Cum să învingeți unchiul grimmly în conacul lui luigi

Unchiul Grimmly este o fantomă de 45 de ani în conacul lui Luigi, care iubește oglinzile și întunericul. Pentru a afla cum să învingeți această fantomă iubitoare în oglindă, citiți restul articolului.

Pași

  1. Imagine intitulată înfrângerea Unchiului Grimmly în Luigi
1. Utilizați tasta Area 4. După ce îl folosiți, fulgerul va lovi, provocând o întrerupere. Du-te în jos pe hol și du-te la ușă pe partea de jos din dreapta. Acest lucru va duce la camera telefonică.
  • Imagine intitulată înfrângerea Unchiului Grimmly în Luigi
    2. Așteptați pentru primul telefon să sune. Nu ar trebui să dureze deloc și odată ce inelează, Toad va răspunde și va vorbi despre un generator de energie în camera de întrerupere. Odată ce a doua sunătoare, e. Gadd va răspunde. El va vorbi despre o fantomă numită Unchiul Grimmly care iese numai când este întunecată și cum îi place oglinzile. S-ar putea să crezi că unchiul grimic este în camera oglindă, dar el este în camera de garderobă. Du-te în acea cameră.
  • Imagine intitulată înfrângerea Unchiului Grimmly în Luigi
    3. Știți că odată ce mergeți acolo, ar trebui să fie acolo. Pentru a învinge unchiul grimmly, trebuie să te uiți departe. După un timp, unchiul grimmly va avea tendința de a încerca să facă a "infricosator" față. Odată ce se întâmplă acest lucru, inima lui este expusă.
  • Imagine intitulată înfrângerea Unchiului Grimmly în Luigi
    4. Capturați-l folosind poltergust-ul.
  • Imagine intitulată înfrângerea Unchiului Grimmly în Luigi
    5. Știți că după ce ați capturat unchiul grimmly, va apărea un piept. Deschideți-l pentru a obține o cheie în camera de întrerupere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    În timpul întreruperii, va fi cel mai probabil mai multe fantome decât în ​​mod normal în conac, deci asigurați-vă că sunteți pregătiți să vă folosiți poltergusul pentru a le suge și a le captura.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar