Cum să cumpărați un nume de domeniu ieftin

Cumpărarea unui nume de domeniu poate fi o modalitate excelentă de a configura propriul site web și / sau adresa de e-mail personalizată. Iată câțiva factori importanți pentru a ține minte, precum și direcții pas cu pas atât pentru a cumpăra un nume de domeniu disponibil, cât și un hagling pentru unul ocupat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucruri de a ține minte
  1. Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 1
1. Factorii de cântărire care afectează prețul și valoarea atunci când alegeți un nume de domeniu. Un nume de domeniu mare este simplu, unic și ușor de reținut. Acestea fiind spuse, prețul (să nu mai vorbim de valoarea intrinsecă) a unui nume de domeniu depinde de mulți factori, inclusiv de lungimea generală, numărul de cuvinte, ușurința ortografiei și cât de mult trafic merge acolo fără a îndemna.
  • Un nume scurt, un cuvânt (ex. pisică.com), și mai ales .COM Domeni, vor fi pricy, deoarece titlurile simple au o mulțime de utilizări potențiale, ceea ce înseamnă că oamenii probabil le verifică deja pe cont propriu. Dacă mergeți după o înregistrare .COM Domeniu, va trebui să contactați proprietarul curent, și chiar atunci, prețurile ar putea fi ridicate pentru greșeli și domenii multiple de cuvinte. În ultimii ani, companiile și indivizii s-au stabilit pentru nume bizare, greșeli și trucuri vechi, cum ar fi adăugarea "" mele "sau" mele "la front, totuși, că acest lucru va reduce și performanța domeniului.
  • Din 2014, au fost lansate noi extensii de domenii (domenii de nivel superior sau TLD) ca alternative la .COM, .org, etc. Există sute de astfel de extensii care continuă să fie eliberate, care includ .club, .Guru, .design, și multe altele și au ușurat efectiv problema deficitului în .COM Domenii.
  • Înainte de a vă permite să vă îndrăgostiți complet de un nume de domeniu, creați câteva variante și backup-uri.
  • Dacă numele dorit conține o greșeală intenționată, fiți pregătiți să pierdeți traficul la versiunea corectă. Alternativ, dacă numele dvs. conține un cuvânt frecvent greșit, luați în considerare cumpărarea unei variații (sau mai mult) pe numele dvs. de domeniu și redirecționarea acestuia pe site-ul dvs. principal. Desigur, acest lucru va cauza cheltuieli suplimentare.
  • Evitați includerea caracterelor (ex. _, *, #) în numele dvs., deoarece acestea nu sunt intuitive și vor redirecționa traficul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 2
    2. Luați în considerare trecerea printr-un registrator de nume de domeniu acreditat de ICANN. O companie acreditată de ICANN trebuie să treacă prin toate verificările de acreditare a ICANN, care este un proces scump, în profunzime. Acest lucru vă permite să știți că compania este comisă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 3
    3. Asigurați-vă că puteți controla fiecare aspect al numelui dvs. de domeniu. Multe companii de înregistrare a numelor de domenii nu vă permit să faceți modificări ale domeniilor dvs. Trebuie să introduceți o cerere prin intermediul sistemelor de asistență și apoi așteptați zilele de asistență. Lucrurile simple precum schimbarea etichetelor IPS și schimbarea serverelor de nume ar trebui să fie posibile prin intermediul panoului dvs. de control. Asigurați-vă că obțineți un panou de control și verificați ce vă permite panoul de control.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 4
    4. Verificați dacă există o taxă asociată eliberarea sau transferarea domeniului dvs. Multe companii de înregistrare și de găzduire a domeniului încarcă o taxă de eliberare. Alții vor percepe o taxă de transfer de fiecare dată când schimbați gazdele (.COM, .net, .biz etc.). Această taxă este complet inutilă - nu ar trebui să fiți ținut niciodată pentru a răscumpăra numele dvs. de domeniu.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 5
    5. Verificați dacă primiți conturi de e-mail. Multe companii de găzduire web nu includ e-mail sau taxe suplimentare pentru ea. În multe cazuri, puteți obține doar redirecționarea prin e-mail. Chiar și pentru e-mail POP3 simplu, unele companii oferă doar 1 sau 2 conturi de e-mail. Ar trebui să vă asigurați că obțineți cel puțin 15-20 conturi de e-mail POP3 incluse gratuit cu domeniul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 6
    6. Asigurați-vă că puteți utiliza serverele SMTP pentru e-mailurile de ieșire. Multe furnizori de înregistrări de găzduire și nume de domeniu nu vă vor permite să utilizați serverele SMTP pentru trimiterea de e-mailuri. Ele presupun că puteți trimite e-mailuri prin serverele SMTP ale furnizorului de servere Internet. Cu toate acestea, mulți mulți furnizori ISP și furnizori de bandă largă vă va permite să utilizați serverele SMTP pe conturile lor de e-mail de marcă (i.E. Davesmith_123 @ lor lorspp.net). Aceasta înseamnă că, dacă utilizați propria adresă de e-mail (i.E. Dave.Smith @ Davesmith.NET), nu veți putea trimite e-mail prin serverele SMTP. Există lucrări, dar nu ar trebui să mergeți la necazuri.
  • Urmăriți: Există o serie de companii de top de găzduire care vă vor permite să utilizați serverele SMTP pe conturile de e-mail premium, care suportă o taxă suplimentară.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 7
    7. Asigurați-vă că păstrați întotdeauna controlul asupra numelui dvs. de domeniu. Există sute de întreprinderi care găzduia site-urile lor cu o gazdă web nu sunt mulțumiți. Serviciul sărac, facturile surpriză, probleme de uptime și e-mail nesigure sunt doar câteva dintre problemele comune clienții cu care se confruntă astăzi. Ceea ce mai mulți dintre ei vor să facă este să voteze cu picioarele lor și să iasă pe ușă și să găsească un alt furnizor de gazduire web. Ei nu trec cu ea, totuși, pentru că mișcarea tuturor domeniilor lor la o altă gazdă este o durere de cap de administrare completă. Alegeți cu înțelepciune de la Get-Go, așa că nu deveniți unul dintre acești clienți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 8
    8. Nu înregistrați niciodată domeniul dvs. în numele altcuiva. Vărul dvs. Webmaster sau Kid ar putea fi mai mult tehnologie decât tine, dar dacă domeniul se termină înregistrat în numele său, puteți pierde site-ul dvs. peste noapte, ar trebui să neglijeze să-l reînnoiască la timp sau să aibă o scădere cu tu.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărați un nume de domeniu disponibil
    1. Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 9
    1. Cercetați câteva companii înainte de a decide care dintre ele. Prețul, cantitatea de control, ușurința de utilizare, serviciul de relații cu nivel înalt și orice altceva ar putea fi de oferit să puteți deosebi foarte mult între companii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 10
    2. Verificați dacă este luat numele dorit. Compania pe care ați decis să o înregistrați vă va permite să căutați o bază de date pentru a afla dacă numele dvs. de domeniu este sau nu. Dacă este, procedați cu următorii pași - dacă nu, gândiți-vă fie la un nou nume, fie să vedeți secțiunea de mai jos.
  • Nu presupuneți că un nume este disponibil doar pentru că l-ați scris în bara de adrese și nu ați primit o lovitură. Site-urile care nu au fost încă încărcate sau care sunt supuse unor reparații majore pot produce uneori negative false.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 11
    3. Alegeți și plătiți pentru un domeniu. Pentru a obține și a păstra un domeniu, va trebui, de obicei, să plătiți o taxă de cumpărare, o taxă anuală de reînnoire și, eventual, o taxă de configurare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 12
    4. Nu uitați niciodată să plătiți taxa de reînnoire la timp sau veți pierde site-ul peste noapte. Acest lucru va fi deosebit de jenant dacă domeniul dvs. este cumpărat de o afacere neplăcută care șocă vechii vizitatori.
  • Metoda 3 din 3:
    Haggle pentru un nume de domeniu ocupat
    1. Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 13
    1. Aflați cine deține domeniul. Dacă este un operator important cu un site bine stabilit, aruncați-vă cu grație. Cu toate acestea, ați putea obține norocos și găsiți că domeniul a fost cumpărat pe un capriciu, ca o copie de rezervă, sau fără o atenție deosebită, caz în care puteți să negociați o afacere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 14
    2. Contactați proprietarul. Înainte de a suferi un preț, pur și simplu e-mail pentru a întreba dacă domeniul este sau nu de vânzare. Dacă sunteți cunoscut sau puteți fi în mod clar legat de o afacere înfloritoare, creați o adresă generală de e-mail alternativă prin care să le contactați, deoarece succesul dvs. ar putea fi influențat împotriva dvs. Fiți conștienți, totuși, că o adresă de e-mail informală este mai probabil să fie privită ca spam sau poștă nedorită.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 15
    3. Negocia un preț. Potrivit Internet antreprenor James Siminoff, există patru scenarii de bază:
  • Proprietarul sugerează o sumă nerezonabilă. Dacă acest lucru este cazul, contra ceea ce credeți că este corect în loc de a-l bate jos. Nu este un secret că numele de domeniu sunt imobile valoroase, astfel încât oferta dvs. copactă este puțin probabil să facă proprietarul să vă ia în serios.
  • Proprietarul vă cere să sugerați un preț. Dacă acesta este cazul, doresc să vândă și pot încerca să negocieze. Sugerează 20 până la 30% sub gama de jos și lăsați să înceapă.
  • Proprietarul cere mai puțin decât preferați. Acceptați, dar nu prea entuziasm, sau ar putea începe să suspecteze că sunt prea generoși.
  • Proprietarul sugerează exact prețul pe care îl preferați. Vezi deasupra.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 16
    4. Să fie extrem de precaut în timp ce comunicați cu proprietarul. Chiar dacă sunteți în mod obișnuit de acord să cumpărați domeniul prin e-mail, comunicarea ar putea fi folosită împotriva dvs. în instanță ca un contract legal legal, dacă vă schimbați mintea. Până când sunteți absolut sigur că doriți să faceți o înțelegere, sunteți de acord să cumpărați domeniul cu condiția ca toți termenii să fie plăcuți. Acest lucru vă va lăsa o trapă de evadare dacă lucrurile merg la sud.
  • Imagine intitulată Cumpărați un nume de domeniu ieftin Pasul 17
    5. Obțineți proprietarul să fie de acord cât mai curând posibil. Dacă proprietarul Out-and-Out este de acord cu prețul dvs., e-mailul devine un contract executoriu.
  • sfaturi

    Doar pentru a da o gamă: ar trebui să puteți obține un furnizor care vă oferă toate cele descrise mai sus pentru mai puțin de 20 USD pe un an - presupunând că traficul nu este de mare (cum ar fi < 5 GB pe lună), și dimensiunea site-ului nu este prea mare (cum ar fi < 50 Mb). Care este destul de decent, mai ales pentru site-urile personale.
  • Există o altă cale? Da este. Întreprinderile ar trebui să utilizeze o companie de înregistrare a numelui de domeniu pentru administrarea centrală a tuturor domeniilor lor. Există o mulțime de companii de numere de domeniu foarte profesioniste care au fost în afaceri de ani de zile și care oferă panouri de control pe deplin funcționale care oferă clienților lor controlul deplin asupra numelor lor de domenii. Apoi, tot ce trebuie să facă este să schimbe detaliile serverului de nume de la vechea lor gazdă la noua lor gazdă pentru fiecare domeniu.
  • "Moştenire" sau "epocă" Domeniile de nivel superior (TLDS) includ .Biz, .COM, .net, .Org, .Mobi, .Info, .edu
  • Codul țării de nivel superior (TLDS), au doar 2 caractere, cum ar fi .ne, .FR, și .CN pentru SUA, Franța și China respectiv.
  • Noile TLD-uri sunt eliberate în mod continuu. Extensiile noi noi includ .proiecta, .club, .dragoste, .Rocks, .Guru, .cerneală, .Wiki, .agentul imobiliar și alții. Listele complete pot fi găsite prin ICANN sau ICANNWIKI.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar