Cum să citești registrul federal

Reglementările federale americane sunt codificate în Codul reglementărilor federale. Registrul federal, pe de altă parte, este actualizat zilnic cu reglementări care nu au fost încă codificate. Dacă scrieți o lucrare de cercetare care se ocupă de activitatea federală de reglementare, este posibil să trebuiască să utilizați un regulament enumerat în Registrul Federal ca sursă. Deși informațiile incluse în citarea dvs. vor fi similare, formatul va diferi în funcție de faptul că utilizați Asociația Language Modernă (MLA), Asociația Americană de Psihologie (APA) sau stilul de citare Chicago. MLA utilizează stilul de citare a BlueBook pentru citările de registre federale. BlueBook este stilul de citare utilizat în domeniul juridic.

Pași

Metoda 1 din 3:
MLA / BLUEBOOK
  1. Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 1
1. Începeți lucrările dvs. citate la intrarea cu biroul sau numele agenției. Pentru regulamentele din registrul federal, începeți cu "Statele Unite" Pentru a identifica guvernul federal. Plasați o virgulă după "Statele Unite," apoi adăugați numele departamentului sau agenției executive specifice care a emis regulamentul. Plasați o perioadă după numele agenției.
  • Exemplu: Administrarea Statelor Unite, Alimentație și Medicamente.
  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 2
    2. Furnizați un titlu pentru regulament. Titlul regulamentului va fi listat în partea de sus a intrării în Registrul federal. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele, adverbele și adjectivele. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului.
  • Exemplu: Administrarea Statelor Unite, Alimentație și Medicamente. "Premarket Aplicații pentru produse de tutun și cerințe de înregistrare."
  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 3
    3. Listează numărul volumului și paginii în care apare regulamentul. Introduceți numărul volumului registrului federal urmat de abrevierea "hrănit. Reg." Apoi tastați numărul paginii în care începe regulamentul. Includeți virgule pentru numere de pagină cu 5 sau mai multe cifre. Nu includeți o perioadă după numărul paginii.
  • Exemplu: Administrarea Statelor Unite, Alimentație și Medicamente. "Premarket Aplicații pentru produse de tutun și cerințe de înregistrare." 84 Fed. Reg. 50.566
  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 4
    4. Includ data publicării în paranteze. Introduceți un spațiu după numărul final al paginii și paranteze deschise. Introduceți data în format de o zi de zi, utilizând abrevierea de 3 litere pentru lună. Plasați o perioadă în afara parantezelor de închidere.
  • Exemplu: Administrarea Statelor Unite, Alimentație și Medicamente. "Premarket Aplicații pentru produse de tutun și cerințe de înregistrare." 84 Fed. Reg. 50,566 (Sep. 25, 2019).
  • MLA lucrează în format

    Statele Unite, Departamentul sau Agenția, "Titlul regulamentului în cazul titlului." Vol. # Hrănit. Reg. Pagina # (Ziua lunii, anul).

  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 5
    5. Utilizați primul element al lucrărilor dvs. citată în citația dvs. în text. Când menționați regulamentul în textul lucrării, urmați-l cu o citare paranteză care vă va îndruma cititorii la lucrările citate la intrarea. Pentru citarea dvs. paranteză, utilizați primele câteva elemente incluse în lucrările dvs. citate Intrare. Acest lucru va fi de obicei "Statele Unite" și numele departamentului sau agenției executive care a emis regulamentul.
  • Exemplu: Regulamentul impune producătorilor să mențină înregistrări care să demonstreze că produsele din tutun, cum ar fi dispozitivele de vapare, sunt comercializate legal (Statele Unite, Administrarea Alimentației și Medicamentului).
  • Dacă ați inclus numele departamentului sau agenției executive în textul dvs., de obicei, nu aveți nevoie de o citare paranteză la sfârșitul propoziției. De exemplu, ați putea scrie: "După moartea de la utilizarea dispozitivelor de vapare, administrația americană privind alimentele și medicamentele a emis un regulament care ar controla comercializarea dispozitivelor de vapare." Pentru că ați identificat agenția executivă în propoziție, nu ați fi nevoie să includeți o citare paranteză.
  • Metoda 2 din 3:
    Apa
    1. Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 6
    1. Porniți introducerea listei de referință cu titlul regulamentului. Uită-te la rubrica regulamentului și să furnizeze titlul complet al regulamentului. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele, adverbele și adjectivele. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului.
    • Exemplu: Legea privind standardele de calitate a mamografiei.
  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 7
    2. Furnizați volumul și sursa de regulament. Introduceți numărul de volum, apoi un spațiu, apoi abrevierea "hrănit. Reg." Introduceți un spațiu după abrevierea și adăugați numărul paginii în care începe regulamentul. Nu utilizați virgule între cifrele numărului paginii.
  • Exemplu: Legea privind standardele de calitate a mamografiei. 84 Fed. Reg. 11669
  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 8
    3. Includ data publicării în paranteze. Introduceți data în format de o zi de zi fără abrevierea numelui lunii. Adăugați un statut la data la care regulamentul nu este definitiv. Verifică "acțiune" Linie la rubrica pentru regulament. Dacă regulamentul nu este final, includeți aceste informații înainte de data. Plasați o perioadă după parantezele de închidere dacă data este ultimul element din citarea dvs.
  • Exemplu: Legea privind standardele de calitate a mamografiei. 84 Fed. Reg. 11669 (propusă 28 martie 2019)
  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 9
    4. Includeți informații despre locația viitoare a regulamentului, dacă este disponibilă. La rubrica regulamentului, căutați o linie CFR. Dacă este disponibil, introduceți un spațiu după paranteza de închidere pentru dată, apoi deschideți o nouă paranteză. Introduceți cuvintele "pentru a fi codificat la" urmată de volumul și numărul părții în care regulamentul va fi codificat. Utilizați abrevierea "Pt." pentru partea. Plasați o perioadă după paranteza de închidere.
  • Exemplu: Legea privind standardele de calitate a mamografiei. 84 Fed. Reg. 11669 (propusă 28 martie 2019) (a fi codificată la 21 c.F.R. Pt. 900).
  • Formatul listei de referință APA

    Titlul regulamentului în cazul titlului. Vol. # Hrănit. Reg. Pagina # (Ziua lunii de stare, anul) (pentru a fi codificat la vol. # C.F.R. Pt. #).

  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 10
    5. Utilizați numele regulamentului și al anului pentru a cita în text. Apa în funcție de text includ primul element al intrării listei de referință și anul a fost publicat referința. În mod tipic, ați pune aceste informații în paranteze la sfârșitul oricărei teză în care discutați regulamentul, în interiorul punctului de închidere.
  • Exemplu: Regulamentul ar moderniza standardele existente de mamografie prin actualizarea acestora pentru a se conforma tehnologiei curente (Legea privind standardele de calitate a mamografiei, 2019).
  • Dacă includeți titlul regulamentului în textul dvs., plasați anul de publicare imediat după titlul regulamentului. Dacă se întâmplă să includeți atât anul de publicare, cât și titlul regulamentului, nu aveți nevoie de o citație paranteză în text.
  • Metoda 3 din 3:
    Chicago
    1. Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 11
    1. Începeți intrarea bibliografică cu autorul regulamentului. Reglementările federale nu au de obicei un autor individual. În schimb, departamentul sau agenția care a emis regulamentul este considerat autorul. Plasați o perioadă după numele departamentului sau al agenției.
    • Exemplu: Departamentul de Muncă.
  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 12
    2. Include titlul regulamentului în ghilimele. După numele departamentului sau al agenției care a emis regulamentul, introduceți titlul complet al regulamentului. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele, adverbele și adjectivele. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului, în interiorul mărcilor de cotare a închiderii.
  • Exemplu: Departamentul de Muncă. "Programe de ucenicie, standarde de muncă pentru înregistrare, modificarea regulamentelor."
  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 13
    3. Identificați volumul, numărul și data registrului federal.Introduceți cuvintele "Registrul federal" în caractere cursive, urmate de numărul corespunzător de volum. Plasați o virgulă după numărul volumului, apoi abrevierea "Nu." pentru "număr," urmată de numărul de emisiune. Apoi tastați data în format de o zi de o zi. Nu abreviați numele lunii. Plasați un colon după paranteza de închidere.
  • Exemplu: Departamentul de Muncă. "Programe de ucenicie, standarde de muncă pentru înregistrare, modificarea regulamentelor." Registrul federal 84, nr. 122 (25 iunie 2019):
  • Imagine intitulată citează registrul federal Pasul 14
    4. Furnizați numărul paginii primei pagini a regulamentului și a adresei URL, dacă este necesar. După colon, introduceți numărul primei pagini în care începe regulamentul. Nu utilizați virgule la cifre separate. Plasați o perioadă după numărul paginii. Dacă ați accesat registrul federal online, adăugați adresa URL directă până la sfârșitul citatorului dvs., plasând o perioadă la sfârșitul adresei URL.
  • Exemplu: Departamentul de Muncă. "Programe de ucenicie, standarde de muncă pentru înregistrare, modificarea regulamentelor." Registrul federal 84, nr. 122 (25 iunie 2019): 29970. https: // Govinfo.GOV / Conținut / PKG / FR-2019-06-25 / PDF / 2019-13076.pdf.
  • Formatul bibliografiei Chicago

    Departamentul sau Agenția. "Titlul regulamentului în cazul titlului." Registrul federal Vol. #, Nu. # (Ziua lunii, anul): Pagina #. URL.

  • Imagine intitulată citează Registrul federal Pasul 15
    5. Reglați punctuația pentru a crea note de subsol pentru citări în text. Aceleași informații pe care le-ați fost incluse în intrarea dvs. de bibliografie sunt, de asemenea, incluse în notele de subsol ori de câte ori trimiteți regulamentul în textul lucrării. Cu toate acestea, perioadele interne sunt modificate în perioade. Singura perioadă are loc la sfârșitul notei de subsol. Dacă numărul paginii materialului pe care îl referinu diferă de prima pagină a regulamentului, ați folosi acel număr de pagină în nota de subsol în loc de prima pagină.
  • Exemplu: Departamentul de Muncă, "Programe de ucenicie, standarde de muncă pentru înregistrare, modificarea regulamentelor," Registrul federal 84, nr. 122 (25 iunie 2019): 29970, https: // Govinfo.GOV / Conținut / PKG / FR-2019-06-25 / PDF / 2019-13076.pdf.
  • Formatul de subsol Chicago

    Departamentul sau Agenția, "Titlul regulamentului în cazul titlului," Registrul federal Vol. #, Nu. # (Ziua lunii, anul): Pagina #, URL-ul.

    sfaturi

    Registrul federal este actualizat zilnic și publicat online la https: // Federalregister.Gov /. Puteți accesa PDF-uri care sunt copii digitale ale versiunii de imprimare a Registrului federal.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar