Cum să vă permiteți implanturile dentare

Costul implanturilor dentare poate fi scandalos. Beneficiile implanturilor asupra altor îngrijiri dentare pot fi semnificative deoarece pot înlocui în totalitate dinții dispăruți în timp ce părăsiți celelalte dinți intacte. Dacă sunteți interesat de implanturile dentare, încercați aceste opțiuni pentru a vedea dacă vă puteți permite implanturile dentare înainte de a le declanșa complet.

Pași

Metoda 1 din 2:
Lucrul cu medicul dentist
  1. Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 1
1. Determinați dacă asigurarea dvs. va acoperi oricare dintre costuri. Asigurarea dentară nu acoperă adesea un procent mare de costuri de procedură dentară, dar unele planuri acoperă o fracțiune din costul general. Deși este posibil să nu fie o mulțime, fiecare penny Compania de asigurări va plăti va ajuta pe termen lung.
  • Sunați-vă compania de asigurări pentru a discuta cel mai bun mod de a plăti pentru implanturile dvs. dentare.
  • Este important să se determine dacă mergeți la un furnizor de rețea va afecta suma pe care o va acoperi compania de asigurări.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 2
    2. Discutați despre opțiunile dvs. cu medicul dentist. Lăsați medicul dentist să știe dacă costul implanturilor dentare nu este atins pentru dvs. Unele birouri dentare care implantează implanturile pot lua în considerare oferirea unui plan de plată care ar face implanturile mai accesibile. Abordați biroul de plată la medicul dentist și vedeți dacă acestea permit astfel de planuri.
  • Programarea mai multor implanturi simultan este recomandat pentru a promova procesul de vindecare și pentru îmbunătățirea beneficiilor pentru un rezultat pe termen lung. Programarea mai multor implanturi simultan s-ar putea, de asemenea, să vă ajute să economisiți costul vizitelor de birouri, anestezia și alte taxe.
  • Solicitarea dentistului dvs. pentru o soluție temporară până când vă puteți permite să obțineți implanturile este, de asemenea, o posibilitate.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 3
    3. Adresați-vă medicului dentist dacă reduc mai multe implanturi. Unele birouri dentare au pachete disponibile pentru a ajuta la implanturile mai accesibile pentru pacienții lor. Întrebați dacă au pachete disponibile, sau dacă oferă reduceri cu mai multe implanturi.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 4
    4. Găsiți un dentist care efectuează toți pașii. Implanturile dentare implică mai mulți pași și, de multe ori necesită atât un chirurg cât și un dentist. Dacă puteți găsi un dentist care efectuează atât munca chirurgicală, cât și de restabilire, puteți economisi bani și există o persoană care își asumă toată responsabilitatea pentru întreaga procedură, ceea ce este cu adevărat important. De asemenea, economisiți timp în acest fel, deoarece furnizorul este capabil să combine vizitele.
  • Poate să ia mai multe întâlniri pentru a obține un implant care se simte ca un dinte natural, deci discutați cu clinicianul dvs. pentru a vă asigura că ați înțeles procesul de la început până la sfârșit.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea unor modalități alternative de a permite implanturile
    1. Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 5
    1. Magazin de comparare. Înainte de a decide, sunați în jur pentru a obține citate de la diferiți dentiști. Doriți să vă asigurați că obțineți cea mai bună calitate a calității pentru cel mai bun preț. Nu vă opriți la stomatologi, deși parodontiștii și chirurgii orali oferă, de asemenea, implanturi dentare. Asigurați-vă că ați analizat toate opțiunile disponibile.
    • Lărgiți plasa pentru unde vă aduceți implanturile. Dacă locuiți într-un oraș mare, încercați să găsiți o calitate, dentist recomandat într-o suburbie. De multe ori, dentiștii din zonele mai mici vor percepe mai puțin decât cei din orașele mari.
    • Căutați noi practici. Practicile nou deschise pot percepe mai puțin pe măsură ce își construiesc reputația și listele de clienți. Asigurați-vă că verificați referințele, cum ar fi locul în care au mers la școală și unde au lucrat anterior, tipul lor de experiență și metodele pe care le folosesc, împreună cu recenzii de la oamenii din comunitate care au fost la noua practică.

    Expert Avertisment: Rețineți că, în timp ce costul implanturilor poate varia drastic în funcție de biroul stomatologic, un cost mai mare este de obicei datorită expertizei clinicianului și calității materialelor pe care le folosesc. Cercetările dvs. cu atenție cu cel mai ieftin furnizor ar putea costa mai mult pe termen lung în cazul în care implantul nu este plasat corect.

  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 6
    2. Încercați un centru de implant dentar. Un centru de implant dentar este specializat în acest tip de intervenție chirurgicală orală. Centrul ar putea percepe mai puțin deoarece implanturile dentare sunt ceea ce fac în mod regulat, în timp ce dentistul dvs. ar putea percepe mai mult, deoarece este o intervenție chirurgicală specială. Aceste centre, de obicei, se străduiesc, de obicei, să ofere un cost mai mic de tratament, având o echipă chirurgicală să lucreze pe gura dvs., în loc de diferiți specialiști care percep taxe separate.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 7
    3. Uită-te în școlile dentare. Multe colegiu și universități au școli dentare care oferă îngrijiri dentare la costuri reduse. Majoritatea acestor școli dentare au absolvit recent studenții care lucrează alături de stomatologii și profesorii experimentați. Ele pot avea chiar și echipament medical mai bun, cum ar fi computerele pe care le folosesc pentru o intervenție chirurgicală ghidată.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 8
    4. Finanțează implanturile. Încercați finanțarea asistenței medicale, cum ar fi Carecredit sau Springstone. Unele companii oferă o finanțare specială pentru costurile legate de îngrijirea sănătății, fără dobândă sau rate scăzute ale dobânzii fixe. De obicei, aceste opțiuni de finanțare necesită scoruri de încredere. Dacă scorul dvs. de credit este scăzut, puteți obține unul sau doi cosigneri pe cererea de aprobare.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 9
    5. Examinați resurse cu venituri mici. Unele organizații oferă ajutor gospodăriilor cu venituri mici care au nevoie de îngrijire dentară. Unele non-profit și asociații dentare oferă ajutor anumitor demografii, cum ar fi persoanele cu dizabilități, femei și copii și altele.
  • Asociația Americană Dentară oferă o listă de către stat a societăților dentare locale care vă pot ajuta să găsiți opțiuni de plată la prețuri accesibile.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 10
    6. Obțineți un plan dentar. Dacă asigurarea dvs. nu plătește pentru implanturi, există planuri alternative de asigurare dentară care oferă o acoperire implantului. Aceste planuri necesită de obicei să utilizați dentiști în rețeaua lor.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 11
    7. Uită-te la turismul dentar. Turismul dentar a devenit o metodă populară pentru munca dentară cu prețuri ridicate. Implanturile dentare sunt mai ieftine în alte țări, cum ar fi Mexic, Ungaria, Italia, Costa Rica și multe țări asiatice. Uneori, aceleași implanturi dentare pot costa jumătate din prețul în SUA.
  • Turismul dentar ar trebui să fie practicat cu prudență. Diferitele standarde guvernamentale de sănătate înseamnă că nu fiecare dentist va fi egal. Cercetarea reglementărilor, a standardelor de licențiere, a procedurilor și a biroului dentar cu atenție înainte de a obține munca. Obțineți o sesizare dentară internațională dacă este posibil.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că implantul pe care îl obțineți este unul de înaltă calitate, deoarece există multe companii pe piață, iar implanturile dentare au început să fie fabricate în China. Un alt risc pe care trebuie să-l ia în considerare este că puteți ajunge să cheltuiți mai mulți bani dacă tratamentul nu merge așa cum se planifică și apar complicații.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 12
    8. Face implanturi dentare o prioritate de top. Dacă implanturile dentare sunt ceva ce doriți și aveți nevoie, luați în considerare faptul că o prioritate de vârf. În loc să cumpărați o mașină nouă sau să luați o vacanță, utilizați acești bani pentru a vă ajuta să plătiți pentru sănătatea dentară.
  • Când sunt plasate în mod corespunzător, implanturile dentare pot avea o rată de succes foarte mare și pe termen lung, făcându-le o investiție bună.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 13
    9. Începeți salvarea. Odată ce ați determinat cât de mult va costa implanturile dentare, începeți să renunțați la o sumă desemnată în fiecare săptămână sau lună până când salvați suma dorită. Salvarea în creșteri mici poate ajuta costul total să pară mai puțin copleșitor. Calculați cât timp va dura pentru a salva suficienți bani pentru implanturile dvs. dentare și programați întâlnirea pentru acel moment.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 14
    10. Ia-o cu un pas la un moment dat. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să aveți toate lucrările dentare făcute în același timp. Dacă vă puteți permite doar să aveți dinții extrași în acest moment, apoi opriți-l până când vă puteți permite restul. Lucrările dentare sunt adesea făcute în etape, deci este posibil ca să fiți nevoit să plătiți pentru o singură etapă la un moment dat până când ați terminat procesul. Chiar dacă este nevoie de o perioadă extinsă de timp, nu veți fi împovărat cu întreaga factură simultan.
  • Implanturile dentare au nevoie de timp pentru a se vindeca în os și acest proces durează cel puțin patru până la șase luni. Aceasta înseamnă că aveți o mulțime de timp pentru a aduna banii pentru partea protetică.
  • Imagine intitulată permite implanturile dentare Pasul 15
    11. Gândiți-vă la o campanie de finanțare. Dacă aveți nevoie serios de implanturi dentare, dar totuși nu puteți ridica banii, gândiți-vă la începerea unei campanii pentru a ridica banii. Site-uri web precum IndieGogo și Gofundme vă permit să strângeți bani pentru îngrijirea sănătății. După configurarea contului, puteți partaja prin intermediul mass-media sociale, astfel încât prietenii și membrii familiei să poată dona dacă sunt dispuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar