Cum se rochie vizuale kei

Ești interesat să fii vizual Kei? Este un stil intrigant, individual, care a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, deși încă nu este cunoscut pe scară largă. Dacă sunteți deja interesat de punk, goth sau scena de modă de stradă japoneză și vă place muzica, sunteți perfect pentru aspect!

Pași

  1. Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 1
1. Găsiți un magazin care vinde îmbrăcăminte vizuală Kei. Există o mulțime de magazine online care vând îmbrăcăminte vizuală - dar feriți-vă de haine de calitate proastă, verificați mai întâi recenzia magazinului! Dacă există unul lângă dvs., ați putea găsi accesorii excelente în subiect fierbinte sau altul "alternativă" magazin ca el.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 2
    2. Îmbrăcămintea întunecată este întotdeauna la modă! O mulțime de stele vizuale kei rochie în neon și culori și modele puternice, așa că nu simți că nu poți purta niciodată culori strălucitoare (destul de opus!) Dar un costum monocrom sau un costum din cea mai mare parte din bucăți negre, cu o stropire de culoare strălucitoare, cum ar fi roșu, albastru sau portocaliu ca accent, aproape întotdeauna arată elegant și tras împreună.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 3
    3. Plaid, dungi, dantelă, modele webbe și motive de craniu sunt foarte populare. Dar vizual Kei este un lucru foarte mult - merge cu modă atâta timp cât menține la simțul "cool punk" de aspect. Plaid Fuste sau patch-uri pline pe vârfuri sunt foarte drăguțe pentru purtătorii vizuali vizibili! Vârfurile de stripare, orizontale sau verticale, sunt elegante și versatile pentru orice aspect, deci merită întotdeauna să ai unul. Lace este mai des legată de subcultura Lolita, dar poate adăuga o textură foarte interesantă la un costum vizual-kei, atâta timp cât nu este ieftin și zgâriat. Stofa de cobweb sunt, de asemenea, foarte cool - este întuneric, infricosator și amintește de marca foarte căutată ALICE AUAA SIGNATURE MATERIALE COBWEB. Nu trebuie să vă limitați doar la acestea, fie la cranii, coroane și cruci, nimic cu o privire infricosată, grotească sau ott adorabilă, în funcție de costumul tău, va funcționa foarte bine.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 4
    4. Purtați-vă hainele suficient de libere pentru a vă deplasa confortabil. Deși blugi slabi nu ies niciodată în stil în Kei vizual, asigurați-vă că aveți suficientă libertate de mișcare pentru a dansa! Topul dvs. sau tricoul dvs. nu ar trebui să fie strict, mai ales dacă pantalonii dvs. sunt prea strânși - aspectul montat în sus și în jos nu este într-adevăr o parte din modă. Nu-l face atât de bagat încât se pare că nu se potrivește dacă nu este de fapt menit să se uite în acest fel, deși.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 5
    5. Nu vă fie frică să amestecați și să potriviți diferite stiluri! Visual Kei împrumută foarte mult din toate tipurile de alte modă cum ar fi Goth de Vest și Punk, Lolita și Fashion istoric, deci dacă aveți elementele de bază ale celor două stiluri în jos și sunteți încrezători că ați făcut-o bine, du-te pentru ea. Ce zici de, de exemplu, amestecând o fustă pofictă cu lungimea genunchiului cu un top de rezervor distresat, tocuri de platformă și părul spiky pentru o mare vizuală Kei Lolita?
  • Imagine intitulată Dress Visual Kei Pasul 6
    6. Hainele tale ar putea fi costumul, dar este cu siguranță accesoriile tale care o fac. Colierele, brățările, știfturile, lanțurile și centurile sunt toate musturile pentru orice costum - chiar dacă mergeți pentru un aspect simplu, nu vă scufundați cel puțin o centură perforată și câteva inele pentru a trage totul împreună.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 7
    7. Orice pantofi care nu sunt prea casual sau drăguț vor merge cu echipamentul tău! Creepers, cizme de platformă, DOC Martens, Winklepickers și cizme de inginer sunt toate alegerile populare. Pentru un pic de fler, ce zici de ambalarea câtorva brățări lanț în jurul gleznelor cizmelor tale?
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 8
    8. Părul vopsit este întotdeauna minunat! Dacă părul tău este deja o culoare frumoasă, sau are un stil minunat, atunci nu are nevoie de ea, dar vopsirea părului tău este distractiv și face mult mai ușor să faci stilul tău mai lustruit. Orice culoare nebună va merge în jos într-o furtună, dar nu trebuie să fie nenatural - argint, blindă de cenușă, maro închis și negru sunt văzute la fel de mult ca strălucitor roz sau albastru. Dar dacă într-adevăr nu poți decide cu o singură culoare, ce zici de o împărțire a la Waka de la banda de pericol?
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 9
    9. Machiajul nu este necesar, dar este încă una dintre cele mai mari părți ale stilului. Mai ales dacă sunteți după un aspect mai modern sau pentru femei, aspectul androgin, atunci puteți să-i dați o dorință sau să mergeți doar pentru un concealer simplu, pulbere mată și eyeliner - dar este întotdeauna cool să știți cel puțin cum să-l îmbrăcăm pentru special ocazii. Căutați tutoriale de machiaj și colectați o mulțime de imagini ale muzicienilor vizual Kei pentru a vedea cum o fac!
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 10
    10. Este foarte rar să vezi un muzician vizual Kei fără piercinguri. Piercingurile nasului și septului, piercing-urile de buze și piercingurile limbii sunt toate reci, ca orice fel de piercinguri urechii. Dacă nu doriți să obțineți ceva permanent, munca dvs. nu vă va lăsa, sau sunteți prea tânără, dar ați dori să aveți ceva de metal, încercați să cumpărați niște piercinguri false. Sunt ieftine și ușor de acces la site-uri precum eBay.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 11
    11. Acesta este cel mai important lucru de reținut. Indiferent de ceea ce intenționați, vizual Kei este întotdeauna coordonat și tras împreună. Trebuie să arate complet lustruit și intenționat chiar și atunci când totul este rupt și distrus - asta se separă de alte stiluri, cum ar fi emo, scenă, punk sau goth de vest. Dacă abilitățile dvs. de coordonare nu sunt minunate, începeți simplu cu câteva haine realizate din articole cum ar fi kilts, blugi slabi, topuri tipărite și cardigane sau blazers și câteva accesorii. Construi-o încet până când te simți mai încrezător în costumele complicate. Dacă nu vă simțiți ca și cum puteți petrece ore în fiecare zi pe părul și machiajul dvs., obțineți un stil de păr de întreținere redus, ca un mohawk gros, tăietură de himetă scurtă sau o subcuție care poate fi întocmită într-o coadă de tease , și păstrați o rutină bună a pielii.
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 12
    12. Nu contează ce cred oamenii despre tine. Dacă intrați într-o zonă periculoasă, probabil că nu este sensibil să vă îmbraciți și să atrageți atenția asupra dvs., dar în caz contrar, încercați să învățați să ignorați orice priviri sau comentarii. Arăți nenorocit, deci crezi asta!
  • Imagine intitulată rochie vizuală Kei Pasul 13
    13. A se distra! Visual Kei este adesea un pic de auto-batjocură, mai ales când este deosebit de sumbru sau angsty, așa că nu simți că trebuie să fii extrem de serios în privința asta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Contactele colorate sunt o adăugare uimitoare a unui costum. Acestea nu sunt necesare prin nici un mijloc, nici nu sunt recomandate pentru uzura de zi cu zi, dar dacă mergeți undeva specială, atunci o pereche de contacte sau lentile de cerc poate fi o atingere finală incredibilă.
  • Cumpărați piese pe care le știi că vor fi versatile. Nu există nici un punct care să cheltuiască banii de trei săptămâni pe o jachetă sau o pereche de cizme care vor merge doar cu un costum pe care îl dețineți. Chiar mai rău, nu obțineți piese care vă cer să cumpărați alte lucruri pentru a merge cu ei, cu excepția cazului în care vă puteți permite acest lucru sau vă construiți de fapt garderoba!
  • Veți prinde rar un muzician vizual Kei purtând ceva simplu, dar mai ales dacă trăiți departe de o mare scenă alternativă, poate fi greu să obțineți haine răcoroase. Deci, dacă observați un tee cu o mare imprimare, dar un design plictisitor sau o jachetă care are o tăietură îngrijită, dar este slabă și plictisitoare, nu vă sperie să le modificați - o bandă tee poate fi făcută într-un rezervor excelent prin tăiere de pe mâneci, tăierea cusăturilor laterale și perforarea găurilor în lateral pentru a le dantea în schimb. O jachetă plictisitoare poate fi îmbunătățită foarte mult prin coaserea unei blănuri faux la guler și lipiți niște știfturi piramide la lapeluri. Amintiți-vă, fiecare lucru pe care îl modificați sau faceți-vă că este o singură bucată care este complet unică. Nimeni altcineva nu are unul ca el!
  • Puteți găsi întotdeauna lucruri bune în magazinele din jurul vostru. Nu vă întoarceți nasul la ceva doar pentru că nu a fost din Japonia - o mulțime de cămăși, topuri, legături și alte piese de bază pot fi găsite pe strada dvs. locală. Nu vă speriați să intrați în gama de îmbrăcăminte a celuilalt a genului sau în hainele copiilor dacă le puteți potrivi și veți răsfoi acolo! Dacă sunteți în mod special jenat și cineva întreabă (deși este incredibil de rare cineva), spuneți-le că cumpărați pentru altcineva.
  • O mulțime de elemente de brand care sunt într-adevăr căutate în modă, cum ar fi bucăți de h. Naoto, sexul sexului sau Alice Auraa, sunt destul de scumpe. Încercați să le cumpărați second-hand de comunitățile de vânzări cum ar fi EGL_COMM_SALES sau VK_SALES pe LiveJournal.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de căutarea și axul anime-ish. Cosplayish tipuri de accesorii cum ar fi picioarele și armwarmerii ieftini, urechile animalelor și rujul de robie sau rujul negru sunt genul de lucru pe care ați dori să îl lăsați bine până când sunteți sigur că știți cum să le facă să arate bine.
  • Dacă vă dați după aceea pentru un aspect de zi cu zi, ați putea dori să încercați stilurile mai moderne, tonifiate ale Kei Visual, cum ar fi cei purtați în prezent de Miyavi, D`Espairs Ray și L`Arc ~ en ~ CIEL - chiar dacă Este foarte distractiv să se îmbrace la nines, este cel mai bine salvat pentru ocazii în care știți uneltele de bonge de pleoape și cizmele platformei de șase inci vor fi apreciate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar