Cum să se ocupe de feline pica

Feline Pica se referă la mestecarea pe termen lung, compulsivă și consumul de articole nealimentare, cum ar fi plantele, cablurile de alimentare și țesăturile. Pentru a face față acestei condiții, consultați medicul veterinar, angajați un consultant pentru comportamentul animalelor și aveți numărul pentru o linie de telefon de control de 24 de ore de 24 de ore.Reduceți accesul pisicii dvs. la articole nealimentare orientate, oferă lucruri alternative pentru a mesteca și a mânca și a vă menține pisica ocupată. Reduceți stresul cât mai mult posibil pentru pisica dvs., deoarece poate fi un factor care contribuie la Feline Pica.

Pași

Metoda 1 din 2:
Consultand experți
  1. Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 1
1. Obțineți ajutor de la medicul veterinar. Dacă pisica dvs. este compulsiv de mestecat și mănâncă produse nealimentare, consultați medicul veterinar. VET-ul dvs. poate recomanda medicamente anti-anxietate ca început să vă îndoiți comportamentul pisicii. Ele pot, de asemenea, să testeze alte explicații medicale pentru simptomele pisicii dvs., inclusiv:
  • Anemie
  • Boala dentară
  • Leucemia felină
  • Diabet
  • Tumorile cerebrale
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 2
    2. Închiriați un consultant pentru comportamentul animalelor. Dacă Pica dvs. PICA nu este explicată printr-o condiție medicală specifică, solicitați ajutor profesional pentru a face față acestei probleme comportamentale. Un comportament animal poate evalua problema pisicii dvs. și poate gestiona, modifica și împiedica repetarea comportamentului problemei. Pentru a găsi un consultant certificat de comportament al animalelor în apropierea dvs., vizitați site-ul Asociației Internaționale a Beneficiului Animalelor.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 3
    3. Păstrați controlul otrăvitorului pe apelare rapidă. În cazul în care pisica dvs. ingeră o substanță toxică ca rezultat al PICA lui Feline, aveți o linie telefonică de control al otrăvitorului animal pe apelare rapidă. Centrul de control al otrăvitorului ASPCA are o linie de urgență 24/7 pentru consultări imediate.
  • Metoda 2 din 2:
    Tratarea lui Feline Pica
    1. Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 4
    1. Mutați articolele țintă din acoperirea pisicii dvs. Prima modalitate de a face față Feline Pica este de a-și tăia accesul la elementele pe care le mestecă sau mănâncă cel mai mult. Mutați plantele în rafturi înalte, ascundeți firele și cablurile (e.G. cu tubulatură din plastic) și păstrați rufele ascunse în sertare sau dulapuri. Dacă pisica ta are obiceiul de a mesteca lenjerie de pat, păstrați-o blocată din orice dormitoare.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 5
    2. Descurajează pisica cu un spray de degustare rea. Pentru a vă menține pisica de mestecat sau a mânca anumite elemente, pulverizați elementele cu un spray de descurajare a gustului amar pentru animale de companie. Aceste spray-uri non-toxice au o aromă neplăcută care va face obiecte non-alimente odată nealimentare neaprins ca pisica ta. Achiziționați un spray amar online sau la un magazin de animale de companie.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 6
    3. Oferă alternative sigure pentru a mesteca. Dacă pisica dvs. are o constrângere de mestecat, oferiți-le alternative potrivite, cum ar fi jucăriile durabile de mestecat, oasele crude sau bastoane dentare. Dacă pisica dvs. mănâncă compulsiv plante, dați-i alternative prietenoase cu pisici ca un vas de iarbă sau catnip, disponibil la magazinele de animale de companie. Jucăriile puzzle pline de tratament vor ocupa pisica dvs. timp de ore și vor oferi remedierea de mestecat.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 7
    4. Păstrați pisica ocupată. Dacă bănuiți că plictiseala poate provoca Pica pisicilor dvs., încercând să-și îmbogățească mediul și să-i dai lucruri de făcut. Obțineți posturi de zgâriere, jucării de puzzle, copaci de pisici și jocuri interactive pentru a vă menține pisica stimulată și ocupată. Încercați să vă angajați pisica în cel puțin 15-20 de minute de joc în fiecare zi, cum ar fi urmărirea sau jocurile de vânătoare.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 8
    5. Hrăniți pisica mai multă fibră. Adresați-vă medicului veterinar dacă creșterea aportului de fibre a pisicii dvs. ar fi o modalitate adecvată de a-și reduce PICA Feline. Picaul pisicii dvs. se poate datora că nu se simte satisfăcut după ce îi mănâncă dieta actuală, mai ales dacă este hrănit alimente uscate de pisică uscată cu carbohidrați. Fibrele mari, alimentele cu calorii reduse vă vor permite pisicii să consume mai mult fără a-și mări consumul de calorii și lasă-l să se simtă plin mai mult timp.
  • Asigurați-vă că consultați-vă VET înainte de a modifica dieta pisicii dvs., deoarece o creștere mare a fibrei poate provoca primejdie digestivă.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 9
    6. Evitați schimbarea la mediul pisicii dvs.Stresul poate fi un factor cheie în incidențele lui Feline Pica, deci minimizați atât stresul cât mai mult posibil pentru pisica dvs. evitând schimbarea în mediul său. Păstrați cutia de gunoi a animalului de companie, vasul alimentar, pat și jucăriile preferate în același loc și păstrați o rutină solidă pentru mese. Dacă un eveniment de viață face schimbarea unei necesități (e.G. Trecerea la o casă nouă), păstrați lucrurile la fel de familiare cât mai familiar pentru pisica dvs., oferindu-i elemente familiare și introducerea încet.
  • De exemplu, dacă vă deplasați într-o casă nouă, ați stabilit toate lucrurile pisicilor (e.G. Pat de pisică, cutie de gunoi, jucării) într-o cameră mică și lăsați-o să se stabilească înainte de introducerea acesteia la restul noii sale case.
  • Imagine intitulată Deal cu Feline Pica Pasul 10
    7. Cumpărați un spray sintetic de feromoni. Peromonele sintetice spray-uri imită un feromon obraz care eliberează pisicile atunci când se leagă unul cu celălalt sau proprietarii lor, creând un efect calmant. Adresați-vă medicului veterinar dacă acest tip de spray ar fi un instrument eficient pentru a face față PICA-ului pisicii dvs.De exemplu, brandurile precum Feliway, un feromon sintetic disponibil în formă de pulverizare sau difuzor de cameră, sunt disponibile prin clinici veterinare sau online.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar