Cum să detectați camerele într-o oglindă

Dacă sunteți în mod de securitate, probabil vă verificați hotelul sau Airbnb înainte de a vă simți confortabil. O parte din acest lucru ar putea însemna verificarea oglinzii pentru camerele ascunse. S-ar putea să le puteți observa doar prin căutarea în jurul cadrului sau puteți utiliza unelte care detectează lumina și radiofrecvența. Pentru a vă ajuta, vom răspunde la unele dintre cele mai mari întrebări despre localizarea acestor camere complicate.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Când ar trebui să caut o cameră ascunsă?
  1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 1
1. Ori de câte ori sunteți într-o cameră publică de închiriere sau hotel. Din păcate, a existat o creștere a camerelor ascunse plasate în proprietăți de închiriere în ultimii ani. Dă-ți pace de minte dacă stai într-un loc nou. Uitați-vă și verificați pentru orice aspect sau se simte. Apoi, luați câteva minute pentru a căuta cu adevărat camere ascunse înainte de a vă simți confortabil.
  • De asemenea, puteți verifica oglinzile în sălile de îmbrăcăminte. În funcție de starea în care vă aflați, unele magazine au permisiunea de a pune în camere de supraveghere.
Întrebarea 2 din 7:
Pot găsi o cameră doar prin privirea la oglindă?
  1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 1
1. Da - ați putea găsi o cameră cu o inspecție fizică. Pentru a observa o cameră ascunsă, petreceți câteva minute în căutarea unor găuri mici în perete sau fire aleatoare care nu arată ca ele aparțin. Acordați și atenție luminilor intermitente sau clipite. S-ar putea să căutați cabluri sau o mică lumină care clipește aproape de-a lungul cadrului oglinzii, de exemplu.
  • Camerele de spionaj devin mai mici și mai mici, așa că vă apropiați foarte mult de căutarea obiectivului camerei.
  • 2. S-ar putea să găsiți o cameră prin determinarea dacă oglinda este în ambele sensuri. Probabil ați auzit vechiul truc despre atingerea oglinzii. Pur și simplu atingeți oglinda cu vârful degetului - dacă nu există un decalaj între vârful degetului și reflecția, este probabil o oglindă cu două sensuri. În acest moment, puteți încerca să luați oglinda în afara peretelui sau să continuați să căutați o cameră ascunsă.
  • Vedeți un mic decalaj între vârful degetului și reflecția? Grozav! Aceasta înseamnă că este o oglindă standard și nu este nimic de îngrijorat.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Pot folosi o lanternă pentru a detecta o cameră?
    1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă 3
    1. Puteți încerca, dar ați putea avea un timp greu să identificați o reflecție a camerei. Unii oameni susțin că o lanternă, chiar una de pe telefonul dvs., funcționează pentru a reflecta obiectivul camerei ascunse, în timp ce alții spun că este prea complicabil pentru a vedea o reflecție a camerei în reflecția oglindă. Este cu siguranță merită o încercare, totuși!
    • Dacă doriți să încercați vârful lanternei, stați într-adevăr aproape de oglindă și străluciți încet lumina pe întreaga suprafață, schimbând unghiul în timp ce mergeți. Căutați o reflecție foarte mică a luminii care nu vine de la lanterna dvs.
    Întrebarea 4 din 7:
    Camerele ascunse au nevoie de WiFi?
    1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 4
    1. Eventual camerele trebuie să fie conectate sau conectate la WiFi. Nu vă simțiți ca să căutați fizic o cameră? Verificați rețeaua WiFi pentru a vedea dacă este conectată o cameră ascunsă. Rulați un scaner ca Fing sau Wifiman, care trage toate dispozitivele conectate. De asemenea, vă va arăta numele, hardware-ul și adresa IP a fiecărui dispozitiv conectat. Scanerul poate dezvălui că există o cameră conectată la rețea.
    • Acest vârf funcționează cel mai bine pentru rețelele Wi-Fi mai mici, deoarece rețelele mari vor afișa o mulțime de dispozitive conectate.
    • Nu sunt sigur dacă un dispozitiv listat este o cameră foto? Uneori, poate fi complicat să spuneți ce este un dispozitiv necunoscut. Notați adresa IP și executați-o printr-o aplicație de scanare portuară, care vă poate oferi câteva indicii utile.
    Întrebarea 5 din 7:
    Există aplicații pentru a detecta camerele în oglinzi?
    1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 5
    1. Aplicațiile de detectare a camerei sunt disponibile, dar au comentarii mixte. Puteți descărca o aplicație ca o detectare a strălucirii sau detectarea camerei ascunse care emite lumină roșie. Acest lucru poate reflecta o lentilă de cameră ascunsă în spatele oglinzii. Referenții rețineți că acestea funcționează cel mai bine atunci când vă aflați în termen de 3 sau 4 picioare (0.91 sau 1.22 m) a camerei, astfel încât ar putea funcționa bine dacă scanați o oglindă.
    • Pentru a utiliza aplicația, deschideți-o pe dispozitiv, astfel încât telefonul să emită lumină roșie. Dacă puteți, opriți luminile din camera dvs. și curățați încet lumina roșie peste oglindă. Căutați reflexia minusculoasă a unei lentile de cameră.
    Întrebarea 6 din 7:
    Există echipamente care pot găsi o cameră foto?
    1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 6
    1. Da - Cumpărați o căutare de radiofrecvență (RF) și țineți-o la oglindă. Căutarea RF este despre dimensiunea unui telefon mobil sau a walkie Talkie și emite o lumină roșie. Dacă puteți, opriți luminile din cameră și țineți apăsatoarea RF, astfel încât lumina roșie strălucește pe oglindă. Uită-te prin gaura circulară din sculă și încercați să găsiți o lumină albă mică. Aceasta indică o lentilă a camerei.
    • Du-te încet când te uiți la oglindă, deoarece reflexia camerei va fi doar un punct mic de lumină.
    Întrebarea 7 din 7:
    Ce ar trebui să fac dacă găsesc o cameră?
    1. Imagine intitulată Detectarea camerelor într-o oglindă Pasul 7
    1. Aduceți-o în atenția cuiva imediat. Dacă stați la o închiriere de vacanță, contactați imediat compania de închiriere sau vorbiți cu managerul dacă locuiți la un hotel. Dacă bănuiți că cineva a încălcat legea în ascunderea camerei, sunați la poliție și să depuneți un raport. Te vor duce prin ceea ce este și nu este permis în conformitate cu legi de supraveghere în statul tău.
    • Dacă vă simțiți că confidențialitatea dvs. a fost încălcată, este total în regulă să contactați și avocatul dvs.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar