Cum să vopsească părul blond maro

Întunecându-vă culoarea părului este o distracție pentru a vă amesteca aspectul. Alegeți o nuanță de colorant care vă complimentează pielea. Aplicați colorantul la părul dvs., așteptați pentru a seta, clătiți-l, apoi îmbrățișați-vă noul aspect cu părul brun!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea
  1. Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 1
1. Achiziționați o cutie de colorant de păr brun. Capul în jos la farmacia dvs. locală sau la magazinul general și găsiți secțiunea de colorant de păr. Țineți casetele de colorant maro de lângă piele pentru a vă ajuta să decideți care vă place cel mai bine. Acest lucru vă va ajuta să vă imaginați cum va arăta lângă fața voastră. Culoarea de pe cutie este un bun indicator al modului în care culoarea va arăta pe părul dvs.
  • Dacă vă simțiți indecisiv despre ce culoare arată cel mai bine, aduceți-vă un prieten cu dvs. și cereți opinia lor.
  • Dacă părul dvs. scade sub umeri sau este foarte gros, achiziționați 2 cutii de vopsea.
  • Dacă aveți părul gri, alegeți o culoare care spune "Natural". De exemplu, "castan natural" sau "maro natural deschis". În plus, citiți eticheta pentru a vă asigura că se spune "Gri Acoperire" sau ceva similar.
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 2
    2. Șamponați părul cu o zi înainte de a vă planificați să o vopiți. Acest lucru permite scalpului dvs. să producă uleiuri naturale, care vă protejează pielea și reduc iritarea de la colorant. Uleiul natural fac mai ușor ca vopseaua să-ți paie părul, ceea ce va face ca culoarea să arate mai natural și să-l ajute să dureze mai mult.
  • Spălați-vă părul cu 2 zile înainte de a vă planificați să vă vopiți dacă aveți păr foarte uscat.
  • Nu vă condiționați părul cu o zi înainte de a vă voporaască, deoarece închide cuticula și face greu pentru ca vopsirea să vă pătrundeți părul.
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 3
    3. Purtați haine vechi și mănuși pentru a vă proteja de vopsea. Colorantul arată grozav în părul tău, dar nu atât de mult pe piele sau haine! Puneți o cămașă veche pe care nu vă deranjează să fiți colorați ca vopsea aplicabilă este un proces dezordonat. Înfășurați un prosop vechi sau o eșarfă în jurul gâtului pentru ao proteja de picături de colorant și pentru a purta mănuși de unică folosință pentru a opri colorarea de la colorarea degetelor maro.
  • Răspândiți un strat subțire de jeleu de petrol în jurul părului, urechilor și gâtului pentru a împiedica colorarea colorantului pielii.
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 4
    4. Se amestecă colorantul și dezvoltatorul conform instrucțiunilor de pe cutie. Deschideți caseta de vopsea și turnați-o cu grijă într-un castron de unică folosință, apoi adăugați dezvoltatorul și amestecați cele două împreună folosind peria inclusă. Așezați castronul în chiuveta de baie, astfel încât orice deversare să poată fi ușor spălată.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea colorantului
    1. Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 5
    1. Împărțiți părul în 4 secțiuni. Rulați un pieptene în jos pe partea dvs. de mijloc pentru a vă separa părul în 2 secțiuni. Împărțiți fiecare secțiune a părului în jumătate orizontal, astfel încât să aveți 4 secțiuni de păr în total. Acest lucru va facilita saturarea tuturor părului cu colorant. Asigurați fiecare secțiune cu o cravată de păr sau clemă.
    • Dezactivați fiecare secțiune înainte de a vă vopsi, apoi periați sau pieptene fiecare secțiune.
  • Imagine intitulată DYE Blondă păr brun Pasul 6
    2. Vopsea prima secțiune a părului cu colorant folosind o perie. Selectați una dintre secțiunile din partea din față a capului pentru a începe cu. Îndepărtați-vă peria în castronul de vopsea și o periați peste un 1 inch (2.5 cm) din părul tău cel mai apropiat de fața ta. Începeți în partea de sus a firmelor și lucrați în jos în partea de jos. Continuați aplicarea coloranții la 1 inch (2.5 cm) secțiuni până când întreaga secțiune din față este saturată uniform cu colorant.
  • Alternativ, dacă caseta vine cu o sticlă de aplicator, urmați instrucțiunile din casetă pentru a utiliza acest lucru pentru a aplica colorantul părului. Apoi, folosiți mâna cu mănușă pentru a freca în vopsea.
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 7
    3. Continuați să aplicați secțiunea de colorant pe secțiune. Desfaceți cealaltă secțiune frontală și periați părul. Apoi, vopsea de 1 inch (2.5 cm) secțiuni ale părului dvs. cu vopsea până când toate părul de pe partea din față a capului este saturat. Când ați terminat cu partea din față a părului, scoateți legăturile sau clipurile de la 1 din secțiunile din spate și repetați procesul. Terminați prin aplicarea vopselei la ultima secțiune și asigurați-vă că fiecare firmă este acoperită uniform cu colorant pentru a vă asigura o culoare bogată, chiar și.
  • În mod normal, durează aproximativ o oră pentru a aplica colorantul. Dacă aveți păr foarte gros sau lung, poate dura un pic mai mult.
  • Dacă muriți părul singur, utilizați oglinzi pentru a vă ajuta să vedeți spatele capului. Plasați o oglindă portabilă față de oglinda de baie și priviți în oglinda portabilă pentru a vedea o reflectare a spatelui capului. Acest lucru vă va ajuta să vedeți vreo locație pe care ați pierdut-o. Ca o alternativă, adresați-vă unui prieten sau unei relative pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată DYE Blondă păr brun Pasul 8
    4. Programați o alarmă pentru durata timpului de care aveți nevoie pentru a părăsi vopseaua în părul dvs. Citiți și urmați instrucțiunile de timp de pe caseta de colorant. Evitați să părăsiți colorantul în părul dvs. mai mult decât este indicat deoarece acest lucru poate provoca deteriorarea părului. În mod similar, nu clătiți vopsirea mai devreme decât recomandată, deoarece acest lucru poate face ca culoarea să arate să fie estompată și neagră.
  • Purtați un capac de duș pentru a opri colorantul de picurare.
  • Partea 3 din 3:
    Clătiți-vă părul
    1. Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 9
    1. Luați un duș și clătiți excesul de vopsea din păr. Scoateți capacul de duș și intrați în duș. Puneți părul sub fluxul de apă și lăsați presiunea apei să clătească orice vopsea în exces din păr. Păstrați-vă părul sub apă până când nu mai este scurgeri de la păr.
    • Clătiți-vă părul cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 10
    2. Condiționați părul folosind balsamul din cutia de colorant. Deschideți pachetul de balsam și strângeți-l pe părul dvs. Balsamul va ajuta la stabilirea culorii colorantului și vă va face părul să se simtă moale și matasos. Lăsați balsamul să se înmoaie în păr timp de 1-2 minute înainte de a le clăti.
  • Lăsați-vă părul să se usuce în mod natural sau să se usuce. Aceasta vă va dezvălui culoarea frumoasă a părului!
  • Imagine intitulată Dye Blondă păr brun Pasul 11
    3. Așteptați cu 24 de ore înainte de a vă șampona părul. Pentru a evita decolorarea culorii, așteptați o zi înainte de a șampona părul. Căutați un șampon care este etichetat pentru utilizarea pe părul tratat cu culori. În plus, alegeți un șampon care este fără sulfat, deoarece sulfații vă va face părul să se umfle și să provoace culoarea să se scurgă.
  • Achiziționați un șampon fără sulfat dintr-un magazin de sănătate sau o farmacie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar