Cum să blocați oamenii să vă apeleze pe telefonul dvs. De acasă

Obosit de a avea mese de seară sau de timp familial întrerupt de telemarkete enervante? Primiți apeluri hărțuitoare sau amenințătoare și nu știți cum să le opriți? Deși este aproape imposibil să se pună capăt tuturor apelurilor nedorite, ele pot fi minimizate. Există câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a obține o pace la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 2:
Oprirea apelanților specifici
  1. Imagine intitulată Blocați oamenii să vă apeleze pe telefonul dvs. de origine Pasul 1
1. Utilizați ID-ul apelantului. Puteți identifica apelantul înainte de a ridica telefonul și, dacă este un apel nedorit, închideți-vă sau lăsați apelul să meargă la serviciul dvs. de mesagerie.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune la telefonul dvs. de acasă Pasul 2
    2. Blocați un număr de telefon. Aproape toate companiile de telefonie au modalități prin care puteți bloca apelurile de la numerele specificate. Cu unele companii, se poate face prin introducerea unui cod și apoi introducerea numărului de blocare a numărului. Verificați cu furnizorul de servicii de telefonie pentru a vedea procedura lor.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune la telefonul dvs. de origine Pasul 3
    3. Configurați A "capcană".Dacă aveți a "capcană" Aplicată pe telefonul dvs., apelurile telefonice primite vor fi urmărite înapoi la destinațiile lor reale (nu informațiile de urmărire fictive pe care Robocalls le furnizează pe ID-ul apelantului) și pot fi blocate în viitor. Linii de capcană sunt acum oferite de companii private și mulți furnizori de servicii de telefonie.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune la telefonul dvs. de acasă Pasul 4
    4. Cereți să fiți pus pe o companie nu sunați la lista de apeluri. În timp ce mulți oameni știu despre lista națională de apeluri, companiile private sunt, de asemenea, mandatate să elimine oricine se întreabă din listele lor de apeluri. Ca și în cazul registrului național, cererea dvs. trebuie reînnoită la fiecare cinci ani.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune pe telefonul dvs. de acasă Pasul 5
    5. Contactați biroul de disconfort al companiei de telefonie. Dacă compania dvs. de telefonie nu a reușit să vă protejeze de apelurile nedorite până în prezent, cereți-vă să fiți în contact cu Departamentul de disconfort / Departamentul de supărare, data viitoare când vorbești cu unul dintre reprezentanții lor. Majoritatea companiilor au un astfel de grup special și, de obicei, se ocupă în mare măsură cu apeluri hărțuite.
  • Metoda 2 din 2:
    Minimizarea tuturor apelurilor telefonice primite
    1. Imagine intitulată bloc de oameni să vă apeleze pe telefonul dvs. de origine Pasul 6
    1. Înregistrați-vă la Registrul național nu apelați. Acest lucru nu oprește întreprinderile pe care le aveți recente cu (inclusiv datorii și colecționari) de la apel, nici nu oprește organizațiile non-profit. Cu toate acestea, dacă sunteți afectați de telemarketers, acest lucru va reduce semnificativ apelurile dvs.Acest proiect este condus de Comisia Federală de Comerț și situată online la nu suna.Gov . Programele de stat există și vă puteți alătura adesea online.
  • Imagine intitulată de blocare a oamenilor să vă apeleze pe telefonul dvs. de origine Pasul 7
    2. Obțineți respingerea apelurilor anonime de la compania dvs. de telefonie. Cele mai multe companii de telefonie vor permite acum să blocați toate apelurile care nu afișează un număr de identificare a apelantului sau să vină ca "Privat." Acest lucru va elimina în mod specific un număr mare de apeluri telemarketing.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune la telefonul dvs. de acasă Pasul 8
    3. Desemnați un anumit ton de apel pentru toate contactele dvs.Unele telefoane au o caracteristică care vă va permite să desemnați un ton de apel special pentru orice număr de telefon specific care ar putea apela. Selectați un ton de apel diferit de tonul de apel normal pentru numărul lor și când îl auziți, ridicați și coborâți rapid receptorul.Acest lucru vă va păstra de la a trebui să vorbiți cu ei.(sau puteți lăsa mașina să o primească.)
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune pe telefonul dvs. de origine Pasul 9
    4. Achiziționați un telefon cu o funcție de sonerie. Alternativ, cumpărați un telefon realizat pentru persoanele cu deficiențe de auz, care oferă o lumină intermitentă (și care poate fi dezactivată) care vă avertizează la apeluri.
  • Imagine intitulată Blocul oamenilor să vă sune la telefonul dvs. de acasă Pasul 10
    5. Luați numărul dvs. de pe toate listele publice. Cărțile telefonului sunt puțin depășite, dar înregistrările numărului de telefon încă mai există online, iar companiile captează cât mai multe dintre acestea. Puteți spune companiei dvs. de telefon că nu doriți ca numărul dvs. să fie listat public. În schimb, ar trebui să fie considerat un număr nepublicat sau privat, nici măcar disponibil prin asistența la director.
  • Imagine intitulată de blocare a oamenilor să vă sune pe telefonul dvs. de acasă Pasul 11
    6. Treceți numai la celular. Evident, aceasta este o ultimă soluție, dar poate fi foarte eficientă. Cele mai multe telefoane mobile pot fi configurate cu ușurință pentru a bloca anumiți apelanți, iar aplicațiile suplimentare pot fi descărcate, care vă vor permite să trimiteți toate apelurile din afara listei de contacte direct la mesageria vocală. Cel mai bun dintre toate, guvernul federal interzice tot utilizarea dialerurilor automate (dispozitivele utilizate de marea majoritate a firmelor de telemarketing) pentru a apela telefoanele mobile.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar