Cum se potrivește o oglindă din spate

Oglinda dvs. din spate vă ajută să rămâneți în siguranță pe drum, astfel încât să fie destul de nervos atunci când acesta scade de pe bordul obișnuit. Nu vă faceți griji - Remontați oglinda este o reparație ușoară și ieftină. Am răspuns la toate întrebările frecvente mai jos, astfel încât să puteți lovi drumul cât mai curând posibil!

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Ce fac dacă oglinda mea de vedere din spate cade?
  1. Imagine intitulată Lemn de lipici împreună Pasul 9
1. Reglează-l în mașină. Țineți-vă pe oglinda detașată și ridicați un kit adeziv din oglinzile din spate, astfel încât să puteți completa reparația.
Întrebarea 2 din 5:
Pot folosi super adeziv pentru a atașa o oglindă din spate?
1. Experții recomandă utilizarea unui kit adeziv de vedere din spate. Aceste kituri sunt mai mici de 10 USD și pot fi găsite online sau la magazinele de reparații auto.
  • De asemenea, puteți găsi aceste kituri adezive la magazinele cu numele mare, cum ar fi Walmart.
Întrebarea 3 din 5:
Cum îmi pregătesc parbrizul?
  1. Imagine intitulată Instalați o cameră de vedere din spate Pasul 14
1. Scoateți butonul de montare de pe parbriz. Oglinda dvs. din spate este ținută în poziție cu un buton de montare sau un atașament special care vă conectează oglinda la parbriz. Apoi, implică diapozitivul sau deșurubați acest buton din brațul oglinzii din spate.
  • 2. Încălzi parbrizul. Încălziți paharul cu un uscător de păr, astfel încât adezivul va rămâne mai bine. Dacă suprafața este rece și umedă, adezivul nu va rămâne corect.
  • 3. Curățați și marcați parbrizul. Răzuiți orice adeziv rămas cu o lamă de ras și lustruiți suprafața cu un dispozitiv de curățare a sticlei. Luați o clipă pentru a curăța, de asemenea, interiorul unui nou suport de oglindă din spate cu cleaner de sticlă, care vă va atașa oglinda pe parbriz. Apoi, marcați parbrizul exterior cu bandă, astfel încât să vă amintiți unde va merge suportul.
  • Unele mașini sunt făcute cu o bandă specială pentru a reprezenta unde se află această consola.
  • Încercați să nu atingeți parbrizul atunci când îl curățați sau altfel ați putea să vă murdări din sticlă.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Cum atașați o oglindă din spate?
    1. Reinstalați oglinda cu un buton de montare. Ștergeți și primiți parbrizul interior cu o TOWELETTE activatoare, pe care o puteți găsi într-un set de oglinzi din spate. Odată ce activatorul se usucă, lipiți butonul de montare pe parbriz cu un singur punct de adeziv. Apoi, lăsați butonul de montare să se usuce timp de cel puțin 15-30 de minute. Odată ce adezivul se usucă, glisați oglinda de vedere din spate deasupra butonului de montare.
    • Verificați dublu instrucțiunile producătorului adeziv pentru a vedea cât timp lipsurile trebuie să se vindece.
    Întrebarea 5 din 5:
    Este ilegal să ai lucrurile agățate de oglinda de vedere din spate?
    1. Imagine intitulată rochie și acționează ca un rege de drag Pasul 5
    1. Numai dacă elementele blochează punctul dvs. de vedere al traficului. Dacă elementele se pot încurca fără blocarea drumului, atunci ar trebui să fiți bine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar