Cum să îmbrăcăm goth

Moda gotică a ieșit inițial din scena post-punk din Regatul Unit la începutul anilor 1980, și nu arată semne de a muri în curând. Mii de oameni din întreaga lume se induldă în acest sens unic de stil, până la punctul în care a devenit asociat cu câteva trăsături de semnătură. Dacă doriți să intrați în scena goth, ar trebui să învățați mai întâi elementele de bază ale acestui stil popular.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea îmbrăcămintei potrivite
  1. Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 1
1. Cumpărați o mulțime de bucăți de îmbrăcăminte de bază, negre. Această culoare a fost mult timp considerată o bază de modă gotică. Lucrați în noua dvs. dulap ca culoarea principală a costumului dvs. Investiți în o mulțime de șosete simple, pantaloni, topuri și fuste în timpul primei călătorii de cumpărături. Nu puteți începe să construiți costumele pe care le doriți dacă nu dețineți bucățile esențiale de îmbrăcăminte.
  • Tricourile sunt o bucată mare de îmbrăcăminte pentru a începe să vă construiți dulapul cu. Ele sunt ușor de găsit, ieftine și vin în multe stiluri. Pentru un stil mai feminin, cumpărați un tricou de dimensiuni mari și împerecheați-l cu șosete înalte sau ciorapi de pește, cizme și bijuterii.
  • Este perfect acceptabil să nu doriți să purtați tot timpul negru. Adăugați un pic de varietate în costumele dvs. prin amestecarea în alte culori, cum ar fi roșu, gri, alb, violet, albastru sau roz.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 2
    2. Stocați-vă pe îmbrăcăminte în dificultate. Disstate, sau rupt, vârfurile și fundul sunt unul dintre cele mai frecvent uzate stiluri de aproape fiecare subcultură gotică. Căutați blugi denim sau pantaloni scurți cu lacrimi pe picioare sau vârfuri cu rupere de-a lungul corpului sau margini fraied.
  • Luați în considerare purtarea de blugi denim cu un tricou negru, cizme de luptă și brățări împletite.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 3
    3. Redați-vă cu imprimări grafice. Modelele oculte sunt o capse pentru moda gotică. Păstrați un ochi pentru orice îmbrăcăminte tipografică / grafică cu pentagrams, luni, stele, cranii sau cruci.
  • Puteți purta o rochie casual tipărită în faza lungă, cu șosete negre lungi și târâri negre. Accesați-vă cu bijuterii în formă de lună și în formă de stea și ruj negru.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 4
    4. Dacă doriți să identificați cu o scenă cunoscută ca "Nu goth", Căutați elemente pline. Plaid este unul dintre cele mai populare tipuri de modele din acest subset emergent al scenei goth și poate fi găsit ca îmbrăcăminte exterioară, topuri, fund și multe altele.
  • Roșu, albastru, purpuriu, verde, gri, și negru plaid sunt toate minunate pentru a încorpora în dulapul tău.
  • Pereche un top negru cu o fustă sau pantaloni.
  • Alternativ, puteți să vă acoperiți flanelul în partea de sus sau o rochie preferată cu șosete și cizme mari.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 5
    5. Cumpărați cămăși colorate în culori negre sau în alte culori închise. Cămășile coloane sunt o opțiune excelentă Unisex și pot fi găsite într-o gamă largă de stiluri. Le puteți găsi în solide, modele sau chiar în modelele blocate de culoare - deși ar trebui să fiți atenți la colorblocking. Stick la culori închise sau nuanțe de negru cu accente subtile în neutre sau alb. Purtați o cămașă colorată cu denim întunecat sau o fustă neagră de orice lungime.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 6
    6
    Purtați corsete Pentru o atingere de îmbrăcăminte. Corsetele sunt o capse din partea feminină a modului gotic. Ele sunt, de asemenea, suficient de flexibile pentru a fi purtate fie într-un costum formal, fie casual și pot fi găsite într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri. Purtați un corset peste o rochie simplă sau cu un vârf și o fustă sau blugi. Corsetele vor arăta, de asemenea, grozav peste o rochie formală sau o bluză de dăruire și o fustă ruptă.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 7
    7. Cumpărați îmbrăcăminte din piele neagră în orice formă vă place. Pielea este o altă alegere populară a materialelor în scena gotică și este destul de versatilă. Poate fi purtat sub formă de jachete, pantaloni, pantaloni scurți sau fuste. Puteți găsi chiar în stiluri în dificultate și non-distressed.
  • Pereche o jachetă din piele cu un tricou și blugi, sau peste o rochie. Completați ansamblul cu cizme de luptă.
  • Ați putea purta, de asemenea, pantaloni din piele cu un tricou de bumbac și cu târâri.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 8
    1. Purtați pălării în culori închise. Pălării sunt un element comun în dulapuri goth, perfect pentru zilele părului rău și / sau vreme rece. Există tot felul de stiluri pe care le puteți alege.
    • Beanies sunt o alegere populară pentru stilurile gotice de bază. Ele sunt ușor de purtat și personalizate. Dacă vă place, puteți coase pe craniu sau pe patch-uri hexagram, sau să lipiți pe butoanele din benzile preferate.
    • Bowlers sunt o altă alegere excelentă dacă vă aflați într-un aspect retro. Purtați-le cu o cămașă și pantaloni sau o rochie drăguță.
    • Pălării largi, vă vor oferi un aspect vrăjitor care se potrivește perfect în estetica gotică. Acest tip de perechi de pălărie cel mai bun cu rochia ta preferată, un vârf și o fustă, sau o cămașă și blugi.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 9
    2. Achiziționați bijuterii în formă de Pentagram. Simbolurile Pentagram pot fi găsite în majoritatea stilurilor goth. Puteți să le potriviți cel mai ușor în garderoba dvs. ca un colier, cercei sau chiar ca un farmec brățară.
  • Bijuteriile Pentagram arată grozav cu multe costume. Combinați un choker cu un pandantiv în formă de pentagrama cu o rochie neagră, ciorapi și târâri.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 10
    3. Cumpărați birouri. Colierele de choker au crescut recent în popularitate și sunt foarte frecvente în dulapurile Goth. Ele arată deosebit de mare cu tricouri și vârfuri reduse. Puteți cumpăra seori negre neagră, șkorate împodobite sau seori cu pandantive atașate. Căutați cruci, cranii, pandantive de cristal sau stele.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 11
    4. Purtați brățări. Brățările merg perfect cu costume casual și pot fi purtate cu vârfuri cu mâneci lungi, cu mâneci scurte sau fără mâneci. Alegeți bumbacul de bumbac cu hexagrams, pentagrams, logo-uri din benzile preferate sau din bucăți de piele decorate cu știfturi sau vârfuri.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 12
    5. Tăiați o pereche de ciorapi sau șosete negre. Multe costume gotice au șosete sau ciorapi. Puteți cumpăra o pereche de ciorapi neagră neagră (solidă sau transparentă) și adăugați lacrimi elegante pe picioare cu o pereche de foarfece.
  • Alternativ, puteți cumpăra o pereche de ciorapi sau șosete modelate. Bonele de schelet, modelele oculte și dantelă sunt alegeri populare.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 13
    6. Adăugați peștii la dulapul dvs. Fishnets sunt o altă componentă de lungă durată a modului de goth. Dacă nu doriți să purtați pe picioarele pe picioare, puteți opta pentru o cămașă de pește pentru a purta peste un substrat sau chiar mănuși de pește.
  • Fishnets au devenit foarte populare pentru a purta cu blugi ruși. Combinați blugi-blugi de pescuit și ruptați, cu un colier de cultură și un colier de choker.
  • Puteți purta ciorapi normali sau ciorapi dacă doriți. Ciorapi sau ciorapi ar fi cel mai bine să adăugați un indiciu de clasă la costumul dvs. sau să vă arătați picioarele.
  • 7. Cumpărați o pereche de cizme și / sau târfe. Atât cizmele, cât și târgurile (un tip de adiker cu platformă plat cu platformă plat) sunt esențiale pentru dulapul gotic. O pereche mare de cizme se va dovedi special la îndemână în lunile mai reci ale anului. Căutați cizme de dantelă sau o pereche decorată cu centuri pentru a se potrivi cu estetica.
  • Ai putea purta cizme de motociclete negre, deoarece sunt o parte populară a modului gotic. De asemenea, au fermoar pe ele care sunt la îndemână dacă trebuie să fie eliminate în orice situație. Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 14
  • Partea 3 din 3:
    Modificarea aspectului dvs
    1. Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 15
    1. Obțineți o nouă tunsoare sau stil. Puteți alege din tot felul de coafuri pentru a purta în scena gotică. Pentru un aspect feminin, scoateți părul în a Bob de lungime de umăr sau bărbie. De asemenea, ați putea spori o pereche drăguță de bunuri duble sau Braids. Marele coafuri masculine includ subtuturi și mohawks.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 16
    2. Vopsiți păr neon. Purtați deja haine negre, părul negru ar putea să vă facă să arătați monoton. Părul colorat neon este comun în moda gotică, în special în nuanțe de alb, gri, verde, purpuriu, roz, albastru și roșu.
  • Culorile naturale ale părului funcționează la fel de bine în moda gotică. Luați în considerare că mergeți cu maro închis, o nuanță moale de maro deschis sau blondă de platină.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 17
    3. Pierce You sept. Un piercing sept se trece prin centrul nărilor tale. Îl puteți recunoaște ca un hoop care trece prin ambele nări, un fel ca un taur. Piercing-urile septumului au devenit populare în scena gotică și pot fi împodobite cu o mare varietate de bijuterii. Cercurile cu ornamente în formă de stele sunt cele mai frecvente.
  • Dacă nu sunteți confortabil să obțineți un adevărat piercing sept, puteți purtați un piercing fals in schimb.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 18
    4. obține tatuat Dacă aveți 18 ani sau mai mult. Tatuajele au făcut întotdeauna parte din stilul goth, așa că acum este șansa perfectă de a obține unul dacă nu sunteți deja tatuat. Orice locație și stil este bine. Păsări, trandafiri, pentagrame, cranii și alte imagini Macabre sunt cele mai populare stiluri. Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte care vă pune tatuajele pe afișaj, cum ar fi topurile cu mâneci scurte sau pantaloni scurți de denim / piele.
  • Imagine intitulată Rochie Goth Pasul 19
    5. aplica machiajul întunecat. Puteți merge la fel de greu sau de lumină cum doriți cu machiajul dvs., deși stilurile mai grele arată mai bine cu unele costume decât altele. Albastru, violet, roșu și negru nuanțe de ruj și fard de ochi se potrivesc în stil gotic.
  • Dacă echipamentul dvs. va fi mai formal sau ornamentat - ca o rochie de seară întunecată sau ceva în stilul gotic Lolita, cu o mulțime de manevri și biblioteci - încercați machiajul de ochi mai îndrăzneț. Gândiți-vă la fishadow Smokey cu design de rotire la colțurile exterioare ale ochilor tăi sau violet, albastru și negru amestecat împreună într-un model Ombre.
  • Stiluri de machiaj mai ușor funcționează cel mai bine cu costumele casual. Dacă aspectul dvs. pentru ziua este o rochie casual sau un tricou și blugi, potriviți machiajul dvs. în aspectul cu un eyeliner simplu, cu sau fără ochi întunecați) și ruj.
  • 6. Obtine o Stiletto Manicure. Stiletto unghiile sunt un tip de manichiură care prezintă unghii lungi depuse în forme de gheare. Ele sunt o alegere populară pentru un stil gotic feminin, mai ales când este vopsit negru. Dacă doriți, puteți adăuga decalde în formă de pentagrame, stele sau cranii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Răsfoiți magazinele de expirare pentru elementele dvs. inițiale. Ar trebui să puteți găsi îmbrăcăminte care este ieftină, dar fiabilă prin cele mai multe ieșiri locale. Cumpărăturile în acest fel vă vor ajuta să obțineți mai mult în scenă, cât mai multe magazine de la Goths second-hand și chiar să-și doneze hainele vechi prin aceste ieșiri.
  • Creați o listă de preferințe a articolelor dvs. preferate. Pe măsură ce cercetați, puteți rula în exemple de îmbrăcăminte pe care le iubiți, dar vă dați seama că nu veți putea cumpăra imediat. Puteți depune în schimb numele (și marca, dacă este cazul) din piesa de îmbrăcăminte pentru a cumpăra mai târziu. Având în vedere o listă de dorințe vă poate oferi o foaie de parcurs excelentă pentru construirea dulapului.
  • Amintiți-vă că goth nu este despre cât de mult dețineți și nu sunteți obligat să obțineți tatuaje, piercing-uri sau purtați machiaj dacă nu doriți sau nu vă simțiți confortabil cu el.
  • Păstrați un scrapbook sau un bord de dispoziție umplut cu imagini ale stilurilor care vă plac. Pe măsură ce cercetați diferite subculturi gotice, probabil veți intra în tone de fotografii. Salvați cele pe care le doriți să le utilizați ca inspirație. Puteți utiliza chiar site-urile web precum Polyvore sau Pinterest pentru a curăța cu ușurință articolele de îmbrăcăminte și stilurile pe care le-ați placut cel mai mult și păstrați aceste idei ușor accesibile mai târziu!
  • Cercetați diferite stiluri de modă gotică online. Există mai multe moduri de a captura aspectul "Goth", datorită multor subculturi diferite de acolo pentru a alege, cum ar fi Goth Pastel, Gothic Lolita, Gotică de Street, Goth de Sănătate și multe altele. Faceți niște googling pentru a găsi o privire care se potrivește personalității și gusturilor dvs.
  • Încercați să nu purtați simboluri religioase pe care nu le cunoașteți. Fiind "goth" înseamnă că veți fi întrebați o mulțime de întrebări despre subcultura dvs., deci încercați să cercetați simbolul pe care îl purtați, astfel încât să nu faceți ipoteze care ar putea jigni pe cineva.
  • Nu trebuie să vă îndepărtați de îmbrăcămintea de marcă. Moda gotică nu este construită în întregime pe cumpărăturile de tip "Există multe mărci de nume dedicate scenei. Dacă găsiți elemente de nume de marcă care se potrivesc în esteticul gotic pe care îl căutați, continuați și le cumpărați! Nu există nici un rău în a avea o etichetă atașată la îmbrăcămintea dvs., mai ales dacă este o piesă pe care o iubiți și puteți obține o mulțime de utilizare.
  • Personalizați-vă îmbrăcămintea cu accente și accesorii realizate manual. Luarea modei Gothic prezintă oportunitatea perfectă de a vă spăla abilitățile de cusut. Schimbați părțile îmbrăcămintei dvs., adăugați rupuri suplimentare sau atașați detalii suplimentare pentru a face o bucată de îmbrăcăminte cu adevărat a ta.
  • Nu vă fie frică să experimentați! Unul dintre cele mai bune și mai importante aspecte ale modei Goth este încurajarea individualității! Jucați în jurul diferitelor subculturi și tipuri de îmbrăcăminte până când veți găsi o privire care vă reprezintă într-adevăr.
  • Avertizări

    Evitați să vă plimbați imediat pe elementele de crescătorie. Țineți cont de lista dvs. de dorințe până când noul dulap gotic are o bază mai bună. Odată ce aveți esențele, va fi mult mai ușor să construiți costume atractive cu elementele dvs. de dorințe. Dacă faceți cumpărături invers, s-ar putea să ajungeți la blocat cu bucăți superbe de îmbrăcăminte pe care nu le puteți potrivi cu nimic altceva în dulapul dvs.
  • Nu vă ascundeți niciodată în spatele alegerilor de stil. Purtați numai îmbrăcăminte de goth dacă vă simțiți cu adevărat că ați rezonat cu stilul. În caz contrar, veți simți că nu sunteți sigur de dvs.
  • Nu toate nuanțele negre sunt create în mod egal, datorate în mare măsură să se afle în coloranți de îmbrăcăminte. Încercați să găsiți elemente în potrivirea nuanțelor negre în timpul călătoriei dvs. de cumpărături inițiale.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar