Cele mai bune modalități de a acoperi și de a ascunde ridurile adânci

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră tinde să piardă elasticitatea, ducând la mai multe riduri. În timp ce ridurile cu siguranță nu sunt un lucru rău, pot exista momente când doriți să le acoperiți sau să le reduceți aspectul. Există câteva produse și trucuri pe care le puteți folosi pentru a acoperi ridurile profunde pentru a arăta și a vă simți cel mai bine în fiecare zi.

Pași

Metoda 1 din 10:
Încercați o cremă anti-îmbătrânire.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 1
1. Căutați creme cu retinoide sau vitamina A. Aceste produse anti-îmbătrânire vor ajuta la reducerea aspectului ridurilor și vor da pielea mai multă elasticitate.
  • Utilizați prudență cu creme anti-îmbătrânire - dacă produsul arde sau intermitei, s-ar putea să aveți o reacție proastă. Ștergeți-l și încercați altceva.
  • Utilizați numai 1 produs anti-îmbătrânire la un moment dat. Dacă utilizați mai multe, ați putea irita pielea.
Metoda 2 din 10:
Vă hidratează fața în fiecare zi.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 2
1. Dați pielea o hidratare pentru a reduce aspectul ridurilor. Utilizați un hidratant facial pe fața dvs. în fiecare dimineață și seară pentru a vă înmuia ridurile în timp.
  • Țineți corpul hidratat din interior, consumând o mulțime de apă pe tot parcursul zilei.
  • Dacă aveți riduri pe corpul dvs., puteți utiliza o loțiune de corp pentru a se hidrata în fiecare zi.
Metoda 3 din 10:
Protejați-vă pielea de soare.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 3
1. Când ieșiți afară, purtați SPF 30 sau mai mare. Puteți purta, de asemenea, ochelari de soare și o pălărie mare pentru a vă ajuta să vă protejați pielea când soarele este cel mai strălucitor.
  • Daunele la soare pot spori cu adevărat aspectul ridurilor și pot face pielea să arate mai în vârstă.
  • Chiar dacă aveți deja riduri, protejarea pielii este super importantă. Razele UV dure pot face ridurile mai profunde și mai pronunțate în timp.
Metoda 4 din 10:
Pregătiți-vă pielea cu un grund de hidratare.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 4
1. Frecați o cantitate de dimensiuni de mazare de grund în pielea dvs. pentru un hidratant suplimentar. Primerul vă ajută să închideți porii și să vă lăsați pielea, ceea ce face machiajul să dureze mai mult. Lăsați produsul să se înmoaie în piele timp de doar câteva minute înainte de a vă face restul machiajului.
  • Concentrați grundul pe zonele pielii care tind să se ridice cel mai mult, cum ar fi sub ochii tăi și în jurul gurii tale.
  • Căutați primeri care spun "hidratarea" și "Foto Finish."
Metoda 5 din 10:
Utilizați o bază de lumină.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 5
1. Căutați o bază de acoperire cu lumină care nu va spori crezurile. Găsiți produse care spun "anti-îmbătrânire", "acoperire ridură" sau "acoperire ușoară" pentru cele mai bune rezultate.
  • Când vă puneți fundația, încercați să utilizați o atingere ușoară și amestecați-o cu un burete de frumusețe. În acest fel, pielea ta va arăta netedă și aerografie în loc de Cakey.
  • Dacă fundația clasică este prea grea, mergeți la o cremă BB sau un hidratant colorat în loc.
Metoda 6 din 10:
Încercați un concealer de acoperire medie.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 6
1. Utilizați un concealer care nu se va așeza foarte mult pe piele. Căutați produse care spun "acoperire ușoară" și "reducerea ridurilor" pentru a vă menține pielea care arată netedă și moale.
  • Cu un concealer, mai puțin este mai mult. Încercați să vă concentrați asupra zone care au nevoie într-adevăr, ca și în ochii tăi, și păstrați-o de pe restul pielii.
  • Amestecați-vă concealerul cu un burete de frumusețe pentru ao menține lumina și naturale.
Metoda 7 din 10:
Amestecați produsele dvs. în linii fine.
  1. Imagine intitulată Cover Deep riduri Pasul 7
1. Utilizați o perie pufoasă pentru a împinge machiajul în liniile de pe piele. Când fundația și concealerul stau pe lângă ridurile tale, le face să arate mai pronunțate. Înainte de a vă termina rutina, asigurați-vă că vă amestecați cu adevărat machiajul în mișcări mici, circulare.
  • Acest lucru este deosebit de important pentru ridurile mai mici, mai subțiri, cum ar fi în jurul zonei de ochi sau buze.
Metoda 8 din 10:
Pregătiți-vă buzele cu concealer.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 8
1. Înainte de a utiliza culoarea buzelor, adăugați un strat subțire de concealer în zona Buzei. Acest lucru vă va oferi o bază frumoasă, netedă și vă va ajuta să completați orice riduri adânci înainte de a aplica restul machiajului.
  • Culorile de buze lucioase vor reduce aspectul ridurilor mai mult decât nuanțele matte.
  • Culorile de buze nud tind să se amestece bine și să ajute la netezi apariția ridurilor în jurul gurii.
Metoda 9 din 10:
Setați machiajul cu o pulbere translucidă.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 9
1. Utilizați o perie pufoasă sau blender de frumusețe la praf pe un strat luminos de pulbere. Pulberea translucidă este clară, deci nu se va rezolva în riduri ca o pulbere colorată.
  • Concentrați-vă pe adăugarea de pulberi în zona dvs. sub ochi și zona T (fruntea, bărbia și nasul). Produsul mai puțin pe care îl puteți utiliza, cu atât mai bine!
  • Dacă mergeți undeva cu Fotografie Flash, mergeți ușor pe pulberea translucidă. Fotografiile Flash pot evidenția pulberea pe față, făcându-l să arate mai strălucitoare și mai albă decât este de fapt.
Metoda 10 din 10:
Adăugați un spray de setare pe partea de sus.
  1. Imagine intitulată acoperă ridurile adânci Pasul 10
1. Spritz Setarea Spray pe partea de sus a machiajului dvs. pentru un aspect mai dewy. Setarea spray-ului nu numai că vă menține machiajul în loc, dar vă poate ajuta să vă dați pielea un aspect mai mult, un aspect strălucitor.
  • Stabilirea spray-ului vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți fundația și concealerul în loc, astfel încât să nu se poată topi de ridurile pe tot parcursul zilei.
  • Stabilirea spray-ului nu este strict necesară, mai ales pentru un aspect de zi cu zi. Salvați-o când doriți să purtați machiajul pentru o lungă perioadă de timp.

sfaturi

În timp ce suplimentele de colagen sunt uneori recomandate pentru riduri, știința a demonstrat că nu sunt super-eficiente.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar