Cum să atrageți șobolani

Când încercați să vă deplasați casa de rozătoare nedorite, există câteva lucruri pe care să le țineți minte. Șobolanii sunt scufundări, ceea ce înseamnă că vor mânca aproape orice pot obține mâinile mici. Momeală letală sau non-partene folosind alimente favorizate cum ar fi fructe, nuci, brânză și unt de arahide. De asemenea, puteți încerca să părăsiți materialele decăzute cum ar fi gunoiul sau compostul care stau în zonele desemnate pentru a desena șobolani mai aproape. Între timp, monitorizați posibilele infestări prin verificarea pieselor, a căderilor, a sunetelor ciudate și a semnelor de deteriorare structurală.

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbrățișând șobolani să se ascundă
  1. Imagine intitulată atrage șobolani Pasul 1
1. Lăsați niște mâncare așezată. Șobolanii nu sunt mâncători pretențioși - puteți folosi aproape orice tip de element comestibil ca momeală de rozătoare, inclusiv carne, brânzeturi, pește, pâine mucegitoare și produse care au trecut. Ofertele dulci ca fructele sunt printre favoritele lor, în special fructele de padure.
  • Șobolanii preferă alimentele cu mirosuri puternice, pe care le folosesc pentru a mirosi o masă. Din acest motiv, articolele stricate pot fi mai eficiente pentru a le desena decât cele proaspete.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 2
    2. Entați șobolani cu boabe și semințe. Puneți un sac deschis de făină sau găleată de hrană putregă. Granulele, nuci și alte nibble bazate pe plante oferă șobolii cu o mulțime de energie, motiv pentru care nu este o coincidență faptul că acestea pot fi găsite adesea în locuri cum ar fi căpariale și hale de depozitare.
  • Nu este neobișnuit să spui șobolani care se ascund lângă alimentatoarele de păsări sau pungi de semințe de iarbă.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 3
    3. Dați rozătoare în aer liber acces la gunoi. Dacă aveți un coș de gunoi care se află în afara, este posibil să nu aveți nevoie să faceți nimic special pentru a biciui o comunitate de șobolani ascunși într-o frenezie. Amestecul de produse alimentare putrezite în recipientul mediu de deșeuri este ca un bufet pentru un rozător foame.
  • Lăsați coșul de gunoi să stea într-o zi suplimentară sau două înainte de a fi trasată, așa că este suplimentară mirositoare.
  • Gunoiul dvs. va deveni un magnet de șobolan în lunile de vară se învârte, când viteza de căldură se descompune.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 4
    4. Căutați șobolani în jurul grămeziilor de frunze și compost. Rake frunzele împrăștiate, crengurile și buruieni din jurul proprietății dvs. în movile și așteptați ca invadatorii blană să se toarne. Șobolanii caută adesea adăpost în aceste locuri sau se opresc cu mici bucăți de resturi pentru a-și construi cuiburile.
  • Așezați grămezi și grămezi de compost lângă linia de copac sau aproape de spații întunecate sau închise. Șobolanii sunt mai probabil să se aventureze în aceste zone decât cele care sunt în aer liber.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 5
    5. Utilizați un atract de șobolani chimici. Strângeți câteva picături de atrăgătoare de șobolan în jurul zonei în care doriți să atrageți și să trasați șobolanii. Aceste produse utilizează compuși naturali pentru a imita mirosul de saliva de șobolan. Orice șobolani care se întâmplă vor trece prin miros și cred că există ceva comestibil în apropiere.
  • Puteți cumpăra atrăgătoare de șobolan din majoritatea magazinelor de animale de companie sau în culoarul de control al dăunătorilor din centrul local de îmbunătățire a casei.
  • Un pic de atractie de șobolan merge mult. Sugestiile chimice vor face rozătoarele din apropiere curioase, dar prea mult pot să le respingă.
  • Partea 2 din 3:
    Detectarea prezenței șobolanilor
    1. Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 6
    1. Ține pasul pentru urmele. Anchetați terenul din jurul casei dvs. și locurile în care v-ați lăsat momeala pentru seturi de urme mici. Șobolanii scuturați pleacă în spatele traseelor ​​cu patru panouri cu picioarele din față, în timp ce piesele de pe picioarele din spate seamănă cu o mână de mână miniaturală cu cinci cifre.
    • Poate ajuta la acoperirea zonelor infestate cu o pulverizare ușoară a făinii sau a sarei. Nu numai că acest lucru va face ca piesele să fie mai ușor de văzut, dar se întâmplă, de asemenea, să fie destul de gustos pentru un șobolan.
    • Să fie în căutarea unor mărci lungi, liniare de la "trageți coada", de asemenea.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 7
    2. Aflați cum să identificați abandonele. Peletele de șobolan variază de la /2-1 inch (1.3-2.5 cm) lung și sunt cel mai adesea o culoare gri sau negru închis. Îi vei lăsa în mod obișnuit unde sunt alimente sau materiale de cuibărit la scufundare. Cu cât mai multe abandoane pe care le întâlniți, cu atât mai gravă o problemă de șobolan pe care o aveți pe mâini.
  • Fecalele de șobolan uscate pot purta boli care sunt transmise prin particule în aer, deci asigurați-vă că aruncați în siguranță căderile de îndată ce le descoperiți. Purtați întotdeauna mănuși de cauciuc și acoperiți-vă nasul și gura cu o mască de față sau un aparat de respirat în timp ce curățați-vă.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 8
    3. Inspectați pentru daunele în jurul posibilelor puncte de intrare. Zgârieturi, gouges și găuri rotunjite mici sunt toate semne care pot indica o posibilă infestătură a rozătoarelor. Alte indicii potențiale includ marcajele dinților și zgârieturile întunecate care sunt create atunci când șobolanii frecau o suprafață cu straturile lor grase.
  • Cele mai multe dintre aceste semne vor fi concentrate în jurul locurilor în care șobolanii tind să-și găsească drumul înăuntru, cum ar fi jgheaburile, spațiile cu crawlere, streașină și carcase de fereastră.
  • Deteriorarea structurală cuplată cu prezența căderilor sau a materialelor de cuibărit sunt un semn sigur că există șobolani afooot.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 9
    4. Ascultați zgârierea, scufundarea și alte sunete de mișcare. Șobolanii determinați se vor ghemui, să scape, săpe și să mestece pentru a avea acces la o structură. Zgomotele pe care le fac sunt moi și persistente și pot suna ca și cum vin din spatele unui zid, sub podea sau în interiorul tavanului. Dacă auzul dvs. este deosebit de ascuțit, puteți chiar să detectați o scânteie ocazională.
  • Este posibil să vă auziți cele mai multe tulburări pe timp de noapte, când șobolanii au început să vâneze pentru mâncare.
  • Partea 3 din 3:
    Momeală capcane de șobolani
    1. Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 10
    1. Cumpărați un set de capcane de șobolan. Există multe soiuri diferite de capcane disponibile, de la șobolani letale și capcane lipicioase la contrapozițiile umane, cum ar fi cuștile încărcate cu arc. Tipul de capcane pe care îl selectați va depinde de severitatea infestării și de atitudinea dvs. față de ucidere.
    • Ar trebui să găsiți o selecție extinsă pentru a vă uita la cele mai multe magazine hardware, centre de îmbunătățire a casei și magazine de grădinărit.
    • Dacă nu sunteți sigur ce tip de capcane ar funcționa cel mai bine pentru un spațiu dat, întrebați un specialist certificat de control al dăunătorilor pentru o recomandare.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 11
    2. Ridicați capcanele suficiente pentru a păstra șobolanii nedoriți să scape. De regulă, ar trebui să planificați la stabilirea mai multor capcane decât credeți că aveți nevoie în mod realist. Majoritatea capcanelor sunt concepute doar pentru a prinde un singur rozător la un moment dat, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de destul de puțini pentru a vă opri o hoardă de șobolani rampanți.
  • Dacă vă confruntați cu o infestare plină de suflare, este posibil să aveți nevoie de câte o duzină sau mai multe capcane pentru a face treaba
  • Imagine intitulată atrage șobolani Pasul 12
    3. Localizați capcanele din apropierea punctelor de intrare posibile. Nu vă concentrați toate capcanele într-o singură zonă. În schimb, plasați unul sau doi în jurul fiecărei deschideri individuale, unde bănuiți că s-ar putea intra șobolanii. Acest lucru va minimiza șansele altora care se strecoară de neacoperite.
  • Păstrați capcanele în mod simplu pentru a ușura că șobolanii să-și găsească drumul.
  • Nu uitați să faceți ceilalți oameni care locuiesc în spațiul conștient de prezența capcanelor de șobolan.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 13
    4. Alegeți momeala potrivită. Nu toți șobolanii împărtășesc aceeași dietă. Șobolani maro, speciile care se transformă cel mai frecvent în și în jurul caselor, vor mânca totul de la hotdogii tăiate la bomboanele rămase. Prin contrast, șobolanii negri sunt erbivore și vor risca doar expunerea pentru fructe, nuci și boabe. Pentru a izbucni o capcană de succes, va trebui să știți care sortează în jur.
  • O mâncare de savuroasă pe bază de plante, cum ar fi untul de arahide, va fi cel mai bun pariu când nu sunteți sigur ce tip de șobolan aveți de-a face.
  • Șobolanii maro sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de șobolani Norvegia, șobolani gri, șobolani și șobolani de canalizare. Șobolanii negri sunt numiți în mod diferit ca șobolani de casă, șobolani de nave și șobolani de acoperiș.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 14
    5. Momeală capcanele cu alimente în loc de otravă. Evitați să vă bateți capcanele cu substanțe chimice toxice, cu excepția cazului absolut necesar. Cea mai mică urmă de otravă de șobolan poate fi extrem de periculoasă pentru a avea în jurul casei dvs., mai ales dacă aveți animale de companie sau copii mici. Chiar dacă funcționează, substanțele chimice vor fi în continuare prezente în șobolanul mort, ceea ce va deveni doar mai mult de pericol, deoarece se descompune.
  • Deși este nevoie de mai multă răbdare, eliminarea șobolanilor unul câte unul folosind capcane letale sau non-parte este în cele din urmă modalitatea mai sigură și mai eficientă de a merge.
  • Dacă tu sau cineva din casa ta este expus accidental la otravă de șobolan, apelați centrul local de control al otrăvurilor și urmați instrucțiunile de prim ajutor stabilite pe eticheta produsului.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 15
    6. Puneți niște momeală chiar în afara capcanei. Alimentele care stau în aer liber este mai ușor de văzut. Lăsând câteva piese în care sunt ușor de apucat, vor motiva și șobolanii să se rătăcească în capcană pentru a obține mai mult.
  • Tăiați momeala de alegere în benzi subțiri sau mici crumbs, astfel încât să poată fi mâncate rapid. Șobolanii prudenți ar putea încerca să tragă bucăți mai mari înapoi la cuiburile lor sau să-și nimbeze pe margini de la o distanță sigură.
  • Imagine intitulată Atragerea șobolanilor Pasul 16
    7. Utilizați aceeași momeală în mod consecvent. Rozătoarele sunt suspicioase de obiecte pe care nu le-au întâlnit înainte. Odată ce ei dezvoltă un gust pentru ceva, totuși, ei vor continua să se întoarcă mai mult. Din acest motiv, este o idee bună să rămâneți cu una sau două elemente, mai degrabă decât să le comutați continuu. În special, luați în considerare momeala capcanelor cu o alimentație pe care o cunoașteți deja că șobolanii mănâncă.
  • Nu renunțați la o anumită mâncare sau ademenire dacă nu funcționează imediat. Poate dura câteva zile pentru șobolanii să lucreze suficientă curiozitate pentru ao eșua.
  • 8. Sigilați orice intrare pentru a menține șobolanii. Pentru a păstra șobolanii să se întoarcă în casa dvs., asigurați-vă că toate ușile vă închideți la sol și instalați ușa de la rozătoare, dacă nu o fac. Sigilați eventualele capace de canalizare și verificați ferestrele de bază sau la parter pentru găuri sau lacune.
  • De asemenea, păstrați coșul de gunoi de la exteriorul casei dvs.
  • sfaturi

    Verificați spațiile întunecate cum ar fi mansardele, subsolurile și spațiile de accesare a crawlerilor pentru șobolani strălucind o lanternă din colț până la colț și vizionându-se pentru ochi strălucitori.
  • Oscilația NoiseMakers emit sunete de înaltă frecvență care pot respinge rozătoarele și le împiedică să cuibăresc în casa dvs. în primul rând.
  • Avertizări

    Rețineți că lăsarea alimentelor și gunoiului care se află în jurul valorii de pot, de asemenea, să prezinte riscuri de sănătate potențiale pentru oameni.
  • Luați măsurile de siguranță adecvate oricând vă manipulați șobolanii. Există șansa ca să puteți contracta o boală gravă dacă sunteți mușcați sau expuși la excrementele lor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diverse produse alimentare
    • Chemical Attractant de șobolani
    • Capcane de șobolan
    • Manusi de cauciuc
    • Masca de respirație sau respirator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar