Cum să câștigi swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii

Swagbucks este un site util pe care îl puteți utiliza pentru a câștiga puncte utilizând motorul de căutare, completarea sondajelor etc. Făcând lucruri de zi cu zi, cum ar fi pur și simplu căutarea pe Swagbucks vă va ajuta să răscumpărați premii, cum ar fi cardurile cadou și consolele de jocuri.

Pași

  1. Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 1
1. In cautarea. Puteți face lucruri pe care le faceți în fiecare zi, cum ar fi căutarea pe Internet. Pentru a câștiga cu ușurință Swagbucks, puneți-l ca pagină de pornire și utilizați Swagbucks ca motor principal de căutare. De fiecare dată când căutați cu motorul de căutare Swagbucks, aveți șansa de a câștiga puncte numite = Swagbucks. Utilizați-l cu înțelepciune ca motor de căutare normal. Câștigați puncte la fiecare 1 sau 2 ore. Sumele punct variază, dar sunt, în general, 5-50 de puncte. Aceasta este cea mai bună modalitate de a câștiga Swagbucks. Dacă încerci să spam, te vor avertiza că nu poți spam. Este la fel ca Google Căutare și este alimentat de Google și întrebați. Deci, este în esență același motor, cu excepția celor mult mai pline de satisfacții!
  • Imagine intitulată Câștiga Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 2
    2. Bara de instrumente Swagbucks. Descarca-l. Merită să o folosească. Nu este nevoie să veniți la pagina de căutare SWAGBUCKS pentru a fi încărcată. Puteți căuta cu ușurință căutarea cu bara de instrumente Swagbucks și câștiga puncte. Fiecare lucru este configurat pe paginile Swagbucks. Nu trebuie să mergeți în altă parte.
  • Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 3
    3. Completați ofertele speciale. Completați toate ofertele și majoritatea sunt gratuite. Completați-le cu informații exacte ale dvs. Utilizați e-mailurile dvs. de spam pentru a completa ofertele dacă nu doriți spam. Ofertele vor fi confirmate și creditate atunci când agenții de publicitate au primit informațiile dvs. Unii iau doar 5 minute pentru a confirma, unii iau o oră pentru a confirma, unele chiar durează zile pentru a confirma.
  • 4. De asemenea, există unele clipuri video pentru a urmări și câștiga swagbucks. Aceasta se numește sbtv. Pentru fiecare 10 videoclipuri pe care le urmăriți, veți obține 3 swagbucks.
  • Imaginea intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 4
    5. Completați sondajele de încredere. Veți avea câteva sondaje pentru a lua în fiecare zi. Cele mai multe sondaje pe care nu le veți califica. Veți fi calificați să o luați atunci când ați corespuns experienței dvs. și de ce au nevoie pentru sondajele lor. Să spunem că aveți experiențe cu jocurile PS3 și căutăm ca jucătorii să-și ia studiile de joc, etc. Deci, vă puteți califica.
  • Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 5
    6. Comerț în România. Dacă aveți telefoane mobile vechi, iPod-uri sau jocuri pe care nu le mai folosiți, trimiteți-l la Swagbucks. Veți câștiga niște swagbucks. Urmați procedurile Cum să le trimiteți prin poștă pe site-ul lor. Nu există nici o limită a numărului de articole pe care le puteți tranzacționa.
  • Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 6
    7. Invita prieteni. Puteți câștiga până la 1.000 de swagbucks de la fiecare sesizare pe care ați trimis-o. Doar dacă câștigă prin căutarea, iar căutarea este singura mai ușoară și cea mai bună modalitate pe care o vor face. Trimiteți invitație la toate contactele dvs. de e-mail. Aveți nevoie de joc de a promova acest timp. Puneți legătura de recomandare a lui Swagbucks pe Facebook sau Twitter. De asemenea, puteți obține bannere cool, pe care le puteți pune pe blogul dvs., site-urile web sau chiar forumurile pe care le activați. Fiecare persoană care clinks link-ul sau bannerele de trimitere și se înscriu vor fi toate recomandările dvs. Veți câștiga cât de mult câștigă prin căutarea de până la 1.000 de puncte pe persoană. În plus, ei încă primesc punctele lor, astfel încât toată lumea câștigă!
  • Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 7
    8. Creați un blog utilizând Google Blogger sau WordPress, începeți să scrieți articole despre Swagbucks, cum ar fi cât de cool acest site este. Puneți bannerul pe site-ul dvs. Web. Oamenii vă vor citi articolul și se vor întreba și vor simți că o vor încerca.Faceți un videoclip YouTube despre Swagbucks, explicați cum funcționează, cum câștigați puncte etc. Puneți legătura de recomandare în caseta dvs. de descriere a videoclipului. Oamenii vor face clic pe ea și vă vor înscrie.
  • Imagine intitulată Câștiga Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 8
    9. Coduri swag. Codurile swag sunt postate de câteva ori pe zi în mai multe locuri. Urmați Swagbucks pe Facebook, Twitter, Blog, Bara de instrumente etc. Aveți nevoie de urmăriți îndeaproape pentru a prinde codurile swag. Când vedeți unul, introduceți-l în codurile SWAG răscumpărați locul numit "da-mi" pe pagina de pornire a lui Swagbucks pentru a câștiga mai multe Swagbucks.
  • Imagine intitulată Câștigă Swagbucks pentru a răscumpăra mai multe premii Pasul 9
    10. Când utilizați Swagbuck-urile pentru a răscumpăra un element, îl răscumpărați chiar dacă nu doriți elementul respectiv. Faceți un videoclip de deschidere a casetei și explicați în videoclipul pe care l-ați răscumpărat din Swagbucks. Aprobă site-ul cu comentarii pozitive și încurajează telespectatorii să o viziteze și să utilizeze link-ul de recomandare în descriere.
  • sfaturi

    Face ca Swagbucks să caute ca pagină de pornire.
  • Căutați (poate 10 sau 20 de ori) la fiecare 2 ore până când obțineți câteva puncte. Nu veți câștiga de fiecare dată când căutați.
  • Promovarea joacă un rol cu ​​Swagbucks. Dacă nu sunteți un promotor bun, acesta este bine. Continuați căutarea, ofertele de umplere etc. Aveți alte șanse de a câștiga Swagbucks, nu vă faceți griji.
  • Utilizați SWAGBUCKS ca și motorul principal de căutare.
  • Avertizări

    Fiți atenți când utilizați motorul de căutare Swagbucks. Fără spam.
  • Swagbucks sunt disponibile numai rezidenților din SUA, Marea Britanie, Canada, Irlanda și Australia.
  • Utilizați e-mailuri spam pentru a completa ofertele, dacă nu doriți să vă spamați în e-mailul dvs. normal. Cu toate acestea, utilizați informații exacte sau riscați că contul dvs. este suspendat!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar