Cum să editați informațiile de afaceri despre yelp

Vedeți informații greșite despre o afacere pe Yelp?Dacă o faceți, vi se va cere să o corectați pentru ao corecta.Veți găsi pașii pentru a cere moderatorii Yelp să o corecteze, după citirea și urmărirea pașilor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prin intermediul site-ului web
  1. Imagine intitulată Scrieți o actualizare a revizuirii pe pasul 2
1. Viziteaza Yelp Web Page În browserul dvs. web.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri pentru baza de date YELP Pasul 3
    2. Deschideți o locație pentru orice afacere pe care trebuie să o editați. Rulați o căutare pentru afaceri.
  • Imagine intitulată Editați informații de afaceri pentru baza de date YELP Pasul 4
    3. Clic "Editați informațiile de afaceri" din pagina de localizare a afacerii.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri pentru baza de date YELP Pasul 5
    4. Introduceți informațiile corectate și faceți clic pe "Mesaj pentru moderatorii Yelp". Puteți alege să editați numele, adresa, orașul / statul / zipul, numărul de telefon, site-ul web sau orice altceva pe pagina care are o casetă de text atașată la aceasta.De asemenea, puteți trimite ore de funcționare pentru a fi postate pe Yelp de pe această pagină.
  • "Mesaj pentru moderatorii Yelp" este o cutie aproape obligatorie, care explică moderatorilor de ce această schimbare este necesară.Păstrați această notă scurtă, dar explicați de ce.2-3 propoziții ar trebui să fie bine. Verificați punctuația, gramatica, ortografia etc."
  • 5. Faceți clic pe roșu și alb "Trimite" butonul când ați terminat.
    Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri pentru baza de date YELP Pasul 6
  • Metoda 2 din 2:
    Prin aplicația iPhone
    1. Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 1
    1. Descărcați, instalați și deschideți Yelp pentru aplicația iPhone de la Apple AppStore (dacă nu ați făcut deja acest lucru).
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 2
    2. Conectați-vă la aplicația Yelp pentru iPhone, cu acreditările dvs. Yelp, dacă nu ați făcut-o deja.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 3
    3. Căutați afacerea pe care doriți să o editați. Atingeți butonul de căutare din fila Căutare din partea de jos a ecranului și introduceți numele în caseta de căutare din partea de sus. Atingeți listarea exactă de afaceri pe care doriți să o faceți. După ce a făcut acest lucru, va aduce pagina Yelp de afaceri a locației care necesită editare.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 4
    4. Localizați butonul care arată ca o săgeată care se aruncă dintr-o cutie dreptunghiulară din colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 5
    5. Atingeți selecția de editare a afacerii pentru a începe.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 6
    6. Faceți cât mai multe corecții la lista de afaceri pe care o implică pentru a face, editarea la fel de multe informații pe care le puteți aduna, care este inițial incorectă, pentru că aveți informații verificabile pentru. Atingeți în fiecare cutie și ajustați datele.
  • Asigurați-vă că ați corectat toate listele în care sunt toate literele din titlul afacerii "Toate capacele".
  • Dacă semnul de amplasare pentru afacerea aleasă este, de asemenea, incorect, urmați instrucțiunile de editare a locațiilor Placemark de la aplicația Yelp pentru iPhone.
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 7
    7. Introduceți o notă în "Note pentru echipa Yelp" Caseta pentru a le informa despre un rezumat de ce faceți modificările. Este corectarea unui "Toate capacele" măsura sau pentru a edita adresa afacerii sau ceva complet diferit. Derulați tot drumul în jos pe pagină și atingeți caseta dedesubt "Note pentru echipa Yelp".
  • Imagine intitulată Editați informațiile de afaceri de la Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 8
    8. Atingeți butonul Trimiteți din colțul din dreapta sus al ecranului atunci când acesta este complet.
  • sfaturi

    Dacă Yelp acceptă a "Închideți-această afacere" raportul, trebuie să vedeți mai târziu un mesaj grafic mai frumos în locul cuvântului "ÎNCHIS" chiar pe pagina de profil a afacerii în sine.
  • Fiecare acțiune pe care încercați să o luați pe Yelp (mesagerie, creând o recenzie etc.) are un an "Out" caracteristică, în cazul în care intenționat nu doriți să trimiteți mesajul (înainte de a trimite / publica mesajul.Pentru a anula trimiterea unui mesaj / mesaj, faceți clic pe hyperlink (non-buton) numit "Anulare" aproape "Trimite"/"Publica"/ etc. buton.
  • Utilizați un motor de căutare pentru a aduna restul informațiilor pe care le puteți lipsi.Bing este popular pentru a atrage aceste informații în mod eficient, cu toate acestea, orice motor de căutare major va face.
  • Va lua puțin timp să primească un răspuns automat și ar putea chiar să primească un răspuns atunci când editarea este acceptată, ajustată sau scăzută și eliminată și chiar și atunci când persoana caută numele afacerii de către vechiul nume, Afacerea poate veni în continuare vechea modalitate pentru încă câteva săptămâni prin intermediul aplicației iPhone. Deci, fiți conștienți de faptul că modificările dvs. nu au efect pe deplin până la o lungă perioadă de timp după aceea.
  • Avertizări

    Face obligatoriu să ceri corecții care trebuie făcute atunci când numele afacerii este în toate capacele.Cereți corecții, astfel încât numele să pară mai atrăgător altor utilizatori.Deși moderatorii Yelp aprobă aceste schimbări mai repede decât altele, va dura 24 de ore pentru ei să o aprobe și să facă aceste schimbări.
  • Asigurați-o obligatorie pentru a cere întotdeauna corecțiile care trebuie făcute atunci când numele unui medic nu este în formă personală corectă. În mod implicit, Yelp enumeră numele medicului unic de către (numele de familie, numele de nume (fără virgule)).Cereți-le să remedieze aceste nume, astfel încât primul nume este primul și numele de familie este ultima dată.Fiecare listă nu face parte dintr-o listă.
  • Dacă singurul lucru care sa schimbat pe un profil de afaceri a fost numele lor și aveți acces la modul în care afacerea și-a schimbat numele, dacă vechiul nume de afaceri vândut la o altă afacere pentru a deveni un nou nume de afaceri, nu încercați să editați acest lucru Afaceri. În schimb, marcați acest articol ca fiind închis în menționat în Rezumatul Administratorului Yelp, pe care le-a numit o afacere mai veche a fost vândută la cealaltă companie și creează o nouă pagină de afaceri pentru noua afacere utilizând noua informație de afaceri pentru locație.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • acces la internet
    • Contul Yelp
    • o pagină de afaceri Yelp cu date incorecte de listare
    • o afacere Yelp de afaceri corectă (unele forme, fie că este o carte de vizită de la cineva care lucrează acolo sau prin semn pe ușă sau site-ul oficial al companiilor)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar