Cum de a alege produse de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire

VIDEO

Anti-îmbătrânirea este un subiect de trecere în aceste zile. Desigur, doriți să obțineți cea mai recentă și cea mai bună cremă anti-îmbătrânire - cu toate acestea, ar trebui să începeți prin alegerea unor produse de bază pentru a adăuga la regimul dvs. de îngrijire a pielii de zi cu zi. Odată ce faceți acest lucru, puteți alege un produs anti-îmbătrânire cu ingrediente care vă pot ajuta să vă reduceți șansa de îmbătrânire. Luați în considerare verificarea cu un dermatolog înainte de a începe un nou regim de îngrijire a pielii, mai ales dacă știți că aveți o piele sensibilă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea produselor de bază
  1. Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 1
1. Alegeți un protecție solară. Una dintre cele mai mari cauze ale îmbătrânirii este soarele. Expunerea pielii la soare în timp poate face să pară mai în vârstă - prin urmare, alege un protecție solară cu un SPF de 15 ani sau mai mare. De asemenea, puteți alege un hidratant cu un protecție solară.
  • Asigurați-vă că ați ales un protecție solară cu spectru larg, ceea ce înseamnă că protecția solară vă protejează de ambele raze UVA și UVB.
  • Unii experți recomandă SPF 30 sau mai mare. De asemenea, încercați să alegeți unul care este cel puțin rezistent la apă, astfel încât acesta va rămâne pe piele.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 2
    2. Alegeți un hidratant care este potrivit pentru tine. Misturarea pielii dvs. în fiecare zi poate face o mare diferență în modul în care pielea ta îmbătrânește - cu toate acestea, este important să alegeți unul potrivit pentru pielea ta.
  • Pentru pielea grasă, alegeți ceva la lumină care se bazează pe apă. Ar trebui să căutați una care nu este noncomedogenică (o va spune pe sticlă) pentru a vă ajuta să vă păstrați porii de la înfundare. Pentru pielea uscată, aveți nevoie de ceva cu mai multă greutate. Un hidratant pe bază de ulei este preferabil. Dacă sunteți undeva în mijloc, probabil că ar trebui să rămâneți cu ceva mai ușor, care se bazează pe apă. Majoritatea hidratatoarelor sunt etichetate pentru tipul de piele. Pe măsură ce îmbătrâniți, totuși, pielea va avea nevoie de mai multă umiditate, deci alegeți un hidratant pe bază de ulei, indiferent de tipul pielii pe măsură ce îmbătrâniți.
  • Dacă pielea este sensibilă, alegeți un hidratant care se va liniști mai degrabă decât irita. Ingredientele care pot irita includ mirosuri, coloranți și acizi. Ingredientele care se vor aluneca includ aloe și mușețel.
  • Pentru a reduce rutina dvs., luați în considerare cumpărarea unui hidratant cu o protecție solară încorporată, deci nu trebuie să aplicați două produse.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 3
    3. Alegeți un tanner fără soare. În timp ce un tanner fără soare nu este anti-îmbătrânire pe cont propriu, bronzarea la soare sau la paturile de bronzare poate îmbătrâni cu o piele mai rapidă - prin urmare, folosind o cremă de bronzare, poate fi mai sigură pentru pielea ta.
  • Dacă sunteți noi la tananții fără soare, alegeți o loțiune sau un gel, care sunt mai ușor de aplicat decât moussurile. De asemenea, lipiți cu o culoare mai deschisă, deoarece puteți aplica întotdeauna mai mult dacă trebuie să faceți acest lucru, dar nu puteți să-l scoateți la fel de ușor dacă pielea devine prea întunecată.
  • De asemenea, aplicați un mic pic într-o zonă mică înainte de ao aplica întregului corp. În acest fel, puteți vedea cum arată culoarea pe tine.
  • Skip Aplicarea tanărilor fără soare în jurul gurii, nasului și ochilor. În timp ce tananții fără soare sunt, în general, mai sigure decât bronzarea la soare, FDA nu și-a aprobat utilizarea în apropierea acestor zone.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 4
    4. Adăugați un dispozitiv de curățare ușoară. Spălarea zilei de pe fața dvs. la sfârșitul zilei este importantă în păstrarea pielii sănătoase și tinere. Cleanserii sunt adesea mai buni decât săpunurile. Ele sunt mai bine vizate să se ocupe de diferite probleme ale pielii.
  • Când alegeți un curățitor, căutați unul care este destinat tipului dvs. de piele. Acestea ar trebui să fie etichetate pentru a vă ajuta să alegeți.
  • Dacă aveți o problemă specifică, cum ar fi acnee, alegeți un curățitor care ajută la rezolvarea acestei probleme. Încă o dată, sticlele trebuie să fie etichetate și pentru problemele cutanate.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea cremelor anti-îmbătrânire cu ingredientele potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 5
    1. Căutați antioxidanții. Cremele cu antioxidanți pot fi benefice. Ele ajută la absorbția radicalilor liberi care pot provoca deteriorarea pielii. Antioxidanții care caută includ vitamina C, vitamina B3 și vitamina E. Aceste vitamine sunt deosebit de eficiente într-o cremă deoarece sunt capabili să fie absorbite în piele mai ușor decât altele.
    • Un radical liber este doar oxigenul care nu este stabil.
    • Ca un bonus suplimentar, vitamina B3 ajută pielea să păstreze umiditatea.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 6
    2. Alegeți unul cu vitamina A. Deși vitamina A este, de asemenea, un antioxidant, ea face mai mult decât să lucreze la radicalii liberi. De asemenea, poate contribui la creșterea producției de fibre de colagen în piele. Fibrele de colagen afectează elasticitatea, ceea ce înseamnă că poate tăia pe riduri.
  • Retinolul este o formă de vitamina A, deci căutați acest lucru pe etichetă.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 7
    3. Alegeți unul cu coenzima Q10. Acest ingredient poate ajuta, de asemenea, reducerea ridurilor. În plus, vă poate ajuta să vă protejați pielea împotriva soarelui.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 8
    4. Verificați polipeptidele sau oligopeptidele. Aceste ingrediente mimetice peptide în piele. În mod specific, ele pot imita colagenul sau elastinul, fibrele Ajutor reglează elasticitatea. Ei încurajează pielea să producă mai multe dintre aceste molecule, care la rândul lor ajută la reducerea ridurilor pe piele.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 9
    5. Citiți pentru extrase. Anumite extracte acționează, de asemenea, ca antioxidanți. În plus, multe dintre ele sunt, de asemenea, antiinflamatorii, ajutând pielea să fie mai puțin pufos. Două pentru a căuta sunt extract de ceai verde și extract de semințe de struguri. Extract de semințe de struguri vă ajută, de asemenea, să vă vindecați de rănile cutanate.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea celui potrivit pentru dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 10
    1. Alegeți un singur produs. Folosind mai multe produse anti-îmbătrânire, cum ar fi creme de riduri, pot lucra de fapt împotriva ta. Produsele multiple vă pot irita pielea, ceea ce nu vă ajută să vă îmbătrâniți. Stick la un produs principal care vizează direct anti-îmbătrânire.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 11
    2. Testul de patch-uri noi Produse. Înainte de a lăsa o cremă peste tot pe fața ta, este mai bine să o testați pe piele. Puneți o cantitate mică pe partea laterală a gâtului. Lăsați-l timp de 24 de ore, verificând pentru a vedea dacă aveți o reacție la cremă, cum ar fi o erupție cutanată. Dacă o faci, nu vrei să o folosești pe față.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 12
    3. Nu vă lăsați păcăliți după preț. Doar pentru că un produs este mai scump, care nu înseamnă că este mai eficient. Unele produse mai puțin costisitoare pot avea aceleași ingrediente sau similare.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele anti-îmbătrânire a pielii Pasul 13
    4. Cereți ajutor profesional. S-ar putea să credeți că sunteți în stare să vă auto-diagnosticați pielea, dar un profesionist vă poate ajuta să decideți ce aveți de fapt nevoie. Adresați-vă dermatologului ce este mai bun pentru pielea dvs. De asemenea, puteți lua în considerare vorbirea cu alți profesioniști din domeniul îngrijirii pielii.
  • Expert Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cât de mult ar trebui să cheltuiesc pe produse anti-îmbătrânire?
      Heather Richmond, MD
      Heather Richmond, MD
      Consiliul de dermatolog certificat
      Dr. Heather Richmond, MD este un dermatolog certificat de consiliu la Dermatologie și Centrul de Chirurgie Laser din Houston, Texas. Cu peste nouă ani de experiență, dr. Richmond este specializată în dermatologie cuprinzătoare, inclusiv proceduri medicale, chirurgicale și cosmetice. A absolvit cum Laude de la Universitatea Yale cu BA în biologie moleculară, celulară și de dezvoltare. Ea și-a câștigat MD de la Universitatea din California, Școala de Medicină Irvine, unde a fost introdusă în societatea medicală Alpha Omega Alpha Onor. Ea și-a completat stagiul de medicină internă la Centrul Medical Cedars-Sinai și la reședința dermatologică la Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Center din Houston. Dr. Richmond este un membru al Academiei Americane de Dermatologie și este membru al Societății Americane de Chirurgie Dermatologică, Societatea Americană pentru Medicină Laser și Chirurgie și Societățile dermatologice din Texas și Houston.Heather Richmond, MD
      Heather Richmond, MD
      Consiliul de dermatolog certificat
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Toate depinde de tipul de produs. În general, aș evita produsele foarte scăzute, care ar putea fi nesigure. Vă sugerez să căutați un brand de renume care este recomandat de un profesionist medical.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Care este cea mai bună marcă de farmacii de hidratare anti-îmbătrânire?
      Chris M. Matsko, MD
      Chris M. Matsko, Md
      Medicul medicului de familie
      Dr. Chris M. Matsko este un medic pensionat cu sediul în Pittsburgh, Pennsylvania. Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul cercetării medicale, dr. Matsko a fost acordat Premiul de conducere al Universității Pittsburgh Cornell pentru excelență. El deține BS în știința nutrițională de la Universitatea Cornell și un MD de la Școala de Medicină a Universității Temple din 2007. Dr. Matsko a obținut o certificare de scriere a cercetării de la Asociația American Medical Writers (AMWA) în 2016 și o certificare medicală de scriere și editare de la Universitatea din Chicago în 2017.Chris M. Matsko, MD
      Chris M. Matsko, Md
      Medicul medicului de familie
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Orice marcă este bine, asigurați-vă că are protecție solară cu spectrul larg UVA și acoperirea UVB.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 3
    Pune o intrebare

    Video: Cum de a alege produse de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire

    Ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar