Cum să prindeți iepurii în foame

Iepurii sunt probabil una dintre resursele mai versatile de foame. În timp ce carnea lor este una dintre cele mai puțin umpluturi de alimente în joc, l-ai putea folosi pentru diferite lucruri, cum ar fi făcând-l pe jerky, să hrănească porcii și chiar să folosească iepurii înșiși ca materiale de crafting! Din păcate, urmărindu-i în jos și uciderea lor poate fi un pic descurajantă, deoarece au fugit imediat de tine dacă ai prea aproape, și cele mai multe arme cu rază lungă de acțiune nu sunt disponibile până mai târziu în joc. Deci, cum să prindeți iepurii în joc? Prin prinderea lor, desigur! Butoanele de acțiune furnizate sunt pentru PC de foame (Windows, OSX, Linux) și consola (PS4 / VITA).

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând capcana
  1. Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul 1
1. Deschideți meniul de capcană. Chiar de pe lilieci, aveți deja rețeta de crafting pentru elementul de capcană pe care îl aveți nevoie să prindeți acei buggers mici. Barbarul de crafting poate fi găsit pe partea stângă a ecranului (PC) sau prin apăsarea butonului L2 (consola), apoi selectați butonul cu pictograma de frânghie pentru a deschide meniul de capcană.
  • Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de foame 2
    2. Găsiți elementul de capcană pentru a face. Puteți vedea chiar în partea de sus a listei ceea ce pare a fi un element înclinat. Acesta este elementul de capcană pe care trebuie să-l faceți.
  • Imagine intitulată Catch iepuri în nu foame de foame 3
    3. Strângeți materialele de capcană necesare. Pentru a face capcana, mai întâi trebuie să aduni cel puțin 2 ramuri și 6 iarbă tăiată. Adunarea lor este la fel de simplă ca și până la un saplin (obiectele care arată ca un tufiș uscat) sau o iarbă înaltă și făcând clic pe stânga sau apăsând bara de spațiu (PC) sau apăsând butonul X (consola) pe ele.
  • Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de foame 4
    4. Faceți capcana. Odată ce ați adunat suficientă iarbă și crengi, veți auzi un sunet asemănător clopotului care înseamnă că ați adunat suficiente materiale pentru a îmbrăca ceva. Când se întâmplă acest lucru, deschideți din nou meniul de capcană. Elementul Blacked-out din partea de sus va fi acum în culori. Arată ca o capcană standard de coș. Faceți clic pe acel element, și apoi veți avea o nouă capcană plăcută!
  • Partea 2 din 3:
    Setarea capcanei
    1. Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de foame 5
    1. Adunați niște momeală. În timp ce cu siguranță puteți să prindeți iepuri fără momeală, este nevoie de ceva timp mai mult și este un pic Chancier. Puteți atrage iepuri prin utilizarea fructelor de padure și morcovi ca momeală, ambele fiind în mod normal ușor de găsit în majoritatea zonelor. Tufișurile cu puncte roșii strălucitoare au fructe de pădure pe ele, în timp ce morcovii cresc pe pământ. La fel ca și cu crengile și tăierea iarba, pur și simplu mergeți la ele și faceți clic stânga, apăsați Bara de spațiu (PC) sau butonul X (consola) pentru a vă aduna elementul.
  • Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul 6
    2. Căutați găuri de iepure. Găurile de iepure sunt doar găuri mici în pământ în care iepurii au ieșit din. Dacă nu sunteți sigur dacă gaura pe care ați găsit-o este o gaură de iepure, doar vă mișcați mouse-ul peste el și veți vedea numele obiectului. Pe consola, mergând până la ea, ar arăta imediat numele obiectului odată ce ești destul de aproape.
  • Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de foame 7
    3. Setați capcana. Selectați capcana fie făcând clic pe acesta (PC), fie derulați-l cu stick-ul analogic drept (consola). Setați-o pe o zonă lângă gaura de iepure prin stânga sau apăsând butonul Down. Veți vedea că este într-adevăr unul dintre acele capcane de bază în care coșul este sprijinit de o crenguță.
  • Imagine intitulată Catch Rapits In Nu Pasul 8
    4. Adăugați momeala. Selectați momeala și pe PC, treceți peste capcană până când veți vedea cursorul spunând "momeală", apoi faceți clic pe ea pentru ao stabili în capcană. Pe edițiile Consolei, mersul până la el și apăsând butonul X când vi se solicită momeala. Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați!
  • Puteți seta cât mai multe capcane pe care le doriți în diferite zone pentru diferite găuri de iepure, deci asigurați-vă că le verificați de multe ori!
  • Partea 3 din 3:
    Verificarea și resetarea capcanei dvs
    1. Imaginea intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de mai mare de foame
    1. Așteptați ca capcana să prindă ceva. În mod normal, durează puțin timp pentru a prinde orice iepuri, deoarece se apropie de capcane într-un ritm lent, deci nu ezitați să explorați și să adunați alte materiale pentru supraviețuire în timp ce așteptați. Iepurii tind să se plimbe în jurul zonei, cu excepția cazului în care sunt atrași de momeală și tind să fugă când sunteți în apropiere, apucarea iepurilor ar lua oriunde de la un minut la doar câteva secunde. Este mai bine să părăsiți doar capcana după ce ați stabilit-o.
  • Imagine intitulată Catch Rabbits In Nu Pasul de foame Pasul 10
    2. Verificați capcana și obțineți iepurele. Du-te înapoi la capcanele tale pentru a le verifica. Capcanele care au prins ceva, sperăm că iepurii, au coșul de coș țesut plat pe pământ și tremurând despre. Verificarea este la fel de simplă ca și la capcana și făcând clic pe ea (PC) sau apăsând X (consola), care adaugă automat iepurele și capcana la inventarul dvs. Dacă ați făcut totul, atunci felicitări! Te-ai prins un iepure!
  • Ocazional, atunci când inventarul dvs. este plin, veți scăpa de capcana și vi se solicită să renunțați și la iepure. Dacă renunți la iepure, ei vor minți pe teren câteva secunde și nu se mișcă, astfel încât să le puteți ucide la acea scenă.
  • Puteți prinde doar un iepure pe capcane, astfel încât să se consolideze mai multe capcane.
  • Imagine intitulată captura de iepuri în nu mai foame pasul 11
    3. Resetați capcana. Deoarece capcanele sunt reutilizabile până când se sparg, puteți configura din nou capcana pentru a prinde mai mulți iepuri. Puteți reutiliza capcanele pentru un total de 8 ori înainte de a dezintegra în nimic.
  • sfaturi

    Este recomandabil că utilizați fructe de padure, mai degrabă decât morcovi, deoarece morcovii nu cresc înapoi în timp ce tufișurile de boabe au rod după câteva zile.
  • Setarea capcanei direct deasupra gaurei de iepure asigură o captură în fiecare dimineață când iepurele iese, plus vă economisește să utilizați toate fructele și morcovii pentru momeală. Deci, asigurați-vă că ați verificat capcanele dvs. cândva în mijlocul-după-amiaza sau în amurg.
  • Dacă nu doriți să pierdeți momeala, dar doriți să prindeți cât mai mulți iepuri după cum puteți, pur și simplu renunțați la momeală pe pământ și înconjurați-l cu capcane. Iepurii se vor apropia încă momeala, dar ar fi prinși înainte să o consume.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar