Cum de a tăia părul lung scurt

Mergând de la mult până la scurt poate fi un pas mare pentru o mulțime de oameni. Dacă v-ați în creștere a părului, dar doriți să faceți o schimbare mare, asigurați-vă că alegeți stilul potrivit și faceți-l în cel mai greu de stres posibil. Nu trebuie să fie înfricoșător.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui stil
  1. Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 1.Jpeg
1. Se potrivesc cu o coafura la forma fata ta. Te duci la un aspect ultra-scurt de rock de punk, sau doar luați câțiva centimetri de la un stil frumos de vară? Indiferent de felul de noi aspect, este foarte important să vă potriviți stilul dvs. la forma feței dvs.
  • Dacă aveți o față foarte rotundă, ați putea încerca un bob sau o tăietură stratificată care vă cad în fața mai bună.
  • Dacă aveți o structură mai îngustă sau o structură mai bine definită, un stil Pixie poate arăta mai bine cu caracteristicile dvs.
  • Dacă fața ta este ovală, atunci vei arăta bine în aproape orice tunsoare.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 2.Jpeg
    2. Ia în considerare o tăietură stratificată. Dacă doriți o tăietură dinamică și stratificată, aceasta va implica secționarea părului și o va tăia la lungimi ușor diferite pentru a obține părul să cadă ușor și uniform cu spatele capului. Acest lucru va dura mai puțin de lucru pentru a scoate și poate necesita un ajutor și oglinzi.
  • Pentru a vă tăia părul în straturi, decideți unde doriți ca cel mai scurt strat să cadă și apoi tăiați stratul superior de păr la această lungime. Apoi, utilizați stratul ca un ghid pentru a tăia restul părului mai mult spre umerii dvs. Țineți părul într-un unghi pentru a crea o tranziție lină de la 1 strat la altul. Apoi lucrați înapoi peste straturi pentru a vă asigura că vor fi uniforme.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 3.JPEG
    3. Ia în considerare să mergem super-scurt. Poate că una dintre cele mai ușoare căi de a reduce părul lung este să folosească cipper-uri de păr și să înceapă buzzing. Dacă sunteți obosit de părul lung și doriți să mergeți ultra-scurt, nu aveți nevoie să-i dați mult timp sau gândiți-vă cu o pereche bună de mașini de tăiat.
  • Un alt mod de a merge pe traseul rapid și murdar este să vă puneți părul înapoi într-o coadă de cal și tocmai ați tăiat-o. Folosind o oglindă, du-te înapoi peste capete și curățați-le, lovind capetele la unghiuri, astfel încât să arate mai stratificat.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 4
    4. Uită-te la inspirațiile de păr. Ca și în cazul oricărei tunsori, poate ajuta la găsirea unor imagini de coafuri pe care le admirați cu adevărat pentru a vă ajuta să vă îndreptați spre tăiere. Dacă credeți că ați putea dori să aveți părul scurt, acesta va ajuta cu siguranță să ajutați orice temeri pe care le aveți dacă alegeți niște stiluri scurte măgulitoare pentru a vă emula cu propria dvs.
  • Încercați să găsiți pe cineva cu o față asemănătoare. Dacă aveți o față rotunjită, probabil că nu ar avea nici un sens să alegeți pe cineva cu o față foarte lungă pentru a-ți modela părul după.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 5.JPEG
    5. Luați în considerare să mergeți la un coafor. Dacă doriți să obțineți o mulțime de păr tăiat, este de obicei cel mai bine să mergeți și să discutați cu un coafor care taie părul profesionist. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți păr lung și doriți să mergeți pe scurt, Pixie Cut. Ești perfect capabil să taie părul tău, dar dacă va fi o treabă mare, este de obicei cel mai bine să mergi la un pro. Puteți vorbi despre ceea ce va arăta cel mai bine pentru propriul stil și asigurați-vă că tăierea se face în mod egal și profesional. Va arăta grozav.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă părul
    1. Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 6.JPEG
    1. Utilizați tratamentele de păr înainte și după. Dacă a trecut mult timp de când ați tăiat părul, asigurați-vă că pierderea bruscă a corpului nu vă face părul să arate limpede și subțire. Utilizarea tratamentelor împreună cu șamponul și balsamul regulat vă va ajuta să vă păstrați părul puternic și sănătos.
    • Încercați să utilizați tratamente care conțin keratină care vă ajută să vă întăriți și să vă hrăniți părul. Dacă părul dvs. este grav deteriorat, utilizați tratamente cu keratină concentrată dublu sau triplă.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 7.jpeg
    2. Spălați-vă părul bine dacă doriți să vă tăiați singur. Puneți-vă bine părul și tăiați părul umed. Îndreptați buclele sau valurile cu un instrument de îndreptare sau o pensulă și unele spray de păr sau apă. Dacă buclele sau valurile sunt foarte slabe, vor deveni drepte atunci când le-ați umed. Cu toate acestea, dacă aveți bucle strânse, probabil vor rămâne curbate atunci când sunt umede, astfel încât este posibil să fie nevoie să vă îndreptați părul cu un fier plat înainte de ao tăia.
  • Încreierul, cu atât mai ușor. Puteți utiliza curgătoare, role sau unelte de păr pentru a restabili buclele sau valurile odată ce părul este tăiat, dacă nu vă place aspectul drept.
  • S-ar putea să fie mai ușor să vă tăiați propriul păr uscat. Fă ce funcționează cel mai bine pentru tine.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul scurt 8.jpeg
    3. Utilizați o pereche de foarfece mici, ascuțite. Părul nu ar trebui tăiat cu o pereche de foarfece de bucătărie. Asigurați-vă că utilizați foarfece ascuțite, curate potrivite pentru tăierea părului, astfel încât lucrarea merge fără probleme și părul tău se termină în căutarea unui mare. O mică pereche de foarfece va funcționa cel mai bine pentru tăierea părului propriu.
  • Unii oameni le place să folosească piepteni de ras pentru a tăia părul, dar dacă părul tău este foarte lung, trebuie să faci ceva tăiat cu foarfece regulate mai întâi. Dacă doriți să o terminați cu un pieptene de ras, după ce ați stratit, asta e bine.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 9
    4. Tăiați părul pe un etaj tare într-un spațiu curat. Dacă nu ți-ai tăiat părul pentru o vreme, va fi o mulțime de ea pentru a colecta. Dacă începeți cu o coadă de cal, veți putea să o păstrați într-un singur loc relativ ușor, dar altfel veți face o mizerie mare. Luați câțiva pași pentru a vă asigura că va fi ușor de curățat, dacă veți tăia în interior.
  • Asigurați-vă că sunteți undeva cu podele din greu, laminate, cum ar fi bucătăria sau baia. Ștergeți toate camioanele, covoarele și alte lucruri care vor intra în calea mării. Măturați părul imediat când ați terminat, într-un coș de gunoi.
  • Alternativ, mersul în afară poate face curat o mulțime mai ușoară. Configurați un scaun într-o noapte caldă în curtea din spate pentru a vă tăia părul și nu vă faceți griji cu privire la curățarea acesteia.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 10.jpeg
    5. Obțineți oglinzi de mână.Indiferent dacă dvs. sau altcineva va face tăierea reală, este o idee bună să aveți o pereche de oglinzi de mână gata, astfel încât să puteți verifica periodic munca și să vă asigurați că nu luați prea mult de pe spate. Oglinzile vă permit să vă vedeți capul din toate unghiurile, asigurându-vă că nu pierdeți nimic.
  • Oglinzile sunt minunate pentru verificarea rezultatelor dvs. Cu toate acestea, dacă nu puteți vedea zona pe care doriți să o tăiați fără a utiliza o oglindă, atunci nu încercați să o tăiați.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea lui Taie
    1. Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 11.jpeg
    1. Începe cu capetele. În funcție de cât de deteriorate este părul, veți dori, în general, să tăiați doar deasupra unde sunt o majoritate a capetelor dvs. împărțite, 0.5 în (1.3 cm) sau așa. Acest lucru vă va face ca părul să fie mult mai sănătos și vă va ajuta să vă mențineți încuietorile. Vă faceți griji cu privire la obținerea părului stilului și modelate după ce ați făcut controlul deteriorării pentru a vă scoate capetele divizate.
    • Pentru părul curat, este posibil să așteptați până la 8 săptămâni pentru a obține tăiat, dar cele mai multe tipuri de păr vor necesita ornamente la fiecare 6 săptămâni pentru a-și păstra părul sănătos.
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 12.jpeg
    2. Merge puțin la un moment dat. Dacă nu sunteți sigur de stilul pe care îl doriți și nu sunteți mulțumiți de ceea ce a fost informat sau nu credeți că vă va potrivi, începeți prin tăierea părului inch cu inch. În acest fel, puteți spune cât de scurt este prea scurt. Nu încercați să o depășiți și să tăiați părul în câteva secunde. Nu vă grăbiți.
  • Măsurați în mod corespunzător părul și țineți părul direct între degete. Tăiați într-o linie dreaptă, chiar și fără un pescar dacă doriți o tăietură bont. Țineți părul la un unghi de 45 de grade, dacă mergeți la un bob. Pentru straturi, clipi de pe părul folosit pentru următorul strat sau așa mai departe în secțiuni.
  • Amintiți-vă că puteți tăia întotdeauna mai mult părul, dar nu îl puteți pune înapoi!
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 13.jpeg
    3. Utilizați tăieturi scurte, diagonale. Nu vrei să taie direct pe părul tău, dar să faci snips diagonali scurte când ți-ai luat părul atâta timp cât vrei. Acest lucru vă ajută să păstrați părul în căutarea sănătății și curgării, mai degrabă decât Lank și Flat.
  • Vrei să eviți tăieri lungi și drepte pe părul tău sau va arăta plat și plictisitor. Amintiți-vă, părul vostru se va usca și nu va fi la fel de drept (chiar dacă aveți părul foarte drept), deci este puțin punct în îngrijorare de a obține toate capetele cu aceeași lungime. Părul pare dinamică când sunt capetele "uniform neregulate."
  • Imagine intitulată Tăiați părul scurt Pasul 14.jpeg
    4. Da-i câteva zile. Adesea, schimbarea de la părul lung la părul scurt poate fi o astfel de schimbare încât nu vă place să rezultatul final deloc. Adesea, schimbarea pare doar rău pentru tine și poate dura de obicei până la o săptămână pentru ca părul să crească la o lungime frumoasă sau pentru ca tu să te obișnuiești cu asta.
  • Încearcă să-l stil în câteva moduri diferite și să-ți dai o șansă de a experimenta. Se va întoarce întotdeauna, deci chiar dacă nu sunteți încântat de ea la început, tratați acest lucru ca un proiect distractiv mic. Încercați noi stiluri pe care nu le-ați încercat niciodată înainte. Fi un nou tu.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Titularul de ponei
    • Foarfece ascuțite
    • Oglindă
    • Clamă
    • Pieptene
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar