și cusături de alunecare în fiecare lanț de-a lungul cordonului. Odată ce ajungeți la capătul cablului, împingeți cârligul în cusatura de lanț pe care tocmai ați făcut-o. Înfășurați firele în jurul cârligului o dată și trageți-o prin buclă. Pentru a termina cusătura de alunecare, trageți bucla prin cealaltă pe cârligul. Repetați acest lucru pentru fiecare cusătură din brățară.
  • 5. Faceți 1 cusătură de lanț și cusături de alunecare în următoarele 4 cusături. Creați 1 cusătură de lanț la capătul cablului și faceți 4 cusături de alunecare, astfel încât brățara dvs. are un spațiu neted înainte de a adăuga margele la ea. Acest lucru pornește al treilea rând al brățeniei.
  • 6. Glisați o margelă pe brățară și alunecați cusătura pentru ao asigura. Când sunteți gata să adăugați o marcă, împingeți cârligul în următoarea cusătură. În loc să o lucrați imediat, glisați cel mai apropiat margele pe brățară. Apoi, faceți o cusătură de alunecare, astfel încât margele să rămână în poziție.
  • S-ar putea ajuta să vă puneți degetul pe indicatorul pe margele, în timp ce vă alunecați cusătura, așa că nu se învârte în jur.
  • 7. Adăugați margele cu cusătura de alunecare pentru următoarele 29 de cusături. Repetați acest lucru pentru următoarele 29 de cusături pentru a adăuga toate margele la brățară. Apoi, alunecați cusatura ultimele 4 cusături ale brățării dvs. fără a adăuga margele. Acest lucru face ca scopurile netedice să legiți la celălalt capăt al brățeniei.
  • 8. Struți cusatura în fiecare cusătură înapoi peste brățară. Terminați croșetarea cealaltă parte a brățeniei, astfel încât margelele sunt centrate. Pentru a face acest lucru, faceți doar o cusătură de alunecare în fiecare cusătură de-a lungul brățeniei margele până când ajungeți la celălalt capăt.
  • 9. Lăsați o coadă de 7 până la 8 în (180 până la 200 mm) și trageți-o prin ultima cusătură. Tăiați firele pentru a lăsa o coadă lungă și folosiți cârligul pentru ao trage până la capăt. Trageți strâns pe fire pentru a asigura brățara.
  • Imagine intitulată croșetat o brățară Pasul 25
    10. Tăiați 14 până la 15 în cozile (36-3 la 38 cm) pentru fiecare capăt și înfășurați-le. Pentru a face capetele decorative pentru brățară, tăiați 3 bucăți de fir de broderie, astfel încât acestea sunt de la 14 la 15 cm (36 până la 38 cm) și trageți-le prin ultima cusătură. Legați-le la brățară și înfășurați-le împreună. Repetați acest lucru pentru celălalt capăt pentru a termina brățara.
  • Puteți ajusta lungimea capetelor împletite înainte de a le folosi pentru a lega brățara la încheietura mâinii.
  • sfaturi

    Schimbați dimensiunea firelor sau firei pentru a face o brățară mai groasă sau mai subțire.
  • Dacă doriți să fixați brățara cu un buton, croșetați mai multe fire și le adunați împreună sau folosiți fire groase pentru a face o brățară largă. Atunci, Coaseți un buton pe 1 capăt și înfășurați celălalt capăt într-o buclă suficient de largă pentru ca butonul să treacă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Brățară simplă de prietenie

    • Greutate în greutate sau fire de croșetat
    • Dimensiune G (4.00 mm) cârlig de croșetat
    • Foarfece

    Manșetă de croșetate împletită

    • Foarfece
    • Fire sau tapiserie
    • Ac de cusut
    • 1 buton mic
    • Fire ușoare
    • Dimensiune US 7 (4.5 mm) cârlig de croșetat

    Brățară croșetată cu margele

    • Firul de broderie sau fire subțire
    • Dimensiune US C (2.5 mm) cârlig de croșetat
    • Margele
    • Rigla
    • Foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar