Cum să alegeți ciorapi de culoare sau colorați

Alegerea culorii ciorapilor, chilotului sau a coloanelor nu este întotdeauna simplă, deoarece există multe opțiuni de culoare. Știind ce să se potrivească cu tonul pielii sau îmbrăcămintea dvs. vă poate ajuta foarte mult în alegerea culorii. Există mai mult decât culori neutre, cum ar fi pielea-toned și negru, însă există și culori distractive, iar cele au propriul lor special "Reguli."

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea și purtarea de culori neutre
  1. Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 1
1. Alegeți cărți și ciorapi cu pielea cu grijă. Nud este o opțiune excelentă, dar ar trebui, de asemenea, să vă acordați atenție tonului personal al pielii. Doar pentru că pachetul spune "tonul pielii" sau "natural," nu înseamnă neapărat că se va potrivi ta tonul pielii. De exemplu, dacă aveți o piele foarte palidă, nu doriți ca ceva care este tăbăcit sau întunecat - va arăta fals împotriva tenului tău. În schimb, ați putea încerca fildeșul sau ceva etichetat "Fair."
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 2
    2. Se potrivesc cu ciorapi sau ciorapi la Hemline de fusta sau rochie. De exemplu, dacă aveți o rochie neagră, atunci alegeți o pereche de ciorapi negri sau ciorapi. Există o excepție de la această regulă, însă dacă este costumul dvs mai întunecat decât pantofii pe care îi purtați, alegeți în schimb ciorapi sau ciorapi colorați.
  • Culoarea nudă ar trebui să se potrivească cu culoarea picioarelor, să fie corectă, neutră, nubienă etc.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 3
    3. Luați în considerare potrivirea cărților sau ciorapi în loc. De exemplu, purtați pantofi negri, atunci ați putea purta ciorapi negri sau ciorapi. Ați putea purta, de asemenea, ciorapi sau ciorapi care sunt puțin mai ușori decât pantofii tăi, dar în rațiune. Nu vreți să purtați colanți albe și opac cu pantofi negri.
  • Dacă pantofii dvs. sunt mai întunecat decât fusta sau rochia pe care o purtați, apoi purtați ciorapi care se potrivesc în loc de culoarea pielii.
  • Dacă purtați încălțăminte deschisă, mergeți cu pantofi și nud. Ar fi cel mai bine să săriți cu totul ciorapi sau ciorapi.
  • Evitați purtarea unor ciorapi negri cu pantofi strălucitori. Contrastul este puternic și deseori desene animate. De asemenea, vă va face ca picioarele să pară mai scurte și mai puțin decât sunt de fapt.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 4
    4. Alegeți ceva ce se potrivește cu tonul pielii dacă pantofii și fusta / rochia sunt ambele culori luminoase. Amintiți-vă, nu tot ce este etichetat "nud," "tonul pielii," sau "piele de bivol" se va potrivi cu picioarele. Unele dintre acestea ar putea fi prea întunecate pentru tine, în timp ce alții ar putea fi prea lumini. Dacă aveți o piele foarte corectă, ar trebui să mergeți chiar și cu "aproape alb" sau "fildeş." Dacă aveți o piele foarte întunecată, este posibil să trebuiască să rămâneți "maro," "espresso," sau chiar ordinea specială a acestora online - negru ar putea fi prea întunecată pentru tine.
  • Materialul trebuie să corespundă tonului pielii. Dacă mergeți prea întunecată, culoarea va arăta fals, în loc de "sarutat de soare" sau "bronzat."
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 5
    5. Evitați purtarea unor ciorapi albe, mai ales cu pantofii negri. Albul alb, în ​​special alb opac, este adesea asociat cu copiii și epoca victoriană și colonială. Cu excepția cazului în care acest lucru este aspectul pe care îl faceți, ați putea dori să evitați purtarea pantofilor albe, opace și pantofi negri.
  • Acest aspect este potrivit pentru copiii mici.
  • Daca ai foarte piele echitabilă, cea mai mare "nud" Colorate colorate și ciorapi ar putea fi prea întunecate pentru tine. În acest caz, președintele sau alb-negru ar putea fi suficient de ușor pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea și purtarea de culori distractive
    1. Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 6
    1. Alegeți mai întunecate, culori mai bogate dacă doriți să faceți ca picioarele să apară mai mult și mai subțire. Acestea includ culori cum ar fi vinetele, burgundia, marina și vânătorul verde. Evitați culorile strălucitoare, cum ar fi violet, roșu, albastru și verde. Pentru un efect chiar mai slăbit, mergeți la ciorapi sau ciorapi colorați opac.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 7
    2. Alegeți culori strălucitoare dacă doriți să faceți o declarație, dar fiți atenți la ce pantofi veți purta. Culorile luminoase nu trebuie neapărat să fie cald roz și neon verde. Ele pot fi roșii, albastre și verzi.
  • Luați în considerare ciorapi opaci și ciorapi pentru acest lucru - vor funcționa mai bine cu pantofi de culoare închisă decât. Acest lucru vă va ajuta să vă amestecați picioarele în pantofii dvs. și să le facă să apară mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 8
    3. Încercați să împerecheați culori calde sau culori cool. De exemplu, dacă aveți o rochie albastră închisă, îl puteți împerechea cu ciorapi verzi de pădure sau cu ciorapi colorați de prune.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 9
    4. Se potrivesc cu ciorapi colorate solide la imprimarea în costum. Dacă echipamentul dvs. are o imprimare colorată, ați putea alege o pereche de ciorapi care se potrivește cu acea culoare. De exemplu, dacă purtați o fustă de fildeș cu un model purpuriu, verde și maro pe el, ați putea purta ciorapi de prune, verde închis sau maro. Culorile se vor potrivi cu costumul dvs. și vor aduce împreună, dar vor fi destul de întunecate, astfel încât să nu se diminueze de la echipamentul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 10
    5. Potriviți cărțile colorate la Hemline cu grijă. În general, doriți să vă potriviți cu ciorapi la tivul fusii sau rochiei, dar nu doriți ca ei să fie aceleași culori exacte. De exemplu, dacă purtați o rochie albastră întunecată, cu ciorapi albastru închis, întregul costum se va amesteca prea mult și își va pierde toată unicitatea. În schimb, ați putea încerca o rochie albastră întunecată și ciorapi gri sau maro.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 11
    6. Evitați purtarea cărților care sunt exact, aceeași culoare ca și pantofii dvs. Când vine vorba de culori neutre, doriți să încercați să vă potriviți cu ciorapi și ciorapi la pantofii dvs., dar acest lucru nu este cazul în care vine vorba de culori distractive, cum ar fi prune, albastru, verde și burgundă. Potrivirea plăcilor dvs. la pantofii dvs. în acest caz va aduce prea mult aceeași culoare și va face costumul dvs. să arate mai puțin unic. În schimb, ați putea încerca ciorapi verzi verzi și pantofi verzi mai întunecați.
  • Pe de altă parte, doriți să evitați crearea unui contrast prea mare între ciorapi și încălțăminte. Colanți albastru deschis și pantofii negri vă vor face picioarele să arate scurte. Colanți albastru închis și pantofii negri vă vor face ca picioarele să arate mai mult.
  • Metoda 3 din 3:
    În urma sfaturilor generale de modă
    1. Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 12
    1. Alegeți culorile bazate pe culorile dominante din dulapul dvs. Aruncă o privire la dulapul tău și vezi ce este culoarea dominantă printre fuste și rochii tale. Apoi, cumpărați niște ciorapi sau ciorapi care se potrivesc cu acele culori. Acest lucru va face ca efectivele să fie mai ușoare în viitor. De exemplu, dacă aveți în mare parte fuste gri sau maro și rochii, alegeți ciorapi sau ciorapi în aceste culori.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 13
    2. Pereche culorile potrivite cu ocaziile potrivite. Anumite culori doar merg mai bine cu anumite ocazii și locații decât altele. De exemplu, cititurile roșii luminoase ar putea să nu fie foarte profesioniste într-un cadru de tip de birou, dar ar funcționa minunat pentru o petrecere sau un concert. Pe de altă parte, Black ar putea fi prea sever pentru un picnic casual în parc, dar ar fi potrivite pentru o seară mare la Opera.
  • Colanți și ciorapi colorați nud sunt potriviți pentru toate ocaziile. Amintiți-vă să alegeți o culoare care se potrivește cu tonul pielii.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau a ciorapilor Pasul 14
    3. Purtați culori care sunt potrivite pentru sezon. Nu există reguli cu privire la ceea ce ar trebui și nu ar trebui să purtați, dar culorile întunecate tind să arate mai bine atunci când este rece, iar culorile luminoase tind să arate mai bine când este cald. Probabil că doriți să evitați purtarea culorilor întunecate în timpul lunii de vară fierbinte - ele sunt prea calde și absorb prea multă căldură. De fapt, ați putea dori să renunțați la purtarea unor ciorapi sau ciorapi în timpul lunilor mai calde!
  • Dacă alegeți sau trebuie să purtați ciorapi sau ciorapi în timpul lunilor mai calde, alegeți ceva mai ușor de culoare sau ceva care este aproape de tonul pielii.
  • Imagine intitulată Alegeți ciorapi de culoare sau ciorapi Pasul 15
    4. Fi atentă cu modelele. Multe ciorapi de culoare distractiv conțin modele. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga deplasarea la costumul dvs. și de a face să arate mai completă. Trebuie să fiți atenți, cu toate acestea - prea multe modele vă pot face îmbrăcămintea dvs. aglomerată. Rămâneți în siguranță și alegeți un model care se potrivește cu echipamentul dvs. O altă opțiune ar fi aceea de a împerechea cărți moderate cu un costum solid colorat. De exemplu, o pereche de zgârieturi neagră lacey ar arăta drăguț cu o rochie de fildeș, potrivită și flare și o curea subțire, neagră.
  • sfaturi

    Nu purtați niciodată ciorapi cu rochii scurte sau fuste scurte. Întotdeauna lipiți cu ciorapi. În acest fel, veți evita orice linii jenante atunci când stați jos.
  • Du-te opac când purtați culori. Sheer lucrează pentru off-negru, cu toate acestea.
  • Dacă brandul dvs. preferat nu poartă culorile pe care le doriți, întrebați persoana de vânzări pentru sugestii pentru branduri similare care do veniți în culorile dorite.
  • Luați textura în considerare atunci când alegeți chilot, ciorapi sau ciorapi. Texturile mai groase, cum ar fi vatele din greutatea de iarnă sau cutoanele groase, pot adăuga greutate dacă sunt culoarea greșită pentru dvs. Modelele pot face același lucru la fel.
  • Ține-ți brațul în eșantion la magazin dacă picioarele tale sunt tăbăcite, uită-te la partea de sus a brațului. Dacă picioarele tale sunt într-adevăr palide, uitați-vă la partea inferioară a brațului, unde pielea este mai ușoară.
  • Din păcate, nu toate magazinele poartă ciorapi și ciorapi pentru fiecare ton de piele, în special tonuri de piele întunecată. Dacă compania dvs. vă place nu are culorile pe care le doriți în magazinul dvs., vizitați site-ul lor - pot oferi mai multe culori online.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar