Cum să verificați dacă informațiile dvs. De facebook sunt publice

Este posibil ca datele dvs. personale să fie exploatate Facebook, După cum se arată recent când un consultant de securitate a colectat numele și adresa adreselor de profil pentru 171 milioane de utilizatori Facebook care au avut profiluri de căutare publică și au încărcat aceste informații ca un torrent. Pentru a opri acest lucru de la dvs. (sau pentru a ști dacă informațiile dvs. au fost incluse în acel torrent), verificați setările și efectuați modificările necesare. Securitatea este întotdeauna un lucru bun, în special într-un mediu atât de mare și rapid, extinderea, cum ar fi Internetul.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați dacă informațiile dvs. de Facebook sunt pasul publicului 1
1. Mergeți la tabloul de bord de profil Facebook. Click pe "Cont" În partea dreaptă superioară a tabloului de bord.
  • Imagine intitulată Verificați dacă informațiile dvs. de Facebook sunt pasul public 2
    2. Selectați "Setările de confidențialitate". Sub "Informații despre directorul de bază", Click pe "Vizualizați setările".
  • Dacă prima listă numită "Căutați-mă pe Facebook" este setat sa "Toata lumea", Apoi numele și profilul dvs. sunt disponibile publicului și pot fi scoopate de oricine încearcă să adune aceste informații publice. Acest lucru înseamnă că numele și adresa URL de profil sunt probabil în torrentul menționat mai sus.
  • Imagine intitulată Verificați dacă informațiile dvs. de Facebook sunt pasul publicului 3
    3. În timp ce sunteți la el, verificați dacă motoarele de căutare externe cum ar fi Google și Bingare capabile să vă indexeze profilul. Care va determina dacă cineva care caută numele dvs. va vedea profilul dvs. pe Facebook în rezultatele căutării. (Acesta este unul dintre cei mai mulți pași pe care îi puteți lua Ungoogle singur.)
  • Reveniți la pagina principală de confidențialitate. În colțul inferior al ecranului, faceți clic pe ecranul "Editeaza setarile" butonul (sub "Aplicații și site-uri web").
  • Click pe "Editeaza setarile" sub "Căutarea publică".
  • Dacă "Activați căutarea publică" caseta de selectare este bifată, înseamnă că motoarele de căutare indexează profilul dvs. Debifați caseta pentru a opri acest lucru de la întâmplare. Pentru a reveni, faceți clic pe "Înapoi la aplicații".
  • Imagine intitulată Verificați dacă informațiile dvs. de Facebook sunt Pasul 4
    4. Pentru a regla ce părți ale profilului dvs. pot vedea de la în Facebook: Vedea Cum de a gestiona opțiunile de confidențialitate Facebook pentru mai multe informatii.
  • sfaturi

    Rețineți că, dacă unele dintre informațiile dvs. personale apar în secțiunea Anunțuri, acestea sunt pentru site-uri cum ar fi Entellus, care taxează pe oameni bani pentru a vedea informațiile dvs. personale, care este colectată din înregistrările publice și de afaceri, nu din Facebook. În timp ce poate sau nu poate fi exactă, este destul de greu să vedeți totul, deoarece trebuie să plătiți aproximativ 20 de dolari pentru a vizualiza o prelucrare completă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • cont de Facebook
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar